הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

מייקל בן חמו
גול ראשון בבוגרים

Re: הנשיא יעקב שחר - נושא רשמי

שליחה על ידי מייקל בן חמו »

DelPiero כתב: 06 נובמבר 2025, 21:29
מייקל בן חמו כתב: 05 נובמבר 2025, 09:31
hezildo כתב: 05 נובמבר 2025, 01:07

הטיעון שלך מסתכם ב-"שחר עשה מה שכולם רצו"
או "כולם הסכימו עם מה ששחר עשה".

והאמת שזה רק מוכיח כמה הניהול של שחר כושל, כי התפקיד שלו זה לא לרצות את הקהל או הפרשנים, הוא צריך לקבל החלטות מקצועיות שיקדמו את המועדון
והוא לא עושה את זה.
אין אצלו הפקת לקחים, אין גרף שיפור.
הוא ממנה אנשי מקצוע כושלים פעם אחר פעם.
אנחנו מתלוננים כאן במשך שנים על צוות הכושר והצוות הרפואי על כמויות הפציעות שיש כאן והם לא מוחלפים.
כשהיה מומחה לפציעות ספורט כמו קלארק, הוא הלך הביתה אחרי שנתיים בלי שהביאו מחליף.
יש עוד הרבה דוגמאות אבל אני אסכם את זה שוב באותה צורה: להיות במשך עשור מקום 5=6
עם כדורגל עלוב כשיש לך תקציב בטופ 3 של הליגה
זה כישלון מוחלט.
בשביל "הישגים" כאלה לא צריך בעלים כמו שחר, מספיק יואב כץ.
כשיורדים לרזולוציות של "מומחה לפציעות" ותפקודו של עובדיה, זה מראה כמה מחפשים בכח סעיפי אישום נגד שחר.
אין לאף אחד פה מושג לגבי הפרוטוקול הרפואי ואם נחסך משהו מהשחקנים, גם אם מדובר בהתקשרות עם גורמים ומכונים חיצוניים.
בסופו של דבר ההצלחה והכישלון ברגליים של השחקנים. לא יענקלה מנע מהם לשים 4 נגד ירושלים ולא לספוג מדרדלה של מדמון בדקה 95 מחוץ לרחבה.
אם, כפי שנטען, הרכש גרוע- אין ליענקלה סיכוי לצאת טוב מהסיפור. זה כל העניין.
רכש טוב- נצחונות- יענקלה גדול (אם הוא לא מעלה את מחירי המינויים).
רכש חלש לאורך זמן- יענקלה קשיש דימנטי, קמצן ועקשן, איציק עובדיה חושב שהוא מרצלו ליפי.
את הרכש הכתיבו אנשי המקצוע ולפחות במקרים של יובנוביץ, חזרת קורנו, סטיוארט ומבצע הביפרים שהפעיל רפאלוב כדי להבריח את בטאי מבלגיה- כולם היללו. פנקס הצ'קים היה פתוח והיד רשמה.
לגבי רפאלוב, אסור לשכח שמדובר בתקופת מלחמה ואף מנגר שפוי, עם רזומה כלשהו לא היה מגיע לפה ומביא איתו צוות ששווה משהו.
בראיונות גם קרנקה וטון קאנן הרשימו מאוד. תהיו בטוחים.
יענקלה לא חוזה עתידות. הוא לא יודע מראש מי יצליח ומי לא. מהנהל מקצועי עם רזומה מוצלח- אי אפשר להביא לפה, בטח לא בתקופה שבה מונה רפאלוב.
מעשית היה צריך לבחור מבין האפשרויות של זר אנונימי עם רזומה ברמה של פלורס או ישראלי "מנוסה"- רק שאין כאלה. אולי חוץ מקלינגר ואורן גולן.
בהתחשב בעובדות האלה, לפעמים הימור של "בום אור באסט" סטייל רפאלוב הוא לא מופרך בכלל.
אז מה לדעתך מניע את יענקל'ה ? אם כולם דופקים אותו,לוחצים עליו לקבלות החלטות שגויות, מפילים עליו מלחמות, כושלים בדשא, במשא ומתן ובכל דבר שאין לו יד בו - מה גורם לו להשאר ?

אני אזרום איתך עם ההנחה שהוא עדיין מניח כסף כל שנה ומפסיד כלכלית בזמן כתיבת שורות אלה.

מה הוא עושה פה עדיין ? טובה לקהילה ?
זה מה שאתה מאמין ?

