מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
להביא את הישראלים הכי טובים בעמדות שלהם = קל, מתבקש, הגיוני ולכן מן הסתם מכבי חיפה תעשה הפוך, תלך שוב על שוק של מתאזרחים (בפוטנציה) שהם לא היו מחתימים מבחינת רמת השחקן אם הם היו משחקים בליגת העל אבל בגלל שזה שם מבחוץ זה יותר סקסי להם.
שלא נדבר על זה שלא ברור מי הגורם המקצועי שאחראי להחתמה הזאת מכיוון שאין מאמן ואל תגידו לי שרפאלוב, הבן אדם שבוע וחצי בתפקיד; זה כנראה שם שהגיע מסוכן/קיים במערכת כבר תקופה. אז אנחנו ממשיכים עם אותם אנשים שהביאו את הזרים הכושלים ואת ההתאהבות בקונספציית המתאזרחים שלא מוכיחה את עצמה כבר תקופה. אחלה.
שלא נדבר על זה שלא ברור מי הגורם המקצועי שאחראי להחתמה הזאת מכיוון שאין מאמן ואל תגידו לי שרפאלוב, הבן אדם שבוע וחצי בתפקיד; זה כנראה שם שהגיע מסוכן/קיים במערכת כבר תקופה. אז אנחנו ממשיכים עם אותם אנשים שהביאו את הזרים הכושלים ואת ההתאהבות בקונספציית המתאזרחים שלא מוכיחה את עצמה כבר תקופה. אחלה.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
יהיה מצליח או לא, יתנו לו כלים או לא, אבל לא מבין למה קשה להכיר בעובדה שרפאלוב הוא המנהל המקצועי החדש?Shocking4U כתב: 01 יוני 2025, 22:38 להביא את הישראלים הכי טובים בעמדות שלהם = קל, מתבקש, הגיוני ולכן מן הסתם מכבי חיפה תעשה הפוך, תלך שוב על שוק של מתאזרחים (בפוטנציה) שהם לא היו מחתימים מבחינת רמת השחקן אם הם היו משחקים בליגת העל אבל בגלל שזה שם מבחוץ זה יותר סקסי להם.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
שום החתמה של מכבי תל אביב מלבד בן הרוש (אני אישית חושב שההייפ סביבו מאוד מוגזם, אבל בכל זאת שחקן כישרוני בעמדה שאנחנו צריכים) זה החתמות רעות עבורנו. גם כנעאן זה לא החתמה טובה עבורנו.
אנחנו צריכים שחקנים שהם ג'יים צ'יינג'רים, שחקנים שהופכים בעצמם את הקבוצה לטובה יותר ולא חלקים משלימים שצריכים לידם שחקנים מובילים (כמו כל הסגל שלנו בערך).
לצערי עבור מכבי תל אביב זה החתמות טובות, כי הם במקום אחר לגמרי וזה החתמות אחלה לסגל.
אנחנו צריכים שני מגינים מפלצות, 6 מפלצת, שני שחקני כנף מפלצות. זה המינימום.
אין לי שום אמון בהנהלה הנוכחית שיביאו את זה.
אנחנו צריכים שחקנים שהם ג'יים צ'יינג'רים, שחקנים שהופכים בעצמם את הקבוצה לטובה יותר ולא חלקים משלימים שצריכים לידם שחקנים מובילים (כמו כל הסגל שלנו בערך).
לצערי עבור מכבי תל אביב זה החתמות טובות, כי הם במקום אחר לגמרי וזה החתמות אחלה לסגל.
אנחנו צריכים שני מגינים מפלצות, 6 מפלצת, שני שחקני כנף מפלצות. זה המינימום.
אין לי שום אמון בהנהלה הנוכחית שיביאו את זה.
במכבי חיפה נושמים לרווחה
״הצלחנו לעבוד על האוהדים שרפאלוב נסע לחופשה משפחתית״
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
אפשר לעצור ב"אוהדים"Liberman כתב: 01 יוני 2025, 23:43 במכבי חיפה נושמים לרווחה
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
נניח וכן, ואני בטוח שהוא רוצה להיות. אתה רוצה להגיד לי שבשבוע בין זה שהוא פרש לבין עכשיו הוא הספיק לאבד אתlemmacantor כתב: 01 יוני 2025, 22:56יהיה מצליח או לא, יתנו לו כלים או לא, אבל לא מבין למה קשה להכיר בעובדה שרפאלוב הוא המנהל המקצועי החדש?Shocking4U כתב: 01 יוני 2025, 22:38 להביא את הישראלים הכי טובים בעמדות שלהם = קל, מתבקש, הגיוני ולכן מן הסתם מכבי חיפה תעשה הפוך, תלך שוב על שוק של מתאזרחים (בפוטנציה) שהם לא היו מחתימים מבחינת רמת השחקן אם הם היו משחקים בליגת העל אבל בגלל שזה שם מבחוץ זה יותר סקסי להם.
