חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
זה רכש של שחר, אגב לא פוסל במשחקים שניהיה תקועים שהוא כן יכול פתאום לדחוף איזה כדור בנגיחה לרשת.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
להערכתי אם רפאלוב לא היה מצליח פה בצורה כזאת לא היו הולכים לעסקה כזאת בשום סיטואציה.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 16:06 אני לא יודע מה היה המצב מול החלוצים האחרים שבדקו (ובדקו), ואולי באמת זה הגיע למצב שזה או זה, או לעלות את דהן מהנוער (ואני לא בטוח מה עדיף).
ועדיין, אם נשפוט את זה ברמה המקצועית בלבד - אם אני מנתק את ההיסטוריה שלו פה, ונניח והיו קוראים לו ''יוסי כץ'', שחקן באותו גיל, עם אותו רזומה קריירה, ואחרי מספרים ויכולת של העונה שעברה בב''ש, בשילוב חצי העונה הנוכחית, שהקבוצה שלו שמחה לשחרר אותו רק בשביל להיפטר מהחוזה, בחיים, אבל בחיים שחקן בפרופיל הזה לא היה חותם פה. וזה אומר הכל.
מדהים לראות איך אלברמן הפך מאחד שלא רוצה להחתים שחקנים מבוגרים, לאחד שסוגר 2 שחקנים בחצי שנה (אני אגב חושב שכל מקרה צריך לשפוט לגופו, ולרוב גיל זה מספר).
הנחמה היחידה היא שלא נתקענו עם מישהו לעונה הבאה, ובתקווה שבקיץ מדמון יהיה כאן.
איך בשנייה ינואר מתהפך עלינו חחחח
לסובוי עוזב את הארץ וחמד חותם
לא שיש לי בעיה עם חמד, במידה ואנחנו כמובן מחזקים את הקישור והכנף כמו שצריך ובמידה והוא פה רק עד סוף העונה
לסובוי עוזב את הארץ וחמד חותם
לא שיש לי בעיה עם חמד, במידה ואנחנו כמובן מחזקים את הקישור והכנף כמו שצריך ובמידה והוא פה רק עד סוף העונה
אנחנו גם לא צריכים חלוץ שיתן להם תחרות. אנחנו צריכים חלוץ שהם יהיו המחליפים שלו אבל זה לא יהיה בינואר.כובע קש כתב: 17 ינואר 2024, 16:11זאת בדיוק הבעיהSmile כתב: 17 ינואר 2024, 15:42 אם זה החתמה לחצי עונה אין לי בעיה.
יש לנו כרגע רק 2 חלוצים בסגל ושניהם סוחבים פציעה.
לא רואה בעיה בלהביא חלוץ נוסף כמו חמד שיקבל דקות שהמשחקים גמורים
אנחנו לא צריכים חלוץ שיקבל דקות במשחקים גמורים, אנחנו צריכים חלוץ שיתן מספרים ויהווה תחרות לפיירו ודין דוד
בשביל כמה דקות במשחקים גמורים אפשר לעלות את דהן
שני שחקנים שלא מסוגלים לנצל מצבים ולא צריך תחרות?אליאור כתב: 17 ינואר 2024, 17:09אנחנו גם לא צריכים חלוץ שיתן להם תחרות. אנחנו צריכים חלוץ שהם יהיו המחליפים שלו אבל זה לא יהיה בינואר.כובע קש כתב: 17 ינואר 2024, 16:11זאת בדיוק הבעיהSmile כתב: 17 ינואר 2024, 15:42 אם זה החתמה לחצי עונה אין לי בעיה.
יש לנו כרגע רק 2 חלוצים בסגל ושניהם סוחבים פציעה.
לא רואה בעיה בלהביא חלוץ נוסף כמו חמד שיקבל דקות שהמשחקים גמורים
אנחנו לא צריכים חלוץ שיקבל דקות במשחקים גמורים, אנחנו צריכים חלוץ שיתן מספרים ויהווה תחרות לפיירו ודין דוד
כך או כך, מרגע שהוא ירוק, כולנו איתו ומאחוריו, ונקווה שיהיה הפתעה נעימה עד כמה שאפשר.