אם חפץ נשבר והרמת אותו מהרצפה כשעוד רוב חלקיו מחוברים ואיבדת שליטה שגרמה לכך שכבר רוב החפץ שבור - זמן להשיג חדש לא ? להמשיך הלאה ?

גם אם יענקל'ה אכן צדיק וכולנו טועים, אני עדיין לא מוצא פה סתירה עם העובדה שמה שמניע אותו כנראה זה מעבר לטובת המועדון. זה יכול להיות פרסום לחברת מאיר, שמירה על leverage בעסקים או שהוא פשוט באמת מאמין שהוא תורם לקהילה וזה גורם לו לתחושות כאלו ואחרות.

קראתי שוב את כל מה שכתבת פה בפורומים השונים ולא מצאתי בתשובות לך שום טענה שעונה בצורה מספקת לנקודות שאני דורנט והאחרים הצגנו בפניך. ואני לפחות השתדלתי להמנע מרגשות ולפנות אליך בצורה הכי מכבדת והכי אנליטית שיש
איזו טענה הצגת?
שום טענה קונקרטית. ההאשמות לעובדיה לא מעניינות. שום דבר שהוא עושה לא נוגע לך. מקצועית, כתבתי פעם אחרי פעם- בהתחשב בנסיבות, המינוי של רפאלוב היה הימור סביר.
ההחלטות המקצועיות התקבלו על ידי רפאלוב והמאמנים. כולל עכשיו עם בכר, שלא נראה שיש לו מושג.
תסתכל בפורום של מכבי ת"א, תראה מה הם חושבים על המאמן והשחקנים שלהם. כמה זרים יש להם על הספסל? 4? 5?
כמה שחקנים מרכזיים הם איבדו בקיץ? ניקולאסקו לא נותן כלום, מדמון אכזבה, פרץ מחמיצן כרוני ואפילו על האגפים הם בוכים.
לגבי הכסף- לא אמרתי שיענקלה מכניס שקל מהבית. להיפך. שאלתי איך זה שאף עיתונאי לא בודק או שואל אם יענקלה בכלל מביא משהו מהבית.
המניע שלו זה לא אישו. הוא הקים את העסק הזה מכלום והפך אותו למה שהוא היום. גם אם הוא לא מרוויח שם סנט, אפשר להבין למה הוא לא ממהר לוותר על המפעל חיים הזה. יש דברים שעושים בשביל כסף ויש דברים שעושים בשביל הנשמה. מי כמוך כאוהד צריך להבין את זה.
מעל לכל, הוא לא חייב לאף אחד מאיתנו שום דבר. תזכור את זה טוב.
יענקלה בעלים אדיר, הסטורי בכל קנה מידה בכדורגל הישראלי. גם לפני 10 שנים, גם לפני שלוש וגם עכשיו. לא עושים כאלה.
הוא הביא לפה את אצילי כשאף אחד לא רצה לגעת בו וגם סגר איתו בפעם השניה. אם לא הקרירות מצד המאמן, הוא כנראה היה בחיפה היום.
בסוף זה כדורגל והשליטה של הבעלים מוגבלת כמו השליטה של המאמן מוגבלת. מכבי ת"א הפסידו 2 אתמול כשפרץ מחטיא שער בטוח ופנדל שלא היה. מיטש אחראי? אנחנו לא מסוגלים לנצח את טבריה והפועל ירושלים עם תקציב של 110 מליון. מה זה משנה מי הבעלים בכלל?
מייקל בן חמו
גול ראשון בבוגרים

בוא נראה את בכר עושה משהו. לא דברים שאני אומר אלא מה שאומר מי שאוהב אותו יותר ממה שאמא שלו אוהבת אותו וטיפה פחות מקטורזה- ניסן קניאס. בוא נראה אותו מוציא את מלמד מהייבוש בהקפאה ושם אותו יחד עם סטיוארט, בוא נראה אותו מלחים את חזיזה לספסל ומעלה את דרזי מהנוער. בוא נראה אותו לא משחק עם שלישיה של עלי, איתן ואגבה, או מי שזה לא יהיה שם, שלא מסוגלים לעשות משהו בהתקפה.
בוא תעשה משהו שפלורס לא עשה. תריץ את חלאילי. תנסה את סוף מגן. מכבי צריכה לנצח את טבריה והפועל ירושלים גם עם חזיזה בשער.
אבל אתה לא רואה את זה. זה שחר אשם? הוא צריך לרדת לחדר הלבשה? לעזור לצרפתי עם הקונוסים? לעשות סקאוט על הנוער?
הוא הביא את האנשים בכל תפקיד. אין מנהלים מקצועיים בארץ. אתה רוצה את קלינגר? מי יספק אותך?
כשרפאלוב מונה היתה מלחמה וראית את מי הצליחו להביא לאמן. לפחות מבחינת רזומה. אף שפוי עם קבלות לא יבוא לפה במצב הזה וזה לא משנה אם לבעלים קוראים יענקלה או ג'ייסון.
מה לעשות אלמוג כהן נעול כרגע בבית"ר. מעניין אם הייתם חוגגים אם יענקלה היה לוקח אותו מנתניה. לא בטוח בכלל.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 100 פעמים
קיבל תודה: 48 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

