מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
Re: מלפפונים קיץ 2025 : נושא רשמי
אתה זוכר שלפני כמה ימים חתם מגן זר שלא ידעו בכלל על קיומו כן? ועשה סיור במוזיאון וכו'Nirgreen כתב: 21 יולי 2025, 19:16 מעניין שהשם עוד לא עלה בתקשורת אפילו לא אצל השופר הראשי
נמתין כמה ימים
תרשה לי להיות סקפטי.Kaka כתב: 21 יולי 2025, 19:12מו"מ מתקדם, זה מה שאני יודע. דרך בועז גורן.רק מכבי כתב: 21 יולי 2025, 16:11 בפעם האחרונה שהיה צריך להביא קשר אחורי שיעזור בעליית שלב באירופה, זה היה שואו לפני הפלייאוף מול יאנג בויז.
גם הביאו שחקן סתמי, וגם שחקן שלא יכול לשחק בפלייאוף.
מקווה שלמדו מהשטות ההיא.
בכל מקרה, יש מו"מ כבר תקופה לגבי קשר אחורי. כתבתי כאן על שחקן של בועז גורן, ויש עוד שחקנים שהיו במו"מ. נחמני לא מחדש. וזה גם ברור לכולם שיש מו"מ עם שחקנים.
קשר אחורי צריך להיות כאן עד עוד שבוע ממחר בשביל להיות רלוונטי למשחקים מול ראקוב.
בועז גורן די חדש בתחום ואין לו הרבה שחקנים זרים שהוא מייצג, העסקה הכי גדולה שלו זה חלאילי לסן זילואז.
אולי ערבבו לך דיבורים מהכיוון שלו על וייסמן (בהנחה ומלמד עוזב) כי הוא מיוצג שלו.
קשר 6 זר סמייל.Smile כתב: 21 יולי 2025, 19:29תרשה לי להיות סקפטי.Kaka כתב: 21 יולי 2025, 19:12מו"מ מתקדם, זה מה שאני יודע. דרך בועז גורן.רק מכבי כתב: 21 יולי 2025, 16:11 בפעם האחרונה שהיה צריך להביא קשר אחורי שיעזור בעליית שלב באירופה, זה היה שואו לפני הפלייאוף מול יאנג בויז.
מקווה שלמדו מהשטות ההיא.
בכל מקרה, יש מו"מ כבר תקופה לגבי קשר אחורי. כתבתי כאן על שחקן של בועז גורן, ויש עוד שחקנים שהיו במו"מ. נחמני לא מחדש. וזה גם ברור לכולם שיש מו"מ עם שחקנים.
קשר אחורי צריך להיות כאן עד עוד שבוע ממחר בשביל להיות רלוונטי למשחקים מול ראקוב.
בועז גורן די חדש בתחום ואין לו הרבה שחקנים זרים שהוא מייצג, העסקה הכי גדולה שלו זה חלאילי לסן זילואז.
אולי ערבבו לך דיבורים מהכיוון שלו על וייסמן (בהנחה ומלמד עוזב) כי הוא מיוצג שלו.
לא אמרתי שזה שחקן שהוא מייצג בסוכנות שלו, גם לא בטוח שזה זר.Smile כתב: 21 יולי 2025, 19:29תרשה לי להיות סקפטי.Kaka כתב: 21 יולי 2025, 19:12מו"מ מתקדם, זה מה שאני יודע. דרך בועז גורן.רק מכבי כתב: 21 יולי 2025, 16:11 בפעם האחרונה שהיה צריך להביא קשר אחורי שיעזור בעליית שלב באירופה, זה היה שואו לפני הפלייאוף מול יאנג בויז.
מקווה שלמדו מהשטות ההיא.
נערך לאחרונה על ידי Kaka ב 21 יולי 2025, 19:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
יענקל'ך!
זה לא יכול להיות שחקן שהוא מייצג עברתי על הרשימת שחקנים של הסוכנות בטרנספר מרקט רובם ישראלים, ואין קשר אחורי אחד ברשימה אפילו לא ישראלי.
זה כנראה איזה זר שמנסים לשכנע להגיע לארץ
זה כנראה איזה זר שמנסים לשכנע להגיע לארץ
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 12 פעמים
חברים,
אתם מדברים קצת מבורות. תסלחו לי.
