הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי
שוב פעם אנשים מופתעים מדפוס חוזר שחזר אחרי כל עונת צ׳מפיונס שלנו.
האיש צריך למכור ויפה שעה אחת קודם. הוא לא מתאים למועדון שרוצה להתפתח
האיש צריך למכור ויפה שעה אחת קודם. הוא לא מתאים למועדון שרוצה להתפתח
מה שקרה זה ששחר התקמצן על מאמן זר, זה בודאות.Apoc כתב: 21 ספטמבר 2023, 21:56שחר דיברר את השטויות שמכרו לו כשהביאו לו את דגו. נראה לך שהוא אמר לאלברמן תביא לי את המאמן הכי גרוע שתמצא?hezildo כתב: 21 ספטמבר 2023, 21:54שחר אמר במפורש שמאמן זר יבוא עם הצוות שלו ויעלה הרבה כסף. מה אתה צריך יותר מזה?Apoc כתב: 21 ספטמבר 2023, 21:48
זה לא שחר זה אלברמן.
הבן אדם קיבל החלטה שדגו יאמן פה, כל השאר זה שטויות.
הרי גם שחר בחיים לא היה הולך על מהלך כזה הזוי בעצמו.
ואל תגידו לי רוני לוי ובנאדו, זה שונה לגמרי.
אפשר לחשוב ששחר אמר לו יש לך תקציב של שקל וחצי.
הרי דגו זה מאמן שאפשר להביא גם בלי תקציב בכלל, תגייס כסף מכמה ילדים אוהדי מכבי חיפה למטה ברחוב ותשלם לו את השכר שהוא דורש.
זה לא המקרה בכלל. ברור ששחר אשם בהכל והוא אשם בזה שהוא לא פיטר את אלברמן ברגע שזה הגיע לו עם היציאה של דגו ושהוא הסכים לזרום איתו.
אבל מי שקיבל את ההחלטה דיי בבירור זה אלברמן עצמו מתוך יהירות מוגזמת של מישהו שחשב שהוא אלוהים.
או משהו בסגנון של "אני לא מוכן לשלם למאמן שלי יותר ממה שעובד במקדונלדס מרוויח"?
איך מכאן הגיעו דווקא לדגו זו השאלה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי 
זה בדיוק מה שאני אומר.hezildo כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:01מה שקרה זה ששחר התקמצן על מאמן זר, זה בודאות.Apoc כתב: 21 ספטמבר 2023, 21:56שחר דיברר את השטויות שמכרו לו כשהביאו לו את דגו. נראה לך שהוא אמר לאלברמן תביא לי את המאמן הכי גרוע שתמצא?hezildo כתב: 21 ספטמבר 2023, 21:54
שחר אמר במפורש שמאמן זר יבוא עם הצוות שלו ויעלה הרבה כסף. מה אתה צריך יותר מזה?
זה רלוונטי לדבר על קמצנות כשמביאים לך מאמן שסיים מקום 2 בסלובקיה במקום מאמן שסיים מקום 1.
זה לא רלוונטי כשמביאים מאמן של שקל וחצי שהתלבט אם לאמן בדימונה או ביבנה.
אף אחד לא מאמין שהסיבה שדגו הגיע היא קמצנות. נטו יהירות.
אלברמן קרא ספרים וחשב שהוא משכיל ואיזה אינטלגנט והלך ושמע שצריך לגדל מישהו מתוך המערכת ואמר יאללה יש לי את זה נעלה את ההוא שהבאתי לנוער.
אופטימיות במכבי חיפה
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אני מסכים אתךApoc כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:04זה בדיוק מה שאני אומר.hezildo כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:01מה שקרה זה ששחר התקמצן על מאמן זר, זה בודאות.Apoc כתב: 21 ספטמבר 2023, 21:56
שחר דיברר את השטויות שמכרו לו כשהביאו לו את דגו. נראה לך שהוא אמר לאלברמן תביא לי את המאמן הכי גרוע שתמצא?
זה רלוונטי לדבר על קמצנות כשמביאים לך מאמן שסיים מקום 2 בסלובקיה במקום מאמן שסיים מקום 1.
אני באמת חושב שהם עד כדי כך האמינו שהם יכולים להעביר מינוי כזה ועם הסגל האיכותי שהם האמינו שהם יבנו זה יסתדר.