מייקל בן חמו כתב: 07 נובמבר 2025, 08:51
DelPiero כתב: 06 נובמבר 2025, 21:29
מייקל בן חמו כתב: 05 נובמבר 2025, 09:31

כשיורדים לרזולוציות של "מומחה לפציעות" ותפקודו של עובדיה, זה מראה כמה מחפשים בכח סעיפי אישום נגד שחר.
אין לאף אחד פה מושג לגבי הפרוטוקול הרפואי ואם נחסך משהו מהשחקנים, גם אם מדובר בהתקשרות עם גורמים ומכונים חיצוניים.
בסופו של דבר ההצלחה והכישלון ברגליים של השחקנים. לא יענקלה מנע מהם לשים 4 נגד ירושלים ולא לספוג מדרדלה של מדמון בדקה 95 מחוץ לרחבה.
אם, כפי שנטען, הרכש גרוע- אין ליענקלה סיכוי לצאת טוב מהסיפור. זה כל העניין.
רכש טוב- נצחונות- יענקלה גדול (אם הוא לא מעלה את מחירי המינויים).
רכש חלש לאורך זמן- יענקלה קשיש דימנטי, קמצן ועקשן, איציק עובדיה חושב שהוא מרצלו ליפי.
את הרכש הכתיבו אנשי המקצוע ולפחות במקרים של יובנוביץ, חזרת קורנו, סטיוארט ומבצע הביפרים שהפעיל רפאלוב כדי להבריח את בטאי מבלגיה- כולם היללו. פנקס הצ'קים היה פתוח והיד רשמה.
לגבי רפאלוב, אסור לשכח שמדובר בתקופת מלחמה ואף מנגר שפוי, עם רזומה כלשהו לא היה מגיע לפה ומביא איתו צוות ששווה משהו.
בראיונות גם קרנקה וטון קאנן הרשימו מאוד. תהיו בטוחים.
יענקלה לא חוזה עתידות. הוא לא יודע מראש מי יצליח ומי לא. מהנהל מקצועי עם רזומה מוצלח- אי אפשר להביא לפה, בטח לא בתקופה שבה מונה רפאלוב.
מעשית היה צריך לבחור מבין האפשרויות של זר אנונימי עם רזומה ברמה של פלורס או ישראלי "מנוסה"- רק שאין כאלה. אולי חוץ מקלינגר ואורן גולן.
בהתחשב בעובדות האלה, לפעמים הימור של "בום אור באסט" סטייל רפאלוב הוא לא מופרך בכלל.
אז מה לדעתך מניע את יענקל'ה ? אם כולם דופקים אותו,לוחצים עליו לקבלות החלטות שגויות, מפילים עליו מלחמות, כושלים בדשא, במשא ומתן ובכל דבר שאין לו יד בו - מה גורם לו להשאר ?

אני אזרום איתך עם ההנחה שהוא עדיין מניח כסף כל שנה ומפסיד כלכלית בזמן כתיבת שורות אלה.

מה הוא עושה פה עדיין ? טובה לקהילה ?
זה מה שאתה מאמין ?

אם חפץ נשבר והרמת אותו מהרצפה כשעוד רוב חלקיו מחוברים ואיבדת שליטה שגרמה לכך שכבר רוב החפץ שבור - זמן להשיג חדש לא ? להמשיך הלאה ?

גם אם יענקל'ה אכן צדיק וכולנו טועים, אני עדיין לא מוצא פה סתירה עם העובדה שמה שמניע אותו כנראה זה מעבר לטובת המועדון. זה יכול להיות פרסום לחברת מאיר, שמירה על leverage בעסקים או שהוא פשוט באמת מאמין שהוא תורם לקהילה וזה גורם לו לתחושות כאלו ואחרות.

