כל עוד אין לו הצעות מליגות בכירות לא צריך לשחרר אותו, זו לא באמת תהיה התקדמות בשבילו.
והכי חשוב, לדרוש עליו - והרבה!
אם פרץ נמכר ב 7 מיליון ירמקוב ב 10 לא פחות.
מנהל: Shocking4U
כל עוד אין לו הצעות מליגות בכירות לא צריך לשחרר אותו, זו לא באמת תהיה התקדמות בשבילו.
וואלק איך אני אוהב אותך תאמין לי, אם אני בעלים של קבוצת כדורגל בישראל מביא אותך להיות מנהל מקצועי ותוך 7 שנים אנחנו ברבע גמר צ'מפיונס.KevinDurant כתב: 18 ינואר 2026, 09:21הוא גדל כ10 ושחקנים כאלה שגדלים כ10 לפעמים נדחפים לאגף בקבוצות שמשחקות בלי 10.Kandaurov כתב: 17 ינואר 2026, 22:05 אולי בונים על ברוניניו כשחקן כנף בכלל? המפות חום שלו מראות בבירור שהוא נמצא יותר בצד שמאל של המגרש.
יש לו 4 בישולים בליגה ב 39 הופעות בסך הכל, זה 10 זה? בישול אחד היה בדקה 92 כשהם הובילו כבר 3-0, התקפה מתפרצת הוא חתך לצד ימין והוציא קרוס לאמצע, זה הבישול הכי נורמלי שלו.
רשמו לו בישול אחד על בעיטה מתוך הרחבה שפגעה בשחקן יריב ונכנסה לשער, בישול אחד מקרן, ועוד בישול מול דינמו קייב שהוא פשוט מסר לשחקן שלו ואותו שחקן בעט והכדור נכנס בגלל מיקום בושה וחרפה של השוער של דינמו.
עונה קודמת היו לו 1.2 מסירות מפתח, העונה ירד ל 0.7, אני אפילו לא אביא את המספרים של שרי לשם השוואה כי זה יהיה להעליב את שרי.
תמיד אפשר לבוא ולהגיד "וואלה הוא משחק עם נגרים" ובגלל זה המספרים שלו ככה, מעניין איך יראה עם החוטבי עצים שיש לנו בסגל![]()
מה שכן, הוא בטוח לא כנף ימין שזה הכנף שאנחנו מחפשים אז אני חושב שזה לא האירוע.
לא ראיתי אותו בכלל אז אני לא רוצה להתיימר, אבל בסוף מעל הכל השאלה היא אם הוא שחקן טוב.
אולי הוא פחות יוצר ומבשל אבל כן מבקיע ויודע להשתחרר מלחץ ויש לו דריבל טוב וזה יכול לעשות את ההבדל עבורנו לדוגמה.
דווקא על התגובה הזאת אבל?Kandaurov כתב: 18 ינואר 2026, 10:47וואלק איך אני אוהב אותך תאמין לי, אם אני בעלים של קבוצת כדורגל בישראל מביא אותך להיות מנהל מקצועי ותוך 7 שנים אנחנו ברבע גמר צ'מפיונס.KevinDurant כתב: 18 ינואר 2026, 09:21הוא גדל כ10 ושחקנים כאלה שגדלים כ10 לפעמים נדחפים לאגף בקבוצות שמשחקות בלי 10.Kandaurov כתב: 17 ינואר 2026, 22:05 אולי בונים על ברוניניו כשחקן כנף בכלל? המפות חום שלו מראות בבירור שהוא נמצא יותר בצד שמאל של המגרש.
יש לו 4 בישולים בליגה ב 39 הופעות בסך הכל, זה 10 זה? בישול אחד היה בדקה 92 כשהם הובילו כבר 3-0, התקפה מתפרצת הוא חתך לצד ימין והוציא קרוס לאמצע, זה הבישול הכי נורמלי שלו.
רשמו לו בישול אחד על בעיטה מתוך הרחבה שפגעה בשחקן יריב ונכנסה לשער, בישול אחד מקרן, ועוד בישול מול דינמו קייב שהוא פשוט מסר לשחקן שלו ואותו שחקן בעט והכדור נכנס בגלל מיקום בושה וחרפה של השוער של דינמו.
עונה קודמת היו לו 1.2 מסירות מפתח, העונה ירד ל 0.7, אני אפילו לא אביא את המספרים של שרי לשם השוואה כי זה יהיה להעליב את שרי.
תמיד אפשר לבוא ולהגיד "וואלה הוא משחק עם נגרים" ובגלל זה המספרים שלו ככה, מעניין איך יראה עם החוטבי עצים שיש לנו בסגל![]()
לא ראיתי אותו בכלל אז אני לא רוצה להתיימר, אבל בסוף מעל הכל השאלה היא אם הוא שחקן טוב.
