מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

נעול
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי

שליחה על ידי כובע קש »

זה אומר שסברינה עוזב?
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

Nirgreen כתב: 21 יולי 2025, 19:16 מעניין שהשם עוד לא עלה בתקשורת אפילו לא אצל השופר הראשי
נמתין כמה ימים
אתה זוכר שלפני כמה ימים חתם מגן זר שלא ידעו בכלל על קיומו כן? ועשה סיור במוזיאון וכו'
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד
הודה ל־: 35 פעמים
קיבל תודה: 76 פעמים

שליחה על ידי Smile »

Kaka כתב: 21 יולי 2025, 19:12
רק מכבי כתב: 21 יולי 2025, 16:11 בפעם האחרונה שהיה צריך להביא קשר אחורי שיעזור בעליית שלב באירופה, זה היה שואו לפני הפלייאוף מול יאנג בויז.

גם הביאו שחקן סתמי, וגם שחקן שלא יכול לשחק בפלייאוף.

מקווה שלמדו מהשטות ההיא.

בכל מקרה, יש מו"מ כבר תקופה לגבי קשר אחורי. כתבתי כאן על שחקן של בועז גורן, ויש עוד שחקנים שהיו במו"מ. נחמני לא מחדש. וזה גם ברור לכולם שיש מו"מ עם שחקנים.

קשר אחורי צריך להיות כאן עד עוד שבוע ממחר בשביל להיות רלוונטי למשחקים מול ראקוב.
מו"מ מתקדם, זה מה שאני יודע. דרך בועז גורן.
תרשה לי להיות סקפטי.
בועז גורן די חדש בתחום ואין לו הרבה שחקנים זרים שהוא מייצג, העסקה הכי גדולה שלו זה חלאילי לסן זילואז.
אולי ערבבו לך דיבורים מהכיוון שלו על וייסמן (בהנחה ומלמד עוזב) כי הוא מיוצג שלו.
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

Smile כתב: 21 יולי 2025, 19:29
רק מכבי כתב: 21 יולי 2025, 16:11 בפעם האחרונה שהיה צריך להביא קשר אחורי שיעזור בעליית שלב באירופה, זה היה שואו לפני הפלייאוף מול יאנג בויז.

מקווה שלמדו מהשטות ההיא.

בכל מקרה, יש מו"מ כבר תקופה לגבי קשר אחורי. כתבתי כאן על שחקן של בועז גורן, ויש עוד שחקנים שהיו במו"מ. נחמני לא מחדש. וזה גם ברור לכולם שיש מו"מ עם שחקנים.

קשר אחורי צריך להיות כאן עד עוד שבוע ממחר בשביל להיות רלוונטי למשחקים מול ראקוב.
תרשה לי להיות סקפטי.
בועז גורן די חדש בתחום ואין לו הרבה שחקנים זרים שהוא מייצג, העסקה הכי גדולה שלו זה חלאילי לסן זילואז.
אולי ערבבו לך דיבורים מהכיוון שלו על וייסמן (בהנחה ומלמד עוזב) כי הוא מיוצג שלו.
קשר 6 זר סמייל.
תמונה
Kaka
אלוף המדינה
הודה ל־: 22 פעמים
קיבל תודה: 13 פעמים

שליחה על ידי Kaka »

Smile כתב: 21 יולי 2025, 19:29

מקווה שלמדו מהשטות ההיא.

תרשה לי להיות סקפטי.
לא אמרתי שזה שחקן שהוא מייצג בסוכנות שלו, גם לא בטוח שזה זר.
נערך לאחרונה על ידי Kaka ב 21 יולי 2025, 19:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
יענקל'ך!
Hulk
קפטן ירוק
הודה ל־: 19 פעמים
קיבל תודה: 16 פעמים

שליחה על ידי Hulk »

זה לא יכול להיות שחקן שהוא מייצג עברתי על הרשימת שחקנים של הסוכנות בטרנספר מרקט רובם ישראלים, ואין קשר אחורי אחד ברשימה אפילו לא ישראלי.
זה כנראה איזה זר שמנסים לשכנע להגיע לארץ
NOSFERATU ZODD
אלוף המדינה
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 12 פעמים

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

מעניין אם זה שחקן חופשי או שייך לקבוצה.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 162 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

חברים,
אתם מדברים קצת מבורות. תסלחו לי.

