הזרים והשלט לחטופים
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- hezildo
- מכונת תארים
הזרים והשלט לחטופים
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
-
- קודם כל נאמנות
- benrey
- הענק הירוק
Re: הזרים והשלט לחטופים
מבחנת מעשה זה אפילו יותר גרוע מאשתו של סבע….
אני חושב שהם התאגדו לגבי זה, מניח שאחד מהם חשש והם החליטו כקבוצה לפעול יחד, כי אחרי שהקהל החרים את סבע, אז מה זה להחרים עוד זר אחד, אבל כשמדובר בכל החמישה, הם ידעו שהקהל לא יעשה כלום.
ואני גם מאוכזב מהמועדון, מה הוא חשב שיקרה? הרי זה ברור שיהיה סקנדל… או שתבקש מהמנהלת שתעשה אירוע פחות אקטיבי כמו דקת דומיה או משהו כזה, או שתגיד למי שלא מוכן שיישאר איפה שהוא.
סתם כרגיל עשו יותר נזק מתועלת
אני חושב שהם התאגדו לגבי זה, מניח שאחד מהם חשש והם החליטו כקבוצה לפעול יחד, כי אחרי שהקהל החרים את סבע, אז מה זה להחרים עוד זר אחד, אבל כשמדובר בכל החמישה, הם ידעו שהקהל לא יעשה כלום.
ואני גם מאוכזב מהמועדון, מה הוא חשב שיקרה? הרי זה ברור שיהיה סקנדל… או שתבקש מהמנהלת שתעשה אירוע פחות אקטיבי כמו דקת דומיה או משהו כזה, או שתגיד למי שלא מוכן שיישאר איפה שהוא.
סתם כרגיל עשו יותר נזק מתועלת
- Liberman
- מנהל הבורד
לדעתי זה הרבה פחות נורא ממה שסבע עשה כי בניגוד לסבע, אין להם אזרחות ישראלית ולכן הם במעמד שונה.
כמובן שהאקט עצמו פחדני אבל זה מה יש, הם שכירי חרב זרים ותו לא.
כמובן שהאקט עצמו פחדני אבל זה מה יש, הם שכירי חרב זרים ותו לא.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- שחקן העונה
לא יודע איך לאכול את זה. באמת לא ביקשו מהם משהו מיוחד, אפילו לא לגנות. כולה להחזיק שלט שכתוב עליו BRING THEM HOME
יש אוהדי מכבי חיפה שחטופים כרגע בעזה, יש נרצחים שהיו רק לפני חודשיים ביציע הצפוני מעודדים, המינימום של המינימום זה להחזיק את השלט הזה ומי שלא מסוגל מת.
במיוחד שרי עם כל האהבה והבן אדם שהוא הכי איכזב.
יש אוהדי מכבי חיפה שחטופים כרגע בעזה, יש נרצחים שהיו רק לפני חודשיים ביציע הצפוני מעודדים, המינימום של המינימום זה להחזיק את השלט הזה ומי שלא מסוגל מת.
במיוחד שרי עם כל האהבה והבן אדם שהוא הכי איכזב.
-
- גול ראשון בבוגרים
לא מבין למה לא לעשות להם הסברה קצרה לפני, ואם לא מתאים לא לעלות אותם, לא צריך את הזרים בליגה, לא צריך כדורגל בכלל בתקופה הזאת.
וגם כן התקשורת מדברת רק עלינו לא סתם, מחםשים להחליש אותנו אז מוצאים סיהות מצצות מהתחת.
וגם כן התקשורת מדברת רק עלינו לא סתם, מחםשים להחליש אותנו אז מוצאים סיהות מצצות מהתחת.
-
- קפטן ירוק
אל תתבלבחו.
זה אותו היחס כמו שהיה עם אצילי ומיכה.
על כל 1000 רזכורים של אצילי, חצי אזכור של מיכה.
בשבוע הבא ישחקו כל הקבוצות, תראו את ההבדלים.
זה אותו היחס כמו שהיה עם אצילי ומיכה.
על כל 1000 רזכורים של אצילי, חצי אזכור של מיכה.
בשבוע הבא ישחקו כל הקבוצות, תראו את ההבדלים.