קראתי שוב את כל מה שכתבת פה בפורומים השונים ולא מצאתי בתשובות לך שום טענה שעונה בצורה מספקת לנקודות שאני דורנט והאחרים הצגנו בפניך. ואני לפחות השתדלתי להמנע מרגשות ולפנות אליך בצורה הכי מכבדת והכי אנליטית שיש
איזו טענה הצגת?
שום טענה קונקרטית. ההאשמות לעובדיה לא מעניינות. שום דבר שהוא עושה לא נוגע לך. מקצועית, כתבתי פעם אחרי פעם- בהתחשב בנסיבות, המינוי של רפאלוב היה הימור סביר.
ההחלטות המקצועיות התקבלו על ידי רפאלוב והמאמנים. כולל עכשיו עם בכר, שלא נראה שיש לו מושג.
תסתכל בפורום של מכבי ת"א, תראה מה הם חושבים על המאמן והשחקנים שלהם. כמה זרים יש להם על הספסל? 4? 5?
כמה שחקנים מרכזיים הם איבדו בקיץ? ניקולאסקו לא נותן כלום, מדמון אכזבה, פרץ מחמיצן כרוני ואפילו על האגפים הם בוכים.
לגבי הכסף- לא אמרתי שיענקלה מכניס שקל מהבית. להיפך. שאלתי איך זה שאף עיתונאי לא בודק או שואל אם יענקלה בכלל מביא משהו מהבית.
המניע שלו זה לא אישו. הוא הקים את העסק הזה מכלום והפך אותו למה שהוא היום. גם אם הוא לא מרוויח שם סנט, אפשר להבין למה הוא לא ממהר לוותר על המפעל חיים הזה. יש דברים שעושים בשביל כסף ויש דברים שעושים בשביל הנשמה. מי כמוך כאוהד צריך להבין את זה.
מעל לכל, הוא לא חייב לאף אחד מאיתנו שום דבר. תזכור את זה טוב.
יענקלה בעלים אדיר, הסטורי בכל קנה מידה בכדורגל הישראלי. גם לפני 10 שנים, גם לפני שלוש וגם עכשיו. לא עושים כאלה.
הוא הביא לפה את אצילי כשאף אחד לא רצה לגעת בו וגם סגר איתו בפעם השניה. אם לא הקרירות מצד המאמן, הוא כנראה היה בחיפה היום.
בסוף זה כדורגל והשליטה של הבעלים מוגבלת כמו השליטה של המאמן מוגבלת. מכבי ת"א הפסידו 2 אתמול כשפרץ מחטיא שער בטוח ופנדל שלא היה. מיטש אחראי? אנחנו לא מסוגלים לנצח את טבריה והפועל ירושלים עם תקציב של 110 מליון. מה זה משנה מי הבעלים בכלל?
מה אכפת לי מתל אביב, אני מדבר עלינו עכשיו.

כשמישהו עושה לי דיפקלציה של מה עם ההוא או ההם או מה לגבי ...אני מבין שאין להם מה להגיד והשיחה הזאת גם ככה מיותרת כי אנחנו ממשיכים ללכת סחור סחור ולא מתקדמים לשום מקום
:!: יענקלך
מייקל בן חמו
גול ראשון בבוגרים

אבל זה מה שאתם עושים. כל ההשווה שלכם היא למכבי ת"א כי היא קבוע בצמרת ולקחה יותר אליפויות ב20 שנה האחרונות.
זה לא שיענקלה רצח מישהו או עשה משהו ספציפי שהופך אותו לא ראוי למכבי חיפה. אתם שופטים אותו על השורה התחתונה ומחפשים בכח בעיות אצל איציק עובדיה ושאין מומחה לפציעות במשרה מלאה או לא יודע מה.
את ההשוואות מבחינת השגים אפשר לעשות רק עם מכבי ת"א. אם לא הקביעות שלהם בשלושת המקומות הראשונים, אין לכם בסיס להגיד שזה ריאלי.
טעויות עושים כולם וגם במכבי ת"א המדיניות יכולה לעצבן. איך אפשר לאבד את הזר הכי טוב שלך שנה אחרי שנה?
איך זה ששרי שיחק פה שנים, שסק פה, קורנו חזר? איזה זר טוב במכבי ת"א מחזיק יותר מעונה או שתיים?
lemmacantor
אגדה ירוקה
הודה ל־: 48 פעמים
קיבל תודה: 95 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