אולי הוא פחות יוצר ומבשל אבל כן מבקיע ויודע להשתחרר מלחץ ויש לו דריבל טוב וזה יכול לעשות את ההבדל עבורנו לדוגמה.
על כל התגובות שלך, זה פשוט היה הטריגר.KevinDurant כתב: 18 ינואר 2026, 10:49דווקא על התגובה הזאת אבל?Kandaurov כתב: 18 ינואר 2026, 10:47וואלק איך אני אוהב אותך תאמין לי, אם אני בעלים של קבוצת כדורגל בישראל מביא אותך להיות מנהל מקצועי ותוך 7 שנים אנחנו ברבע גמר צ'מפיונס.KevinDurant כתב: 18 ינואר 2026, 09:21
הוא גדל כ10 ושחקנים כאלה שגדלים כ10 לפעמים נדחפים לאגף בקבוצות שמשחקות בלי 10.
את פדראו ויובאנוביץ' הייתי משחרר בלי קשרירוק רפואי כתב: 18 ינואר 2026, 09:58 בן בלוף טוען שאנחנו שוקלים לשחרר עוד זר (פדראו/יובאנוביץ) כדי להביא כנף ימין
איפה הם יכנסו בדיוק כשיש לנו בקישור את עלי, אגבה, אזולאי ודון ואת אהוד, ארזי ורטנר בקנה?Nirgreen כתב: 18 ינואר 2026, 11:20 בקיץ כנראה ינסו שוב להנחית את פאני ולביא, את עמדת הזרים שיבזבזו על הכנפיים עדיף.
אגבה ואזולאי לא צריכים לשחק בהרכב של מכבי חיפה.ברק.י כתב: 18 ינואר 2026, 11:57איפה הם יכנסו בדיוק כשיש לנו בקישור את עלי, אגבה, אזולאי ודון ואת אהוד, ארזי ורטנר בקנה?Nirgreen כתב: 18 ינואר 2026, 11:20 בקיץ כנראה ינסו שוב להנחית את פאני ולביא, את עמדת הזרים שיבזבזו על הכנפיים עדיף.
רק אם ימכרו את אגבה ויחליטו שלא להריץ אף אחד מהצעירים יהיה מקום לנטע/פאני, וזה יהיה רק לאחד מהם.
חח בן בלוףירוק רפואי כתב: 18 ינואר 2026, 09:58 בן בלוף טוען שאנחנו שוקלים לשחרר עוד זר (פדראו/יובאנוביץ) כדי להביא כנף ימין
בין מה שאנחנו רוצים לבין ההתנהלות של המועדון יש פער גדול ואני מתקשה להאמין שהמועדון יילך לעוד שינויים בקישור כשבחלון הקיץ הקרוב יהיו עוד שינויים רבים בעמדות אחרות. במובן הזה, אני מאמין שלתפיסת המועדון, אגבה יהיה המחליף של עלי ואזולאי של דון.Daniel123 כתב: 18 ינואר 2026, 12:13אגבה ואזולאי לא צריכים לשחק בהרכב של מכבי חיפה.ברק.י כתב: 18 ינואר 2026, 11:57איפה הם יכנסו בדיוק כשיש לנו בקישור את עלי, אגבה, אזולאי ודון ואת אהוד, ארזי ורטנר בקנה?Nirgreen כתב: 18 ינואר 2026, 11:20 בקיץ כנראה ינסו שוב להנחית את פאני ולביא, את עמדת הזרים שיבזבזו על הכנפיים עדיף.
רק אם ימכרו את אגבה ויחליטו שלא להריץ אף אחד מהצעירים יהיה מקום לנטע/פאני, וזה יהיה רק לאחד מהם.
אגבה בכלל לא צריך להיות פה, זר ברמה בינונית מינוס מקווה שישחררו אותו בסיום העונה.
ארזי ואהוד מאמין שישאילו אותם לעוד עונה.
תראה, כתבתי את מה שכתבתי מתוך הנחות יסוד מסוימות ביחס לאופן ההתנהלות של המועדון בעונות האחרונות.lemmacantor כתב: 18 ינואר 2026, 16:20 אתה יודע באביב 2014 מכבי חיפה פמפמה על מהפכת הצעירים של בנאדו (כי היו מלא פצועים, והם שיחקו בלית ברירה). מיד בסיום העונה המועדון הנחית את בניון ואידריסו.
מה כל כך השתנה באופן התנהגות? פשוט תפסו מאמן הסטורי ועדיין מנסים לרכוב עליו כמה אפשר. אג'נדה אחרת אין להם.ברק.י כתב: 18 ינואר 2026, 16:44תראה, כתבתי את מה שכתבתי מתוך הנחות יסוד מסוימות ביחס לאופן ההתנהלות של המועדון בעונות האחרונות.lemmacantor כתב: 18 ינואר 2026, 16:20 אתה יודע באביב 2014 מכבי חיפה פמפמה על מהפכת הצעירים של בנאדו (כי היו מלא פצועים, והם שיחקו בלית ברירה). מיד בסיום העונה המועדון הנחית את בניון ואידריסו.