אנחנו בעידן אחר בכל הקשור לנושא הסוכנים.
כשאומרים ששחקן מגיע דרך בועז גורן, זה בכלל לא אומר שהוא חתום אצלו בסוכנות. אלא שמדובר בסוכן ייעודי לעסקה ייעודית.
מועדונים היום לוקחים סוכנים שהם סוג של מתווכים בעסקאות. לפעמים זה בצירוף עם עוד סוכנים, לפעמים זה סולו מול הסוכן הקיים.
גורן היה סופר דומיננטי בעסקת פיירו וכן בעסקת סונדגרן. וגם שם הוא היה "הסוכן המתווך".
ככה שאין שום משמעות לכך שאתם לא רואים איזה שם שחתום אצלו בסוכנות. זה בכלל לא רלוונטי.
יש מו"מ עם שחקן שבועז גורן משמש הסוכן של השחקן בעסקה הספציפית.
נ. ב. אל תזלזלו בבועז גורן. הוא צבר הרבה קשרים, ובניגוד לסוכנים הישראליים שמתמקדים בשוק הישראלי ובשחקן הישראלי, הוא מתערבב הרבה עם סוכנים ואנשי מקצוע דווקא בחו"ל.
אתם מדברים קצת מבורות. תסלחו לי.
אנחנו בעידן אחר בכל הקשור לנושא הסוכנים.
כשאומרים ששחקן מגיע דרך בועז גורן, זה בכלל לא אומר שהוא חתום אצלו בסוכנות. אלא שמדובר בסוכן ייעודי לעסקה ייעודית.
מועדונים היום לוקחים סוכנים שהם סוג של מתווכים בעסקאות. לפעמים זה בצירוף עם עוד סוכנים, לפעמים זה סולו מול הסוכן הקיים.
גורן היה סופר דומיננטי בעסקת פיירו וכן בעסקת סונדגרן. וגם שם הוא היה "הסוכן המתווך".
ככה שאין שום משמעות לכך שאתם לא רואים איזה שם שחתום אצלו בסוכנות. זה בכלל לא רלוונטי.
יש מו"מ עם שחקן שבועז גורן משמש הסוכן של השחקן בעסקה הספציפית.
נ. ב. אל תזלזלו בבועז גורן. הוא צבר הרבה קשרים, ובניגוד לסוכנים הישראליים שמתמקדים בשוק הישראלי ובשחקן הישראלי, הוא מתערבב הרבה עם סוכנים ואנשי מקצוע דווקא בחו"ל.
-
netanel412
- תוקע יתד בהרכב
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 1 פעם
לדעתי הוא הוא מחכה לבוררות שיקבעו כמה דמי השבחה צריך לשלם לנתניהברק.י כתב: 21 יולי 2025, 17:19 אגב עסקאות ״מזדמנות״ בעלות אפסית, מישהו יודע למה עידן ברנס עדיין בלי קבוצה?
עכו לפי מה שאני יודע מאוד רוצים אותו ( נתן חצי עונה מעולה).
יכול להיות אופציה מעולה בשנים הבאות לכנפיים ואפשר לעשות עסקה עם השאלה לעכו לעונה הזאת בדומה לגולאני.
מקווה שיביא לנו זר טוב ולא זר למקצוע. הזמן אוזל
זר לקישור ואבו פאני זה חלום
אנחנו גם משוועים לשחקן יצירתי קיצון
זר לקישור ואבו פאני זה חלום
אנחנו גם משוועים לשחקן יצירתי קיצון
אני חושב שיותר דחוף מ6 זה קיצוני הקבוצה הזו חסרת משחק אגפים, גם אם יהיה קישור בטון זה לא ייתן הרבה בלי שחקן אגף איכותי ופעלתן.
פאני וקיצוני זה הרבה יותר נכון מאשר פאני וקשר שש
מסכים לחלוטין. לכן שאלתי.netanel412 כתב: 21 יולי 2025, 19:50לדעתי הוא הוא מחכה לבוררות שיקבעו כמה דמי השבחה צריך לשלם לנתניהברק.י כתב: 21 יולי 2025, 17:19 אגב עסקאות ״מזדמנות״ בעלות אפסית, מישהו יודע למה עידן ברנס עדיין בלי קבוצה?
עכו לפי מה שאני יודע מאוד רוצים אותו ( נתן חצי עונה מעולה).