מה שכן, מקווה מאוד שלא יסחבו איתו את החתימה. מבחינתי מחר צריך להיות וולקאם.
אנחנו צריכים כמה שיותר שחקנים שיוכלו לחלק עומסים. מתחילים סבב משחקים קשים גם ברמת הלו''ז, וגם ברמת הקבוצות, וצריך כל שחקן שיכול לתת דקות.
אנחנו צריכים כמה שיותר שחקנים שיוכלו לחלק עומסים. מתחילים סבב משחקים קשים גם ברמת הלו''ז, וגם ברמת הקבוצות, וצריך כל שחקן שיכול לתת דקות.
- KevinDurant
- חבר בבורד
בוודאירק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 17:14 כך או כך, מרגע שהוא ירוק, כולנו איתו ומאחוריו, ונקווה שיהיה הפתעה נעימה עד כמה שאפשר.
אני חושב שהמבחן האמיתי ומה שיכריע את העונה הזאת יהיה מה שעשו בעמדת הקשר, הכנף והחלוץ.
אני חושב שבמקרה של הבעיות הקודמות שהיו (מגן שמאלי, קשר התקפי אחרי סבע) עשו את הטוב ביותר האפשרי עם סייף וקינדה ועכשיו יש לנו אילוצים בשלושת העמדות האלה.
לטעמי, ההחתמות האלה יקבעו איך העונה שלנו תראה, אם יביאו שחקני ברירת מחדל לא משדרגים או לא יביאו כלום אז לא ניקח אליפות ואם יביאו שחקנים משמעותיים ויעשו מאמץ רציני להתחזק נוכל לקחת אליפות.
כרגע, חמד נראה יותר כמו שחקן ברירת מחדל שלא משדרג לצערי.
חלוץ מבחינתי היה בדרגת חשיבות 3.KevinDurant כתב: 17 ינואר 2024, 17:19בוודאירק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 17:14 כך או כך, מרגע שהוא ירוק, כולנו איתו ומאחוריו, ונקווה שיהיה הפתעה נעימה עד כמה שאפשר.
אני חושב שהמבחן האמיתי ומה שיכריע את העונה הזאת יהיה מה שעשו בעמדת הקשר, הכנף והחלוץ.
אני חושב שבמקרה של הבעיות הקודמות שהיו (מגן שמאלי, קשר התקפי אחרי סבע) עשו את הטוב ביותר האפשרי עם סייף וקינדה ועכשיו יש לנו אילוצים בשלושת העמדות האלה.
לטעמי, ההחתמות האלה יקבעו איך העונה שלנו תראה, אם יביאו שחקני ברירת מחדל לא משדרגים או לא יביאו כלום אז לא ניקח אליפות ואם יביאו שחקנים משמעותיים ויעשו מאמץ רציני להתחזק נוכל לקחת אליפות.
אחרי: 1. קשר אחורי.
2. שחקן כנף.
ואחרי הפציעה של ג'אבר הצורך עוד יותר התחזק.
אני לא בעד ההחתמה של חמד, אבל זוכר שזה בסוף משהו שיש פה עוד פתרונות (כמו למשל לנסות את חלאיילי חלוץ), ולא על זה נקום וניפול, ובסוף זה חיזוק רוחב ולא צורך ראשוני (כמובן שצריכים גם חיזוקי רוחב).
בעמדת הקשר אחורי לעומת זאת החיזוק הוא קריטי. יש שם חוסר בעמדה הזאת. גם לפני הפציעה של ג'אבר, בוודאי אחריה שאי אפשר לדעת מתי ואיך יחזור. ולכן שם החיזוק הוא לא לגיבוי, אלא מבחינתי זה בור שקיים כרגע בסגל, חיזוק שם זה מאסט. ואם למשל קארצב מגיע לפה, מבחינתי הוא קשר אחורי ראשון לפני שואו וגוני. ההגעה של חמד/שבירו/מלדה לא הייתה מכניסה אותם להרכב לצורך הדוגמא.
ולכן הדחיפות והצורך בקשר נוסף הוא משהו הרבה יותר קריטי ומשמעותי להמשך העונה, שלא לדבר על המשחקים באירופה.
