באמת שאני לא יודע. אתה יכול לראות עכשיו שגם במקרה של כנעאן לא היינו באירוע (למרות הדיבורים בתקשורת)silvas כתב: 13 יולי 2025, 14:19אתה צודק.KevinDurant כתב: 13 יולי 2025, 13:58אני סה''כ טוען שלא צריך להגדיל את התקציב ב50 מיליון שקל בשביל להביא את בן הרוש ומדמון לדוגמה. כנ''ל כל השמות שנתתHaifaWave כתב: 13 יולי 2025, 13:02
אם למשל היו שמים 1.1 על בן הרוש ונותנים לו פי 1.5 ממה שהצהבת נותנים לו, ומשלמים לפני שנה וחצי על אלעד מדמון מה שהצהבת שילמו אז אתה כבר סוגר שתי עמדות של ישראלים טובים בסגל ומביא זר ל6 ואת סדריק דון. מביא את כנעאן, משחרר את נהואל וסברינה ומביא שני קיצוניים אמיתיים.
כל המהלכים האלה עולים הרבה כסף אבל כל הסגל כבר משתנה פה ונראה פי 3 יותר טוב.
ברור שהניהול גרוע אף אחד לא טען אחרת אבל בכל מועדון מביאים שחקנים שנכשלים. כשיש לך יןתר משאבים אתה יכול לעשות שני דברים: 1. להיכשל פחות כי אתה מביא שחקנים מוכחים מהליגה שיש עליהם תחרות גבוהה יותר ואתה צריך להשקיע יותר. 2. לתקן.
להגיד שלא צריך כאן עוד כסף כדי שנוכל להתחרות עם הצהבת שלוקחת את כל הישראלים הטובים זה להתכחש לעיקר הבעיה. עובדתית כשהמועדון היה הכי עשיר בליגה הוא גם היה הכי טוב.
צריך לדעת לפזר את הכסף נכון.
השאלה היא למה זה המצב?
למה לצורך העניין כל פעם שמדובר בשם מבוקש אנחנו יוצאים מהמשחק?
אנשי המקצוע אצלנו לא רואים שבן הרוש ומדמון הם הכשרונות הבאים ואחרים כן רואים?
או ששחר מראש אומר כשיש ביקוש במכבי ת"א וב"ש אני לא נכנס למאבק?
מה מניע את אזלת היד?
תראה לדוגמה שוייסמן על המדף ואנחנו צריכים חלוץ ולא פונים אליו. את דסה לא מנסים להביא, רועי לוי לא ניסו, כארם ג'אבר עד כה לא ניסו, דאפה לא ניסו
לא יודע