-
- גול ראשון בבוגרים
- hezildo
- מכונת תארים
זה לא רק הזרים, גם חלאילי לא החזיק את השלט שזה בכלל בזיון.
אם בקבוצה ידעו שיש לזרים בעיה עם השלט כבר עדיף היה לוותר על כל הטקס
או לעשות את זה אחרת כדי שזה לא יבלוט .
עכשיו הסתבכנו.
אם בקבוצה ידעו שיש לזרים בעיה עם השלט כבר עדיף היה לוותר על כל הטקס
או לעשות את זה אחרת כדי שזה לא יבלוט .
עכשיו הסתבכנו.
-
- מכונת תארים
חלאילי כן החזיק.
לדעתי זה הרבה פחות גרוע ממה שעושים מזה, בסך הכל לא החזיקו שלט, אני לא חושב שזה מצדיק את הלינץ' התקשורתי.
כל עוד הם עלו עם סרטים שחורים, עמדו וכיבדו את המעמד אני מוכן להחליק להם על זה.
מה שכן המועדון מנהל את זה בצורה נוראית ועושה עוד יותר נזק מאשר "לכבות" שריפות.
לדעתי זה הרבה פחות גרוע ממה שעושים מזה, בסך הכל לא החזיקו שלט, אני לא חושב שזה מצדיק את הלינץ' התקשורתי.
כל עוד הם עלו עם סרטים שחורים, עמדו וכיבדו את המעמד אני מוכן להחליק להם על זה.
מה שכן המועדון מנהל את זה בצורה נוראית ועושה עוד יותר נזק מאשר "לכבות" שריפות.
-
- קפטן ירוק
חצופים ועוד שרו שרי הקפטן שלנו.
אני מאוכזב וכועס מצידי שלא יחזרו לארץ. יורקים לבאר שממנה שותים. איך אפשר לא לתמוך במסר של החזרת שבויים? אין פה שום עמדה פוליטית, זה להיות אנושי
לא פחות גרוע ממה שסבע עשה אם לא יותר. מבחינתי שלא ישחקו עוד
אני מאוכזב וכועס מצידי שלא יחזרו לארץ. יורקים לבאר שממנה שותים. איך אפשר לא לתמוך במסר של החזרת שבויים? אין פה שום עמדה פוליטית, זה להיות אנושי
לא פחות גרוע ממה שסבע עשה אם לא יותר. מבחינתי שלא ישחקו עוד
-
- תוקע יתד בהרכב
אירוע ביזיוני ומאכזב ברמות שאי אפשר לתאר. אכזבה ענקית מהשחקנים שלנו.
התדרוך של המועדון ש״הם לא ידעו על מה השלט״ הוא מביך ברמות אחרות כי השלט היה באנגלית.
הסרטון של סק שרץ בטוויטר (שהוא אומר לזרים לקחת צעד אחורה) הוא סרטון משפיל והזוי. לא יודע לגבי עריכה מגמתית או מתי חתכו את זה ובאיזה הקשר, אבל זה נראה רע מאוד ובעיקר מזלזל.
התדרוך של המועדון ש״הם לא ידעו על מה השלט״ הוא מביך ברמות אחרות כי השלט היה באנגלית.
הסרטון של סק שרץ בטוויטר (שהוא אומר לזרים לקחת צעד אחורה) הוא סרטון משפיל והזוי. לא יודע לגבי עריכה מגמתית או מתי חתכו את זה ובאיזה הקשר, אבל זה נראה רע מאוד ובעיקר מזלזל.
-
- קפטן ירוק
לא יכול לראות אותם. גועל נפש
חור בלב
מצידי שיעלו עם הנוער. האדם לפני השחקן בושה.
מסכנים החטופים שלנו שחלילה יראו את זה והמשפחות שלהם אוי לבושה
שוב פעם ההנהלה שלנו נתפסת עם המכנסיים למטה
חור בלב
מצידי שיעלו עם הנוער. האדם לפני השחקן בושה.