וכמובן שגם שחקן כנף (בייחוד שמאל) הוא צורך חשוב לאור הפציעות של חג'ג' וחזיזה, והעובדה שסוף ושיבלי לא מספקים סחורה מספקת. ולכן לסובוי הוא רכש סופר חשוב עם תכונות שאין לנו מספיק כרגע בסגל.
תקרא שוב מה רשמתי.Ganjot כתב: 17 ינואר 2024, 17:14שני שחקנים שלא מסוגלים לנצל מצבים ולא צריך תחרות?אליאור כתב: 17 ינואר 2024, 17:09אנחנו גם לא צריכים חלוץ שיתן להם תחרות. אנחנו צריכים חלוץ שהם יהיו המחליפים שלו אבל זה לא יהיה בינואר.כובע קש כתב: 17 ינואר 2024, 16:11
זאת בדיוק הבעיה
חמד - לא מבין את האנטי. אני לא בונה עליו בשום צורה, אבל אסטרטגית כנראה שהכי נכון להביא אותו. שבירו יסתום לנו את העמדה לתקופה ארוכה וצריכים מישהו שיפנה את מקומו למדמון, שוראנוב או חלוץ צעיר אחר בקיץ. אם זה יעבוד, אחלה. אם זה לא יעבוד, יסיטו את חלאיילי לחוד או יעלו את דהן לבוגרת, מה שאפשר לעשות היום ויהיה אפשר גם עוד חודש.
ברור שלהביא חלוץ בן 36 לא תואם את התכנית האסטרטגית של אלברמן, אבל להביא את שוראנוב כחלוץ שלישי כן ולשלב פה את מדמון בקיץ גם כן (וזה יתאפשר, אם עכשיו נסתום חור בעמדה לחצי עונה).
לסובוי - לא תלוי באלברמן. אם שווה להשקיע כסף באירוח שלו, בתקווה שהעסקה תצא לפועל, זו שאלה. הכל תלוי מה הסיכויים להוציא עסקה כזו לפועל (ונראה שרוב התנאים לכך מומשו) ומה האלטרנטיבות. את הפער בינו לבין לאיוס אולי נגלה בהמשך.
קשר לאמצע - גם אזולאי וגם קארצב אופציות טובות, אבל שיסגרו עם אחד מהם. לא להביא קשר או להתפשר על אופציה זולה רק כי היא זולה, זה לא בא בחשבון.
ברור שלהביא חלוץ בן 36 לא תואם את התכנית האסטרטגית של אלברמן, אבל להביא את שוראנוב כחלוץ שלישי כן ולשלב פה את מדמון בקיץ גם כן (וזה יתאפשר, אם עכשיו נסתום חור בעמדה לחצי עונה).
לסובוי - לא תלוי באלברמן. אם שווה להשקיע כסף באירוח שלו, בתקווה שהעסקה תצא לפועל, זו שאלה. הכל תלוי מה הסיכויים להוציא עסקה כזו לפועל (ונראה שרוב התנאים לכך מומשו) ומה האלטרנטיבות. את הפער בינו לבין לאיוס אולי נגלה בהמשך.
קשר לאמצע - גם אזולאי וגם קארצב אופציות טובות, אבל שיסגרו עם אחד מהם. לא להביא קשר או להתפשר על אופציה זולה רק כי היא זולה, זה לא בא בחשבון.
יפה לראות איך בתוך 12 שעות נחמני ותומר לוי עברו מ''אין הצעה, ואין כלום'' ל ''צפוי לחתום במכבי חיפה''.The real Tsepo כתב: 17 ינואר 2024, 13:31חמד-בירקי כתב: 17 ינואר 2024, 13:14מה אמרו?The real Tsepo כתב: 17 ינואר 2024, 13:07 שמעתי קצת נחמני, בן דור ותומר לוי ברדיו היום.
נראה שאין להם בתכלס מושג, כל אחד אומר משהו מנוגד לגמרי מהשני
תומר לוי ונחמני אמרו שאין הצעה ואין כלום
בן דור אמר שחמד נפגש עם יענקל'ה ועוזי להציע את עצמו ושאם הוא יעשה מהלך מול בש אז ישקלו את זה וזה יקדם את האופציה.
