• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

ציון לחלון

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

איזה ציון אתם נותנים למכבי על חלון העברות קיץ 2022?

• 1

הצבעות: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

הצבעות: 5 17.9%
  • 5

הצבעות: 1 3.6%
  • 6

הצבעות: 8 28.6%
  • 7

הצבעות: 6 21.4%
  • 8

הצבעות: 8 28.6%
  • 9

• 10

• סך המצביעים
    28
  • הסקר נסגר .

Apoc

יו״ר הבורד
חלון ההעברות של קיץ 2022 נסגר רשמית לפני 5 דקות
מה הציון שאתם נותנים לו עבור מכבי חיפה?

התחיל עם 10 אבל קשה להתעלם מהסוף עם כל נושא הקישור, לדעתי 8

רק לעשות סדר

עזבו:
עוואד, טוואטחה, דוניו, רודריגז, אלפונס, ישראלי, דהן(השאלה), פלאניץ'

הגיעו:
סק, בטובינסיקה, סונדגרן, קורנו, פיירו, אליהו, רוקאביצה, פודגוראנו

עד שהבנו כמה הפציעה של ג׳אבר חמורה- 8

‏מהרגע שהבינו כמה הפציעה של ג׳אבר חמורה ולא הביאו קשר- 5

בסביבות 6.
הביאו שני מגנים טובים בהתחלה, והצליחו להביא שני בלמים ככל הנראה סבירים בזמן קצר, אבל שילמו יותר מדי על פיירו כשהייתה לפחות אלטרנטיבה אחת טובה יותר (ירמייף) על השולחן. בנוסף לא העמיקו את הסגל ולא הצליחו למנף את ההכנסות שהיו לקבוצה.
סה"כ חלון די חלש בעיניי. בשורה התחתונה השתפרנו רק בעמדות המגנים בשנה שבה היו הכנסות רבות.

8.

יש לנו recency bias בגלל הסיפור עם הקשר, אבל אי אפשר לקחת את זה שעשו פה רכש משדרג רציני שהביא אותנו לליגת האלופות.
קורנו, סונדגרן ופיירו זו עבודה באמת מרשימה. מוסיף לזה גם את העובדה שבנסיבות העזיבה של פלאניץ', הצליחו להנחית בלם איכותי כמו בטובינסיקה שנכנס לנעליים האלה בענק ובאופן מידי.
גם לגבי סק אני חושב שזה היה רכש טוב שעוד יועיל לנו מאוד לבנות הגנה מצוינת.

ניקיטה וסוף היו בחירות מצוינות לעומק בהתקפה. לצערנו עם סוף היו נסיבות שלא בשליטתנו.

מבחינתי עד לסיפור של כנעאן זה היה חלון של 10 קליל. עכשיו ירד בהתאם בגלל שאני מרגיש שהעמדנו את האליפות על קרן הצבי

Judokan אמר:
8.

יש לנו recency bias בגלל הסיפור עם הקשר, אבל אי אפשר לקחת את זה שעשו פה רכש משדרג רציני שהביא אותנו לליגת האלופות.
קורנו, סונדגרן ופיירו זו עבודה באמת מרשימה. מוסיף לזה גם את העובדה שבנסיבות העזיבה של פלאניץ', הצליחו להנחית בלם איכותי כמו בטובינסיקה שנכנס לנעליים האלה בענק ובאופן מידי.
גם לגבי סק אני חושב שזה היה רכש טוב שעוד יועיל לנו מאוד לבנות הגנה מצוינת.

ניקיטה וסוף היו בחירות מצוינות לעומק בהתקפה. לצערנו עם סוף היו נסיבות שלא בשליטתנו.

מבחינתי עד לסיפור של כנעאן זה היה חלון של 10 קליל. עכשיו ירד בהתאם בגלל שאני מרגיש שהעמדנו את האליפות על קרן הצבי
אני אתך. עד ההעפלה לליגת האלופות הציון מבחינתי היה 10 עגול.

ברגע שהעפילו והבינו את העומס וכל הכסף שנכנס היו צריכים להחתים את גוני נאור וכנעאן.

4.

כרגיל התעלמו מהקישור אמצע וההתקפה.
זה שהביאו את סוף שנפצע זה נחמד והכל אבל לא מספיק.
הגנה היה צריך מחליף, סבבה.
זהו, שום מחשבה על האפס בשם מאור לוי שלא תורם אפילו חמצן לשרי.

אני חושב שהציון גבוה כי בשורה התחתונה, הקבוצה הזאת טובה הרבה יותר מזו של השנה שעברה.
הבעיה היא שגם יש ליגת אלופות ( שאלו יהיו הבעיות שלנו ), וגם הגרמנים והגמלים התחזקו משמעותית

אם לא ההזנחה בקישור זה חלון של 10 עגול.
עכשיו זה 6 בקושי.

אני עם הרוב - 10 על ההתחלה אבל 6 לאור הסיום העגום

חלון א 10/10
מאז העליה לאלופות חוץ מסוף שנפצע כל העברה אחרת נפילה
לא הצליחו לבנות בתנועה

RakMaccabi31 אמר:
חלון א 10/10
לא הצליחו לבנות בתנועה

דילן הוא נפילה?

Shocking4U אמר:
עד שהבנו כמה הפציעה של ג׳אבר חמורה- 8

‏מהרגע שהבינו כמה הפציעה של ג׳אבר חמורה ולא הביאו קשר- 5

++++

דרך אגב שחקנים חופשיים עדיין אפשר להחתים, אז יכול להיות שעדיין נראה פה את אליאל פרץ.
זה ממש מתאים למועדון שלנו לעשות משחקי התשה בשביל לחסוך כמה שקלים… לחכות שהוא יקבל הצעה מסרדינים או הגועל, ואז להציע לו אותו שכר פה.

benrey אמר:
דרך אגב שחקנים חופשיים עדיין אפשר להחתים, אז יכול להיות שעדיין נראה פה את אליאל פרץ.
זה ממש מתאים למועדון שלנו לעשות משחקי התשה בשביל לחסוך כמה שקלים… לחכות שהוא יקבל הצעה מסרדינים או הגועל, ואז להציע לו אותו שכר פה.
אם הוא מגיע זה הביזיון הכי גדול כי זה הודאה בכישלון שלהם שבסוף הם מביאים את הבינוני הזה. באמת שעדיף לא להביא כלום עם הצהרה של ״לא התפשרנו על בינוניות״ מאשר להחתים את אליאל פרץ אחרי שנסגר החלון

Judokan אמר:
RakMaccabi31 אמר:
חלון א 10/10
לא הצליחו לבנות בתנועה

דילן הוא נפילה?

אופס. מרגיש שהוא הגיע בתחילת הקיץ כבר

חזרה
למעלה