שזה לא יקרה?Ganjot כתב: 14 יולי 2025, 11:37 קניקובסקי על המדף, מה הבעיה ללכת לתת לו 500 בעונה? שחקן חופשי. הרי היו משלמים על שחקן כזה 1.5-2.
מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
אני גם לא חושב שקניקובסקי שווה 500 בעונה (ועובדה שגם הגרמנים לא, אחרת הם כבר היו מציעים לו)
- KevinDurant
- חבר בבורד
הייתי שם עליו 500 בכיף במצבינו אבל זה לא רלוונטי, כל סכום שאנחנו נציע הם יכולים להשוות והוא יעדיף בצדק להישאר שם.כובע קש כתב: 14 יולי 2025, 11:45 אני גם לא חושב שקניקובסקי שווה 500 בעונה (ועובדה שגם הגרמנים לא, אחרת הם כבר היו מציעים לו)
הוא רוצה לשחק באירופה ולדעתי הוא גם יצא
ברור, בלי קשר הוא יעדיף אותם על פנינו בכל מצבKevinDurant כתב: 14 יולי 2025, 11:46הייתי שם עליו 500 בכיף במצבינו אבל זה לא רלוונטי, כל סכום שאנחנו נציע הם יכולים להשוות והוא יעדיף בצדק להישאר שם.כובע קש כתב: 14 יולי 2025, 11:45 אני גם לא חושב שקניקובסקי שווה 500 בעונה (ועובדה שגם הגרמנים לא, אחרת הם כבר היו מציעים לו)
בין התארים זה אומר שאתה צופה שבסוף התקופה כן ניקח תואר.Shocking4U כתב: 14 יולי 2025, 11:33בין התארים
כי ככה לא ניקח שום תואר בשנים הקרובות
יפה, בחור אופטימי.
אנחנו ג'נטלמנים.כובע קש כתב: 14 יולי 2025, 11:53ברור, בלי קשר הוא יעדיף אותם על פנינו בכל מצבKevinDurant כתב: 14 יולי 2025, 11:46הייתי שם עליו 500 בכיף במצבינו אבל זה לא רלוונטי, כל סכום שאנחנו נציע הם יכולים להשוות והוא יעדיף בצדק להישאר שם.כובע קש כתב: 14 יולי 2025, 11:45 אני גם לא חושב שקניקובסקי שווה 500 בעונה (ועובדה שגם הגרמנים לא, אחרת הם כבר היו מציעים לו)
עד שלא נקבל מכתב רשמי ממיץ' שמאשר לנו לשלוח הצעה, בחיים לא נעשה צעד...
עכשיו ברצינות, מדובר על הישראלי הבכיר ביותר על המדף, בגיל טוב. תנו לו כבר הצעה כמו של סבע והוא חותם כמו גדול.
קל להגיד "תנו לו הצעה כמו של סבע", בפועל זה יותר מסובך.Greengo כתב: 14 יולי 2025, 11:56אנחנו ג'נטלמנים.כובע קש כתב: 14 יולי 2025, 11:53ברור, בלי קשר הוא יעדיף אותם על פנינו בכל מצבKevinDurant כתב: 14 יולי 2025, 11:46
הייתי שם עליו 500 בכיף במצבינו אבל זה לא רלוונטי, כל סכום שאנחנו נציע הם יכולים להשוות והוא יעדיף בצדק להישאר שם.
עכשיו ברצינות, מדובר על הישראלי הבכיר ביותר על המדף, בגיל טוב. תנו לו כבר הצעה כמו של סבע והוא חותם כמו גדול.
וגם נניח וניתן לו הצעה כזאת, כמו שדוראנט אמר הגרמנים יכולים בקלות להשוות את השכר והוא יעדיף אותם.
די עם התירוצים. יש שיטות עבודה, יכולים לדבר עם הסוכן לפני ולארגן את זה שלא תהיה מלחמת מחירים ולהכין אותו לזה. בדיוק כמו שהפועל עשו עם דאפה, בשקט, מחיר גבוה וחתכו מהר. אי אפשר להמשיך לתרץ בשביל המועדון (שבאמת אין לי מושג מי מנהל דברים כי נראה שאין אף אחד שם).כובע קש כתב: 14 יולי 2025, 12:06קל להגיד "תנו לו הצעה כמו של סבע", בפועל זה יותר מסובך.Greengo כתב: 14 יולי 2025, 11:56אנחנו ג'נטלמנים.