אלברמן דיבר על זה עוד מינואר שעבר וזה היה על הפרק כל הזמן והוא מאוד החזיק מדגו כאיש מקצוע.
מילא, אם אתה הולך למהלך כזה, תן לו אקסטרה בסגל, פה עשו בדיוק ההפך
אם אלברמן החזיק מדגו אז אני משמעותית פחות מחזיק מאלברמן. קל לעבוד עליו בקלות.
זו גם קמצנות וגם יהירות. בגלל הקמצנות אין פה מאמן זר, בגלל היהירות במקום רב"ש מינו את דגו.Apoc כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:04זה בדיוק מה שאני אומר.hezildo כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:01מה שקרה זה ששחר התקמצן על מאמן זר, זה בודאות.Apoc כתב: 21 ספטמבר 2023, 21:56
שחר דיברר את השטויות שמכרו לו כשהביאו לו את דגו. נראה לך שהוא אמר לאלברמן תביא לי את המאמן הכי גרוע שתמצא?
אלברמן קרא ספרים וחשב שהוא משכיל ואיזה אינטלגנט והלך ושמע שצריך לגדל מישהו מתוך המערכת ואמר יאללה יש לי את זה נעלה את ההוא שהבאתי לנוער.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני פה עם אפוק, כבר שנה שעברה בראיונות עוד בדצמבר-ינואר אלברמן דיבר על להצמיח מאמן מהמערכת ומישהו משלנוhezildo כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:09זו גם קמצנות וגם יהירות. בגלל הקמצנות אין פה מאמן זר, בגלל היהירות במקום רב"ש מינו את דגו.Apoc כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:04זה בדיוק מה שאני אומר.hezildo כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:01
מה שקרה זה ששחר התקמצן על מאמן זר, זה בודאות.
זה נראה לי יותר כמו סתם חירטוטים רגילים של ראיון, אבל אם זה היה ברצינות אז אולי אתם צודקים ואלברמן באמת בחר בדגו בצורה "מושכלת".KevinDurant כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:11אני פה עם אפוק, כבר שנה שעברה בראיונות עוד בדצמבר-ינואר אלברמן דיבר על להצמיח מאמן מהמערכת ומישהו משלנוhezildo כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:09זו גם קמצנות וגם יהירות. בגלל הקמצנות אין פה מאמן זר, בגלל היהירות במקום רב"ש מינו את דגו.Apoc כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:04
זה בדיוק מה שאני אומר.
- KevinDurant
- חבר בבורד
שאלברמן עוד בסביבות דצמבר שעבר בערך, לפני שבכלל היה דיבורים על עזיבה של בכר מדבר על להצמיח מאמן מתוך המערכת ודברים כאלה אז אני נוטה להאמין לזה.hezildo כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:16זה נראה לי יותר כמו סתם חירטוטים רגילים של ראיון, אבל אם זה היה ברצינות אז אולי אתם צודקים ואלברמן באמת בחר בדגו בצורה "מושכלת".KevinDurant כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:11אני פה עם אפוק, כבר שנה שעברה בראיונות עוד בדצמבר-ינואר אלברמן דיבר על להצמיח מאמן מהמערכת ומישהו משלנוhezildo כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:09
זו גם קמצנות וגם יהירות. בגלל הקמצנות אין פה מאמן זר, בגלל היהירות במקום רב"ש מינו את דגו.
הוא גם אמר שרדפו אחרי דגו שנתיים למחלקת נוער, זה לא סתם.
אבל שוב, בלי קשר, יכול להיות שדגו אחלה איש מקצוע אבל כל התהליך הזה לא היה נכון וככה זה נראה.
גם אלברמן בעצמו דיבר על זה שדגו היה צריך לעבור עוד שנה כעוזר מאמן בבוגרים ולא ישר לעלות להיות מאמן ראשי.
תוסיף לכל זה את בניית הסגל ויש פה סיטואציה בלתי אפשרית. אי אפשר לעבוד כל כך עקום ולהצליח בסוף.