מסכנים החטופים שלנו שחלילה יראו את זה והמשפחות שלהם אוי לבושה
שוב פעם ההנהלה שלנו נתפסת עם המכנסיים למטה
- Apoc
- יו״ר הבורד
שיפסיקו להתנהל לפי התקשורת
שיעשו להם בירור
אם הם ידעו מה המסר של השלט (זה באנגלית) ולקחו צעד אחורה אז בלי קשר למדינת ישראל הם בכללי לא בני אדם ושיעופו מפה מבחינתי גם לרדת 3 ליגות ושהמועדון יתפרק לתמיד ושלא יהיה יותר מכבי חיפה, זה כל כך זניח ביחס לעם ולמדינה
אם כמו שאני חושב הייתה פה איזושהי אי הבנה והם חשבו שהם תומכים במסר פוליטי או משהו כי הם לא הסתכלו על השלט או לא ידעו, אז אין פה כלום, הם עלו עם סרט שחור ודגל ישראל על המדים ולא הסתירו אותו כמו שעושים בדר"כ כשלא רוצים לקחת חלק במסר
שיעשו להם בירור בקיצור ויוציאו אותם בהקדם לתקשורת לדבר גם ולהסביר מה בדיוק קרה
ושוב אם הם ידעו במה מדובר והחליטו להתנער מהמסר - שיעופו בהקדם, כולם כולל כולם, גם שואו שלדעתי היה עושה את אותו הדבר אם היה פה.
שיעשו להם בירור
אם הם ידעו מה המסר של השלט (זה באנגלית) ולקחו צעד אחורה אז בלי קשר למדינת ישראל הם בכללי לא בני אדם ושיעופו מפה מבחינתי גם לרדת 3 ליגות ושהמועדון יתפרק לתמיד ושלא יהיה יותר מכבי חיפה, זה כל כך זניח ביחס לעם ולמדינה
אם כמו שאני חושב הייתה פה איזושהי אי הבנה והם חשבו שהם תומכים במסר פוליטי או משהו כי הם לא הסתכלו על השלט או לא ידעו, אז אין פה כלום, הם עלו עם סרט שחור ודגל ישראל על המדים ולא הסתירו אותו כמו שעושים בדר"כ כשלא רוצים לקחת חלק במסר
שיעשו להם בירור בקיצור ויוציאו אותם בהקדם לתקשורת לדבר גם ולהסביר מה בדיוק קרה
ושוב אם הם ידעו במה מדובר והחליטו להתנער מהמסר - שיעופו בהקדם, כולם כולל כולם, גם שואו שלדעתי היה עושה את אותו הדבר אם היה פה.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- הענק הירוק
לדעתי לדוגו בזק יש חלק יפה בזה. אם הוא לא דביל…. מכין אותם לפניי… אפשר גם אם יש מתיחות ובעיה… להביא ילדים מהעוטף שיחזיקונוהשחקנים מאחוריהם. אבל ככה זה שהיועץ התקשורתי שלך מביך ברמות.
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
כל ההנהלה צריכה לעוף ממכבי על טיל לפני הזרים...
הזרים צריכים בירור, מי שעשה את זה מתוך פחד (לא יודע מה יש לפחד במסר של החזרת החטופים) או גרוע מכך, חוסר הזדהות צריך לעוף על טיל מהמדינה, לא רק ממכבי חיפה, ולהיות מוסגר במדינה שלו על תמיכה במעשה חטיפה
הזרים צריכים בירור, מי שעשה את זה מתוך פחד (לא יודע מה יש לפחד במסר של החזרת החטופים) או גרוע מכך, חוסר הזדהות צריך לעוף על טיל מהמדינה, לא רק ממכבי חיפה, ולהיות מוסגר במדינה שלו על תמיכה במעשה חטיפה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
- הענק הירוק
אין לי מילים
חבורת עלובים
חבורת עלובים
- benrey
- הענק הירוק
המועדון אשם בבזיון הזה, היה צריך למנוע את זה.
זה לא שהזרים שלנו הם בעייתים, רוב הזרים בעולם היו מגיבים +- אותו דבר, בטח אם היו מופעלים עליהם לחצים.
ועכשיו מה יקרה? או שהם יעופו או שהם יקבלו בוז מהקהל ואז יעופו בהמשך…
והמלחמה הזאת תגמר מתישהו, וזה יהיה כתם שייקח לנו המון זמן לצאת ממנו, כי גם זרים חדשים לא ירצו להצטרף, אז מה עכשיו?
זה לא שהזרים שלנו הם בעייתים, רוב הזרים בעולם היו מגיבים +- אותו דבר, בטח אם היו מופעלים עליהם לחצים.