אנחנו בעידן אחר בכל הקשור לנושא הסוכנים.

כשאומרים ששחקן מגיע דרך בועז גורן, זה בכלל לא אומר שהוא חתום אצלו בסוכנות. אלא שמדובר בסוכן ייעודי לעסקה ייעודית.

מועדונים היום לוקחים סוכנים שהם סוג של מתווכים בעסקאות. לפעמים זה בצירוף עם עוד סוכנים, לפעמים זה סולו מול הסוכן הקיים.
גורן היה סופר דומיננטי בעסקת פיירו וכן בעסקת סונדגרן. וגם שם הוא היה "הסוכן המתווך".

ככה שאין שום משמעות לכך שאתם לא רואים איזה שם שחתום אצלו בסוכנות. זה בכלל לא רלוונטי.

יש מו"מ עם שחקן שבועז גורן משמש הסוכן של השחקן בעסקה הספציפית.

נ. ב. אל תזלזלו בבועז גורן. הוא צבר הרבה קשרים, ובניגוד לסוכנים הישראליים שמתמקדים בשוק הישראלי ובשחקן הישראלי, הוא מתערבב הרבה עם סוכנים ואנשי מקצוע דווקא בחו"ל.
netanel412
תוקע יתד בהרכב
הודה ל־: 1 פעם
קיבל תודה: 1 פעם

שליחה על ידי netanel412 »

ברק.י כתב: 21 יולי 2025, 17:19 אגב עסקאות ״מזדמנות״ בעלות אפסית, מישהו יודע למה עידן ברנס עדיין בלי קבוצה?
לדעתי הוא הוא מחכה לבוררות שיקבעו כמה דמי השבחה צריך לשלם לנתניה
עכו לפי מה שאני יודע מאוד רוצים אותו ( נתן חצי עונה מעולה).
יכול להיות אופציה מעולה בשנים הבאות לכנפיים ואפשר לעשות עסקה עם השאלה לעכו לעונה הזאת בדומה לגולאני.
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 44 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

מקווה שיביא לנו זר טוב ולא זר למקצוע. הזמן אוזל
זר לקישור ואבו פאני זה חלום
אנחנו גם משוועים לשחקן יצירתי קיצון
Hulk
קפטן ירוק

שליחה על ידי Hulk »

אני חושב שיותר דחוף מ6 זה קיצוני הקבוצה הזו חסרת משחק אגפים, גם אם יהיה קישור בטון זה לא ייתן הרבה בלי שחקן אגף איכותי ופעלתן.
פאני וקיצוני זה הרבה יותר נכון מאשר פאני וקשר שש
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

netanel412 כתב: 21 יולי 2025, 19:50
ברק.י כתב: 21 יולי 2025, 17:19 אגב עסקאות ״מזדמנות״ בעלות אפסית, מישהו יודע למה עידן ברנס עדיין בלי קבוצה?
לדעתי הוא הוא מחכה לבוררות שיקבעו כמה דמי השבחה צריך לשלם לנתניה
עכו לפי מה שאני יודע מאוד רוצים אותו ( נתן חצי עונה מעולה).
יכול להיות אופציה מעולה בשנים הבאות לכנפיים ואפשר לעשות עסקה עם השאלה לעכו לעונה הזאת בדומה לגולאני.
מסכים לחלוטין. לכן שאלתי.