ברור, זה כישלון ידוע מראש. הבעיה שאצלנו יהירים מדי בשביל להודות בטעות ולתקן מהר.KevinDurant כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:20שאלברמן עוד בסביבות דצמבר שעבר בערך, לפני שבכלל היה דיבורים על עזיבה של בכר מדבר על להצמיח מאמן מתוך המערכת ודברים כאלה אז אני נוטה להאמין לזה.hezildo כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:16זה נראה לי יותר כמו סתם חירטוטים רגילים של ראיון, אבל אם זה היה ברצינות אז אולי אתם צודקים ואלברמן באמת בחר בדגו בצורה "מושכלת".KevinDurant כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:11
אני פה עם אפוק, כבר שנה שעברה בראיונות עוד בדצמבר-ינואר אלברמן דיבר על להצמיח מאמן מהמערכת ומישהו משלנו
אבל שוב, בלי קשר, יכול להיות שדגו אחלה איש מקצוע אבל כל התהליך הזה לא היה נכון וככה זה נראה.
גם אלברמן בעצמו דיבר על זה שדגו היה צריך לעבור עוד שנה כעוזר מאמן בבוגרים ולא ישר לעלות להיות מאמן ראשי.
תוסיף לכל זה את בניית הסגל ויש פה סיטואציה בלתי אפשרית. אי אפשר לעבוד כל כך עקום ולהצליח בסוף.
- KevinDurant
- חבר בבורד
גם מילא היו בונים לו סגל מספיק טוב לעבוד אתו והיו עושים את האקסטרה עבורו, עשו בדיוק ההפך.hezildo כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:25ברור, זה כישלון ידוע מראש. הבעיה שאצלנו יהירים מדי בשביל להודות בטעות ולתקן מהר.KevinDurant כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:20שאלברמן עוד בסביבות דצמבר שעבר בערך, לפני שבכלל היה דיבורים על עזיבה של בכר מדבר על להצמיח מאמן מתוך המערכת ודברים כאלה אז אני נוטה להאמין לזה.hezildo כתב: 21 ספטמבר 2023, 22:16
זה נראה לי יותר כמו סתם חירטוטים רגילים של ראיון, אבל אם זה היה ברצינות אז אולי אתם צודקים ואלברמן באמת בחר בדגו בצורה "מושכלת".
בהנחה שזה הרמה של הזרים אני חושב שזה אולי הסגל הכי פחות טוב שהיה לנו ב3 שנים האחרונות
אני נוטה לחשוב שכשדיברו על מישהו מתוך המערכת התכוונו לצרפתי ולא לדגו.
ברגע שצרפתי עזב עם בכר, ולא רצו לשלם על צוות זר (הי יש להם גם אג'נדה), החליטו על דגו
ברגע שצרפתי עזב עם בכר, ולא רצו לשלם על צוות זר (הי יש להם גם אג'נדה), החליטו על דגו
-
ירוק זה אני
- שחקן העונה
- הודה ל־: 4 פעמים
- קיבל תודה: 15 פעמים
אני אתרגם לכם. אג'נדה = כסף.
לא רצו מאמן עם אג'נדה = לא רצו להשקיע כסף. לא במאמן ולא בדרישות שלו.
אין ספק שקבוצה בלי מאמן היא יותר זולה מקבוצה עם מאמן. אלא שיענקלה שכח שיש גם עלויות עקיפות לכל פעולה...
לא רצו מאמן עם אג'נדה = לא רצו להשקיע כסף. לא במאמן ולא בדרישות שלו.
אין ספק שקבוצה בלי מאמן היא יותר זולה מקבוצה עם מאמן. אלא שיענקלה שכח שיש גם עלויות עקיפות לכל פעולה...
נערך לאחרונה על ידי HaifaWave ב 22 ספטמבר 2023, 12:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
במינוי היתה המון יהירות, אבל גם קמצנות לדעתי. אם זה היה נטו יהירות, אלברמן לא היה נפגש בכלל עם מאמנים זרים.
הוא נפגש, הם אמרו לו את הסכומים שירצו, אלברמן בא עם זה לשחר ששם ברקס, ומכאן התחילה היהירות.
הוא נפגש, הם אמרו לו את הסכומים שירצו, אלברמן בא עם זה לשחר ששם ברקס, ומכאן התחילה היהירות.
רק שחר אשם
אתם יכולים להזכיר את אלברמן ודגו כמה שבא לכם אבל אלו רק שמות שהתחלפו.