והמלחמה הזאת תגמר מתישהו, וזה יהיה כתם שייקח לנו המון זמן לצאת ממנו, כי גם זרים חדשים לא ירצו להצטרף, אז מה עכשיו?
- hezildo
- מכונת תארים
כדאי מאוד שהזרים יוציאו הודעה ויסבירו ויתנצלו, הקהל לא יעבור על זה בשקט.
דודו בזק מטומטם זה אנחנו יודעים, ברגעים
כאלה זה בולט עוד יותר.
דודו בזק מטומטם זה אנחנו יודעים, ברגעים
כאלה זה בולט עוד יותר.
-
- אגדה ירוקה
זו חרפה וזו בושה והכל נכון, אבל מה המועדון יכול לעשות אם נהיה רציונלים? להעיף אותם ולהביא חמישה זרים אחרים שגם הם לא ירימו את השלט? הרי ברור שזה לא יקרה.
-
- קפטן ירוק
המועדון צריך לעשות בירור ולהוציא הודעה מסודרת של הזרים.
לא היה פה שום מסר פוליטי,היה פה מסר אנושי
יש לנו 50 הרוגים ו8 חטופים שהיו מגיעים לסמי ומעודדים אותם מכל הלב ונותנים להם תחושה של מלכים.
אם את השבר הזניח והקטן הזה של לכבד את האוהדים שלנו(ולא רק שלנו) הם לא יכולים לעשות אז מבחינתי שיעופו ושהמועדון יפשוט רגל.
תחשוב מה קורה למשפחה של חטוף שרואה ביזיון כזה? אני קיבלתי דקירה ללב לא יודע מה אתכם
- Liberman
- מנהל הבורד
כן מסכים איתךbenrey כתב: ↑26 נובמבר 2023, 11:28 המועדון אשם בבזיון הזה, היה צריך למנוע את זה.
מלכתחילה היו צריכים להיערך ולחשוב אבל אצלנו לא אוהבים לחשוב וככה זה נראה.
פושעי דילן לדין
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
לא נראה לי הגיוני ששחקנים זרים שהגיעו לשחק בישראל, עמדו דקה דומייה לזכר ההרוגים במשחק בקפריסין, עלו לשחק עם סרטים שחורים ודגלי ישראל, לפחות חלקם התבטאו בסטוריז בעד ישראל ובעד החזרת החטופים ואחרי כל זה הם יפחדו/לא ירצו לקחת חלק במפגן תמיכה בצעד הומניטרי בסיסי של החזרת חטופים לביתם
נראה לי בעיקר כמו רשלנות של הזרים, התנהלות מחפירה של המועדון ומלא פייק ניוז שיצא משליטה ודודו בזק שיתף איתו פעולה
נראה לי בעיקר כמו רשלנות של הזרים, התנהלות מחפירה של המועדון ומלא פייק ניוז שיצא משליטה ודודו בזק שיתף איתו פעולה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- benrey
- הענק הירוק
לדעתי זה איזה שחקן אחד שחשש שהשאר פשוט לא רצו להפקיר אותו כדי שלא כל הspotlight יהיה עליוMH13 TILL I DIE כתב: ↑26 נובמבר 2023, 13:04 לא נראה לי הגיוני ששחקנים זרים שהגיעו לשחק בישראל, עמדו דקה דומייה לזכר ההרוגים במשחק בקפריסין, עלו לשחק עם סרטים שחורים ודגלי ישראל, לפחות חלקם התבטאו בסטוריז בעד ישראל ובעד החזרת החטופים ואחרי כל זה הם יפחדו/לא ירצו לקחת חלק במפגן תמיכה בצעד הומניטרי בסיסי של החזרת חטופים לביתם
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
בקיצור עשו מזבוב פיל והמועדון כביכול ולכאורה נופל (לי נראה שאולי אפילו קופץ ראש) כל פעם מחדש לפייק ניוז שהתשקורת מנסה להאכילbenrey כתב: ↑26 נובמבר 2023, 13:19לדעתי זה איזה שחקן אחד שחשש שהשאר פשוט לא רצו להפקיר אותו כדי שלא כל הspotlight יהיה עליוMH13 TILL I DIE כתב: ↑26 נובמבר 2023, 13:04 לא נראה לי הגיוני ששחקנים זרים שהגיעו לשחק בישראל, עמדו דקה דומייה לזכר ההרוגים במשחק בקפריסין, עלו לשחק עם סרטים שחורים ודגלי ישראל, לפחות חלקם התבטאו בסטוריז בעד ישראל ובעד החזרת החטופים ואחרי כל זה הם יפחדו/לא ירצו לקחת חלק במפגן תמיכה בצעד הומניטרי בסיסי של החזרת חטופים לביתם