לא משווה עם אף אחת בארץ. הסטנדרטים פה לא מספיק גבוהים.
חוץ מזה גם אם היה בעלים מושלם, לרצות שאדם בן 84 ינהל מועדון זו דעה ממש מוזרה בלשון המעטה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה

שליחה על ידי DelPiero »

lemmacantor כתב: 07 נובמבר 2025, 18:05 לא משווה עם אף אחת בארץ. הסטנדרטים פה לא מספיק גבוהים.
חוץ מזה גם אם היה בעלים מושלם, לרצות שאדם בן 84 ינהל מועדון זו דעה ממש מוזרה בלשון המעטה.
well said
מייקל בן חמו
גול ראשון בבוגרים

lemmacantor כתב: 07 נובמבר 2025, 18:05 לא משווה עם אף אחת בארץ. הסטנדרטים פה לא מספיק גבוהים.
אה, הבנתי. בכל דבר פה אנחנו אירופה, רק יענקלה מחזיק אותנו מאחור. וברור שזה הגיל. אם היה צעיר ב 15 שנה היינו סיטי.
אז מה היה לנו?
איציק עובדיה חרא מנכל, בגלל זה נהואל נראה כמו שחקן של ימי שישי בשכונה. אין מומחה לפציעות אז תיקו מול הפועל ירושלים ויענקלה בן 84, מנהל מומ עם שותפים אמריקאים שבסופו של דבר ינהלו את הקבוצה- ואפשר כבר לדעת שמפסידים בסכנין
lemmacantor
אגדה ירוקה

שחר מאלה שלוקחים את הענף אחורה כמוצר ולא רק את המועדון.
אתה מזכיר לי ביביסטים. תמיד כולם אשמים סביבו ועובדים עליו והוא מסכן שנים כזה תמים.
זה הסימן הראשון לכך שהבן אדם הוא הבעיה. נכון לכל תפקיד כולל שחקן.
מייקל בן חמו
גול ראשון בבוגרים

lemmacantor כתב: 08 נובמבר 2025, 13:15 שחר מאלה שלוקחים את הענף אחורה כמוצר ולא רק את המועדון.
אתה מזכיר לי ביביסטים. תמיד כולם אשמים סביבו ועובדים עליו והוא מסכן שנים כזה תמים.
מעניין מי עוד בחבורה יחד עם שחר שלוקחת את הכדורגל אחורה. שחר שבנה מועדון לתפארת בכל פרמטר וקנה מידה ישראלי, במנותק כמעט לגמרי מההשגים על הדשא, מקבוצה שהיתה מקום שני בחיפה.
עזוב, יותר מעניין לשמוע מי אלה שלוקחים את הכדורגל הישראלי קדימה. או לפחות מנסים, ושחר מפריע להם. בוא תן את הרשימה, אני ממש סקרן הפעם
lemmacantor
אגדה ירוקה

מייקל בן חמו כתב: 08 נובמבר 2025, 15:53
lemmacantor כתב: 08 נובמבר 2025, 13:15 שחר מאלה שלוקחים את הענף אחורה כמוצר ולא רק את המועדון.
מעניין מי עוד בחבורה יחד עם שחר שלוקחת את הכדורגל אחורה. שחר שבנה מועדון לתפארת בכל פרמטר וקנה מידה ישראלי, במנותק כמעט לגמרי מההשגים על הדשא, מקבוצה שהיתה מקום שני בחיפה.
עזוב, יותר מעניין לשמוע מי אלה שלוקחים את הכדורגל הישראלי קדימה. או לפחות מנסים, ושחר מפריע להם. בוא תן את הרשימה, אני ממש סקרן הפעם
כמעט כל בעלי הקבוצות ועובדי ההתאחדות. שחר כמי שנמצא בתפקידו הנוכחי הכי הרבה מבין כל יתר העסקנים, האחראי הבכיר שבהם.
מכבי חיפה לקחה הרבה יותר אליפויות ב - 7 שנים לפני ששחר הפך לבעלים, מאשר ב - 7 שאחרי.