יכול להיות אופציה מעולה בשנים הבאות לכנפיים ואפשר לעשות עסקה עם השאלה לעכו לעונה הזאת בדומה לגולאני.
יכול לחשוב על מספר סיבות שעומדות בבסיס המחשבה להביא אותו:
1. ללא חוזה כרגע. אין אף סיכון כלכלי.
2. מבחינת קריירה, הוא בסטטוס מאד דומה לשל בן שימול שעד לפני שנייה עשה הרבה רעש תקשורתי. הם שניהם שנתון 2004 שהושאלו ללאומית, עשו עונה יפה עם מספרים דומים, וסיימו את החוזה שלהם בקבוצת פלייאוף עליון בליגת העל. לכן, אני משער לעצמי שברנס ידרוש שכר פחות או יותר כמו בן שימול.
3. שחקן בית שזה דבר שקוסם לבעלים, לקהל ולמחלקת השיווק.
4. חלאיילי לא יישאר פה לאורך זמן, ספק אם גם סוף וחג׳ג׳ (מסיבות שונות) ולא בטוח בכלל ששיבלי יצליח להשתלב פה בהמשך (ובטח לא אצל מאמן שאוהב אגרסיביות, תכונות שמתאימות יותר לברנס). בנוסף, הוא יכול לשחק גם חלוץ ואני בספק גדול מאד אם עומר דהן ישתלב פה כחלוץ שלישי. אם יפרוץ בעונת ההשאלה ויצליח להשתלב בעונה הבאה, דיינו.
אני משער לעצמי שאם יהיה מי שידחוף את שמיכת השחקנים קדימה ויאפשר לנו לעמוד קצת יותר גבוה מבחצי שלנו, גם האגפים יראו יותר טוב.Hulk כתב: 21 יולי 2025, 20:18 אני חושב שיותר דחוף מ6 זה קיצוני הקבוצה הזו חסרת משחק אגפים, גם אם יהיה קישור בטון זה לא ייתן הרבה בלי שחקן אגף איכותי ופעלתן.
לצד זאת, מסכים איתך שחייבים שחקן אגף. בשמאל יש לנו סימן שאלה, שני שחקנים פציעים ושחקן לא מתאים ובימין יש לנו זר שלא מאמינים בו במועדון עצמו וקיצוני שמאלי בן 19 שהוסב לאגף הנגדי בגלל מחסור בקיצוניים ימניים.
אני מסכים עם שניכם אבל גם חושב שאת הנזק שאלברמן השאיר פה אי אפשר לתקן בקיץ אחד(עם ההנהלה שלנו)ברק.י כתב: 21 יולי 2025, 20:34אני משער לעצמי שאם יהיה מי שידחוף את שמיכת השחקנים קדימה ויאפשר לנו לעמוד קצת יותר גבוה מבחצי שלנו, גם האגפים יראו יותר טוב.Hulk כתב: 21 יולי 2025, 20:18 אני חושב שיותר דחוף מ6 זה קיצוני הקבוצה הזו חסרת משחק אגפים, גם אם יהיה קישור בטון זה לא ייתן הרבה בלי שחקן אגף איכותי ופעלתן.
לצד זאת, מסכים איתך שחייבים שחקן אגף. בשמאל יש לנו סימן שאלה, שני שחקנים פציעים ושחקן לא מתאים ובימין יש לנו זר שלא מאמינים בו במועדון עצמו וקיצוני שמאלי בן 19 שהוסב לאגף הנגדי בגלל מחסור בקיצוניים ימניים.
לכן כרגע הכי חשוב לאטום את האמצע הפרוץ שלנו ושבינואר יתקנו עוד.
-
lemmacantor
- אגדה ירוקה
- הודה ל־: 48 פעמים
- קיבל תודה: 96 פעמים
אמצע חזק תמיד מתכון להצלחה. ב"ש הביאה בשנתיים בדיוק 3 שחקנים ששדרגו אותה(כולם בשלב מאוחר של הקיץ שעבר). ושניים מהם לאמצע השדה וראינו את ההבדל.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
ב״ש נתקעה ברגע שקנגאווה הפסיק לתת מספרים.lemmacantor כתב: 21 יולי 2025, 21:08 אמצע חזק תמיד מתכון להצלחה. ב"ש הביאה בשנתיים בדיוק 3 שחקנים ששדרגו אותה(כולם בשלב מאוחר של הקיץ שעבר). ושניים מהם לאמצע השדה וראינו את ההבדל.