וגם נניח וניתן לו הצעה כזאת, כמו שדוראנט אמר הגרמנים יכולים בקלות להשוות את השכר והוא יעדיף אותם.
היה מספיק מה לעשות בקיץ ועדיין יש אבל פשוט לא עושים כלום.
אני לא מתרץ, אלא העובדות ספציפית בנוגע לקניקובסקי, עובדה שהגרמנים בעצמם מציעים לו בסך הכל 350 ולא יותר.Ganjot כתב: 14 יולי 2025, 12:28די עם התירוצים. יש שיטות עבודה, יכולים לדבר עם הסוכן לפני ולארגן את זה שלא תהיה מלחמת מחירים ולהכין אותו לזה. בדיוק כמו שהפועל עשו עם דאפה, בשקט, מחיר גבוה וחתכו מהר. אי אפשר להמשיך לתרץ בשביל המועדון (שבאמת אין לי מושג מי מנהל דברים כי נראה שאין אף אחד שם).כובע קש כתב: 14 יולי 2025, 12:06קל להגיד "תנו לו הצעה כמו של סבע", בפועל זה יותר מסובך.Greengo כתב: 14 יולי 2025, 11:56
אנחנו ג'נטלמנים.
תוסיף לזה שכל מי שטיפה מעורב בעסקה הזאת טוען שמבחינת השחקן הגרמנים הם האופציה היחידה בארץ וזה הופך את העסקה הזאת להרבה יותר מורכבת מ"תנו לו הצעה כמו של סבע" כמו שנאמר פה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אם הם יכולים להציע כל הצעה שאתה נותן ואפילו יותר, למה שהוא יבוא לפה?Ganjot כתב: 14 יולי 2025, 12:28די עם התירוצים. יש שיטות עבודה, יכולים לדבר עם הסוכן לפני ולארגן את זה שלא תהיה מלחמת מחירים ולהכין אותו לזה. בדיוק כמו שהפועל עשו עם דאפה, בשקט, מחיר גבוה וחתכו מהר. אי אפשר להמשיך לתרץ בשביל המועדון (שבאמת אין לי מושג מי מנהל דברים כי נראה שאין אף אחד שם).כובע קש כתב: 14 יולי 2025, 12:06קל להגיד "תנו לו הצעה כמו של סבע", בפועל זה יותר מסובך.Greengo כתב: 14 יולי 2025, 11:56
אנחנו ג'נטלמנים.
ובכללי קניקובסקי רוצה לצאת לאירופה, זה לא עניין כלכלי מדי והוא לא ישרוף את עצמו במכבי ת''א. אם הם לא היו מציעים לו הצעה הייתי מדבר אחרת.
ואין ספק שיש הרבה מה לעשות הקיץ אבל לא עשו כלום, זה לא קשור ספציפית לקניקובסקי
זה לא מעניין אותי מה הם מציעים לו, אנחנו במצב גרוע, לא אחרי אליפות או אחרי עונה טובה. אם הם ישוו את ההצעה שלו שיהיה לו בהצלחה אלב גם את זה אפשר לעשות בחכמה ולבוא ולהכין את הסוכן שלו ללפני שמגישים הצעה. בכל מקרה הוא רק דוגמה אחת מהרבה אפשרויות אחרות שאנחנו ממשיכים לפספס. אנחנו בפער ענק וכרגע בעדיפות מספר 4-5 מבחינת שחקנים.כובע קש כתב: 14 יולי 2025, 12:40אני לא מתרץ, אלא העובדות ספציפית בנוגע לקניקובסקי, עובדה שהגרמנים בעצמם מציעים לו בסך הכל 350 ולא יותר.Ganjot כתב: 14 יולי 2025, 12:28די עם התירוצים. יש שיטות עבודה, יכולים לדבר עם הסוכן לפני ולארגן את זה שלא תהיה מלחמת מחירים ולהכין אותו לזה. בדיוק כמו שהפועל עשו עם דאפה, בשקט, מחיר גבוה וחתכו מהר. אי אפשר להמשיך לתרץ בשביל המועדון (שבאמת אין לי מושג מי מנהל דברים כי נראה שאין אף אחד שם).כובע קש כתב: 14 יולי 2025, 12:06
קל להגיד "תנו לו הצעה כמו של סבע", בפועל זה יותר מסובך.
