הזרים והשלט לחטופים

סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

הזרים והשלט לחטופים

שליחה על ידי hezildo »

מישהו יכול להסביר את זה?

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=453940
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
itaybenji
קודם כל נאמנות

Re: הזרים והשלט לחטופים

שליחה על ידי itaybenji »

גועל נפש
היה עדיף שלא היו חוזרים לארץ
יעקב נחנקנו
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

מבחנת מעשה זה אפילו יותר גרוע מאשתו של סבע….
אני חושב שהם התאגדו לגבי זה, מניח שאחד מהם חשש והם החליטו כקבוצה לפעול יחד, כי אחרי שהקהל החרים את סבע, אז מה זה להחרים עוד זר אחד, אבל כשמדובר בכל החמישה, הם ידעו שהקהל לא יעשה כלום.

ואני גם מאוכזב מהמועדון, מה הוא חשב שיקרה? הרי זה ברור שיהיה סקנדל… או שתבקש מהמנהלת שתעשה אירוע פחות אקטיבי כמו דקת דומיה או משהו כזה, או שתגיד למי שלא מוכן שיישאר איפה שהוא.
סתם כרגיל עשו יותר נזק מתועלת
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

לדעתי זה הרבה פחות נורא ממה שסבע עשה כי בניגוד לסבע, אין להם אזרחות ישראלית ולכן הם במעמד שונה.

כמובן שהאקט עצמו פחדני אבל זה מה יש, הם שכירי חרב זרים ותו לא.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
ToniKroos
שחקן העונה

שליחה על ידי ToniKroos »

לא יודע איך לאכול את זה. באמת לא ביקשו מהם משהו מיוחד, אפילו לא לגנות. כולה להחזיק שלט שכתוב עליו BRING THEM HOME
יש אוהדי מכבי חיפה שחטופים כרגע בעזה, יש נרצחים שהיו רק לפני חודשיים ביציע הצפוני מעודדים, המינימום של המינימום זה להחזיק את השלט הזה ומי שלא מסוגל סלאמת.
במיוחד שרי עם כל האהבה והבן אדם שהוא הכי איכזב.
eidoil32
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי eidoil32 »

לא מבין למה לא לעשות להם הסברה קצרה לפני, ואם לא מתאים לא לעלות אותם, לא צריך את הזרים בליגה, לא צריך כדורגל בכלל בתקופה הזאת.
וגם כן התקשורת מדברת רק עלינו לא סתם, מחםשים להחליש אותנו אז מוצאים סיהות מצצות מהתחת.
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

אל תתבלבחו.
זה אותו היחס כמו שהיה עם אצילי ומיכה.
על כל 1000 רזכורים של אצילי, חצי אזכור של מיכה.
בשבוע הבא ישחקו כל הקבוצות, תראו את ההבדלים.
eidoil32
גול ראשון בבוגרים

שליחה על ידי eidoil32 »

dyarok כתב: 26 נובמבר 2023, 08:21 אל תתבלבחו.
זה אותו היחס כמו שהיה עם אצילי ומיכה.
על כל 1000 רזכורים של אצילי, חצי אזכור של מיכה.
בשבוע הבא ישחקו כל הקבוצות, תראו את ההבדלים.
לא יקרה, להבדיל מאצלנו קבוצות אחרות כן לומדות מאחרים ויתנו הוראה, לא מאמין שיקרה משהו דומה
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

זה לא רק הזרים, גם חלאילי לא החזיק את השלט שזה בכלל בזיון.
אם בקבוצה ידעו שיש לזרים בעיה עם השלט כבר עדיף היה לוותר על כל הטקס
או לעשות את זה אחרת כדי שזה לא יבלוט .

עכשיו הסתבכנו.
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

חלאילי כן החזיק.