חוסר באגפים זה מה שגמר אותה
בכדורגל הישראלי אלופה זה כמו מתכון קבוע שוער בסדר-בלם טופ-קשר שש טופ-קיצוני טוב.
כל אלופה ב20 שנה האחרונה הייתה עם שלד כזה, והרבה פעמים הייתה בינונית להחריד בעמדות אחרות.
מצד שני שום סיכוי שתיקח אליפות עם תיפול באחת מהעמדות האלו.
אמצע זה הרבה לפני אגפים לדעתי
ראינו נגד בית"ר כשאין שליטה באמצע אתה לא מצליח גם לייצר יותר מדי נסיונות התקפה בכלל כי רוב הזמן אתה מנסה להשיג את הכדור וכשאתה כבר משיג אותו אתה ישר מעיף למעלה כי אין מי שיעביר הלאה בצורה מסודרת.
ראינו נגד בית"ר כשאין שליטה באמצע אתה לא מצליח גם לייצר יותר מדי נסיונות התקפה בכלל כי רוב הזמן אתה מנסה להשיג את הכדור וכשאתה כבר משיג אותו אתה ישר מעיף למעלה כי אין מי שיעביר הלאה בצורה מסודרת.
אופטימיות במכבי חיפה
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- קיבל תודה: 11 פעמים
מסכים לגמרי.Apoc כתב: 21 יולי 2025, 21:31 אמצע זה הרבה לפני אגפים לדעתי
הדוגמא הכי טובה בעיניי זה חצי העונה הראשונה עם ברק כששיחקנו עם נטע פאני רודריגז. אילתרנו עם שרי באגף ימין. זה היה המכבי חיפה שהגיעה להכי הרבה מצבים במשחק שאני זוכר.
בליגה שלנו, אמצע אינטנסיבי ואיכותי לקבוצה גדולה זה קריטי ברמות.
סירוטה שוחרר מדינמו קייב.
מזכיר שהמועדון לא הוציא לו עדיין הודעת פרידה. ושסירוטה עדיין בארץ ולא עזב.
מניח שפדראו וסברינה בדרך החוצה.
סירוטה יהיה בלם רביעי. זה מספיק טוב. יגיע קשר אחורי זר ושחקן כנף ואולי גם אבו פאני. מקווה מאוד.
סירוטה יהיה בלם רביעי. זה מספיק טוב. יגיע קשר אחורי זר ושחקן כנף ואולי גם אבו פאני. מקווה מאוד.
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
- הודה ל־: 21 פעמים
- קיבל תודה: 17 פעמים
לפי העיתונאי האוקראיני שפירסם על סירוטה לפני שנה, ידוע לו שיש לו חוזה לעוד עונה(האריך לפני שהגיע אלינו, כחלק מהעסקה או משהו כזה)רק מכבי כתב: 21 יולי 2025, 21:49 סירוטה שוחרר מדינמו קייב.
באוקראינה אין כרגע התייחסות לזה, המידע שקיבלת זה באנקר?
מאד אוהב את סירוטה, אבל חושב שבמצב הנוכחי, הוא בדיוק דוגמה להשקעה במקומות לא נכונים.
הוא מאפשר לך לשחרר את פדראו ולהביא זר שיתרום יותר.ברק.י כתב: 21 יולי 2025, 22:06 מאד אוהב את סירוטה, אבל חושב שבמצב הנוכחי, הוא בדיוק דוגמה להשקעה במקומות לא נכונים.
עדיף 3 בלמים עם רגל שמאל מאשר 2 בלמים עם רגל ימין ו0 שחקני כנף
אני חושב שהעלות גבוהה (וזה יבוא לנו מכיוון אחר, אנחנו כבר את הנפשות הפועלות) ושמקצועית זה ייצור עומס ותסכול לאורך זמן אצל 3 בלמי השמאל שלנו (ולנס שצריך להשתלב פה בקיץ הבא), כשהבלם ימין היחיד שיהיה לנו זה סק (שלא יהיה פה בזמן אליפות אפריקה ומסיים חוזה בקיץ). גם אם לעונה הקרובה זה פלסטר מספק, בקיץ הבא תהיה לנו רביעיית בלמי שמאל.