תוסיף לזה שכל מי שטיפה מעורב בעסקה הזאת טוען שמבחינת השחקן הגרמנים הם האופציה היחידה בארץ וזה הופך את העסקה הזאת להרבה יותר מורכבת מ"תנו לו הצעה כמו של סבע" כמו שנאמר פה.
ה"הנהלה" הייתה צריכה לעשות חיתוך רציני בקיץ ומעשי קיצון ובינתיים נשארנו עם סגל די דומה לשנה שעברה (ובחלק מהעמדות כרגע, גרוע יותר).
לכל עסקה אפשר למצוא "עובדות" נגדנו, העובדה היחידה כרגע זה שאנשי המקצוע אצלנו חסרי כריזמה ואנשי עסקים כושלים. כשרוצים שחקנים, צריך להתאבד עליהם ולהראות שרוצים אותם, מאבו פאני עד אצילי וכנעאן וכו'.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני מסכים לגבי פאני, אצילי וכנעאן. ועוד הרבה מקרים ודוגמאות ואני מסכים אתך גם לגבי מצב הסגל שלנו.Ganjot כתב: 14 יולי 2025, 12:52זה לא מעניין אותי מה הם מציעים לו, אנחנו במצב גרוע, לא אחרי אליפות או אחרי עונה טובה. אם הם ישוו את ההצעה שלו שיהיה לו בהצלחה אלב גם את זה אפשר לעשות בחכמה ולבוא ולהכין את הסוכן שלו ללפני שמגישים הצעה. בכל מקרה הוא רק דוגמה אחת מהרבה אפשרויות אחרות שאנחנו ממשיכים לפספס. אנחנו בפער ענק וכרגע בעדיפות מספר 4-5 מבחינת שחקנים.כובע קש כתב: 14 יולי 2025, 12:40אני לא מתרץ, אלא העובדות ספציפית בנוגע לקניקובסקי, עובדה שהגרמנים בעצמם מציעים לו בסך הכל 350 ולא יותר.Ganjot כתב: 14 יולי 2025, 12:28
די עם התירוצים. יש שיטות עבודה, יכולים לדבר עם הסוכן לפני ולארגן את זה שלא תהיה מלחמת מחירים ולהכין אותו לזה. בדיוק כמו שהפועל עשו עם דאפה, בשקט, מחיר גבוה וחתכו מהר. אי אפשר להמשיך לתרץ בשביל המועדון (שבאמת אין לי מושג מי מנהל דברים כי נראה שאין אף אחד שם).
ה"הנהלה" הייתה צריכה לעשות חיתוך רציני בקיץ ומעשי קיצון ובינתיים נשארנו עם סגל די דומה לשנה שעברה (ובחלק מהעמדות כרגע, גרוע יותר).
לכל עסקה אפשר למצוא "עובדות" נגדנו, העובדה היחידה כרגע זה שאנשי המקצוע אצלנו חסרי כריזמה ואנשי עסקים כושלים. כשרוצים שחקנים, צריך להתאבד עליהם ולהראות שרוצים אותם, מאבו פאני עד אצילי וכנעאן וכו'.
אין לזה שום קשר לזה שקניקובסקי לא יהיה פה ועדיף שהגאונים במועדון שלנו יתרכזו במה אפשר לעשות ולא בדברים חסרי סיכוי מלכתחילה
טוריאל מרוויח בעונה 180 בהפועל. אפשר לנסות לפתות אותו עם 360 כדי לשחרר מקום לזר אם פלורס בלאו הכי לא בונה על סברינה. יש עוד קצת מה לעשות גם בגזרה של הישראלים. הבעיה היא שלא עושים. המועדון הזה מקובע.