מן סתם במועדון קפריזי כמו שלנו, כל הנחת יסוד מוטלת בספק וכל אסטרטגיה לכאורה יכולה להשתנות ברגע.
לדעתך אופן הראייה של בן דב ואלברמן את בניית הסגל זהה לאופן הראייה של עובדיה ורפאלוב?lemmacantor כתב: 18 ינואר 2026, 16:45מה כל כך השתנה באופן התנהגות? פשוט תפסו מאמן הסטורי ועדיין מנסים לרכוב עליו כמה אפשר. אג'נדה אחרת אין להם.ברק.י כתב: 18 ינואר 2026, 16:44תראה, כתבתי את מה שכתבתי מתוך הנחות יסוד מסוימות ביחס לאופן ההתנהלות של המועדון בעונות האחרונות.lemmacantor כתב: 18 ינואר 2026, 16:20 אתה יודע באביב 2014 מכבי חיפה פמפמה על מהפכת הצעירים של בנאדו (כי היו מלא פצועים, והם שיחקו בלית ברירה). מיד בסיום העונה המועדון הנחית את בניון ואידריסו.
מן סתם במועדון קפריזי כמו שלנו, כל הנחת יסוד מוטלת בספק וכל אסטרטגיה לכאורה יכולה להשתנות ברגע.
הדברים עדיין תלויים מדי בהזיות של שחר והמועדון עדיין עובד בעברית. אז הבעיות המהותיות לא נפתרו. לכן מסתתרים מאחורי בכר.ברק.י כתב: 18 ינואר 2026, 16:54לדעתך אופן הראייה של בן דב ואלברמן את בניית הסגל זהה לאופן הראייה של עובדיה ורפאלוב?lemmacantor כתב: 18 ינואר 2026, 16:45מה כל כך השתנה באופן התנהגות? פשוט תפסו מאמן הסטורי ועדיין מנסים לרכוב עליו כמה אפשר. אג'נדה אחרת אין להם.ברק.י כתב: 18 ינואר 2026, 16:44
תראה, כתבתי את מה שכתבתי מתוך הנחות יסוד מסוימות ביחס לאופן ההתנהלות של המועדון בעונות האחרונות.
לתפיסתי, יש דפוסים שונים שאפשר לזהות ולנסות להבין דרכם את עתיד המועדון.
העניין הוא שאצל השניים האחרונים (או ליתר דיוק, מאז כניסתו של עובדיה לתפקיד) יש גם קושי גדול יותר לשלוט בתהליכים שהם אולי היו רוצים שיקרו ואז דברים מתרחשים באופן רנדומלי הרבה יותר, כמו שהיה לפני שושלת בכר.
מסכים איתך לחלוטין בנוגע לזה.lemmacantor כתב: 18 ינואר 2026, 16:55הדברים עדיין תלויים מדי בהזיות של שחר והמועדון עדיין עובד בעברית. אז הבעיות המהותיות לא נפתרו. לכן מסתתרים מאחורי בכר.ברק.י כתב: 18 ינואר 2026, 16:54לדעתך אופן הראייה של בן דב ואלברמן את בניית הסגל זהה לאופן הראייה של עובדיה ורפאלוב?lemmacantor כתב: 18 ינואר 2026, 16:45
מה כל כך השתנה באופן התנהגות? פשוט תפסו מאמן הסטורי ועדיין מנסים לרכוב עליו כמה אפשר. אג'נדה אחרת אין להם.
לתפיסתי, יש דפוסים שונים שאפשר לזהות ולנסות להבין דרכם את עתיד המועדון.
העניין הוא שאצל השניים האחרונים (או ליתר דיוק, מאז כניסתו של עובדיה לתפקיד) יש גם קושי גדול יותר לשלוט בתהליכים שהם אולי היו רוצים שיקרו ואז דברים מתרחשים באופן רנדומלי הרבה יותר, כמו שהיה לפני שושלת בכר.
כשעשורים שחורים בשיאם בעיקר, לפעמים זה קורה כבר במהלך הpre season כמו העונה ההיא עם גוזלן ריאן חבשי וכל המוצלחים האלה
את בכר זה לא יסנוור וזה הכי חשוב.Smile כתב: 18 ינואר 2026, 22:39 רק שהניצחון היום לא יסנוור אותם
חייב 10 כי אי אפשר לבנות על אוחנה וחזיזה
חייב כנף כי עם כל הכבוד והמלחמה של סייף זה לא שחקן ל11 בכנף
בקיץ קצת טאצ׳אפים, להיפרד מסטיוארט ולהוסיף עומק לסגל.