רק מכבי כתב: ↑28 פברואר 2024, 17:05
יש פה טיעונים מגוחכיים וילדותיים:
''סכע אמר שזה מדליק אותו''.
בוא אני אגלה לך עוד משהו על שחקן כדורגל, הוא רוצה להצליח, ורוצה לדעת שמה שהוא משיג על המגרש זה מה שקורה במציאות.
אף שחקן לא מחפש אבוקות ביציע או בדשא, אם זה מוריד נקודות, ואם זה פוגע בהצלחה שלו ובהצלחת הקבוצה.
האם זה צריך להיות ככה? זה דיון אחר ופילוסופי, ונכון לנהל אותו. יש חוק. יש פאקינג תקנון. וכולם צריכים להתנהג על פיו. לא התנהגת כדין? תשלם את העונש.
ואתה לוקח בחשבון שכאשר עשית משהו, אתה תשלם עליו. תשלם ביוקר.
אולי גם להרוג כנקמה מישהו שרצח זה נשמע לחלק מאנשים משהו אידיאלי, אבל יש חוק במדינה. ואסור לרצוח, אז לא רוצחים. נכון?
ויש שיגידו שלדעתם נסיעה ברכבת אמורה לעלות פחות ממה שהיא עולה, אז זה מאפשר להם לשלם רק X כסף על הנסיעה. ''ושיקפצו לי''?
ויש גם כאלה שלא חושבים שהמחיר למשחק כדורגל בארץ משתלם, ואולי הם צודקים, זה באמת יקר. האם זה נותן לגיטימציה להיכנס ללא כרטיס למשחק, ושלא יענישו אותך על כך?
אסור אבוקות, ואסור לזרוק לדשא. תתיישרו לפי החוק. לא נוח לכם החוק? תפעלו בכל דרך לשנות אותו. תפגינו, תעשו שלטים ביציע. תעמדו מול הבית של יענקלה, ומנכ''ל המנהלת, והתובע, ומי שאתם לא רוצים. תחרימו כרטיסים, תפעלו בכל דרך.
למען השם, זה החוק כרגע. וכל מי שעובר עליו פוגע ביודעין במועדון ובחברים ליציע.
כן כן, מועדון הכדורגל מכבי חיפה נשבה ע''י חבורת פירומנים חסרי אחריות ששמים את טובת האבוקות לפני טובת מכבי חיפה או קהל אוהדיה.
מדיבור צפוף עם רבים מיושבי הצפוני והארגונים, כולם כבר מיישרים קו בנושא, ומוכנים לרדת מהעץ הזה. בסוף מדובר בחבורה של 300 איש שאמונה על כל הטרללת הזאת.
אוהד אחד מנוול יכול להכריע אליפות.
ו-וואלה? אם נפסיד אליפות, אבל מבטיחים לי שהחארות שפוגעים בקבוצה יעופו מהיציע, אני קונה את זה בלב כבד, אבל קונה.
אני אוהד לא פחות שנים מאף אחד מהמטורללים הללו, וכנראה יותר, הייתי במקומות נידחים בארץ ובעולם, השקעתי מירב כספי, פגעתי במשפחה וחברים קרובים בגלל האהבה הזאת למכבי חיפה, אז שאף אחד לא יתפוס פה תחת על מי אוהד יותר גדול של מכבי חיפה, או איפה המועדון היה בלי מישהו כזה או אחר.
היינו לפניכם, נהיה אחריכם. אויבים מבית.