אחרי הזרים שאלברמן הביא לנו בקיץ, אולי עדיף שלא יביא כלום איזה זר איכותי יסכים להגיע לפה כשיש מלחמה.
חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: חלון העברות ינואר 2024 בצל המלחמה
הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות עכשיו זה להביא זר. שום דבר טוב לא ייצא מזה, הוא כנראה יהיה גרוע וזה רק יעוות את הבנייה בקיץ, אלא אם כן יצליחו להביא מישהו לחצי עונה ואז הוא לא יהיה גרוע אלא ממש גרוע אבל לפחות לא יעוות את הבנייה בקיץ.
או שיביאו את אזולאי או שלא יביאו כלום.
או שיביאו את אזולאי או שלא יביאו כלום.
-
nk1230
- תוקע יתד בהרכב
שוב כרגיל קופצים מהר מדי לקביעות...ראית את שמיץ? חכה גם שואוDaniel123 כתב: 18 ינואר 2024, 13:04אחרי הזרים שאלברמן הביא לנו בקיץ, אולי עדיף שלא יביא כלום איזה זר איכותי יסכים להגיע לפה כשיש מלחמה.
זה טיעון לא רציני. אז בגלל שאלברמן לא הצליח לשחזר את ההצלחה עם הזרים הקודמים אז שלא יביא יותר זרים?Daniel123 כתב: 18 ינואר 2024, 13:04אחרי הזרים שאלברמן הביא לנו בקיץ, אולי עדיף שלא יביא כלום איזה זר איכותי יסכים להגיע לפה כשיש מלחמה.
אי אפשר לקחת את מה שהוא עשה.
לגבי המלחמה אני מסכים, יהיה קשה מאוד להביא לפה מישהו על רמה בזמן כזה. אבל גם אם זה פלסתר לחצי שנה עד הקיץ. אשמח לקבל שחקן כלשהו מאשר להישאר בלי כלום כי השוק הישראלי מת.
בן דור טוען שההסכם עם חמד הוא עד לתום העונה בלבד. והוא צפוי לעבור בדיקות רפואיות היום/מחר.
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
אני לא מאמין שהגענו למצב שמי שיכול להציל את ההתנהלות הביזיונית של אלברמן וכל צוות ההנהלה מדודו בזק ועד שחר זה דגו, אם יעבוד לו והוא יקח אליפות במצב הנוכחי מגיע לו פסל בסמי לא פחות ולא יותר.
ההתנהלות עם סבע הייתה הדבר הכי ביזיוני שראיתי, עוד אחד מהמקרים הגרועים ביותר שנוהלו על ידי דודו בזק (תקשורתית), ניהול הרכש שהתחיל טוב עם קינדה וסייף בדרך לכישלון מפואר עם קשר אחורי פרווה והתבססות על עונה מטורפת של שואו שבכלל לא נספר כל עוד ג'אבר גם כשיר, עצוב.
אם יגיע קשר אמצע אני אופתע, ביזיון.
ההתנהלות עם סבע הייתה הדבר הכי ביזיוני שראיתי, עוד אחד מהמקרים הגרועים ביותר שנוהלו על ידי דודו בזק (תקשורתית), ניהול הרכש שהתחיל טוב עם קינדה וסייף בדרך לכישלון מפואר עם קשר אחורי פרווה והתבססות על עונה מטורפת של שואו שבכלל לא נספר כל עוד ג'אבר גם כשיר, עצוב.
אם יגיע קשר אמצע אני אופתע, ביזיון.
שמו של קארצב היה גם על שולחנה של מכבי חיפה, אבל המנהל המקצועי, גל אלברמן, מעדיף לתת הזדמנות אמיתית לגוני נאור להשתלב ובמקרה הצורך, ללכת על שחקן אחר, אם יהיה צורך בצירוף קשר אמצע נוסף
שימיץ' בטוח לא ברמה שזר אמור להביא, לגבי שואו עוד יש ספק כי הוא לא שיחק מספיק ברצף.
אלברמן לא קוסם. הוא פגע בזרים טובים בשנים הקודמות והשנה הקיץ שלו היה ביזיוני ברמה שפגעה בסיכויי הקבוצה להעפיל לאלופות כששיחקנו בלי מגן שמאלי וקשר אחורי בפלייאוף.
