אז בקיצור גבר אם אני מבין אותך נכון, יש לנו סיכוי לעבור אותם שם עם כל הקושי נכון ? זה לא בלתי אפשרי ?Leoforos כתב: 21 יולי 2022, 15:48שילוב של כמה סיבות:
1. קיץ, האוכלוסיה באתונה נחתכת בערך בחצי - כל מי שיכול מעביר את החודשים האלה בחופשה או בבית קיט.
2. מחאה על היכולת , אולימפיאקוס כבר חצי שנה לא מצליחה לשחק כדורגל ומתקשה מאוד בלייצר מצבים. האוהדים ידעו את זה והרכש שהם ציפו שיגיע לחזק את הקבוצה לא הספיק להגיע וההופעה אתמול גורמת להרבה מרמור ותסכול.
3. מכבי חיפה לא יריבה מספיק אטרקטיבית, לא מדובר בקבוצת צ'מפיונס קלאסית או בדרבי (אא"ק,פאו,פאוק) שם האווירה אחרת לגמרי. האוהדים של אולימפיאקוס נהיו די מפונקים והתרגלו לטוב מדי ולא לירוק דם בשלבי המוקדמות.
המכבים - היוונים: סיבוב שני מוקדמות ליגת אלופות
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: המכבים - היוונים: סיבוב שני מוקדמות ליגת אלופות
תודה.Leoforos כתב: 20 יולי 2022, 23:06
ביקורת קשה מאוד של האוהדים ברשתות החברתיות, מחמאות למכבי חיפה אבל גם הבנה שעם קבוצה יותר חזקה הם היו יוצאים עם שלישיה.
אולי תפנק אותנו בכמה ציטוטים נבחרים של האוהדים שלהם מלפני ואחרי המשחק מולם?
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
Leoforos כתב: 21 יולי 2022, 15:48שילוב של כמה סיבות:
1. קיץ, האוכלוסיה באתונה נחתכת בערך בחצי - כל מי שיכול מעביר את החודשים האלה בחופשה או בבית קיט.
2. מחאה על היכולת , אולימפיאקוס כבר חצי שנה לא מצליחה לשחק כדורגל ומתקשה מאוד בלייצר מצבים. האוהדים ידעו את זה והרכש שהם ציפו שיגיע לחזק את הקבוצה לא הספיק להגיע וההופעה אתמול גורמת להרבה מרמור ותסכול.
3. מכבי חיפה לא יריבה מספיק אטרקטיבית, לא מדובר בקבוצת צ'מפיונס קלאסית או בדרבי (אא"ק,פאו,פאוק) שם האווירה אחרת לגמרי. האוהדים של אולימפיאקוס נהיו די מפונקים והתרגלו לטוב מדי ולא לירוק דם בשלבי המוקדמות.
מישהו יודע כמה אוהדים שלנו צפויים להגיע?
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
צריך לקחת את המשחק הזה בפורפורציות
החזקנו 70% בכדור והגענו רק ל7 מצבים (בגג תוסיפו 2 על השערים בנבדל שלא נספרים)
היוונים היו סופר עייפים ומותשים ושיחקו מתחת לרמתם ובתחילת המשחק היה נראה שאנחנו לא מצליחים להתמודד. זה לא היה גול מקרי.
בחוץ יהיה משחק שונה לגמרי ואני עולה עם שלישית אמצע, אבל בכר אנטי למערך כזה גם אצילי יהיה לא כשיר כנראה
היוונים היו סופר עייפים ומותשים ושיחקו מתחת לרמתם ובתחילת המשחק היה נראה שאנחנו לא מצליחים להתמודד. זה לא היה גול מקרי.
בחוץ יהיה משחק שונה לגמרי ואני עולה עם שלישית אמצע, אבל בכר אנטי למערך כזה גם אצילי יהיה לא כשיר כנראה
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
אין לך מגן שמאלי בשביל לשחק עם שלישייה באמצעRakMaccabi31 כתב: 21 יולי 2022, 19:10 צריך לקחת את המשחק הזה בפורפורציות
ולא, קורנו לא מגן
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
עושה חורים, לא יודע לשמור, פאולים מיותרים
בקיצור הוא לא מגן הוא קשר שמאלי
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
ואיך זה קשור לשלישית אמצע של עלי פאני נטעMHFC4EVER כתב: 21 יולי 2022, 19:22עושה חורים, לא יודע לשמור, פאולים מיותרים
-
MHFC4EVER
- קודם כל נאמנות
תכלס צודק אפשר גם במערך 3-5-2 התבלבלתיRakMaccabi31 כתב: 21 יולי 2022, 19:23ואיך זה קשור לשלישית אמצע של עלי פאני נטעMHFC4EVER כתב: 21 יולי 2022, 19:22עושה חורים, לא יודע לשמור, פאולים מיותרים
אבל אז במערך הזה עם השלישיית קישור אגרסיבית אתה צריך לבחור מי יעלה ליד החלוץ - שרי או אצילי (במידה ויהיה כשיר)
- Judokan
- סמל ירוק
אין שום סיבה לעלות גם ב3 בלמים וגם בשלישיית קישור אמצע אגרסיבית, זה אוברקיל. צריך אחד או השני.