שניהם אמרו לו שאין שום עניין של שחרור מול בש וביום שנרצה אותו אלונה תשחרר בלי תמורה באותו היום.
קרצב-
בן דור- לא רוצים אותו, 100 אחוז לא יהיה פה
נחמני- יענקלה ועוזי נפגשו עם דודו לגביו, יש אפשרות של מתווה השאלה. אם הוא יגיע לפה הוא טוען שזה רק בהשאלה
מה שמדגיש שוב 2 דברים:
1. לרוב הכתבים אין באמת מושג.
2. בכל הנוגע לרכש ישראלי, בן דור הוא הכי אמין (עם זרים הוא אף פעם לא בכיוון, תמיד ממציא שמות, ואוכל לוקשים שסוכנים נותנים לו).
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
לא בטוח שחמד בכלל חותם לחצי עונה, נחכה ונראה, אם הוא חותם ליותר מיזה זה די תוקע את הקבוצה שנה הבאה.ברק.י כתב: 17 ינואר 2024, 17:30 חמד - לא מבין את האנטי. אני לא בונה עליו בשום צורה, אבל אסטרטגית כנראה שהכי נכון להביא אותו. שבירו יסתום לנו את העמדה לתקופה ארוכה וצריכים מישהו שיפנה את מקומו למדמון, שוראנוב או חלוץ צעיר אחר בקיץ. אם זה יעבוד, אחלה. אם זה לא יעבוד, יסיטו את חלאיילי לחוד או יעלו את דהן לבוגרת, מה שאפשר לעשות היום ויהיה אפשר גם עוד חודש.
-
SaTla
- אלוף המדינה
נראה לי כבר חמד יפרוש בסוף העונהGreenGlory כתב: 17 ינואר 2024, 17:38לא בטוח שחמד בכלל חותם לחצי עונה, נחכה ונראה, אם הוא חותם ליותר מיזה זה די תוקע את הקבוצה שנה הבאה.ברק.י כתב: 17 ינואר 2024, 17:30 חמד - לא מבין את האנטי. אני לא בונה עליו בשום צורה, אבל אסטרטגית כנראה שהכי נכון להביא אותו. שבירו יסתום לנו את העמדה לתקופה ארוכה וצריכים מישהו שיפנה את מקומו למדמון, שוראנוב או חלוץ צעיר אחר בקיץ. אם זה יעבוד, אחלה. אם זה לא יעבוד, יסיטו את חלאיילי לחוד או יעלו את דהן לבוגרת, מה שאפשר לעשות היום ויהיה אפשר גם עוד חודש.
חמד- תסתכלו על הדברים הטובים. אנחנו לא משלמים עליו לבאר שבע...
כאחד שאוהב את חמד אני מקווה שלפחות הוא לא יהרוס את השם הטוב שלו
כאחד שאוהב את חמד אני מקווה שלפחות הוא לא יהרוס את השם הטוב שלו
- KevinDurant
- חבר בבורד
מסכים בגדולרק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 17:25חלוץ מבחינתי היה בדרגת חשיבות 3.KevinDurant כתב: 17 ינואר 2024, 17:19בוודאירק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 17:14 כך או כך, מרגע שהוא ירוק, כולנו איתו ומאחוריו, ונקווה שיהיה הפתעה נעימה עד כמה שאפשר.
אחרי: 1. קשר אחורי.
2. שחקן כנף.
ואחרי הפציעה של ג'אבר הצורך עוד יותר התחזק.
אני לא בעד ההחתמה של חמד, אבל זוכר שזה בסוף משהו שיש פה עוד פתרונות (כמו למשל לנסות את חלאיילי חלוץ), ולא על זה נקום וניפול, ובסוף זה חיזוק רוחב ולא צורך ראשוני (כמובן שצריכים גם חיזוקי רוחב).