האינפורמציה כדי להחתים את השחקן הזה? או שמדובר בשם שפשוט היה קיים במערכת והוא החותמת גומי?
עשיתי עליו מחקר מקיף לסקירה שכתבתי עליו שתתפרסם אם יחתום, אז אני יכול להגיד שהוא לא שחקן להפועל כפ"ס כמו שעושים ממנו אבל הוא גם לא איזה עילוי יוצא דופן.dyarok כתב: 01 יוני 2025, 20:50 שחקן שבכל הקריירה שלו מזכירים 187 פעמים גול שלו נגד פאקוס פריירה - אומר הרבה.
דור חוגי הבקיע העונה שער יפה בבעיטה לחיבורים - להביא?
לא תופס מקום של זר שזה נחמד, מה שאומר שיהיה מקום לזר נוסף.
שחקן שרצו אותו לפני שנתיים אבל בחר ללכת לקאטר.Shocking4U כתב: 01 יוני 2025, 22:38 להביא את הישראלים הכי טובים בעמדות שלהם = קל, מתבקש, הגיוני ולכן מן הסתם מכבי חיפה תעשה הפוך, תלך שוב על שוק של מתאזרחים (בפוטנציה) שהם לא היו מחתימים מבחינת רמת השחקן אם הם היו משחקים בליגת העל אבל בגלל שזה שם מבחוץ זה יותר סקסי להם.
יענקל'ך!
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
פרסמו באיזה קבוצת טלגרם שעדן קארצב הוצע למכבי
לא יודע רמת אמינות
אולי המקורבים יכולים לאשר/להכחיש
לא יודע רמת אמינות
אולי המקורבים יכולים לאשר/להכחיש
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
מקצועית אני לא כל כך מתלהב מזה.
אומנם הוא גרזן ושחקן אגרסיבי באמצע שיכול לעזור אחרי העזיבה של ג'אבר אבל חסר לנו באמצע שחקנים שאוהבים את הכדור ויודעים לנהל משחק ולקבל כדור מהבלמים וקארצב ממש לא כזה
אומנם הוא גרזן ושחקן אגרסיבי באמצע שיכול לעזור אחרי העזיבה של ג'אבר אבל חסר לנו באמצע שחקנים שאוהבים את הכדור ויודעים לנהל משחק ולקבל כדור מהבלמים וקארצב ממש לא כזה
בנתניה הוא כן היה כזהKevinDurant כתב: 02 יוני 2025, 11:29 מקצועית אני לא כל כך מתלהב מזה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני מדבר מבחינה מקצועית כמו שאמרתי. קארצב יותר גרזן ואני מחפש לאמצע שלנו שחקנים שאוהבים את הכדור ויודעים לדחוף קדימה ולקבל מהבלמים.
כמו שהיה את הדיון ההיסטורי בין גלזר לנטע, אז אני מעדיף את נטע ואני חושב שקארצב הוא יותר גלזר בסגנון שלו.
אם זה בא בנוסף ל6 זר, סבבה. אבל לא כ6 הפותח שלנו
אני לא חושב שגם אם יגיע הוא לא יהיה ה6 הפותחKevinDurant כתב: 02 יוני 2025, 11:37אני מדבר מבחינה מקצועית כמו שאמרתי. קארצב יותר גרזן ואני מחפש לאמצע שלנו שחקנים שאוהבים את הכדור ויודעים לדחוף קדימה ולקבל מהבלמים.
כמו שהיה את הדיון ההיסטורי בין גלזר לנטע, אז אני מעדיף את נטע ואני חושב שקארצב הוא יותר גלזר בסגנון שלו.
חושב שבשביל הסגל זה אפילו חיזוק. גם ונטורה וסיסוקו בלי מספרים וגרזנים
נערך לאחרונה על ידי Gutti ב 02 יוני 2025, 11:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
לפי דעתי יותר קריטי 8 אכזר מקשר אחורי 6 מובהק.
אין לנו מספרים בכלל מהקישור
לבש יש את קנגוואה שנותן מספרים מטורפים
לגרמנים יש את קניקובסקי/פרץ שנותנים מספרים מהעמדה הזאת.
