תתחיל לזמזם את השיר של זרגרי.
חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
תגיד רונן מה אכפת לך .רונן22 כתב: 27 יוני 2022, 23:49 בן אדם שמנצל סיטואציה בבית''ר כדי לקחת מהם את השחקן שנחשב הכי מבטיח שלהם, והולך לספר שהוא עושה להם טובה. אחלה בן אדם
למה אתה מחפש שלילי בכל דבר ?
סתם שחקן פח עזוב אותך. הוא עשה את זה בזמנו גם עם עזריאל נראה לי.רונן22 כתב: 27 יוני 2022, 23:49 בן אדם שמנצל סיטואציה בבית''ר כדי לקחת מהם את השחקן שנחשב הכי מבטיח שלהם, והולך לספר שהוא עושה להם טובה. אחלה בן אדם
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
למי שחשב אחרת:
ד.ב.ד בדיווח על דברי שחר באירוע לאוהדי ה vip-
1. לא מכוון לצמפיונס- מסתפק באירופית או בקונפרנס
2. עזר לביתר בעבר וימשיך לעזור לה כי היא חשובה לליגה.
3. נתחזק איפה שצריך..בלה בלה בלה
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
שטויות תפסיק לקחת ללב .
זה מזיז לי כמו החתימה של זועבי בגרמניה .
- Smurk
- אגדה ירוקה
קיצר קורנו וזרגרי סגורים פה. ממש שמחה גדולה
נערך לאחרונה על ידי Smurk ב 28 יוני 2022, 00:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
-
Ohad
- תוקע יתד בהרכב
לגבי סעיף 1 בתחילת הנושא פה כתבתי את זה .dyarok כתב: 28 יוני 2022, 00:04 למי שחשב אחרת:
המקור שלי שעובד במועדון אמר לי אבל אנשים פה העדיפו להסתלבט ולא האמינו .
עכשיו אולי תרדו לקרקע ותנמיכו ציפיות .
לא מבין מה צריכים את זרגרי
וואלה לא מחזיק ממנו בכלל
וואלה לא מחזיק ממנו בכלל
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
-
רונן22
- שחקן העונה
יש פחים יותר גדולים ממנו בבית''ר. מעניין שהוא לוקח מהם דווקא את השחקן שנחשב הכי מבטיח שלהם, ודווקא שחקן בעמדה שאנחנו צריכים. הוא לא עושה טובה לאף אחד
למה אתה צריך את זרגרי?רונן22 כתב: 28 יוני 2022, 00:14יש פחים יותר גדולים ממנו בבית''ר. מעניין שהוא לוקח מהם דווקא את השחקן שנחשב הכי מבטיח שלהם, ודווקא שחקן בעמדה שאנחנו צריכים. הוא לא עושה טובה לאף אחד
הוא גם שחקן שהיה לא יציב העונה מבחינת הרכב בביתר
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
-
רונן22
- שחקן העונה
צריך שחקן בעמדה שלו. אתה עם 4 קשרים כרגע בסגל, ופאני צפוי לעזוב. זרגרי יותר זול מקארצב וכנעאן..
-
רונן22
- שחקן העונה
לדעתי יביאו את זרגרי, ואם נבטיח הכנסה מאירופה, כמו בעונה שעברה, יביאו קשר ישראלי נוסף במידה פאני יעזוב
נערך לאחרונה על ידי רונן22 ב 28 יוני 2022, 00:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
הוא לא בעמדה של פאני. הוא 6. כנעאן הרבה יותר קדמי, הוא באמת התחליף המושלם לפאני.
יש לי תקווה שפאני לא יעזוב
ואם יעזוב חייב שחקן יותר איכותי מזרגרי
לצערי במועדון לא חושבים על כנעאן או קרצב
ואם יעזוב חייב שחקן יותר איכותי מזרגרי
לצערי במועדון לא חושבים על כנעאן או קרצב
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
-
רונן22
- שחקן העונה
אתה צריך קשר נוסף גם אם פאני נשאר. 4 קשרים זה לא מספיק. בעונה שעברה היה לנו 5 וזה לא הספיק. הגענו לגמר גביע עם פאני חולה ועם מוחמד גמור.
מוחמד קרס מהעומס עוד לפני הפלייאוף. הוא שיחק בליגה, באירופה ובנבחרת שלו. והעונה יש לנו עוד שחקן קישור בנבחרת - ג'אבר. 4 קשרים זה מעט.