אם לבחון את העובדות ולהתנתק מהפרוגנדה מבינים שהבעלות שלו אבסורדית מהיסוד ולא נכונה בשום צורה בענף הכדורגל. והכוונה שלי לכל השנים ולא רק 15 האחרונים, בהם הוא כבר בפירוש מנצח כשהמועדון מפסיד ולהיפך.
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 44 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

תשמע אני מתפלא שיש אוהדים כמוך באמת. שחר לקח אותנו הרבה פעמים אחורה. אתה כנראה לא מבין כמה תועלת מכבי חיפה נתנה לו כמעט בכל פרמטר ואני יכול לעבור איתך אחד אחד.
אנחנו ממש לא מועדון בקנה מידה אירופאי. אנחנו מועדון שמתנהל תחתיו בצורה חובבנית שעקב חוסר תחרות אמיתית היה דומיננטי, ברגע שיש לו תחרות הוא מתגלה במערומיו החובבנים קרא ערך מועדון חברים וג׳ובים שנותנים לאנשים שבכלל אין להם קשר למקצוע ולענף כמו עובדיה הבסטיונר
Daniel123
סמל ירוק
הודה ל־: 7 פעמים
קיבל תודה: 55 פעמים

שליחה על ידי Daniel123 »

צריך להפגין מחוץ לבית שלו עד שימכור, אין ברירה.
בן אדם מבוגר והכל אבל מכבי חיפה היתה לפני יעקב שחר ותהיה גם אחריו.
יש פה קהל עצום אי אפשר להמשיך ככה.
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 230 פעמים
קיבל תודה: 33 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

עזוב מי לוקח את הכדורגל קדימה או אחורה.
תענה לי על שאלה פשוטה: במה שחר עדיף על אברמוב או יואב כץ?
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 9 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

תשאירו את מכבי ת"א בצד.
הפועל ירושלים מתנהלת ברמה יותר גבוהה ממכבי חיפה
התקציב נמוך אבל יש דרך וצורת עבודה.
אצלנו יש כסף אבל שום דרך ושום צורת עבודה
Daniel123
סמל ירוק

שליחה על ידי Daniel123 »

Adi81 כתב: 08 נובמבר 2025, 20:41 תשאירו את מכבי ת"א בצד.
הפועל ירושלים מתנהלת ברמה יותר גבוהה ממכבי חיפה
התקציב נמוך אבל יש דרך וצורת עבודה.
אצלנו יש כסף אבל שום דרך ושום צורת עבודה
80% מהקבוצות בליגה מתנהלות יותר טוב ממכבי חיפה.
מייקל בן חמו
גול ראשון בבוגרים

hezildo כתב: 08 נובמבר 2025, 20:29
חתיכת שאלה, התקלת אותי. אולי כדאי לשאול את אוהדי הפועל חיפה ובני יהודה. אם הם לא מוצאים הבדל, יש מצב שאתה צודק.
Daniel123
סמל ירוק

שליחה על ידי Daniel123 »

מייקל בן חמו כתב: 08 נובמבר 2025, 20:45

חתיכת שאלה, התקלת אותי. אולי כדאי לשאול את אוהדי הפועל חיפה ובני יהודה. אם הם לא מוצאים הבדל, יש מצב שאתה צודק.
כמה אליפויות מכבי חיפה לקחת ב 15 שנים האחרונות? כמה פעמים היא התמודדה על האליפות או לפחות שמרה על פער סביר מהמקום הראשון?
זו הקבוצה שאתה רוצה לראות? אתה באמת מרוצה מהניהול?
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה

שליחה על ידי hezildo »

מייקל בן חמו כתב: 08 נובמבר 2025, 20:45

התחמקות יפה. אני אשאל שוב ואני אחדד הפעם, במה שחר עדיף על אברמוב או יואב כץ ב-15 השנים האחרונות מבחינת הישגים
ורמת כדורגל ביחס לתקציב.
מייקל בן חמו
גול ראשון בבוגרים

אתה מתכוון לסך האליפויות של אברמוב וכץ ב 15 שנה האחרונות?
מה זה "רמת הכדורגל"?
ובזכות מי התקציב?
lemmacantor
אגדה ירוקה

כץ ממצה את הפוטנציאל של המועדון שלו. ושוב אתה ממשיך להביא דוגמאות ממועדונים קטנים בהרבה משלנו ללא כזה פוטנציאל. למה שנגיד תודה ששחר לא חותם על מפית ב 2025? מה עם כפר שלם? והפועל חדרה?