בעמדת הקשר אחורי לעומת זאת החיזוק הוא קריטי. יש שם חוסר בעמדה הזאת. גם לפני הפציעה של ג'אבר, בוודאי אחריה שאי אפשר לדעת מתי ואיך יחזור. ולכן שם החיזוק הוא לא לגיבוי, אלא מבחינתי זה בור שקיים כרגע בסגל, חיזוק שם זה מאסט. ואם למשל קארצב מגיע לפה, מבחינתי הוא קשר אחורי ראשון לפני שואו וגוני. ההגעה של חמד/שבירו/מלדה לא הייתה מכניסה אותם להרכב לצורך הדוגמא.
ולכן הדחיפות והצורך בקשר נוסף הוא משהו הרבה יותר קריטי ומשמעותי להמשך העונה, שלא לדבר על המשחקים באירופה.
וכמובן שגם שחקן כנף (בייחוד שמאל) הוא צורך חשוב לאור הפציעות של חג'ג' וחזיזה, והעובדה שסוף ושיבלי לא מספקים סחורה מספקת. ולכן לסובוי הוא רכש סופר חשוב עם תכונות שאין לנו מספיק כרגע בסגל.
אני קצת הפחתתי בחשיבות של קשר אחורי לפני הפציעה של ג'אבר כי חשבתי שמסאי הולך יותר לכיוון "המופקר" עם קשר אחורי אחד ומעליו 2 מרפאלוב/שרי/קינדה באופן יותר קבוע ולעיתים נדירים עם 2 אחוריים אבל עושה רושם שהוא יותר הולך לכיוון 2 קשרים אחוריים ובמקרה כזה לא להביא כנף זה לא פחות ממחדל.
לגבי שחקן כנף אני מסכים אתך, זה גם יותר חשוב מחלוץ וחייב להביא לשם מישהו.
אם קארצב מגיע בהשאלה בלי אופציה אז בטוח עדיף את אזולאי, למרות שיש מצב שבכל מקרה עדיף את אזולאי כי שואו וג'אבר הם 6 אז בראייה לטווח ארוך עדיף לנו עוד 8, וגם כי יש מצב שאזולאי שחקן טוב יותר מקארצב למרות שאני מודה שלא ראיתי את שניהם יותר מדי, פשוט לאזולאי יש מספרים טובים.
אני רוצה להגיד משהו על זה. אזולאי וקארצב 2 שחקנים שונים.אליאור כתב: 17 ינואר 2024, 17:59 אם קארצב מגיע בהשאלה בלי אופציה אז בטוח עדיף את אזולאי, למרות שיש מצב שבכל מקרה עדיף את אזולאי כי שואו וג'אבר הם 6 אז בראייה לטווח ארוך עדיף לנו עוד 8, וגם כי יש מצב שאזולאי שחקן טוב יותר מקארצב למרות שאני מודה שלא ראיתי את שניהם יותר מדי.
קארצב הוא קשר אחורי. גרזן.
אזולאי הוא הרבה יותר 50-50, והיו משחקים שגם שיחק את השחקן הקדמי ביותר במשולש קישור, סוג של 10, גם בצעירה הוא תמיד משחק כשלידו אחורי.
אגב, אני חושב שאזולאי מנופח יתר על המידה (כמעט כמו כל שחקן של נתניה. עיינו ערך קארצב, גנדלמן, וכו'). ושימו לב שהוא גם מאוד פציע. זו נקודה שחוזרת על עצמה כל שנה איתו. גם בפ''ת.
בכל מקרה, הצורך של הקבוצה כרגע הוא יותר בקישור האחורי מאשר ה50-50.
בעמדת ה50-50 יכולים לשחק. מוחמד, ג'אבר(פצוע), ליאור, קינדה, ובמידה מסוימת גם סייף.
בעמדת הקשר האחורי יכולים לשחק: ג'אבר(פצוע), גוני ושואו (שלא נמצא פה בזמן הקרוב) כששואו למשל הוא שחקן שמתאים לשחק איתו עם עוד קשר לצידו ולא כאחורי בודד (ולא, מוחמד לא אחורי).
בראייה סופר אובייקטיבית בהכירנו את סוג הפציעה, את ג'אבר עצמו, ואת מכבי חיפה, בוא נוציא את ג'אבר מהמשוואה.
