https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=397562KevinDurant כתב: 21 יוני 2025, 23:12לא באמת, הוא הגיע להערכתי תוך כדי חפיפה ואחרי שהאירוע כבר תקתק.
מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
קיץ 2022 היה היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכללHulk כתב: 21 יוני 2025, 23:13 באמת לא ברור איך ב2022 סגרו את הסגל תוך חודש, ומאז כל חלון זה נמרח ונמרח, ואל תגידו לי מאור בורג כי בקיץ 23 גם מלא עסקאות נמרחו ולקח חודשיים להביא 6.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
שחר קיבל החלטה ניהולית בינואר 2023 שהוא מפזר את ההפגנה. מממש רווחים ומוריד אותנו רמה.
רפאלוב צריך גם סמכויות גם כלים טובים לעבוד. הוא צריך להיות המחליט מקצועית.
רפאלוב צריך גם סמכויות גם כלים טובים לעבוד. הוא צריך להיות המחליט מקצועית.
-
Undertheknife
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 2 פעמים
- קיבל תודה: 5 פעמים
ככה נראה מועדון בפשיטת רגל. גם עם עשרה זרים הסגל שלנו חלש משמעותית מהצהובים ובטח ובטח משל ב״ש שחזרה מהקבר ובונה פה סגל מטורף עמוק ומגוון.
לא הצלחתי להבין, אם הציעו לו פה שכר יותר גבוה, והוא רצה יותר לשחק אצלנו, על מה זה בעצם נפל?
אלונה פחות או יותר הבטיחה לו שהוא יימכר תוך עונה לחולbenrey כתב: 21 יוני 2025, 23:44 לא הצלחתי להבין, אם הציעו לו פה שכר יותר גבוה, והוא רצה יותר לשחק אצלנו, על מה זה בעצם נפל?
הוא כמו פאני וגאבר, יש לו את הוירוס הזה של חול לא משנה איפה
אופטימיות במכבי חיפה
או שאולי, רק אולי, השכר שפורסם הוא של כתבי החצר מבית דודו בזק ובפועל הצענו פחות מב״ש (יש קטע לכתבים שהם רוצים הל משתמשים בנטו, ושרוצים אחרת לגרום ל״גורמים״ להראות טוב אז בברוטו). או שבכלל לא פנינו רשמית כמו שפרסמו באשדוד וזה בכלל לא היה רלוונטי, והוא לא רצה לחכות למועדון שמוציא כתבות ש״הוא צריך להראות שרוצה להגיע לפה״.
שם יודעים לסגור עסקה, פה לא.
300 אלף זה גרעינים אצלנו… מאבוקה קיבל יותר.Ganjot כתב: 21 יוני 2025, 23:53או שאולי, רק אולי, השכר שפורסם הוא של כתבי החצר מבית דודו בזק ובפועל הצענו פחות מב״ש (יש קטע לכתבים שהם רוצים הל משתמשים בנטו, ושרוצים אחרת לגרום ל״גורמים״ להראות טוב אז בברוטו). או שבכלל לא פנינו רשמית כמו שפרסמו באשדוד וזה בכלל לא היה רלוונטי, והוא לא רצה לחכות למועדון שמוציא כתבות ש״הוא צריך להראות שרוצה להגיע לפה״.
שוראנוב לצורך העניין עם איזה 400.
לא מאמין שזה נפל על השכר
עושה רושם שזה לא שונה ממקרה אצילי, שבבית״ר חיזרו אחריו יותר, ויותר גרמו לו להרגיש רצוי, ואנחנו מועדון יותר יהיר שמצפה ששחקנים יעמדו בתור כדי לרצות לשחק פה, אבל למרבה הצער זה לא המצב.
היום זה ניהיה יותר גרועGanjot כתב: 21 יוני 2025, 23:53או שאולי, רק אולי, השכר שפורסם הוא של כתבי החצר מבית דודו בזק ובפועל הצענו פחות מב״ש (יש קטע לכתבים שהם רוצים הל משתמשים בנטו, ושרוצים אחרת לגרום ל״גורמים״ להראות טוב אז בברוטו). או שבכלל לא פנינו רשמית כמו שפרסמו באשדוד וזה בכלל לא היה רלוונטי, והוא לא רצה לחכות למועדון שמוציא כתבות ש״הוא צריך להראות שרוצה להגיע לפה״.