מוחמד קרס מהעומס עוד לפני הפלייאוף. הוא שיחק בליגה, באירופה ובנבחרת שלו. והעונה יש לנו עוד שחקן קישור בנבחרת - ג'אבר. 4 קשרים זה מעט.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מסכים איתך. צריך גם לדעתי עוד קשר עם מספרים התקפייםרונן22 כתב: 28 יוני 2022, 00:32 אתה צריך קשר נוסף גם אם פאני נשאר. 4 קשרים זה לא מספיק. בעונה שעברה היה לנו 5 וזה לא הספיק. הגענו לגמר גביע עם פאני חולה ועם מוחמד גמור.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
קארצב אחד האוברייטדים הגדולים. שחקן לא אחראי לא שקול ולא מתאים כרגע לקבוצה גדולה בעיניי. אחלה פוטנציאל אבל מגזימים איתו ברמות.
כנעאן יותר מבטיח ממנו אבל פציע מאוד ועם תג מחיר לא סביר. כל עוד זרגרי בא בנוסף לפאני/למחליף העתידי של פאני זה דווקא יכולה להיות גניבה
כנעאן יותר מבטיח ממנו אבל פציע מאוד ועם תג מחיר לא סביר. כל עוד זרגרי בא בנוסף לפאני/למחליף העתידי של פאני זה דווקא יכולה להיות גניבה
נערך לאחרונה על ידי The real Tsepo ב 28 יוני 2022, 00:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
כן מבין מה אתה אומר, וואלה צודק.רונן22 כתב: 28 יוני 2022, 00:32 אתה צריך קשר נוסף גם אם פאני נשאר. 4 קשרים זה לא מספיק. בעונה שעברה היה לנו 5 וזה לא הספיק. הגענו לגמר גביע עם פאני חולה ועם מוחמד גמור.
הבעיה היא שזרגרי לא משהו ובטח נשלם בוחטה.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
אם אתה רואה מה שאני רואה אז קודם כל נתחיל מזה שחוץ מהמגן הימני לא הגיע רכש להרכב אפילו הקונגולזי הבינוני לא פה,מילא ירמייף.חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 23:22לא אחי אני רואה בדיוק מה שאתה רואה, אתה פשוט מספר לעצמך ששחקן שעוד לא הגיע שמעולם לא ראית משחק הוא אכזבה. לא משנה את מי היו מביאים היית משכנע את עצמך שמכבי תל אביב עובדים נכון ואנחנו לא רוציפ להתחרות.greenguy כתב: 27 יוני 2022, 23:19אם מדברים על מביך אז תראה את הכינוי שלך. ואין קשר לגרמנים התלונה היחידה פה זה לשחר ואם אתה לא מבין את זה אז אתה טומן את הראש בחול. יענקל׳ה פורח כשאין תחרות,כשיש הוא ישר לוקח צעד אחורה. לא חסר דוגמאותחזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 19:52
איזה מביכים האוהדים שלנו, באמת. אני בטוח במיליון אחוז שאם מכבי תל אביב היו מחתימים את הקורנו הזה כולם פה היו אומרים שזה מראדונה. פשוט מכורים ללהרגיש קטנים מולם זה עצוב
אתה לא אשם, ככה מתנהגים 90 אחוז מהאוהדים שלנו ובגלל זה זו הקבוצה שהכי קשה להצליח בה בישראל. כל שעה שמסי לא נוחת יש אלף פוסטים על זה שאנחנו נרד ליגה וכל גול מול רעננה בטוחים שנקח את הצמפיונס
אני לא מתבכיין אני ריאלי, בעלים של קבוצה אלופה שנתיים ברציפות עם הקהל הגדול בארץ עם לדעתי ההכנסות הגדולות בארץ אומר קבל עם ועדה מול האוהדים(באירוע וי אי פי שהיה היום) שליגת אלופות זה מסוכן ולא ריאלי,בעלים כזה צריך לפנות את המקום שלו לא היום אלא כבר אתמול. זה שאתה חושב שהכל יהיה טוב זה בדיוק אותם אוהדים שאמרו את זה לפני 10 שנים ואתה אחד מהם. עצוב שאתה מסתפק בבינוניות, אולי תעבור לאהוד את מכבי פ״ת אח שלי
שוב,greenguy כתב: 28 יוני 2022, 00:53אם אתה רואה מה שאני רואה אז קודם כל נתחיל מזה שחוץ מהמגן הימני לא הגיע רכש להרכב אפילו הקונגולזי הבינוני לא פה,מילא ירמייף.חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 23:22לא אחי אני רואה בדיוק מה שאתה רואה, אתה פשוט מספר לעצמך ששחקן שעוד לא הגיע שמעולם לא ראית משחק הוא אכזבה. לא משנה את מי היו מביאים היית משכנע את עצמך שמכבי תל אביב עובדים נכון ואנחנו לא רוציפ להתחרות.greenguy כתב: 27 יוני 2022, 23:19
אם מדברים על מביך אז תראה את הכינוי שלך. ואין קשר לגרמנים התלונה היחידה פה זה לשחר ואם אתה לא מבין את זה אז אתה טומן את הראש בחול. יענקל׳ה פורח כשאין תחרות,כשיש הוא ישר לוקח צעד אחורה. לא חסר דוגמאות
אתה לא אשם, ככה מתנהגים 90 אחוז מהאוהדים שלנו ובגלל זה זו הקבוצה שהכי קשה להצליח בה בישראל. כל שעה שמסי לא נוחת יש אלף פוסטים על זה שאנחנו נרד ליגה וכל גול מול רעננה בטוחים שנקח את הצמפיונס
אני לא מתבכיין אני ריאלי, בעלים של קבוצה אלופה שנתיים ברציפות עם הקהל הגדול בארץ עם לדעתי ההכנסות הגדולות בארץ אומר קבל עם ועדה מול האוהדים(באירוע וי אי פי שהיה היום) שליגת אלופות זה מסוכן ולא ריאלי,בעלים כזה צריך לפנות את המקום שלו לא היום אלא כבר אתמול. זה שאתה חושב שהכל יהיה טוב זה בדיוק אותם אוהדים שאמרו את זה לפני 10 שנים ואתה אחד מהם. עצוב שאתה מסתפק בבינוניות, אולי תעבור לאהוד את מכבי פ״ת אח שלי
אולי כדי לעשות צ’מפיון אנחנו צריכים את מוחמד ס׳לאח.