ההרכב שסיים את המשחק ( למעט סאן כמובן ) צריך גם לפתוח.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
עכשיו שאצילי נפצע זה אןמר שאם משחקים ב433 זה חזיזה בימין ודינדה/מאוויס בשמאל? או שרי ימין חזיזה שמאל? נשמע טיפה באסה. נראלי הייתי הולך על 442 לא סימטרי ששרי סוג של בין כנף ימים לקשר 10 חזיזה שמאל ופיירו לצד ניקי/דינדה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
- Judokan
- סמל ירוק
יותר סביר שנפתח במערך שסיים את המשחק הקודם.GKagelmacher כתב: 22 יולי 2022, 01:03 עכשיו שאצילי נפצע זה אןמר שאם משחקים ב433 זה חזיזה בימין ודינדה/מאוויס בשמאל? או שרי ימין חזיזה שמאל? נשמע טיפה באסה. נראלי הייתי הולך על 442 לא סימטרי ששרי סוג של בין כנף ימים לקשר 10 חזיזה שמאל ופיירו לצד ניקי/דינדה.
חזיזה וקורנו הכנפיים, שלושה בלמים, מוחמד, פאני ושרי באמצע, פיירו וניקי/דין דוד בחוד
לא נעלה עם שני חלוצים למשחק חוץ נגד אולימפיאקוסJudokan כתב: 22 יולי 2022, 09:11 יותר סביר שנפתח במערך שסיים את המשחק הקודם.
חזיזה וקורנו הכנפיים, שלושה בלמים, מוחמד, פאני ושרי באמצע, פיירו וניקי/דין דוד בחוד
אופטימיות במכבי חיפה
- Judokan
- סמל ירוק
אני דווקא רואה סבירות גבוהה שכן.
אם נשחק בשלושה בלמים, אני לחלוטין יכול לראות את בכר מחליט לפתוח בלי קיצוניים וללכת על שני חלוצים שיוכלו לעזור בבניית התקפות ולקבל כדורים משרי.
זה ימקסם את היכולת לנצל טעויות של אולימפיאקוס
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אם אתה עולה עם 5-3-2 נסוג? למה לא?
אז מה עדיף? עוד פעם לעלות עם דין דוד באגף?
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
יואו זו אקסיומה שממש לא ברור לי שאוהדים ישראלים תופסיםJudokan כתב: 21 יולי 2022, 21:40 אין שום סיבה לעלות גם ב3 בלמים וגם בשלישיית קישור אמצע אגרסיבית, זה אוברקיל. צריך אחד או השני.
דווקא החסרון המספרי שהיה לנו במרכז הקשה מאוד על בנית התקפות, שרי לא ירד מספיק אחורה והנטיה לאגפים היתה סיסטמטית מדי
ברגע שאנחנו מעבים את הקישור דווקא נותן לנו הצלחות ויותר מקום לשחקן ההתקפיים לתת עבודה יצירתית כמו נגד אשדוד שאצילי סיים עם רביעיה נטו כפינשר שלא נוגע יותר מפעם אחת בכדור בהתפקה
בכלל הקבוצה הכי גדולה שמשחקת 3-5-2 זו אינטר וקשה לי להגיד שברלה ברוזו והאקן שחקנים עם יותר מדי אופי התקפי, בטח באופן יחסי לפאני ונטע
ואי אפשר להגיד שאינטר לא התקפית
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 148 פעמים
- קיבל תודה: 127 פעמים
אפשר לשחק 4-4-2 מאוד הגנתי (אתלטיקו) ולשחק 3 בהגנה מאוד התקפי (אינטר) הכל תלוי בגישה של הקבוצה.RakMaccabi31 כתב: 22 יולי 2022, 19:41יואו זו אקסיומה שממש לא ברור לי שאוהדים ישראלים תופסיםJudokan כתב: 21 יולי 2022, 21:40 אין שום סיבה לעלות גם ב3 בלמים וגם בשלישיית קישור אמצע אגרסיבית, זה אוברקיל. צריך אחד או השני.