אלברמן ודגו באנגלית זה קרלסן תור ומולנסטיין
אתם יכולים להזכיר את אלברמן ודגו כמה שבא לכם אבל אלו רק שמות שהתחלפו.
אלברמן ודגו באנגלית זה קרלסן תור ומולנסטיין
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 101 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
תחשבו על זה ככה - מבחינת קבוצת מאיר שנה שבה עולים למפעל אירופי זה בונוס.
הם צריכים את מכבי חיפה בשביל השוק המקומי, והאינטרס שלהם כנראה מעולם לא היה להיות קבוצה דרג ג׳ באירופה וזה גם לא יהיה. זה יהיה אך ורק בונוס.
הפוטנציאל של מכבי עצום והצפיות שלנו בהתאם, אבל כמו שזה נראה כרגע אנחנו בדרך הבטוחה לחזור לשלטים הפוכים, אבוקות במסגר והחלפת מאמנים רבעונית. הלוואי ואני טועה.
שמעו יענקל’ה כבר לא ילד ואנחנו לא יודעים מה אור והאחרים מתכננים להמשך.
אם הם יבחרו להמשיך להחזיק את מכבי, קחו בחשבון שהמנטליות כנראה לא תשתנה. כולנו יודעים שליעקלה היה חשוב כל נושא התדמית שלו ושזה הרבה פעמים עלה לנו בתארים, חוויות ומה לא. אבל צריך לראות מה יהיה..
הם צריכים את מכבי חיפה בשביל השוק המקומי, והאינטרס שלהם כנראה מעולם לא היה להיות קבוצה דרג ג׳ באירופה וזה גם לא יהיה. זה יהיה אך ורק בונוס.
הפוטנציאל של מכבי עצום והצפיות שלנו בהתאם, אבל כמו שזה נראה כרגע אנחנו בדרך הבטוחה לחזור לשלטים הפוכים, אבוקות במסגר והחלפת מאמנים רבעונית. הלוואי ואני טועה.
שמעו יענקל’ה כבר לא ילד ואנחנו לא יודעים מה אור והאחרים מתכננים להמשך.
אם הם יבחרו להמשיך להחזיק את מכבי, קחו בחשבון שהמנטליות כנראה לא תשתנה. כולנו יודעים שליעקלה היה חשוב כל נושא התדמית שלו ושזה הרבה פעמים עלה לנו בתארים, חוויות ומה לא. אבל צריך לראות מה יהיה..
הם ימשיכו להחזיק בהם
אין להם סיבה למכור
זה טוב מדי לביזנס
עובדתית הם מכרו חלק ניכר מקבוצת מאיר לפני איזה חודשיים והחריגו את מכבי חיפה מהעסקה
אין להם סיבה למכור
זה טוב מדי לביזנס
עובדתית הם מכרו חלק ניכר מקבוצת מאיר לפני איזה חודשיים והחריגו את מכבי חיפה מהעסקה
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- קיבל תודה: 15 פעמים
מחכה ליום שהאימונים היחידים שהוא יגיע אליהם יהיו בקאנטרי קלאב
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
-
כרמליסט ירוק
- הענק הירוק
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 4 פעמים
הכל לפי הלו״ז. השלב הבא זה כשישאלו את דגו בריאיון אחרי משחק אם הוא מאמין שהוא עדיין יכול להוציא את ״העגלה מהבוץ״
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שחר: בכר הלך אבל אני נשארתי
כולנו: כן אנחנו יודעים בדיוק בגלל זה אנחנו מפחדים
כולנו: כן אנחנו יודעים בדיוק בגלל זה אנחנו מפחדים
אני מחכה לשמוע אותו נותן גיבוי לדגו ובא לשוחח עם השחקנים באימון.
שאלו אותו, למי שבמקרה תהה פהכרמליסט ירוק כתב: 27 ספטמבר 2023, 09:11 הכל לפי הלו״ז. השלב הבא זה כשישאלו את דגו בריאיון אחרי משחק אם הוא מאמין שהוא עדיין יכול להוציא את ״העגלה מהבוץ״
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מתנגבת לליבי התחושה שכבר לא נשמע על הגדלת האיצטדיון וסולד אאוט יותר מדי השנה
אם מישהו אשם בקיץ הנוכחי זה הוא, המועדון מכניס מאות מיליונים והוא לא משתמש בכסף הזה.