יכול לחשוב על מספר סיבות שעומדות בבסיס המחשבה להביא אותו:
1. ללא חוזה כרגע. אין אף סיכון כלכלי.
2. מבחינת קריירה, הוא בסטטוס מאד דומה לשל בן שימול שעד לפני שנייה עשה הרבה רעש תקשורתי. הם שניהם שנתון 2004 שהושאלו ללאומית, עשו עונה יפה עם מספרים דומים, וסיימו את החוזה שלהם בקבוצת פלייאוף עליון בליגת העל. לכן, אני משער לעצמי שברנס ידרוש שכר פחות או יותר כמו בן שימול.
3. שחקן בית שזה דבר שקוסם לבעלים, לקהל ולמחלקת השיווק.
4. חלאיילי לא יישאר פה לאורך זמן, ספק אם גם סוף וחג׳ג׳ (מסיבות שונות) ולא בטוח בכלל ששיבלי יצליח להשתלב פה בהמשך (ובטח לא אצל מאמן שאוהב אגרסיביות, תכונות שמתאימות יותר לברנס). בנוסף, הוא יכול לשחק גם חלוץ ואני בספק גדול מאד אם עומר דהן ישתלב פה כחלוץ שלישי. אם יפרוץ בעונת ההשאלה ויצליח להשתלב בעונה הבאה, דיינו.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Hulk כתב: 21 יולי 2025, 20:18 אני חושב שיותר דחוף מ6 זה קיצוני הקבוצה הזו חסרת משחק אגפים, גם אם יהיה קישור בטון זה לא ייתן הרבה בלי שחקן אגף איכותי ופעלתן.
אני משער לעצמי שאם יהיה מי שידחוף את שמיכת השחקנים קדימה ויאפשר לנו לעמוד קצת יותר גבוה מבחצי שלנו, גם האגפים יראו יותר טוב.

לצד זאת, מסכים איתך שחייבים שחקן אגף. בשמאל יש לנו סימן שאלה, שני שחקנים פציעים ושחקן לא מתאים ובימין יש לנו זר שלא מאמינים בו במועדון עצמו וקיצוני שמאלי בן 19 שהוסב לאגף הנגדי בגלל מחסור בקיצוניים ימניים.
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 44 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

ברק.י כתב: 21 יולי 2025, 20:34
Hulk כתב: 21 יולי 2025, 20:18 אני חושב שיותר דחוף מ6 זה קיצוני הקבוצה הזו חסרת משחק אגפים, גם אם יהיה קישור בטון זה לא ייתן הרבה בלי שחקן אגף איכותי ופעלתן.
אני משער לעצמי שאם יהיה מי שידחוף את שמיכת השחקנים קדימה ויאפשר לנו לעמוד קצת יותר גבוה מבחצי שלנו, גם האגפים יראו יותר טוב.

לצד זאת, מסכים איתך שחייבים שחקן אגף. בשמאל יש לנו סימן שאלה, שני שחקנים פציעים ושחקן לא מתאים ובימין יש לנו זר שלא מאמינים בו במועדון עצמו וקיצוני שמאלי בן 19 שהוסב לאגף הנגדי בגלל מחסור בקיצוניים ימניים.
אני מסכים עם שניכם אבל גם חושב שאת הנזק שאלברמן השאיר פה אי אפשר לתקן בקיץ אחד(עם ההנהלה שלנו)
לכן כרגע הכי חשוב לאטום את האמצע הפרוץ שלנו ושבינואר יתקנו עוד.
lemmacantor
אגדה ירוקה
הודה ל־: 48 פעמים
קיבל תודה: 96 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

אמצע חזק תמיד מתכון להצלחה. ב"ש הביאה בשנתיים בדיוק 3 שחקנים ששדרגו אותה(כולם בשלב מאוחר של הקיץ שעבר). ושניים מהם לאמצע השדה וראינו את ההבדל.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
Hulk
קפטן ירוק