הוא הרוויח את הקרדיט בצדק אבל גם לאבד אותו הוא יכול והוא כבר התחיל לאבד חלק ממנו בקיץ. בכל אופן אני בעד שישאר פה לפחות לעוד שנה וחצי.
די נו, היה צורך בשחקן אמצע נוסף עוד לפני שג'אבר נפצעNirgreen כתב: 18 ינואר 2024, 13:43 שמו של קארצב היה גם על שולחנה של מכבי חיפה, אבל המנהל המקצועי, גל אלברמן, מעדיף לתת הזדמנות אמיתית לגוני נאור להשתלב ובמקרה הצורך, ללכת על שחקן אחר, אם יהיה צורך בצירוף קשר אמצע נוסף
די נו 2, שני מאמנים לא ספרו את גוני נאור אז אלברמן בוחר לתת לו צ'אנס?
חרטה
גולדשטיין טוען שהפגישה בין שרי לשחר נמשכת כבר שעתיים וחצי, גם דגו נוכח.
כנראה מנסים להשאיר אותו לפחות עד הקיץ עם שכנועים.
לא מאמין שיסכים, לפחות שינסו עד סוף החלון.רק מכבי כתב: 18 ינואר 2024, 14:38 גולדשטיין טוען שהפגישה בין שרי לשחר נמשכת כבר שעתיים וחצי, גם דגו נוכח.
בתום הפגישה עם יעקב שחר הוחלט: צ'ארון שרי יעזוב את מכבי חיפה אחרי המשחק מול מכבי ת"א בגמר גביע הטוטו. הקשר יעזוב בהשאלה וישוב בקיץ לירוקים
העניין הוא שלא יודעים מה עם הילד..
אם לדוגמא הוא צריך לעבור איזה ניתוח ורוצה להיות איתו שבועיים שלושה חודש, אפילו חודשיים שיסגרו על חל״ת ושיחזור כשיהיה בריא… עדיף מהשאלה… הרי זה לא שיביאו לו מחליף עכשיו ולפחות נקבל אותו לפליאוף אם נהיה רלוונטים אז
אם לדוגמא הוא צריך לעבור איזה ניתוח ורוצה להיות איתו שבועיים שלושה חודש, אפילו חודשיים שיסגרו על חל״ת ושיחזור כשיהיה בריא… עדיף מהשאלה… הרי זה לא שיביאו לו מחליף עכשיו ולפחות נקבל אותו לפליאוף אם נהיה רלוונטים אז
מכה קשה מאוד והמשחקים הקשים עוד לפנינו.
גם ככה הסגל קצר, העומס רק יגבר וחזיזה וג'אבר לדעתי כבר לא יחזרו לשחק העונה.
גם ככה הסגל קצר, העומס רק יגבר וחזיזה וג'אבר לדעתי כבר לא יחזרו לשחק העונה.
-
GreenGlory
- קודם כל נאמנות
- קיבל תודה: 6 פעמים
טוב היה נחמד לחלום שאנחנו במאבק איכשהו.
אם במקרה איכשהו דגו מביא פה אליפות הוא צריך לזכות בפסל לא פחות ולא יותר
אם במקרה איכשהו דגו מביא פה אליפות הוא צריך לזכות בפסל לא פחות ולא יותר
-
Plel
- הופעת בכורה בבוגרים
עם כמה שאני שופט את דגו
אני באמת מרחם עליו, כמה עזיבות הוא מקבל על הראש שלו זה באמת מוגזם.
אני באמת מרחם עליו, כמה עזיבות הוא מקבל על הראש שלו זה באמת מוגזם.
מחתימים את חמד, מאבדים את שרי, מאבדים את קארצב, מסתבכים עם לסובוי.
24 שעות על הפרצוף מבחינת החלון.
24 שעות על הפרצוף מבחינת החלון.
אין לי מילים.
אם כל כך קשה לו אז שיוותר על החוזה, שלא ירקוד לנו על שתי החתונות.
אלא אם המועדון רצה שיחזור, ואז המצב גרוע ממה שחשבתי.
אם כל כך קשה לו אז שיוותר על החוזה, שלא ירקוד לנו על שתי החתונות.
אלא אם המועדון רצה שיחזור, ואז המצב גרוע ממה שחשבתי.
בכנות - קשה לי לראות אותו חוזר לפה.
לדעתי זה ''נדבר בקיץ'' ולא התחייבות שהוא יהיה כאן בעונה הבאה. וגם כי קשה עכשיו לסגור את כל העניינים החוזיים מהרגע להרגע.