דווקא החסרון המספרי שהיה לנו במרכז הקשה מאוד על בנית התקפות, שרי לא ירד מספיק אחורה והנטיה לאגפים היתה סיסטמטית מדי
ברגע שאנחנו מעבים את הקישור דווקא נותן לנו הצלחות ויותר מקום לשחקן ההתקפיים לתת עבודה יצירתית כמו נגד אשדוד שאצילי סיים עם רביעיה נטו כפינשר שלא נוגע יותר מפעם אחת בכדור בהתפקה
בכלל הקבוצה הכי גדולה שמשחקת 3-5-2 זו אינטר וקשה לי להגיד שברלה ברוזו והאקן שחקנים עם יותר מדי אופי התקפי, בטח באופן יחסי לפאני ונטע
- Judokan
- סמל ירוק
אפשר לעשות דברים יפים התקפית ב3-5-2 כשיש את השחקנים המתאימים למערך הזה.RakMaccabi31 כתב: 22 יולי 2022, 19:41יואו זו אקסיומה שממש לא ברור לי שאוהדים ישראלים תופסיםJudokan כתב: 21 יולי 2022, 21:40 אין שום סיבה לעלות גם ב3 בלמים וגם בשלישיית קישור אמצע אגרסיבית, זה אוברקיל. צריך אחד או השני.
נניח בצ'לסי ובאינטר אתה ממש רואה בלמים בצדדים שמצטרפים להתקפה כסוג של קיצוניים. אצלנו אין יכולות כאלה. אז אם אתה משחק 3-5-2 ושם בקישור את נטע, מוחמד ואבו פאני - אתה בעצם נשאר בלי שום שחקן שיכול ליזום התקפות בצורה משמעותית (כמו ששרי היה במשחק מול אולימפיאקוס במערך הזה).
במשחק שלנו מול אשדוד שיחקנו מול 10 שחקנים מדקה 6. זה לא מדגם מייצג לכלום
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
פלאניץ' נותן אלכסוניות לשמאל מעולות, וגולדבורג במקור מגן שמאל טבעי. העניין הוא שבאינטר שקריניאר שעושה את זה יפה בעונה האחרונה בעונה הראשונה כמעט ולא מצא את המקום שלו בהרכב כי לא הסתגל לשיטה במשך שני שליש עונהJudokan כתב: 22 יולי 2022, 23:37אפשר לעשות דברים יפים התקפית ב3-5-2 כשיש את השחקנים המתאימים למערך הזה.RakMaccabi31 כתב: 22 יולי 2022, 19:41יואו זו אקסיומה שממש לא ברור לי שאוהדים ישראלים תופסיםJudokan כתב: 21 יולי 2022, 21:40 אין שום סיבה לעלות גם ב3 בלמים וגם בשלישיית קישור אמצע אגרסיבית, זה אוברקיל. צריך אחד או השני.
נניח בצ'לסי ובאינטר אתה ממש רואה בלמים בצדדים שמצטרפים להתקפה כסוג של קיצוניים. אצלנו אין יכולות כאלה. אז אם אתה משחק 3-5-2 ושם בקישור את נטע, מוחמד ואבו פאני - אתה בעצם נשאר בלי שום שחקן שיכול ליזום התקפות בצורה משמעותית (כמו ששרי היה במשחק מול אולימפיאקוס במערך הזה).
במשחק שלנו מול אשדוד שיחקנו מול 10 שחקנים מדקה 6. זה לא מדגם מייצג לכלום
אני לא מסכים שנטע ופאני משאירים אותך בלי שחקן עם יוזמה התקפית גבוהה. נטע מוסר נהדר ואבו פאני מצטרף מצוין מקו שני לתוך הרחבה. פחות כדי להוות מטרה כמו אשכנזי אבל באופן הרבה יותר יוזם
לא מבין רק מה זה משנה אם היו עם כרטיס אדום מוקדם. נגד בש כשהיו עם אדום לא התקרבת בכלל לאותה שליטה אבסולוטית
- Hatzili22
- תוקע יתד בהרכב
יהיה שידור בוודאות.
בכל מקרה יש שידורים מחו"ל, לא חסר. תראו באינטרנט.
בכל מקרה יש שידורים מחו"ל, לא חסר. תראו באינטרנט.
אופטימיות במכבי חיפה
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 6 פעמים
- קיבל תודה: 3 פעמים
זאת הייתה עובדה לא שמועה. הסתדר בסוף
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