לדעתי זה הרבה פחות גרוע ממה שעושים מזה, בסך הכל לא החזיקו שלט, אני לא חושב שזה מצדיק את הלינץ' התקשורתי.
כל עוד הם עלו עם סרטים שחורים, עמדו וכיבדו את המעמד אני מוכן להחליק להם על זה.

מה שכן המועדון מנהל את זה בצורה נוראית ועושה עוד יותר נזק מאשר "לכבות" שריפות.
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

חצופים ועוד שרו שרי הקפטן שלנו.
אני מאוכזב וכועס מצידי שלא יחזרו לארץ. יורקים לבאר שממנה שותים. איך אפשר לא לתמוך במסר של החזרת שבויים? אין פה שום עמדה פוליטית, זה להיות אנושי
לא פחות גרוע ממה שסבע עשה אם לא יותר. מבחינתי שלא ישחקו עוד
Rmc
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי Rmc »

אירוע ביזיוני ומאכזב ברמות שאי אפשר לתאר. אכזבה ענקית מהשחקנים שלנו.

התדרוך של המועדון ש״הם לא ידעו על מה השלט״ הוא מביך ברמות אחרות כי השלט היה באנגלית.

הסרטון של סק שרץ בטוויטר (שהוא אומר לזרים לקחת צעד אחורה) הוא סרטון משפיל והזוי. לא יודע לגבי עריכה מגמתית או מתי חתכו את זה ובאיזה הקשר, אבל זה נראה רע מאוד ובעיקר מזלזל.
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

לא יכול לראות אותם. גועל נפש
חור בלב
מצידי שיעלו עם הנוער. האדם לפני השחקן בושה.
מסכנים החטופים שלנו שחלילה יראו את זה והמשפחות שלהם אוי לבושה
שוב פעם ההנהלה שלנו נתפסת עם המכנסיים למטה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

שיפסיקו להתנהל לפי התקשורת
שיעשו להם בירור
אם הם ידעו מה המסר של השלט (זה באנגלית) ולקחו צעד אחורה אז בלי קשר למדינת ישראל הם בכללי לא בני אדם ושיעופו מפה מבחינתי גם לרדת 3 ליגות ושהמועדון יתפרק לתמיד ושלא יהיה יותר מכבי חיפה, זה כל כך זניח ביחס לעם ולמדינה
אם כמו שאני חושב הייתה פה איזושהי אי הבנה והם חשבו שהם תומכים במסר פוליטי או משהו כי הם לא הסתכלו על השלט או לא ידעו, אז אין פה כלום, הם עלו עם סרט שחור ודגל ישראל על המדים ולא הסתירו אותו כמו שעושים בדר"כ כשלא רוצים לקחת חלק במסר

שיעשו להם בירור בקיצור ויוציאו אותם בהקדם לתקשורת לדבר גם ולהסביר מה בדיוק קרה
ושוב אם הם ידעו במה מדובר והחליטו להתנער מהמסר - שיעופו בהקדם, כולם כולל כולם, גם שואו שלדעתי היה עושה את אותו הדבר אם היה פה.
אופטימיות במכבי חיפה
בירקי
הענק הירוק

שליחה על ידי בירקי »

לדעתי לדוגו בזק יש חלק יפה בזה. אם הוא לא דביל…. מכין אותם לפניי… אפשר גם אם יש מתיחות ובעיה… להביא ילדים מהעוטף שיחזיקונוהשחקנים מאחוריהם. אבל ככה זה שהיועץ התקשורתי שלך מביך ברמות.
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
שחקן העונה

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

כל ההנהלה צריכה לעוף ממכבי על טיל לפני הזרים...
הזרים צריכים בירור, מי שעשה את זה מתוך פחד (לא יודע מה יש לפחד במסר של החזרת החטופים) או גרוע מכך, חוסר הזדהות צריך לעוף על טיל מהמדינה, לא רק ממכבי חיפה, ולהיות מוסגר במדינה שלו על תמיכה במעשה חטיפה
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
חזיזוש
הענק הירוק