וזה משאיר 3 וחצי שחקנים שיודעים לשחק 50-50. ו-2 שחקנים שמשחקים אחורי.
ובסוף ברוב המשחקים אין באמת צורך ב-50-50 ''הגנתי'', אבל ב''אחורי'' תמיד יש צורך, וזו עמדה שנשתמש בה יותר.
בסיכום כל אלו, מבחינתי קארצב הרבה יותר דחוף ומתאים מאזולאי שיש לנו עוד שחקנים עם תכונות של לנווט משחק קדימה ולבעוט מרחוק. שחקנים עם תכונות כמו של קארצב אין פה בכלל כרגע.
אני גם זורק אופציה שאולי יודעים משהו על נטע לקראת הקיץ, ולכן לא רוצים להתחייב עם קארצב לטווח רחוק, וינסו לקחת אותו בהשאלה עד הקיץ (ואם זה המצב, אז ברור שהוא יסגור במכבי ת''א אם היא תביא לו חוזה ארוך ומובטח).
- KevinDurant
- חבר בבורד
לגבי הסיפור עם נטע, דווקא הדיבור לגבי קארצב זה שהטורקים מתעקשים על השאלה לחצי עונה ולא מדברים על מכירה כרגע.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 18:07אני רוצה להגיד משהו על זה. אזולאי וקארצב 2 שחקנים שונים.אליאור כתב: 17 ינואר 2024, 17:59 אם קארצב מגיע בהשאלה בלי אופציה אז בטוח עדיף את אזולאי, למרות שיש מצב שבכל מקרה עדיף את אזולאי כי שואו וג'אבר הם 6 אז בראייה לטווח ארוך עדיף לנו עוד 8, וגם כי יש מצב שאזולאי שחקן טוב יותר מקארצב למרות שאני מודה שלא ראיתי את שניהם יותר מדי.
אזולאי הוא הרבה יותר 50-50, והיו משחקים שגם שיחק את השחקן הקדמי ביותר במשולש קישור, סוג של 10, גם בצעירה הוא תמיד משחק כשלידו אחורי.
אגב, אני חושב שאזולאי מנופח יתר על המידה (כמעט כמו כל שחקן של נתניה. עיינו ערך קארצב, גנדלמן, וכו'). ושימו לב שהוא גם מאוד פציע. זו נקודה שחוזרת על עצמה כל שנה איתו. גם בפ''ת.
בעמדת ה50-50 יכולים לשחק. מוחמד, ג'אבר(פצוע), ליאור, קינדה, ובמידה מסוימת גם סייף.
בעמדת הקשר האחורי יכולים לשחק: ג'אבר(פצוע), גוני ושואו (שלא נמצא פה בזמן הקרוב) כששואו למשל הוא שחקן שמתאים לשחק איתו עם עוד קשר לצידו ולא כאחורי בודד (ולא, מוחמד לא אחורי).
בראייה סופר אובייקטיבית בהכירנו את סוג הפציעה, את ג'אבר עצמו, ואת מכבי חיפה, בוא נוציא את ג'אבר מהמשוואה.
ובסוף ברוב המשחקים אין באמת צורך ב-50-50 ''הגנתי'', אבל ב''אחורי'' תמיד יש צורך, וזו עמדה שנשתמש בה יותר.
בסיכום כל אלו, מבחינתי קארצב הרבה יותר דחוף ומתאים מאזולאי שיש לנו עוד שחקנים עם תכונות של לנווט משחק קדימה ולבעוט מרחוק. שחקנים עם תכונות כמו של קארצב אין פה בכלל כרגע.
אני גם זורק אופציה שאולי יודעים משהו על נטע לקראת הקיץ, ולכן לא רוצים להתחייב עם קארצב לטווח רחוק, וינסו לקחת אותו בהשאלה עד הקיץ (ואם זה המצב, אז ברור שהוא יסגור במכבי ת''א אם היא תביא לו חוזה ארוך ומובטח).
אני מניח שאם תבוא הצעה שתחזיר להם הרבה מההשקעה הם אולי ילכו על זה אבל אני לא רואה את מכבי ת''א שמה פה 1.5 מיליון יורו נניח.