שליחה על ידי Hulk »

lemmacantor כתב: 21 יולי 2025, 21:08 אמצע חזק תמיד מתכון להצלחה. ב"ש הביאה בשנתיים בדיוק 3 שחקנים ששדרגו אותה(כולם בשלב מאוחר של הקיץ שעבר). ושניים מהם לאמצע השדה וראינו את ההבדל.
ב״ש נתקעה ברגע שקנגאווה הפסיק לתת מספרים.
חוסר באגפים זה מה שגמר אותה
בכדורגל הישראלי אלופה זה כמו מתכון קבוע שוער בסדר-בלם טופ-קשר שש טופ-קיצוני טוב.
כל אלופה ב20 שנה האחרונה הייתה עם שלד כזה, והרבה פעמים הייתה בינונית להחריד בעמדות אחרות.
מצד שני שום סיכוי שתיקח אליפות עם תיפול באחת מהעמדות האלו.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

אמצע זה הרבה לפני אגפים לדעתי
ראינו נגד בית"ר כשאין שליטה באמצע אתה לא מצליח גם לייצר יותר מדי נסיונות התקפה בכלל כי רוב הזמן אתה מנסה להשיג את הכדור וכשאתה כבר משיג אותו אתה ישר מעיף למעלה כי אין מי שיעביר הלאה בצורה מסודרת.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
The real Tsepo
הענק הירוק
קיבל תודה: 11 פעמים

שליחה על ידי The real Tsepo »

Apoc כתב: 21 יולי 2025, 21:31 אמצע זה הרבה לפני אגפים לדעתי
ראינו נגד בית"ר כשאין שליטה באמצע אתה לא מצליח גם לייצר יותר מדי נסיונות התקפה בכלל כי רוב הזמן אתה מנסה להשיג את הכדור וכשאתה כבר משיג אותו אתה ישר מעיף למעלה כי אין מי שיעביר הלאה בצורה מסודרת.
מסכים לגמרי.
הדוגמא הכי טובה בעיניי זה חצי העונה הראשונה עם ברק כששיחקנו עם נטע פאני רודריגז. אילתרנו עם שרי באגף ימין. זה היה המכבי חיפה שהגיעה להכי הרבה מצבים במשחק שאני זוכר.
בליגה שלנו, אמצע אינטנסיבי ואיכותי לקבוצה גדולה זה קריטי ברמות.
Hulk
קפטן ירוק

שליחה על ידי Hulk »

היה לך אז את חזיזה בפריים שלו.
כרגע אין לנו שחקן אגף אחד נורמלי.
סמל אישי של משתמש
רק מכבי
סמל ירוק
הודה ל־: 41 פעמים
קיבל תודה: 162 פעמים

שליחה על ידי רק מכבי »

סירוטה שוחרר מדינמו קייב.
מזכיר שהמועדון לא הוציא לו עדיין הודעת פרידה. ושסירוטה עדיין בארץ ולא עזב.
Hulk
קפטן ירוק

שליחה על ידי Hulk »

לבעוט את פדראו ולהחזיר אותו.
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

יש פה מהלכים על הרצפה והמועדון פשוט לא מרים אותם.
תמונה
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

מניח שפדראו וסברינה בדרך החוצה.
סירוטה יהיה בלם רביעי. זה מספיק טוב. יגיע קשר אחורי זר ושחקן כנף ואולי גם אבו פאני. מקווה מאוד.
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
קודם כל נאמנות
הודה ל־: 21 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Kandaurov »

רק מכבי כתב: 21 יולי 2025, 21:49 סירוטה שוחרר מדינמו קייב.
מזכיר שהמועדון לא הוציא לו עדיין הודעת פרידה. ושסירוטה עדיין בארץ ולא עזב.
לפי העיתונאי האוקראיני שפירסם על סירוטה לפני שנה, ידוע לו שיש לו חוזה לעוד עונה(האריך לפני שהגיע אלינו, כחלק מהעסקה או משהו כזה)
באוקראינה אין כרגע התייחסות לזה, המידע שקיבלת זה באנקר? :) כי אני מאוד אשמח שסירוטה יחזור! סמאוהב
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

מאד אוהב את סירוטה, אבל חושב שבמצב הנוכחי, הוא בדיוק דוגמה להשקעה במקומות לא נכונים.
Hulk
קפטן ירוק

שליחה על ידי Hulk »