שליחה על ידי חזיזוש »

אין לי מילים
חבורת עלובים
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

המועדון אשם בבזיון הזה, היה צריך למנוע את זה.
זה לא שהזרים שלנו הם בעייתים, רוב הזרים בעולם היו מגיבים +- אותו דבר, בטח אם היו מופעלים עליהם לחצים.
ועכשיו מה יקרה? או שהם יעופו או שהם יקבלו בוז מהקהל ואז יעופו בהמשך…
והמלחמה הזאת תגמר מתישהו, וזה יהיה כתם שייקח לנו המון זמן לצאת ממנו, כי גם זרים חדשים לא ירצו להצטרף, אז מה עכשיו?
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

כדאי מאוד שהזרים יוציאו הודעה ויסבירו ויתנצלו, הקהל לא יעבור על זה בשקט.
דודו בזק מטומטם זה אנחנו יודעים, ברגעים
כאלה זה בולט עוד יותר.
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

זו חרפה וזו בושה והכל נכון, אבל מה המועדון יכול לעשות אם נהיה רציונלים? להעיף אותם ולהביא חמישה זרים אחרים שגם הם לא ירימו את השלט? הרי ברור שזה לא יקרה.
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

אליאור כתב: 26 נובמבר 2023, 11:30 זו חרפה וזו בושה והכל נכון, אבל מה המועדון יכול לעשות אם נהיה רציונלים? להעיף אותם ולהביא חמישה זרים אחרים שגם הם לא ירימו את השלט? הרי ברור שזה לא יקרה.
המועדון צריך לעשות בירור ולהוציא הודעה מסודרת של הזרים.
לא היה פה שום מסר פוליטי,היה פה מסר אנושי
יש לנו 50 הרוגים ו8 חטופים שהיו מגיעים לסמי ומעודדים אותם מכל הלב ונותנים להם תחושה של מלכים.
אם את השבר הזניח והקטן הזה של לכבד את האוהדים שלנו(ולא רק שלנו) הם לא יכולים לעשות אז מבחינתי שיעופו ושהמועדון יפשוט רגל.
תחשוב מה קורה למשפחה של חטוף שרואה ביזיון כזה? אני קיבלתי דקירה ללב לא יודע מה אתכם
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

benrey כתב: 26 נובמבר 2023, 11:28 המועדון אשם בבזיון הזה, היה צריך למנוע את זה.
זה לא שהזרים שלנו הם בעייתים, רוב הזרים בעולם היו מגיבים +- אותו דבר, בטח אם היו מופעלים עליהם לחצים.
ועכשיו מה יקרה? או שהם יעופו או שהם יקבלו בוז מהקהל ואז יעופו בהמשך…
והמלחמה הזאת תגמר מתישהו, וזה יהיה כתם שייקח לנו המון זמן לצאת ממנו, כי גם זרים חדשים לא ירצו להצטרף, אז מה עכשיו?
כן מסכים איתך
מלכתחילה היו צריכים להיערך ולחשוב אבל אצלנו לא אוהבים לחשוב וככה זה נראה.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
שחקן העונה

לא נראה לי הגיוני ששחקנים זרים שהגיעו לשחק בישראל, עמדו דקה דומייה לזכר ההרוגים במשחק בקפריסין, עלו לשחק עם סרטים שחורים ודגלי ישראל, לפחות חלקם התבטאו בסטוריז בעד ישראל ובעד החזרת החטופים ואחרי כל זה הם יפחדו/לא ירצו לקחת חלק במפגן תמיכה בצעד הומניטרי בסיסי של החזרת חטופים לביתם
נראה לי בעיקר כמו רשלנות של הזרים, התנהלות מחפירה של המועדון ומלא פייק ניוז שיצא משליטה ודודו בזק שיתף איתו פעולה
#רק_מכבי
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