כל עסקה ממירים את זה בשקלים ולא ביורו
נשמע יותר מפוצץ 10 מיליון שקל
רק אזכיר שהדיווחים על כנעאן בתקשורת בהתחלה של החלון היו שהוא מתלבט בין קבוצות בארץ לבין חו"ל כי הוא מכוון לחו"ל ומחכה להצעות.Ganjot כתב: 21 יוני 2025, 23:53או שאולי, רק אולי, השכר שפורסם הוא של כתבי החצר מבית דודו בזק ובפועל הצענו פחות מב״ש (יש קטע לכתבים שהם רוצים הל משתמשים בנטו, ושרוצים אחרת לגרום ל״גורמים״ להראות טוב אז בברוטו). או שבכלל לא פנינו רשמית כמו שפרסמו באשדוד וזה בכלל לא היה רלוונטי, והוא לא רצה לחכות למועדון שמוציא כתבות ש״הוא צריך להראות שרוצה להגיע לפה״.
כנראה הבין שלחו"ל לא יצא כרגע אז רצה להשאיר לעצמו אופציה פתוחה לקיץ הבא וזה מה שב"ש נתנה לו.
מבחינת שכר אנחנו משלמים הרבה יותר מב"ש אז קשה לי להאמין. (גם אצילי הלך בסוף לפחות שכר בבית"ר)
אופטימיות במכבי חיפה
גורמים במ.ס אשדוד ניסו להסביר. "מכבי חיפה ניהלה מו"מ עם התקשורת, בעוד הפועל ב"ש מתנהלת מול אשדוד על בסיס יומי מיום סיום הליגה", הוא אמר, "ב"ש פשוט רצו יותר. זו האמת".
זה הסיפור לדעתי וזה הכל. יהירים, טיפשים. כלום לא ישתנה.
זה הסיפור לדעתי וזה הכל. יהירים, טיפשים. כלום לא ישתנה.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
פושעי דיע סבע לדין
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
שחר לא רצה אותו באמת. מצד אחד שחקן שברח לו חו"ל סטייל גולסה ומצד שני אפשר לעשות 20%.
לתחושתי ולפי מה שאשדוד הוציאו לתקשורת, זה נפל על הרצון של מכבי והאי יכולת לשבת לשחקן ולמועדון שלו על הוריד עד שייצא עשן לבן ויסגרו עסקה.benrey כתב: 21 יוני 2025, 23:44 לא הצלחתי להבין, אם הציעו לו פה שכר יותר גבוה, והוא רצה יותר לשחק אצלנו, על מה זה בעצם נפל?
אם אצלנו רוצים שחקן זה עובד בהתקשרות דרך סוכנים, דרך תדריכים לתקשורת, דרך זומים (ע״ע המאמן). חושבים שזה שמכבי חיפה פנתה לשחקן זה יגרום לו ישר להגיע כי זאת מכבי חיפה.
פאקינג לא יודעים לנהל פה מו״מ. אתה רוצה שחקן שאתה חושב שהוא יכול לתרום לך? קדימה להסיר כפפות ולרדת לשטח, שב עליו, תשגע אותו, תסע להפגש איתו בבית שלו, סע להפגש עם הבעלים של המועדון והסוכן, דבר עם המשפחה והחברה/אשתו אם צריך, כל האמצעים כשרים.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 91 פעמים
היו עסוקים בלתדרך את יגאל גולדשטיין ובן דור שכנעאן רוצה להיות ירוק במקום לנהל מו״מ על השחקן עם ג׳קי. אשכרה תדרכו שמחכים שג׳קי יחזור מחו״ל בזמן שאלונה סגרה איתו. אפסים
דווקא אתה מפרגן לשחר?lemmacantor כתב: 22 יוני 2025, 00:28 שחר לא רצה אותו באמת. מצד אחד שחקן שברח לו חו"ל סטייל גולסה ומצד שני אפשר לעשות 20%.
העסקה לא נפלה כי ״שחר לא רצה״ והוא זוכר לו את העבר (למרות שאני מסכים עם העקרון שהוא נוטר טינה). זה ממש לעשות לו הנחות.
העסקה נפלה כי מכבי חיפה בראשות שחר כבר שנים לא יודעת לנהל משא ומתן. פשוט כשלון בגזרה הזו.
הזכירו פה את אצילי וגאנם, אבל הייתה גם את העונה שהביאו פה שחקנים לחופשה בחינם בישראל ובסוף נסעו מפה בלי לחתום.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אני מאמין לגרסת אשדוד. לא רצינו באמת את השחקן.Kozmo כתב: 22 יוני 2025, 00:35דווקא אתה מפרגן לשחר?lemmacantor כתב: 22 יוני 2025, 00:28 שחר לא רצה אותו באמת. מצד אחד שחקן שברח לו חו"ל סטייל גולסה ומצד שני אפשר לעשות 20%.