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
- אגדה ירוקה
מי התבטא בסטורי ואיך? יש לך את זה? זה באמת מעניין ויכול לשפוך קצת אור כי במחשבה ראשונית זה נשמע הזוי שהם לא ידעו מה כתוב בשלט.MH13 TILL I DIE כתב: ↑26 נובמבר 2023, 13:04 לא נראה לי הגיוני ששחקנים זרים שהגיעו לשחק בישראל, עמדו דקה דומייה לזכר ההרוגים במשחק בקפריסין, עלו לשחק עם סרטים שחורים ודגלי ישראל, לפחות חלקם התבטאו בסטוריז בעד ישראל ובעד החזרת החטופים ואחרי כל זה הם יפחדו/לא ירצו לקחת חלק במפגן תמיכה בצעד הומניטרי בסיסי של החזרת חטופים לביתם
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
אם אני לא טועה רוב ככל הזרים התבטאו בשלב כזה או אחר של הלחימה, פשוט לא ייחסו לזה יותר מדי חשיבות עד המקרה של אתמולאליאור כתב: ↑26 נובמבר 2023, 13:30מי התבטא בסטורי ואיך? יש לך את זה? זה באמת מעניין ויכול לשפוך קצת אור כי במחשבה ראשונית זה נשמע הזוי שהם לא ידעו מה כתוב בשלט.MH13 TILL I DIE כתב: ↑26 נובמבר 2023, 13:04 לא נראה לי הגיוני ששחקנים זרים שהגיעו לשחק בישראל, עמדו דקה דומייה לזכר ההרוגים במשחק בקפריסין, עלו לשחק עם סרטים שחורים ודגלי ישראל, לפחות חלקם התבטאו בסטוריז בעד ישראל ובעד החזרת החטופים ואחרי כל זה הם יפחדו/לא ירצו לקחת חלק במפגן תמיכה בצעד הומניטרי בסיסי של החזרת חטופים לביתם
באמת שלא נשמע אנושי שבני אדם יפחדו או יסרבו להזדהות עם קריאה לשחרור אזרחים חטופים, יהיו מי שיהיו
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
-
- אגדה ירוקה
צריך לראות מה בדיוק כל אחד רשם ומתי כדי להבין את התמונה.MH13 TILL I DIE כתב: ↑26 נובמבר 2023, 13:32אם אני לא טועה רוב ככל הזרים התבטאו בשלב כזה או אחר של הלחימה, פשוט לא ייחסו לזה יותר מדי חשיבות עד המקרה של אתמולאליאור כתב: ↑26 נובמבר 2023, 13:30מי התבטא בסטורי ואיך? יש לך את זה? זה באמת מעניין ויכול לשפוך קצת אור כי במחשבה ראשונית זה נשמע הזוי שהם לא ידעו מה כתוב בשלט.MH13 TILL I DIE כתב: ↑26 נובמבר 2023, 13:04 לא נראה לי הגיוני ששחקנים זרים שהגיעו לשחק בישראל, עמדו דקה דומייה לזכר ההרוגים במשחק בקפריסין, עלו לשחק עם סרטים שחורים ודגלי ישראל, לפחות חלקם התבטאו בסטוריז בעד ישראל ובעד החזרת החטופים ואחרי כל זה הם יפחדו/לא ירצו לקחת חלק במפגן תמיכה בצעד הומניטרי בסיסי של החזרת חטופים לביתם
באמת שלא נשמע אנושי שבני אדם יפחדו או יסרבו להזדהות עם קריאה לשחרור אזרחים חטופים, יהיו מי שיהיו
- MH13 TILL I DIE
- שחקן העונה
תתייחסו לזה איך שאתם רוצים, פיירו העלה הבהרה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
יענק'לך!
- Apoc
- יו״ר הבורד