כי מה יקרה למשל אם הילד לא יוכל לטוס גם עונה הבאה?
ובכלל, אחרי שישחק קרוב למשפחה, השפה, הבית, לא רואה אותו חוזר.
יבוא למשחק פרידה בסמי עופר. ויקבל את הכבוד.
לא הייתי בונה על עונת פרישה.
נ.ב. אם הוא הולך להירנביין שרי וניקולאסקו זה צמד מפחיד.
לדעתי זה ''נדבר בקיץ'' ולא התחייבות שהוא יהיה כאן בעונה הבאה. וגם כי קשה עכשיו לסגור את כל העניינים החוזיים מהרגע להרגע.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
לא שאני חושב שצריך להביא זר עכשיו אבל המועדון סתם סוגר את עצמו כי אין לנו וודאות לקיץ ואי אפשר לדעת עם כמה זרים נהיה.רק מכבי כתב: 18 ינואר 2024, 15:23 בכנות - קשה לי לראות אותו חוזר לפה.
אגב, כדי להמתיק את הגלולה עוד יותר - רז אמיר מדווח על השאלה עד סוף העונה עם אופציה של מיליון יורו.
טוב אז אי אפשר בלי- קארים פריי, מה שלומו? לא בא לו לעשות עוד חצי עונה אצלנו במסגרת הקאמבקים המרגשים? 
מה שהלך עם שרי זה גנון. אתה רוצה לעזוב ומתגעגע למשפחה - לגיטימי לגמרי, אז תוותר על החוזה. מה זה הדבר הזה שהוא מצד אחד יישב פה על חוזה ויתפוס מקום של זר ומצד שני חוזר למשפחה עד סוף העונה? איך אפשר לנהל ככה סגל של קבוצה באופן רציני?
מן הסתם שאם הוא עוזב בהשאלה עד סוף העונה הוא גם מפנה מקום של זר… לא הבנתי מה הכוונה שלך?אליאור כתב: 18 ינואר 2024, 15:36 מה שהלך עם שרי זה גנון. אתה רוצה לעזוב ומתגעגע למשפחה - לגיטימי לגמרי, אז תוותר על החוזה. מה זה הדבר הזה שהוא מצד אחד יישב פה על חוזה ויתפוס מקום של זר ומצד שני חוזר למשפחה עד סוף העונה? איך אפשר לנהל ככה סגל של קבוצה באופן רציני?
איך אתה יכול להביא זר רציני כשהוא חוזר בקיץ ויהיו לך שבעה זרים אז? ושוב - אני לא חושב שאפשר זר טוב עכשיו, אבל הייתה פה אופציה להיפטר משרי שלא באמת תורם כבר ובספק שבגיל 36 בעונה הבאה הוא יתרום יותר. היה צריך לשחרר אותו באופן קבוע בעיקר כדי לפנות מקום של זר בקיץ.Rmc כתב: 18 ינואר 2024, 15:40מן הסתם שאם הוא עוזב בהשאלה עד סוף העונה הוא גם מפנה מקום של זר… לא הבנתי מה הכוונה שלך?אליאור כתב: 18 ינואר 2024, 15:36 מה שהלך עם שרי זה גנון. אתה רוצה לעזוב ומתגעגע למשפחה - לגיטימי לגמרי, אז תוותר על החוזה. מה זה הדבר הזה שהוא מצד אחד יישב פה על חוזה ויתפוס מקום של זר ומצד שני חוזר למשפחה עד סוף העונה? איך אפשר לנהל ככה סגל של קבוצה באופן רציני?
הכוונה היא שלא תוכל להביא זר לטווח הארוך (מעבר להעונה הנוכחית) כי שרי חוזר בקיץRmc כתב: 18 ינואר 2024, 15:40מן הסתם שאם הוא עוזב בהשאלה עד סוף העונה הוא גם מפנה מקום של זר… לא הבנתי מה הכוונה שלך?אליאור כתב: 18 ינואר 2024, 15:36 מה שהלך עם שרי זה גנון. אתה רוצה לעזוב ומתגעגע למשפחה - לגיטימי לגמרי, אז תוותר על החוזה. מה זה הדבר הזה שהוא מצד אחד יישב פה על חוזה ויתפוס מקום של זר ומצד שני חוזר למשפחה עד סוף העונה? איך אפשר לנהל ככה סגל של קבוצה באופן רציני?