אני מבין אבל הוא לא טבעיKevinDurant כתב: 21 דצמבר 2023, 21:36המגן השמאלי זה סייףאליאור כתב: 21 דצמבר 2023, 19:53 וצריך גם מגן שמאל טבעי מחליף, אבל לא יגיע כמובן.
אבל מבחינת סדר עדיפות אנחנו צריכים הכי הרבה קשר אמצע, אחר כך חלוץ, בלם ומגן שמאל (בלי קשר לסבע).
מגן שמאל לא יגיע, ככה שחלון ריאלי וטוב זה להביא את אזולאי וקינדה במקום סבע, ואיזה חלוץ ישראלי שלישי גנרי מחליף. חלון וואו יהיה גם להיפטר משימיץ' ולהביא מישהו במקומו (אין לי מושג מה גיל כהן עשה העונה ואיזה בלמים ישראלים יש בשוק).
חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
רואה שהרבה מדברים על שילוב של רכש ינואר כזה או אחר, אז חשוב לעשות סדר:
החלון נפתח ב-10 בינואר, ונסגר ב-6 פברואר.
קרי, סייף לדוגמא, וכנ"ל כל רכש אחר, יכול לשחק החל מהמשחק מול מכבי ת"א (10.1)
החלון נפתח ב-10 בינואר, ונסגר ב-6 פברואר.
קרי, סייף לדוגמא, וכנ"ל כל רכש אחר, יכול לשחק החל מהמשחק מול מכבי ת"א (10.1)
https://www.transfermarkt.com/daniil-le ... ler/315252
מלפפון יהודי חדש ע"פ ערוץ הספורט. ווינגר שמאל.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=456411
לטענתם הוא יותר קרוב אלינו, אבל הגרמנים מנסים להציע יותר כסף, ולהשתמש בדסה שישכנע אותו.
ביצועים:
מלפפון יהודי חדש ע"פ ערוץ הספורט. ווינגר שמאל.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=456411
לטענתם הוא יותר קרוב אלינו, אבל הגרמנים מנסים להציע יותר כסף, ולהשתמש בדסה שישכנע אותו.
ביצועים:
עלה גם אצל וייס
https://sports.walla.co.il/item/3630583
הוא אגב לא מזכיר את מכבי ת"א בהקשר שלו, רק אותנו.
https://sports.walla.co.il/item/3630583
הוא אגב לא מזכיר את מכבי ת"א בהקשר שלו, רק אותנו.
מישהו שקצת מכיר אותו ויכול לפרט?
אגב, המהלך של ינואר יכול להיות דווקא על גלזר אם הכוכב מחזירה את בוריאן.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אין שום סיכוי בעולםאליאור כתב: 22 דצמבר 2023, 13:09 מישהו שקצת מכיר אותו ויכול לפרט?
לדעתי כבר בינואר או בקיץ הוא עובר לליגה בכירה
עשה קמפיין טוב באלופות
שחקן אחרי קרע בצולבת שלא שיחק כמעט בשנתיים האחרונות... לא יודע...
בניגוד לבכר, גלזר נתן הצגות יפות באלופות.אליאור כתב: 22 דצמבר 2023, 13:09 מישהו שקצת מכיר אותו ויכול לפרט?
לא רואה אותו חוזר לליגה פה אלא מתקדם הלאה לליגה בכירה יותר מהסרבית.
יעשה תחרות עם חזיזה, מי חוזר לכשירות מלאה קודם.
קלאסי מכבי חיפה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הוא שיחק מעט כי הוא שיחק בליגה ובקבוצה יותר גדולה ממכבי חיפה.
בלי קשר, הוא יהודי ולא נחשב כזר, אין פה יותר מדי מה להפסיד
אם יחשב לישראלי, יש מצב אתה צודק ובלבד שלא יחתום ל 4 שנים.KevinDurant כתב: 22 דצמבר 2023, 14:52הוא שיחק מעט כי הוא שיחק בליגה ובקבוצה יותר גדולה ממכבי חיפה.