יכול להיות שאתה צודק אבל תמיד שווה לנסות, זה לא סותר את זה שצריך ליזום עוד עשרה מהלכים במקביל. אין מה להפסיד פה. מקסימום יגיד לא והם יתנו לו שכר גבוה יותר. כבר הייתה מלחמה ביננו לבינם על קאסה ומדמון ככה שאין יחסים לקלקל, זה השוק.KevinDurant כתב: 14 יולי 2025, 12:55אני מסכים לגבי פאני, אצילי וכנעאן. ועוד הרבה מקרים ודוגמאות ואני מסכים אתך גם לגבי מצב הסגל שלנו.Ganjot כתב: 14 יולי 2025, 12:52זה לא מעניין אותי מה הם מציעים לו, אנחנו במצב גרוע, לא אחרי אליפות או אחרי עונה טובה. אם הם ישוו את ההצעה שלו שיהיה לו בהצלחה אלב גם את זה אפשר לעשות בחכמה ולבוא ולהכין את הסוכן שלו ללפני שמגישים הצעה. בכל מקרה הוא רק דוגמה אחת מהרבה אפשרויות אחרות שאנחנו ממשיכים לפספס. אנחנו בפער ענק וכרגע בעדיפות מספר 4-5 מבחינת שחקנים.כובע קש כתב: 14 יולי 2025, 12:40
אני לא מתרץ, אלא העובדות ספציפית בנוגע לקניקובסקי, עובדה שהגרמנים בעצמם מציעים לו בסך הכל 350 ולא יותר.
אין לזה שום קשר לזה שקניקובסקי לא יהיה פה ועדיף שהגאונים במועדון שלנו יתרכזו במה אפשר לעשות ולא בדברים חסרי סיכוי מלכתחילה
היית שם 1.5-2 מיליון יורו על שחקן שעוד מעט בן 25 והצליח עד כה רק בליגה הלאומית?HaifaWave כתב: 14 יולי 2025, 12:57 טוריאל מרוויח בעונה 180 בהפועל. אפשר לנסות לפתות אותו עם 360 כדי לשחרר מקום לזר אם פלורס בלאו הכי לא בונה על סברינה. יש עוד קצת מה לעשות גם בגזרה של הישראלים. הבעיה היא שלא עושים. המועדון הזה מקובע.
יענקל'ך!
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא בא "לקלקל" ויש הבדל מן הסתם בין שחקנים מבחוץ לבין שחקנים בקבוצות.Ganjot כתב: 14 יולי 2025, 12:59יכול להיות שאתה צודק אבל תמיד שווה לנסות, זה לא סותר את זה שצריך ליזום עוד עשרה מהלכים במקביל. אין מה להפסיד פה. מקסימום יגיד לא והם יתנו לו שכר גבוה יותר. כבר הייתה מלחמה ביננו לבינם על קאסה ומדמון ככה שאין יחסים לקלקל, זה השוק.KevinDurant כתב: 14 יולי 2025, 12:55אני מסכים לגבי פאני, אצילי וכנעאן. ועוד הרבה מקרים ודוגמאות ואני מסכים אתך גם לגבי מצב הסגל שלנו.Ganjot כתב: 14 יולי 2025, 12:52
זה לא מעניין אותי מה הם מציעים לו, אנחנו במצב גרוע, לא אחרי אליפות או אחרי עונה טובה. אם הם ישוו את ההצעה שלו שיהיה לו בהצלחה אלב גם את זה אפשר לעשות בחכמה ולבוא ולהכין את הסוכן שלו ללפני שמגישים הצעה. בכל מקרה הוא רק דוגמה אחת מהרבה אפשרויות אחרות שאנחנו ממשיכים לפספס. אנחנו בפער ענק וכרגע בעדיפות מספר 4-5 מבחינת שחקנים.
אני אומר שאין שום סיכוי שקניקובסקי ישחק במכבי חיפה ויעשה את המעבר הישיר הזה. הוא "מחפש" לעזוב את מכבי ת''א כדי לעבור לחו''ל ולהגשים חלום, לא כי יש לו בעיה עם מכבי ת''א.
יש פה המון בעיות, שיתעסקו בדברים שאפשר לעשות באמת
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
- KevinDurant
- חבר בבורד
שימיץ' שוחרר
בכך המועדון "מצליח" לשחרר את שוראנוב, שואו, שימיץ', נסימבה בשלב מוקדם מאוד בחלון (עונה שעברה שואו עבר לדאלאס בסוף יולי, שימיץ' שוחרר רק באוגוסט).