MH13 TILL I DIE כתב: 26 נובמבר 2023, 13:04 לא נראה לי הגיוני ששחקנים זרים שהגיעו לשחק בישראל, עמדו דקה דומייה לזכר ההרוגים במשחק בקפריסין, עלו לשחק עם סרטים שחורים ודגלי ישראל, לפחות חלקם התבטאו בסטוריז בעד ישראל ובעד החזרת החטופים ואחרי כל זה הם יפחדו/לא ירצו לקחת חלק במפגן תמיכה בצעד הומניטרי בסיסי של החזרת חטופים לביתם
נראה לי בעיקר כמו רשלנות של הזרים, התנהלות מחפירה של המועדון ומלא פייק ניוז שיצא משליטה ודודו בזק שיתף איתו פעולה
לדעתי זה איזה שחקן אחד שחשש שהשאר פשוט לא רצו להפקיר אותו כדי שלא כל הspotlight יהיה עליו
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
שחקן העונה

benrey כתב: 26 נובמבר 2023, 13:19
MH13 TILL I DIE כתב: 26 נובמבר 2023, 13:04 לא נראה לי הגיוני ששחקנים זרים שהגיעו לשחק בישראל, עמדו דקה דומייה לזכר ההרוגים במשחק בקפריסין, עלו לשחק עם סרטים שחורים ודגלי ישראל, לפחות חלקם התבטאו בסטוריז בעד ישראל ובעד החזרת החטופים ואחרי כל זה הם יפחדו/לא ירצו לקחת חלק במפגן תמיכה בצעד הומניטרי בסיסי של החזרת חטופים לביתם
לדעתי זה איזה שחקן אחד שחשש שהשאר פשוט לא רצו להפקיר אותו כדי שלא כל הspotlight יהיה עליו
בקיצור עשו מזבוב פיל והמועדון כביכול ולכאורה נופל (לי נראה שאולי אפילו קופץ ראש) כל פעם מחדש לפייק ניוז שהתשקורת מנסה להאכיל
#רק_מכבי
יענק'לך!
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

מי התבטא בסטורי ואיך? יש לך את זה? זה באמת מעניין ויכול לשפוך קצת אור כי במחשבה ראשונית זה נשמע הזוי שהם לא ידעו מה כתוב בשלט.
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
שחקן העונה

אליאור כתב: 26 נובמבר 2023, 13:30
מי התבטא בסטורי ואיך? יש לך את זה? זה באמת מעניין ויכול לשפוך קצת אור כי במחשבה ראשונית זה נשמע הזוי שהם לא ידעו מה כתוב בשלט.
אם אני לא טועה רוב ככל הזרים התבטאו בשלב כזה או אחר של הלחימה, פשוט לא ייחסו לזה יותר מדי חשיבות עד המקרה של אתמול
באמת שלא נשמע אנושי שבני אדם יפחדו או יסרבו להזדהות עם קריאה לשחרור אזרחים חטופים, יהיו מי שיהיו
#רק_מכבי
יענק'לך!
HaifaWave
אגדה ירוקה

שליחה על ידי HaifaWave »

MH13 TILL I DIE כתב: 26 נובמבר 2023, 13:32
אליאור כתב: 26 נובמבר 2023, 13:30
אם אני לא טועה רוב ככל הזרים התבטאו בשלב כזה או אחר של הלחימה, פשוט לא ייחסו לזה יותר מדי חשיבות עד המקרה של אתמול
באמת שלא נשמע אנושי שבני אדם יפחדו או יסרבו להזדהות עם קריאה לשחרור אזרחים חטופים, יהיו מי שיהיו
צריך לראות מה בדיוק כל אחד רשם ומתי כדי להבין את התמונה.
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
שחקן העונה

תתייחסו לזה איך שאתם רוצים, פיירו העלה הבהרה
#רק_מכבי
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

נשמה טהורה פרנטזי
אופטימיות במכבי חיפה
שלח תגובה