אצלנו עלי ג'אבר ואזולאי נתנו אולי ביחד איזה גול אחד ובישול אחד כל העונה.
עלי עם 4 בישוליםירוק רפואי כתב: 02 יוני 2025, 11:43 לפי דעתי יותר קריטי 8 אכזר מקשר אחורי 6 מובהק.
גאבר עם 3
- KevinDurant
- חבר בבורד
לא דיברתי על מספרים, 6 לא צריך לתת מספרים.Gutti כתב: 02 יוני 2025, 11:41אני לא חושב שגם אם יגיע הוא יהיה ה6 הפותחKevinDurant כתב: 02 יוני 2025, 11:37אני מדבר מבחינה מקצועית כמו שאמרתי. קארצב יותר גרזן ואני מחפש לאמצע שלנו שחקנים שאוהבים את הכדור ויודעים לדחוף קדימה ולקבל מהבלמים.
חושב שבשביל הסגל זה אפילו חיזוק. גם ונטורה וסיסוקו בלי מספרים וגרזנים
ונטורה שחקן מטורף עם הכדור למרות שהוא גרזן. הוא מניע כדור מצוין, משתחרר מלחץ בכדרור, קשה לחטוף לו. לדעתי ה6 תקע אותנו מאוד השנה.
זה הכל ביחד. אין לך 6 אמיתי בסגל, אז ה8 שגם ככה לא נותן יותר מדי מספרים צריך לעזור לו יותר מדי מאחורה וכל המשחק תקוע כי אתה לא מצליח לצאת באופן מסודר מההגנה וצריך להעיף כדורים למעלהירוק רפואי כתב: 02 יוני 2025, 11:43 לפי דעתי יותר קריטי 8 אכזר מקשר אחורי 6 מובהק.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
מכבי תל אביב ובאר שבע משחקות 4-3-3.ירוק רפואי כתב: 02 יוני 2025, 11:43 לפי דעתי יותר קריטי 8 אכזר מקשר אחורי 6 מובהק.
סבע ברמת העיקרון צריך להיות הקשר הקידמי במערך הזה, ואז זה בהחלט מספיק מספרים מהקישור. חייב 6 עוצמתי.
אגב אני שמעתי שאנחנו בשיחות עם נתניה לגבי כארם ג'אבר אבל כרגע הם לא מעוניינים למכור אבל השחקן עצמו רוצה להגיע. יכול להגיד שאותו אחד שאמר לי את זה אמר לי שאזולאי יהיה פה בעונה שעברה אז אני נוטה להאמין שזה נכון.
קארצב ינואר שעבר היה פסע מלחתום כאן
עכשיו הוא חוזר מהשאלה והטורקים רוצים להעיף אותו
לא נשמע לי כזה מופרך שהוא הוצע, ואגב הייתי מביא אותו
- KevinDurant
- חבר בבורד
ג'אבר אמר בעצמו שרצינו אותו עוד בינואר ושהיינו במגעים אתו והוא לא יודע מה יהיה בקיץ.כובע קש כתב: 02 יוני 2025, 12:07 אגב אני שמעתי שאנחנו בשיחות עם נתניה לגבי כארם ג'אבר אבל כרגע הם לא מעוניינים למכור אבל השחקן עצמו רוצה להגיע. יכול להגיד שאותו אחד שאמר לי את זה אמר לי שאזולאי יהיה פה בעונה שעברה אז אני נוטה להאמין שזה נכון.
אני לא פוסל שיביאו אותו להיות מגן ימני ואז יביאו מגן שמאלי זר נניח
היחידי שרצה את גאבר ומאוד היה בכר
בכר לא כאן יותר ככה שמקווה מאוד שהוא כבר לא נשקל
בכר לא כאן יותר ככה שמקווה מאוד שהוא כבר לא נשקל
מגן ימני זר כשרועי לוי המחליף שלו זה האידיאל
מגן ימני זר כשכארם ג'אבר המחליף שלו זה עדיין בסדר
כארם ג'אבר כשרועי אלימלך המחליף שלו זה חרא של דבר
אבל אני מניח שהכל עדיף על רועי אלימלך מגן ימני בכיר בלי מחליף כמו שהיה עד עכשיו
מגן ימני זר כשכארם ג'אבר המחליף שלו זה עדיין בסדר
כארם ג'אבר כשרועי אלימלך המחליף שלו זה חרא של דבר