אם זה לא חצי עונה/חצי עונה עם אופציה, זה כמובן משנה הכל. אני פשוט יוצא מנקודת הנחה שזו הסיבה להעדיף אותו על חלוצים אחרים, איכותיים יותר או צעירים יותר.GreenGlory כתב: 17 ינואר 2024, 17:38לא בטוח שחמד בכלל חותם לחצי עונה, נחכה ונראה, אם הוא חותם ליותר מיזה זה די תוקע את הקבוצה שנה הבאה.ברק.י כתב: 17 ינואר 2024, 17:30 חמד - לא מבין את האנטי. אני לא בונה עליו בשום צורה, אבל אסטרטגית כנראה שהכי נכון להביא אותו. שבירו יסתום לנו את העמדה לתקופה ארוכה וצריכים מישהו שיפנה את מקומו למדמון, שוראנוב או חלוץ צעיר אחר בקיץ. אם זה יעבוד, אחלה. אם זה לא יעבוד, יסיטו את חלאיילי לחוד או יעלו את דהן לבוגרת, מה שאפשר לעשות היום ויהיה אפשר גם עוד חודש.
בתכלס יש לנו קשר 8 אחד (עלי) אחד ושלושה קשרי 6 (שואו, ג'אבר, גוני). קינדה, רפאלוב וסייף הם לא 8. גם קורנו יכול לשחק קיצוני וגם דין דוד יכול לשחק באגף - זה לא אומר שכדאי להציב אותם שם. כל שחקן צריך לשחק בעמדה האופטימלית שלו, כשברקע צריך לזכור שבאירופה זה חשוב יותר ואין בכלל אפשרות להציב את השחקנים ההתקפיים שהזכרת ב-8.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 18:07אני רוצה להגיד משהו על זה. אזולאי וקארצב 2 שחקנים שונים.אליאור כתב: 17 ינואר 2024, 17:59 אם קארצב מגיע בהשאלה בלי אופציה אז בטוח עדיף את אזולאי, למרות שיש מצב שבכל מקרה עדיף את אזולאי כי שואו וג'אבר הם 6 אז בראייה לטווח ארוך עדיף לנו עוד 8, וגם כי יש מצב שאזולאי שחקן טוב יותר מקארצב למרות שאני מודה שלא ראיתי את שניהם יותר מדי.
כשמשקיעים כסף על שחקן זה צריך להיות בסופו של דבר מתוך מחשבה אסטרטגית לטווח הארוך ולא רק כדי לסתום לנו חור, ככה שאני לגמרי מבין אם אלברמן יעדיף ללכת על אזולאי מאשר על קארצב.
סייף משחק באמצע, שרי כמו חלוץ שני שבא אחורה.
זה סוג של שלושה בלמים. קורנו וחלאיילי באגפים.
שוב, הוא משחק באמצע כי אין לך קשרים אחרים, ולא כי זה מצב אידיאלי. לפני שנטע עזב כל האלתורים האלה לא היו בקבוצה, ועכשיו צריך להתחיל לתקן את זה ולא להעמיק את הבור.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 20:13 סייף משחק באמצע, שרי כמו חלוץ שני שבא אחורה.
ג'אבר לא 8, הוא הרבה יותר טוב כ-6, ולכן עדיף להביא 8.
הודעה שהייתה צריכה להיות בנושא של המשחק.אליאור כתב: 17 ינואר 2024, 20:31שוב, הוא משחק באמצע כי אין לך קשרים אחרים, ולא כי זה מצב אידיאלי. לפני שנטע עזב כל האלתורים האלה לא היו בקבוצה, ועכשיו צריך להתחיל לתקן את זה ולא להעמיק את הבור.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 20:13 סייף משחק באמצע, שרי כמו חלוץ שני שבא אחורה.
סייף בכלל משחק סוג של 10 כרגע. לא 8.
בכל מקרה, אתה טועה.
רפאלוב שיחק כל העונה שעברה 8 באנדרלכט, וגם קינדה שיחק באמריקה 8. ושוב, גם ג'אבר יכול לאלתר שם, וגם סייף. כמובן מעבר למוחמד.
בהרבה משחקים בעונה עוד נראה את אחד מהם כ-8.