למה הסטנדרים שלך ברצפה?
נערך לאחרונה על ידי lemmacantor ב 09 נובמבר 2025, 19:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
ToniKroos
הענק הירוק
הודה ל־: 2 פעמים
קיבל תודה: 9 פעמים

שליחה על ידי ToniKroos »

הבעלים היחיד בעולם שיכול להביא קבוצה מ3 אליפויות וצאמפיונס למועמדת לירידת ליגה. תוך שנתיים. ילמדו על הניהול הזה עוד שנים וזה מה שיזכרו ממנו. באסה.
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
קפטן ירוק
קיבל תודה: 14 פעמים

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

ToniKroos כתב: 09 נובמבר 2025, 07:54 הבעלים היחיד בעולם שיכול להביא קבוצה מ3 אליפויות וצאמפיונס למועמדת לירידת ליגה. תוך שנתיים. ילמדו על הניהול הזה עוד שנים וזה מה שיזכרו ממנו. באסה.
מועמדת???
ירדנו ליגה, זה רק עניין של זמן עד שיהיה רשמי
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
MH13 TILL I DIE
קפטן ירוק
קיבל תודה: 14 פעמים

שליחה על ידי MH13 TILL I DIE »

תזכורת שהוא עדיין לא מכר את מכבי חיפה!
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again! סמנופף
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה

שליחה על ידי DelPiero »

לא חושב שיש פה תשובה טובה למייקל מכל הקטע עם ירין לוי וגם מה שהתגלה עכשיו

זה מועדון שכונה ודברים כאלה קורים רק במקומות שמסריחים למעלה

ואם יענקל'ה היה כזה מנהל טוב אז המקרים לא היו חוזרים כי אנשים היו מאבדים את העבודה שלהם
מייקל בן חמו
גול ראשון בבוגרים

DelPiero כתב: 09 נובמבר 2025, 15:21 לא חושב שיש פה תשובה טובה למייקל מכל הקטע עם ירין לוי וגם מה שהתגלה עכשיו

ואם יענקל'ה היה כזה מנהל טוב אז המקרים לא היו חוזרים כי אנשים היו מאבדים את העבודה שלהם
אמרת ירין לוי, אין לי מושג מה התגלה עכשיו אז אני תוהה מה נשמע יותר סביר -
א. אלברמן בא לבכר ואומר לו שמע, יש את הילד הזה בנוער, לא יודע אם באת לראות אבל הוא חתיכת פוטנציאל וצריך לעלות לבוגרים. מה אתה אומר?
ובכר עונה- 6 תפקיד מרכזי, אני לא רואה איך הוא מקבל אצלי דקות. אנחנו רוצים אליפות וריצה באירופה, לא יכול לשלב ילדים.
ב. בכר בא לאלברמן ואומר לו שמע, יש את הילד הזה בנוער, ירין לוי, אני עוקב אחריו, אני רוצה אותו לבוגרים. יש לי דקות בשבילו.
ואלברמן עונה- סבבה נחמד אבל נראה לי אני שם אותו בסלסלה, משאיר מחוץ לבית וגן ובורח.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

עשה הרבה דברים ויש לו הרבה זכויות אבל די, נגמר. זה גדול עליו, הבן אדם כבר בן 85, הגיע הזמן לחשוב על היום שאחרי.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה

שליחה על ידי DelPiero »

מייקל בן חמו כתב: 09 נובמבר 2025, 16:42
DelPiero כתב: 09 נובמבר 2025, 15:21 לא חושב שיש פה תשובה טובה למייקל מכל הקטע עם ירין לוי וגם מה שהתגלה עכשיו

אמרת ירין לוי, אין לי מושג מה התגלה עכשיו אז אני תוהה מה נשמע יותר סביר -
א. אלברמן בא לבכר ואומר לו שמע, יש את הילד הזה בנוער, לא יודע אם באת לראות אבל הוא חתיכת פוטנציאל וצריך לעלות לבוגרים. מה אתה אומר?
ובכר עונה- 6 תפקיד מרכזי, אני לא רואה איך הוא מקבל אצלי דקות. אנחנו רוצים אליפות וריצה באירופה, לא יכול לשלב ילדים.
ב. בכר בא לאלברמן ואומר לו שמע, יש את הילד הזה בנוער, ירין לוי, אני עוקב אחריו, אני רוצה אותו לבוגרים. יש לי דקות בשבילו.
ואלברמן עונה- סבבה נחמד אבל נראה לי אני שם אותו בסלסלה, משאיר מחוץ לבית וגן ובורח.