אולי קצת מצחיק להתעסק בדברים האלה במצבינו אבל טוב שהצליחו להיפטר מהחוזים הגדולים והמיותרים האלה ובשלב מוקדם
בכך המועדון "מצליח" לשחרר את שוראנוב, שואו, שימיץ', נסימבה בשלב מוקדם מאוד בחלון (עונה שעברה שואו עבר לדאלאס בסוף יולי, שימיץ' שוחרר רק באוגוסט).
אולי קצת מצחיק להתעסק בדברים האלה במצבינו אבל טוב שהצליחו להיפטר מהחוזים הגדולים והמיותרים האלה ובשלב מוקדם
אני חושב שמשהו באזור ה1.2 יספיקו. אז כן. שחקן טוב שיחסוך מקום של זר.Kaka כתב: 14 יולי 2025, 13:05היית שם 1.5-2 מיליון יורו על שחקן שעוד מעט בן 25 והצליח עד כה רק בליגה הלאומית?HaifaWave כתב: 14 יולי 2025, 12:57 טוריאל מרוויח בעונה 180 בהפועל. אפשר לנסות לפתות אותו עם 360 כדי לשחרר מקום לזר אם פלורס בלאו הכי לא בונה על סברינה. יש עוד קצת מה לעשות גם בגזרה של הישראלים. הבעיה היא שלא עושים. המועדון הזה מקובע.
קבוצה שמסוגלת לשים 1.8 מיליון יורו על פרוספקט בן 17 לא תשחרר לך שחקנים שיהיו טובים גם לה, לא משנה איך קוראים לקבוצה הזאת ובאיזו ליגה היא משחקת.HaifaWave כתב: 14 יולי 2025, 19:53אני חושב שמשהו באזור ה1.2 יספיקו. אז כן. שחקן טוב שיחסוך מקום של זר.Kaka כתב: 14 יולי 2025, 13:05היית שם 1.5-2 מיליון יורו על שחקן שעוד מעט בן 25 והצליח עד כה רק בליגה הלאומית?HaifaWave כתב: 14 יולי 2025, 12:57 טוריאל מרוויח בעונה 180 בהפועל. אפשר לנסות לפתות אותו עם 360 כדי לשחרר מקום לזר אם פלורס בלאו הכי לא בונה על סברינה. יש עוד קצת מה לעשות גם בגזרה של הישראלים. הבעיה היא שלא עושים. המועדון הזה מקובע.
אופטימיות במכבי חיפה
גם אנז׳י ירד מהפרק. נשאר רק סדריק דון שאני מהמר שאין בכלל מחשבה לכיוון שלו.
לא מבין מה עושים אצלנו
לא מבין מה עושים אצלנו
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 8 פעמים
- קיבל תודה: 18 פעמים
אם מביאים חלוץ זר נוסף זה אומר שמלמד בחוץ בוודאות, לדעתי חבל היה לו מה לתרום.
אבל השאלה שיותר מטרידה אותי, מה לגבי שאר העמדות שחייבות רכש כמעט בוודאות זר.
מגן ימני/קשר אחורי.
לא רואה ישראלים שיכולים לחזק אותנו בעמדה הזאת.
מגן ימני/קשר אחורי.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 100 פעמים
- קיבל תודה: 48 פעמים
איפה הימים שאי אפשר היה לעקוב אחרי כל ההודעות בפורום מלפפונים
זהו, נורמל המצב, כולם אדישים
זהו, נורמל המצב, כולם אדישים
אם יפתחו את הכיס ויראו רצון - אפשר להביא את דסה. מניח שבסוף נסיים עם ג'אבר באיזה טרייד הזוי.ירוק רפואי כתב: 15 יולי 2025, 10:23 אם מביאים חלוץ זר נוסף זה אומר שמלמד בחוץ בוודאות, לדעתי חבל היה לו מה לתרום.
מגן ימני/קשר אחורי.
- KevinDurant
- חבר בבורד
ברור שירצה להגיע לפה, ירוויח משכורת יותר טובה ויצא מנתניה, השאלה אם מכבי חיפה רוצה אותו.
לגבי מלמד אגב, אם הוא עובר לקבוצה בתוך הליגה אני עושה את זה רק במסגרת טרייד. בבית''ר יש כמה שחקנים מעניינים, בנתניה יש כמה.