עמדת ה-8 סגורה לעונה הנוכחית.
צריך להסתכל גם מה האיכות של השחקנים, ולא הכמות.
בקישור האחורי אין איכות חוץ מגאבר, וכרגע הוא לא כשיר, ומי יודע מתי יחזור.
גוני אנחנו יודעים מה הוא, ושואו זה חידה.
אף אחד מהם לא באמת עושה הגנה כמו 8 ולכן אף אחד מהם הוא לא באמת 8.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 20:36הודעה שהייתה צריכה להיות בנושא של המשחק.אליאור כתב: 17 ינואר 2024, 20:31שוב, הוא משחק באמצע כי אין לך קשרים אחרים, ולא כי זה מצב אידיאלי. לפני שנטע עזב כל האלתורים האלה לא היו בקבוצה, ועכשיו צריך להתחיל לתקן את זה ולא להעמיק את הבור.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 20:13 סייף משחק באמצע, שרי כמו חלוץ שני שבא אחורה.
בכל מקרה, אתה טועה.
רפאלוב שיחק כל העונה שעברה 8 באנדרלכט, וגם קינדה שיחק באמריקה 8.
אתה חושב בצורה מיושנת של 6 ו-8 קלאסי.אליאור כתב: 17 ינואר 2024, 20:38אף אחד מהם לא באמת עושה הגנה כמו 8 ולכן אף אחד מהם הוא לא באמת 8.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 20:36הודעה שהייתה צריכה להיות בנושא של המשחק.אליאור כתב: 17 ינואר 2024, 20:31
שוב, הוא משחק באמצע כי אין לך קשרים אחרים, ולא כי זה מצב אידיאלי. לפני שנטע עזב כל האלתורים האלה לא היו בקבוצה, ועכשיו צריך להתחיל לתקן את זה ולא להעמיק את הבור.
בכל מקרה, אתה טועה.
כבר מהעונה שעברה אנחנו רואים שזה נראה אחרת.
וברוב משחקי הליגה אין טעם לשחק עם 2 קשרים באמצע.
אני לא חושב בצורה מיושנת, זה אתה שמבלבל סיבה ותוצאהרק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 20:41אתה חושב בצורה מיושנת של 6 ו-8 קלאסי.אליאור כתב: 17 ינואר 2024, 20:38אף אחד מהם לא באמת עושה הגנה כמו 8 ולכן אף אחד מהם הוא לא באמת 8.רק מכבי כתב: 17 ינואר 2024, 20:36
הודעה שהייתה צריכה להיות בנושא של המשחק.
בכל מקרה, אתה טועה.
כבר מהעונה שעברה אנחנו רואים שזה נראה אחרת.
וברוב משחקי הליגה אין טעם לשחק עם 2 קשרים באמצע.
אנחנו לא משחקים עם שני קשרי אמצע בגלל שנטע לביא עזב ודיא סבע הצטרף. עד אז שיחקנו עם שניים, אבל בגלל שהסגל התעקם גם המערך התעוות כדי שהטובים ביותר ישחקו. מה גם שאתה צריך לבנות קבוצה גם לליגה וגם לאירופה.
בסוף מה שצריך זה 6 ובנוסף 8 שנותן מספרים וגם עושה הגנה.
גם העונה דגו שיחק עם קשר אחורי אחד.אליאור כתב: 17 ינואר 2024, 20:48אני לא חושב בצורה מיושנת, זה אתה שמבלבל סיבה ותוצאה
אנחנו לא משחקים עם שני קשרי אמצע בגלל שנטע לביא עזב ודיא סבע הצטרף. עד אז שיחקנו עם שניים, אבל בגלל שהסגל התעקם גם המערך התעוות כדי שהטובים ביותר ישחקו. מה גם שאתה צריך לבנות קבוצה גם לליגה וגם לאירופה.
בסוף מה שצריך זה 6 ובנוסף 8 שנותן מספרים וגם עושה הגנה.
אין קשר.
מי שרוצה לרוץ עם נאור ושואו לחודשיים הקרובים שיהיה לו בהצלחה.
6 קריטי פי כמה וכמה מעוד 8.