במצב הנוכחי, מעדיף להשקיע את השכר של סירוטה בנחמיאס, שאני משמעותית פחות מחזיק ממנו.
גם את אמיר הייתי שוקל, אם זה אומר שהחיסכון בשכר של בלם יאפשר להביא לפה גם את פאני וגם 6 זר שיוכלו להפחית את התלות בבלמים (שצריכים להתעלות על עצמם בכל משחק ולהציל את הקבוצה כי אין קישור לפניהם).
למה בעצם בלם עם רגל שמאל לא יכול לשחק בצד ימין כמו שברוב העולם בלמים עם רגל ימין משחקים בשני הצדדים?ברק.י כתב: 21 יולי 2025, 22:26אני חושב שהעלות גבוהה (וזה יבוא לנו מכיוון אחר, אנחנו כבר את הנפשות הפועלות) ושמקצועית זה ייצור עומס ותסכול לאורך זמן אצל 3 בלמי השמאל שלנו (ולנס שצריך להשתלב פה בקיץ הבא), כשהבלם ימין היחיד שיהיה לנו זה סק (שלא יהיה פה בזמן אליפות אפריקה ומסיים חוזה בקיץ). גם אם לעונה הקרובה זה פלסטר מספק, בקיץ הבא תהיה לנו רביעיית בלמי שמאל.
במצב הנוכחי, מעדיף להשקיע את השכר של סירוטה בנחמיאס, שאני משמעותית פחות מחזיק ממנו.
גם את אמיר הייתי שוקל, אם זה אומר שהחיסכון בשכר של בלם יאפשר להביא לפה גם את פאני וגם 6 זר שיוכלו להפחית את התלות בבלמים (שצריכים להתעלות על עצמם בכל משחק ולהציל את הקבוצה כי אין קישור לפניהם).
זה תלוי כמה הבלם טכני וכמה פעולות נוח לו לעשות ״במד הנגדי״. לצורך העניין, מתקשה לראות את עיסאת מצליח בימין. סירוטה אני מאמין מאד שמסוגל.HaifaWave כתב: 21 יולי 2025, 22:43למה בעצם בלם עם רגל שמאל לא יכול לשחק בצד ימין כמו שברוב העולם בלמים עם רגל ימין משחקים בשני הצדדים?ברק.י כתב: 21 יולי 2025, 22:26אני חושב שהעלות גבוהה (וזה יבוא לנו מכיוון אחר, אנחנו כבר את הנפשות הפועלות) ושמקצועית זה ייצור עומס ותסכול לאורך זמן אצל 3 בלמי השמאל שלנו (ולנס שצריך להשתלב פה בקיץ הבא), כשהבלם ימין היחיד שיהיה לנו זה סק (שלא יהיה פה בזמן אליפות אפריקה ומסיים חוזה בקיץ). גם אם לעונה הקרובה זה פלסטר מספק, בקיץ הבא תהיה לנו רביעיית בלמי שמאל.Hulk כתב: 21 יולי 2025, 22:08
הוא מאפשר לך לשחרר את פדראו ולהביא זר שיתרום יותר.
זה עניין של ניסיון: בגלל המחסור בשמאליים, בלם ימני שיחק לא מעט כשמאלי לאורך הקריירה. בלם עם רגל שמאל - כנראה שלא.HaifaWave כתב: 21 יולי 2025, 22:43למה בעצם בלם עם רגל שמאל לא יכול לשחק בצד ימין כמו שברוב העולם בלמים עם רגל ימין משחקים בשני הצדדים?ברק.י כתב: 21 יולי 2025, 22:26אני חושב שהעלות גבוהה (וזה יבוא לנו מכיוון אחר, אנחנו כבר את הנפשות הפועלות) ושמקצועית זה ייצור עומס ותסכול לאורך זמן אצל 3 בלמי השמאל שלנו (ולנס שצריך להשתלב פה בקיץ הבא), כשהבלם ימין היחיד שיהיה לנו זה סק (שלא יהיה פה בזמן אליפות אפריקה ומסיים חוזה בקיץ). גם אם לעונה הקרובה זה פלסטר מספק, בקיץ הבא תהיה לנו רביעיית בלמי שמאל.Hulk כתב: 21 יולי 2025, 22:08
הוא מאפשר לך לשחרר את פדראו ולהביא זר שיתרום יותר.