בלי קשר, הוא יהודי ולא נחשב כזר, אין פה יותר מדי מה להפסיד
כבר ראינו את ההברקה עם סונדגרן שנמתחה כמו מסטיק.
-
David
- מחוזר באירופה
או זה (הסוכן הציע אותו גם להם אחרי שהתחיל מו״מ איתנו), או כתבת סוכנים שנועדה ללחוץ את אחד מהמועדונים (או מועדון שלישי).
לי זה נשמע מוזר שמביאים בנוסף לסייף וקינדה עוד קיצוני לקאדר באמצע העונה כשיש עמדות אחרות שמחייבות עיבוי (והאי לא יהיו פה 5 שחקנים חדשים בינואר).
בתוך כך, הקיצוני של דינמו מוסקבה, דניל לסובוי, שמשחק עם אלי דסה, נמצא ברשימות של מכבי חיפה. לפי שעה טרם נעשתה פניה רשמית לשחקן, אבל במועדון כבר החלו לבחון את אפשרות הצטרפותו. בקבוצה מאשרים כי לסובוי נמצא תחת הרדאר כבר מספר חודשים וינסו לצרפו ללא קשר לרצון לצרף את גדי קינדה.
עלה עכשיו גם אצל דורון בן דור בוואן.
יש איתות מ-3 האתרים.
אגב, אין שום דיווח כרגע בחו"ל.
סלב לקח כתבה מיולי האחרון, ממש לא עדכנית.
יש איתות מ-3 האתרים.
השאלה מה הם יודעים לגבי חזיזה.ברק.י כתב: 22 דצמבר 2023, 15:49או זה (הסוכן הציע אותו גם להם אחרי שהתחיל מו״מ איתנו), או כתבת סוכנים שנועדה ללחוץ את אחד מהמועדונים (או מועדון שלישי).
לי זה נשמע מוזר שמביאים בנוסף לסייף וקינדה עוד קיצוני לקאדר באמצע העונה כשיש עמדות אחרות שמחייבות עיבוי (והאי לא יהיו פה 5 שחקנים חדשים בינואר).
בהנחה והם מעריכים שהוא לא רלוונטי לחודשים הבאים, אז מאוד הגיוני להביא שחקן כנף שמאל.
סייף הוא כנף ימין, לא שמאל.
בשמאל הוא עדיף כווינג בק או מגן שמאלי.
קינדה הוא יותר 10/8 שיכול לשחק גם בשמאל.
אלו לא שחקני כנף שמאל טבעיים בניגוד ליהודי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
גם בוואן וגם בוואלה שעשו פולו לידיעה לא צירפו את מכבי ת''א בנושא.רק מכבי כתב: 22 דצמבר 2023, 15:50 בתוך כך, הקיצוני של דינמו מוסקבה, דניל לסובוי, שמשחק עם אלי דסה, נמצא ברשימות של מכבי חיפה. לפי שעה טרם נעשתה פניה רשמית לשחקן, אבל במועדון כבר החלו לבחון את אפשרות הצטרפותו. בקבוצה מאשרים כי לסובוי נמצא תחת הרדאר כבר מספר חודשים וינסו לצרפו ללא קשר לרצון לצרף את גדי קינדה.
יש איתות מ-3 האתרים.
חזיזה אמור לחזור לאימונים בערך בחודש הקרוב.רק מכבי כתב: 22 דצמבר 2023, 15:52השאלה מה הם יודעים לגבי חזיזה.ברק.י כתב: 22 דצמבר 2023, 15:49או זה (הסוכן הציע אותו גם להם אחרי שהתחיל מו״מ איתנו), או כתבת סוכנים שנועדה ללחוץ את אחד מהמועדונים (או מועדון שלישי).
בהנחה והם מעריכים שהוא לא רלוונטי לחודשים הבאים, אז מאוד הגיוני להביא שחקן כנף שמאל.