ברק.י כתב: 21 יולי 2025, 22:06 מאד אוהב את סירוטה, אבל חושב שבמצב הנוכחי, הוא בדיוק דוגמה להשקעה במקומות לא נכונים.
הוא מאפשר לך לשחרר את פדראו ולהביא זר שיתרום יותר.
עדיף 3 בלמים עם רגל שמאל מאשר 2 בלמים עם רגל ימין ו0 שחקני כנף
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Hulk כתב: 21 יולי 2025, 22:08
ברק.י כתב: 21 יולי 2025, 22:06 מאד אוהב את סירוטה, אבל חושב שבמצב הנוכחי, הוא בדיוק דוגמה להשקעה במקומות לא נכונים.
אני חושב שהעלות גבוהה (וזה יבוא לנו מכיוון אחר, אנחנו כבר את הנפשות הפועלות) ושמקצועית זה ייצור עומס ותסכול לאורך זמן אצל 3 בלמי השמאל שלנו (ולנס שצריך להשתלב פה בקיץ הבא), כשהבלם ימין היחיד שיהיה לנו זה סק (שלא יהיה פה בזמן אליפות אפריקה ומסיים חוזה בקיץ). גם אם לעונה הקרובה זה פלסטר מספק, בקיץ הבא תהיה לנו רביעיית בלמי שמאל.

במצב הנוכחי, מעדיף להשקיע את השכר של סירוטה בנחמיאס, שאני משמעותית פחות מחזיק ממנו.

גם את אמיר הייתי שוקל, אם זה אומר שהחיסכון בשכר של בלם יאפשר להביא לפה גם את פאני וגם 6 זר שיוכלו להפחית את התלות בבלמים (שצריכים להתעלות על עצמם בכל משחק ולהציל את הקבוצה כי אין קישור לפניהם).
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 66 פעמים
קיבל תודה: 42 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

ברק.י כתב: 21 יולי 2025, 22:26
אני חושב שהעלות גבוהה (וזה יבוא לנו מכיוון אחר, אנחנו כבר את הנפשות הפועלות) ושמקצועית זה ייצור עומס ותסכול לאורך זמן אצל 3 בלמי השמאל שלנו (ולנס שצריך להשתלב פה בקיץ הבא), כשהבלם ימין היחיד שיהיה לנו זה סק (שלא יהיה פה בזמן אליפות אפריקה ומסיים חוזה בקיץ). גם אם לעונה הקרובה זה פלסטר מספק, בקיץ הבא תהיה לנו רביעיית בלמי שמאל.

במצב הנוכחי, מעדיף להשקיע את השכר של סירוטה בנחמיאס, שאני משמעותית פחות מחזיק ממנו.

גם את אמיר הייתי שוקל, אם זה אומר שהחיסכון בשכר של בלם יאפשר להביא לפה גם את פאני וגם 6 זר שיוכלו להפחית את התלות בבלמים (שצריכים להתעלות על עצמם בכל משחק ולהציל את הקבוצה כי אין קישור לפניהם).
למה בעצם בלם עם רגל שמאל לא יכול לשחק בצד ימין כמו שברוב העולם בלמים עם רגל ימין משחקים בשני הצדדים?
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

HaifaWave כתב: 21 יולי 2025, 22:43

למה בעצם בלם עם רגל שמאל לא יכול לשחק בצד ימין כמו שברוב העולם בלמים עם רגל ימין משחקים בשני הצדדים?
זה תלוי כמה הבלם טכני וכמה פעולות נוח לו לעשות ״במד הנגדי״. לצורך העניין, מתקשה לראות את עיסאת מצליח בימין. סירוטה אני מאמין מאד שמסוגל.
ab1729
תוקע יתד בהרכב
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי ab1729 »

HaifaWave כתב: 21 יולי 2025, 22:43

זה עניין של ניסיון: בגלל המחסור בשמאליים, בלם ימני שיחק לא מעט כשמאלי לאורך הקריירה. בלם עם רגל שמאל - כנראה שלא.
נעול