אמרו לו שיש סעיף שחרור ובמסמך הבנות ואז לא הכניסו לחוזה

אם זה היה מקרה בודד הייתי אומר בסדר. אבל אנחנו מדברים על מועדון שמכר הקיץ את השחקן הכי טוב בלי מחליף וחשב שיהיה בסדר, החמיץ פקס לגבי השיתוף של ואליד באדיר ועוד מיליונים של סקנדלים הזויים מדי, בטח כשהם משלימים יחד תמונה די ברור ואז תבבוא לפה ותמשיך לתת לי רציולנים לזה שאין בעיה במכבי בהנהלה
Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 9 פעמים
קיבל תודה: 17 פעמים

שליחה על ידי Adi81 »

בוא לא נשכח גם שתי שחקנים מקבוצת הנוער שקבוצת הפאר הפועל ירושלים לקחו. הפעילו את סעיף השחרור וסגרו עניין
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה

שליחה על ידי hezildo »

מייקל בן חמו כתב: 08 נובמבר 2025, 21:06 אתה מתכוון לסך האליפויות של אברמוב וכץ ב 15 שנה האחרונות?
מה זה "רמת הכדורגל"?
ובזכות מי התקציב?
בזכות מי התקציב? חלק לא קטן ממנו בזכות הקהל. אבל זה לא משנה מאיפה מגיע הכסף, משנה מה עושים עם הכסף.
אספתי את הנתונים שלנו מ15 השנים האחרונות, מעונת האליפות האחרונה עם אלישע עד העונה שעברה.
לגבי רמת הכדורגל, שים לב כמה עונות כבשנו פחות מ-50 שערים. יש כאן עונות שכבשנו בהן פחות מ-40 שערים, עונות עם הפרש
שערים שלילי, עונות שספגנו יותר מ-40 שערים. לגבי המיקום בטבלה, בעונות שלא התמודדנו בצמרת היינו בתחתית הפלייאוף העליון.
השיא השלילי היה מקום 10 בעונת לוזון המופלאה. כל זה כאשר יש לנו תקציב השני בגובהו בליגה. כישלון ניהולי מוחלט.

עונהמקוםמשחקיםנקודותנצחונותתיקוהפסדיםשערים% הצלחה
25 / 2024336611881068 - 5456.48%
24 / 202323674237675 - 2868.52%
23 / 202213681273676 - 3475.00%
22 / 202113678246679 - 2772.22%
21 / 202013679247572 - 2973.15%
20 / 201923673227773 - 3267.59%
19 / 20182365816101046 - 4153.70%
18 / 20171033381081538 - 3938.38%
17 / 2016636451291534 - 4141.67%
16 / 20154365314111145 - 4249.07%
15 / 2014536501481451 - 3746.30%
14 / 2013536531581349 - 4649.07%
13 / 2012236671910762 - 3362.04%
12 / 20115375816101156 - 4452.25%
11 / 201013580248363 - 2876.19%
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 25 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

מייקל בן חמו כתב: 07 נובמבר 2025, 12:26 בוא נראה את בכר עושה משהו. לא דברים שאני אומר אלא מה שאומר מי שאוהב אותו יותר ממה שאמא שלו אוהבת אותו וטיפה פחות מקטורזה- ניסן קניאס. בוא נראה אותו מוציא את מלמד מהייבוש בהקפאה ושם אותו יחד עם סטיוארט, בוא נראה אותו מלחים את חזיזה לספסל ומעלה את דרזי מהנוער. בוא נראה אותו לא משחק עם שלישיה של עלי, איתן ואגבה, או מי שזה לא יהיה שם, שלא מסוגלים לעשות משהו בהתקפה.
בוא תעשה משהו שפלורס לא עשה. תריץ את חלאילי. תנסה את סוף מגן. מכבי צריכה לנצח את טבריה והפועל ירושלים גם עם חזיזה בשער.
אבל אתה לא רואה את זה. זה שחר אשם? הוא צריך לרדת לחדר הלבשה? לעזור לצרפתי עם הקונוסים? לעשות סקאוט על הנוער?
הוא הביא את האנשים בכל תפקיד. אין מנהלים מקצועיים בארץ. אתה רוצה את קלינגר? מי יספק אותך?
כשרפאלוב מונה היתה מלחמה וראית את מי הצליחו להביא לאמן. לפחות מבחינת רזומה. אף שפוי עם קבלות לא יבוא לפה במצב הזה וזה לא משנה אם לבעלים קוראים יענקלה או ג'ייסון.
מה לעשות אלמוג כהן נעול כרגע בבית"ר. מעניין אם הייתם חוגגים אם יענקלה היה לוקח אותו מנתניה. לא בטוח בכלל.
אהלן מייקל,
בכדי להמשיך להגיב בפורום אנא פנה ליוזר הבורד הירוק בפייסבוק לצורך אימות המשתמש.
מדובר בהליך פורמלי שרוב משתמשי הפורום עברו.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
שלח תגובה