העסקה לא נפלה כי ״שחר לא רצה״ והוא זוכר לו את העבר (למרות שאני מסכים עם העקרון שהוא נוטר טינה). זה ממש לעשות לו הנחות.
העסקה נפלה כי מכבי חיפה בראשות שחר כבר שנים לא יודעת לנהל משא ומתן. פשוט כשלון בגזרה הזו.
הזכירו פה את אצילי וגאנם, אבל הייתה גם את העונה שהביאו פה שחקנים לחופשה בחינם בישראל ובסוף נסעו מפה בלי לחתום.
אם האשמדאי כושל זה כי הוא כושל לא כי הוא רוצה להיות כושל.lemmacantor כתב: 22 יוני 2025, 00:28 שחר לא רצה אותו באמת. מצד אחד שחקן שברח לו חו"ל סטייל גולסה ומצד שני אפשר לעשות 20%.
אופטימיות במכבי חיפה
- Shocking4U
- מנהל הבורד
-
דם ירוק!!!
- שחקן החודש
כן חוסר הרצון והחוסר רצינות נובעים משם לדעתי גםlemmacantor כתב: 22 יוני 2025, 00:28 שחר לא רצה אותו באמת. מצד אחד שחקן שברח לו חו"ל סטייל גולסה ומצד שני אפשר לעשות 20%.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
פושעי דיע סבע לדין
מקווה שאתה צוחק, שחקן חלש שלא שווה סגל פה. יש לנו הרבה כאלה מנוער כל שנה וטובים יותר.
זה לא שלא רצינו. רצינו, מאוד רצינו.lemmacantor כתב: 22 יוני 2025, 00:37אני מאמין לגרסת אשדוד. לא רצינו באמת את השחקן.Kozmo כתב: 22 יוני 2025, 00:35דווקא אתה מפרגן לשחר?lemmacantor כתב: 22 יוני 2025, 00:28 שחר לא רצה אותו באמת. מצד אחד שחקן שברח לו חו"ל סטייל גולסה ומצד שני אפשר לעשות 20%.
אבל יש לרצות ויש לעשות משהו בשביל שהרצון יתממש. אנחנו לא עשינו דבר לגבי זה, לא כאן ולא בלא מעט עסקאות בשנים האחרונות. זה הכל.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
בסדר שחר רוצה אליפות, אבל בתקציב של בלפוריה ובלי שיתחרו בו. זה נקרא שהוא לא רוצה.Kozmo כתב: 22 יוני 2025, 00:54זה לא שלא רצינו. רצינו, מאוד רצינו.lemmacantor כתב: 22 יוני 2025, 00:37אני מאמין לגרסת אשדוד. לא רצינו באמת את השחקן.Kozmo כתב: 22 יוני 2025, 00:35
דווקא אתה מפרגן לשחר?
אבל יש לרצות ויש לעשות משהו בשביל שהרצון יתממש. אנחנו לא עשינו דבר לגבי זה, לא כאן ולא בלא מעט עסקאות בשנים האחרונות. זה הכל.
אתה מסתלבט או רציני?
מהחלשים בליגה, בספק אם הוא מתאים לטבריה במצבו הנוכחי.
שיבלי וחלאילי לא רואים אותו
-
דם ירוק!!!
- שחקן החודש
רציני מאוד..שחקן מצוין ..Ganjot כתב: 22 יוני 2025, 01:12אתה מסתלבט או רציני?
מהחלשים בליגה, בספק אם הוא מתאים לטבריה במצבו הנוכחי.
שיבלי וחלאילי לא רואים אותו
-
דם ירוק!!!
- שחקן החודש
אני אוסיף עוד משהו חברים..חבל על העצבים..גם ככה לא ניקח אליפות בשנתיים שלוש הקרובות....
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
אני בונה על זה ששחר לא יהיה פה עוד שנתיים-שלוש.
אני לא קונה את התירוץ שאלונה הבטיחה לו חו"ל בשנה הבאה ואנחנו לא הבטחנו.
היה פתוח לי דף אינטרנט שבו היה כתוב שכנעאן סיכם כאן. סגרתי אותו.
יותר מאוחר פתחתי אחד האתרים ושם היה כתוב שהוא חתם שם.
אם זה היה קורה פעם אחד התירוצים האלו היו קבילים
היה פתוח לי דף אינטרנט שבו היה כתוב שכנעאן סיכם כאן. סגרתי אותו.
יותר מאוחר פתחתי אחד האתרים ושם היה כתוב שהוא חתם שם.
אם זה היה קורה פעם אחד התירוצים האלו היו קבילים
- Shocking4U
- מנהל הבורד