ההתאוששות מהניתוח שהוא עשה לוקחת חודשיים, לא נגעו לו באכילס
אני לא נגד ההחתמה. אני חושב שיש נחוצות ממנה ומאמין שהמועדון לא יעשה הרבה רכישות באמצע העונה. לכן הבחירה נראית לי מוזרה.רק מכבי כתב: 22 דצמבר 2023, 15:52השאלה מה הם יודעים לגבי חזיזה.ברק.י כתב: 22 דצמבר 2023, 15:49או זה (הסוכן הציע אותו גם להם אחרי שהתחיל מו״מ איתנו), או כתבת סוכנים שנועדה ללחוץ את אחד מהמועדונים (או מועדון שלישי).
יגיעו לפחות 3 שחקנים כולל סייף.ברק.י כתב: 22 דצמבר 2023, 16:13אני לא נגד ההחתמה. אני חושב שיש נחוצות ממנה ומאמין שהמועדון לא יעשה הרבה רכישות באמצע העונה. לכן הבחירה נראית לי מוזרה.רק מכבי כתב: 22 דצמבר 2023, 15:52השאלה מה הם יודעים לגבי חזיזה.ברק.י כתב: 22 דצמבר 2023, 15:49
או זה (הסוכן הציע אותו גם להם אחרי שהתחיל מו״מ איתנו), או כתבת סוכנים שנועדה ללחוץ את אחד מהמועדונים (או מועדון שלישי).
אתה רוצה להאמין או יודע?Smile כתב: 22 דצמבר 2023, 16:34יגיעו לפחות 3 שחקנים כולל סייף.ברק.י כתב: 22 דצמבר 2023, 16:13אני לא נגד ההחתמה. אני חושב שיש נחוצות ממנה ומאמין שהמועדון לא יעשה הרבה רכישות באמצע העונה. לכן הבחירה נראית לי מוזרה.רק מכבי כתב: 22 דצמבר 2023, 15:52
השאלה מה הם יודעים לגבי חזיזה.
כי אני פסימי ומסתכל חלונות ינואר האחרונים כרפרנס. חושב שיגיעו לכל היותר 3.
אופטימי. הרבה בגלל הביקורת שאלברמן קיבל בזמן האחרון.ברק.י כתב: 22 דצמבר 2023, 16:44אתה רוצה להאמין או יודע?
כי אני פסימי ומסתכל חלונות ינואר האחרונים כרפרנס. חושב שיגיעו לכל היותר 3.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
על פניו החתמה לא מזהירה. שחקן שלא שיחק בשנתיים האחרונות כמעט ולמען האמת לא ראיתי איזו עונה מזהירה בקריירה חוץ מהעונה שבה עבר לדינמו לפני כמה שנים. לא יודע, לא בטוח שזה שדרוג על חג'ג' ואולי כבר עדיף לתת לו ולחזיזה את הדקות, ולהשאיל את שיבלי.
כמו שכתבו פה יש החתמות דחופות יותר. מצד שני אם יש לו פוטנציאל והוא ממילא יהודי אז אין מה להפסיד, כל עוד זה לא מגיע במקום הרכש הנחוץ באמת שהוא קודם כל קשר אמצע ושם אני מקווה שישקיעו הרבה באיתן אזולאי (לא רואה אופציה אחרת).
כמו שכתבו פה יש החתמות דחופות יותר. מצד שני אם יש לו פוטנציאל והוא ממילא יהודי אז אין מה להפסיד, כל עוד זה לא מגיע במקום הרכש הנחוץ באמת שהוא קודם כל קשר אמצע ושם אני מקווה שישקיעו הרבה באיתן אזולאי (לא רואה אופציה אחרת).
- Shocking4U
- מנהל הבורד
במקום לשים 400 אלף שכר כנראה לכמה שנים על שחקן שנראה שלא התאושש מצולבת, מעולם לא היה שחקן של מספרים ולא נתן גול איזה 3 שנים וכבר להביא את חמודי כנעאן וזהו? אם כבר מהמרים על שחקן שחוזר מפציעה יש פה בליגה שחקן משמעותית יותר טוב ואפשר גם לנצל את הפציעה כדי להוריד את ג׳קי משמעותית במחיר. זה הימור הרבה יותר הגיוני מלשים את הכסף על שחקן כנף שנראה שלא מצטיין בשום דבר, אין לו מספרים בשיט ובקושי שיחק בשנים האחרונות.