אבל מה הבעיה להתחרות חזק בקונפרנס כמה שנים? למה מה אי אפשר לנצח את פיינורד בגמר?
לצבור ניסיון אירופי, להתחיל להביא שחקנים, ליצור מורשת, לאט לאט להתקדם לאירופית.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
בעלים שמביא רכש ליגה א' לצ'מפיונס צריך לפנות את המקום שלו עוד אז. מה מתפלאים עכשיו? לא מכיר קבוצה שזלזלה במעמד ובהכנסה שניתנה לו כמונו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
Green_UvB
- לא קרע זוג נעליים
מילים כדורבנות.Liberman כתב: 28 יוני 2022, 00:56שוב,greenguy כתב: 28 יוני 2022, 00:53אם אתה רואה מה שאני רואה אז קודם כל נתחיל מזה שחוץ מהמגן הימני לא הגיע רכש להרכב אפילו הקונגולזי הבינוני לא פה,מילא ירמייף.חזיזוש כתב: 27 יוני 2022, 23:22
לא אחי אני רואה בדיוק מה שאתה רואה, אתה פשוט מספר לעצמך ששחקן שעוד לא הגיע שמעולם לא ראית משחק הוא אכזבה. לא משנה את מי היו מביאים היית משכנע את עצמך שמכבי תל אביב עובדים נכון ואנחנו לא רוציפ להתחרות.
אולי כדי לעשות צ’מפיון אנחנו צריכים את מוחמדח.
אבל מה הבעיה להתחרות חזק בקונפרנס כמה שנים? למה מה אי אפשר לנצח את פיינורד בגמר?
צ'מפיונס זה מרגש אבל אנחנו לא ברמה עדיין.
גם אירופית זה מעלינו.
קונפרנס זה באמת מתאים לנו מבחינת הרמה וצריך להיות ריאליים.
"אם זה נראה כמו שחקן, הולך כמו שחקן ועושה קולות של שחקן - זה שחקן."
(א. משומר)
(א. משומר)
כדורגל זה ספורט תחרותי שהכל יכול לקרות בו,בעלים שמראש מוותר על זה זה לא בעלים ראויים ותפסיקו לקשקש ברור שברמה זה לא ריאלי אבל הכל יכול לקרות גם בתים באירופאית
זאת צריכה להיות מטרה של מועדון, חזון. אם הם היום לא חושבים על צ’מפיון בעוד 7-8 שנים אז אין טעם בבעלות הזו.Green_UvB כתב: 28 יוני 2022, 00:58מילים כדורבנות.Liberman כתב: 28 יוני 2022, 00:56שוב,greenguy כתב: 28 יוני 2022, 00:53
אם אתה רואה מה שאני רואה אז קודם כל נתחיל מזה שחוץ מהמגן הימני לא הגיע רכש להרכב אפילו הקונגולזי הבינוני לא פה,מילא ירמייף.
אולי כדי לעשות צ’מפיון אנחנו צריכים את מוחמדח.
צ'מפיונס זה מרגש אבל אנחנו לא ברמה עדיין.
גם אירופית זה מעלינו.
קונפרנס זה באמת מתאים לנו מבחינת הרמה וצריך להיות ריאליים.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
ליברמן הכל טוב ויפה,כשיש תחרות שחר לוקח צעד אחורה,זה היה לכל אורך ההיסטוריה שהוא נמצא מגידאמק ועד גולדהאר. אירופה זאת צריכה להיות מטרה ברורה כל שנה וזה גם אמור להיות ברור שהוא אמור לשדרג את הקבוצה בשביל המשימות האלה כדי להרוויח