תודה. שאלתי את דוראנט, אבל אני אתייחס למה שרשמת בקצרה.רק מכבי כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 16:01חזיזה תורם במשך שנים מאגף שמאל. אין פה מה לחדש לגביו. אם ייתנו לא לשחק שם, ולא יריצו אותו על קו ימין בשלושה בלמים, (וכמובן אם ישאר בריא, אבל זה משפט שנכון לגבי כל השחקנים)/הוא יספק מספרים.אליאור כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 15:51ההגדרה שלך לאופציה כל כך רחבה שאני יכול להכניס גם עוד ארבעה שחקני נוער אלמוניים באגפים ובכלל להגיד שיש עומק. תוכל לנתח שחקן שחקן ולהגיד למה אתה חושב שיש לשיבלי, לסוף, לרפאלוב ולחזיזה מה לתרום לנו באגף שמאל וכמה מספרים אתה חושב שכל אחד מה ינפק העונה?רק מכבי כתב: ↑20 ספטמבר 2023, 15:34
דווקא בשמאל יש לך לא מעט אופציות.
חזיזה. שיבלי. סוף(זו העמדה שלו. לא ימין), ליאור.
כולם פה שחקנים עם רגל ימין שמשחקים על קו שמאל, בעיני אפשר להוסיף גם את סבע, שיכול לתת דקות גם באגף שמאל, שיחק ככה גם מול פ"ת כשדגו שינה מערך.
בימין יש את חלאיילי, וסבע. כשאנחנו יודעים שסבע פחות אוהב להיות באגף, ופחות נוח לו, והוא מעדיף להיות באמצע כ-10 או כחלוץ שני.
סוף בעיני זה אילוץ רציני בימין, וגם חזיזה זה אילוץ. הוא טוב יותר בשמאל. שוב, שניהם שחקנים עם רגל ימין, ונוח להם בשמאל יותר. בניגוד אגב לחלאיילי שהוא לא טוב בשמאל, וראינו את זה גם בצעירה.
מה שאומר שבשמאל יש לנו עומק מסוים.
בימין חוץ מסבע אין שחקן שיודע לשחק רגל הפוכה.
אם הייתה סיבה להביא את סייף מעבר להיותו מגן שמאל, זה העובדה שהוא משחק טוב כנף ימין עם רגל הפוכה.
מה היה המחליף שלו בעונה שעברה בקו שמאל?
צ'יבוטה. כמה הוא תרם? גול אחד.
אז כן, לדעתי שיבלי, סוף, ורפאלוב (גול אחד הוא כבר כבש) יתרמו לך הרבה יותר ממה שצ'יבוטה נתן בעונה שעברה.
אני לא נכנס לכמה מספרים יספק כל אחד, כי זה לא משנה, ביחד הם ייעשו יותר ממה שקו שמאל עשה בעונה שעברה, והרבה יותר (גם חזיזה עצמו היה בעונה שעברה לא טוב, עם פציעות, וכושר ירוד, מאמין שהשנה נראה ממנו יותר תפוקה בהשוואה לשנה שעברה).
בצד ימין לעומת זאת, אין שום שחקן שיודע לשחק את מה שאצילי עשה, שחקן קו ימין עם רגל שמאל.
יש את חלאיילי, אבל הוא משהו אחר, ויש את סבע, שגם הוא משהו אחר.
סגנון שחקן כמו אצילי, כלומר שחקן קו ימין עם רגל שמאל הפוכה שמשחק כמו שחקן קו, ויודע להחזיק אגף יחד עם מגן, אין לנו.
ואגב, אחת הבעיות שלדעתי חלאיילי מייצר, זה שהוא סוגר כל הצטרפות של מגן. הוא מושך כל הזמן לקו, ואין באמת אפשרות למגן לעשות עקיפה, אלא תמיד הוא חייב להיכנס לאמצע, וזה יוצר קצת בלאגן.
חלאיילי חייב להיות ללמוד הרבה יותר מגוון, ולא תמיד לחפש את הבריחה למהירות לכיוון הקו.
בכל אופן, האם סבע וחלאיילי יגיעו ביחד למספרים של אצילי?
לא.
הבעיות הרציניות שלנו הן מסתמנות מאחורה ולא מקדימה.
בעמדת הבלם, מגן שמאלי מחליף, שוער, ובעיקר במרכז השדה ששם אנחנו לדעתי נחלשנו בצורה שלא יתוארת.
אין לנו כלום באמצע כרגע חוץ ממוחמד.
ג'אבר נתן עד עכשיו מחצית טובה. וזהו.
יש גם בעיה בעמדת החלוץ. אבל אני מאמין בשוראנוב, ייקח זמן, אבל בסוף הוא יעבור את דין דוד בהיררכיה, ובתקווה שגם ייעשה מספרים טובים.
כלו אלו הרבה יותר מטרידים אותי מכנף שמאל.
לדעתי טיעון של ביחס ל- או יותר מ- זה לא באמת טיעון משכנע.
חזיזה היה בעונה חלשה מאוד בעונה שעברה. סיפק משהו כמו 2 שערים ובישול בליגה. הוא גם פצוע כרוני.
שיבלי לא שיחק בבוגרים יותר ממאה דקות אולי. סוף כנל וגם אחרי פציעה קשה. רפאלוב בן 37 ולא יכול לשחק בצד.
זה שיש בעיות אחרות בקבוצה לא אומר שאין בעיה גם בכנפיים.
יחד עם זאת אני מסכים שיותר דחוף זה שחקן עם רגל הפוכה לצד ימין, ובגלל זה טענתי לאורך כל החלון שצריך להביא את דוידה.
שורה תחתונה - כרגע יש הרבה כמות בקבוצה. כמות זה משהו שקל לייצר כי אפשר פשוט להעלות שחקנים מהנוער או לקנות בזול. איכות לצערי אין מספיק בקבוצה וגם בצדדים, בייחוד לאור זאת שאנחנו לא יודעים מה נקבל מחזיזה העונה.