מלפפוני ינואר 26
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
Undertheknife
- שחקן החודש
- הודה ל־: 2 פעמים
- קיבל תודה: 6 פעמים
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
- הודה ל־: 31 פעמים
- קיבל תודה: 24 פעמים
Re: מלפפוני ינואר 26
לרוב בקבוצות כמו קארפטי, הברזילאים שמסתובבים שם הם גנריים כאלה בסגנון הברזילאים שמגיעים לפה לקבוצות תחתית ליגת העל ומחליפים קבוצות כל שנה. ברוניניו עושה רושם של קצת מעל הרמה אבל לא משהו בומבסטי. מקווה שאני טועה.
אם אתה אומר את זה אז זה אומר הרבה.Kandaurov כתב: 20 ינואר 2026, 20:15 לרוב בקבוצות כמו קארפטי, הברזילאים שמסתובבים שם הם גנריים כאלה בסגנון הברזילאים שמגיעים לפה לקבוצות תחתית ליגת העל ומחליפים קבוצות כל שנה. ברוניניו עושה רושם של קצת מעל הרמה אבל לא משהו בומבסטי. מקווה שאני טועה.
בקיצור עוד סתם רכש
עוז בילו המועמד המוביל אם לא יצליחו להנחית כנף זר.
נהואל נפרד מהשחקנים ואמורה לצאת הודעה עד חמישי על עזיבתו.
את זה אני מתקשה להבין.Nirgreen כתב: 20 ינואר 2026, 22:28 עוז בילו המועמד המוביל אם לא יצליחו להנחית כנף זר.
גם אם בילו טוב ממה שיש לנו, זה סתם לסתום את אגף ימין לעונה הבאה עם בילו, קאני וסייף.
יש 2 סוגי שחקן לא אמינים בעולם הזה
1- שחקן ברזילאי עם יחצ שיש לו ניניו בסוף והוא מגיע לליגה הישראלית
2- שחקן 10 עם רגל ימין
נפילה
1- שחקן ברזילאי עם יחצ שיש לו ניניו בסוף והוא מגיע לליגה הישראלית
2- שחקן 10 עם רגל ימין
נפילה
אם היה צדק בעולם היה צריך לשחרר אותו ולשלם לו את החוזה+ 5 שנים קדימהlemmacantor כתב: 20 ינואר 2026, 12:37 אולי בעקבות פציעת אמיר כן ישאירו את פדראו. למרות שאני מטיל ספק שפדראו עוד כשיר לשחק כדורגל ברצינות.
נעשה סדר:
עד שלא סוגרים עזיבת אחד מהזרים, אי אפשר לרשום את ברוניניו. כרגע רשומים בהתאחדות 8 זרים, ובכדי לרשום את הברזילאי יש להסיר זר אחר כשהקפאה לא על הפרק.
עד שלא סוגרים עזיבת אחד מהזרים, אי אפשר לרשום את ברוניניו. כרגע רשומים בהתאחדות 8 זרים, ובכדי לרשום את הברזילאי יש להסיר זר אחר כשהקפאה לא על הפרק.
בסדר הוא בא על חשבון נהואל זה ידוע.רק מכבי כתב: אתמול, 09:49 נעשה סדר:
תעדכן אותנו מה בגזרתו, הבנתי שמצאו לו קבוצה להשאלה עד סוף העונה. למה זה מתעכב?
אני מבין שהעיכוב נובע בין היתר סביב הנושא של סעיף הרכישה.Smile כתב: אתמול, 12:01בסדר הוא בא על חשבון נהואל זה ידוע.רק מכבי כתב: אתמול, 09:49 נעשה סדר:
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 21 פעמים
חחחחח סעיף הרכישה.רק מכבי כתב: אתמול, 12:14אני מבין שהעיכוב נובע בין היתר סביב הנושא של סעיף הרכישה.Smile כתב: אתמול, 12:01בסדר הוא בא על חשבון נהואל זה ידוע.רק מכבי כתב: אתמול, 09:49 נעשה סדר:
שיגידו תודה לכל קבוצה שתקח את החוזה שלו.
אם היה אפשר, פשוט משחרר אותו בחינם ובלי פיצוי. כנל לגבי כל הזרים המנודים בקבוצה.
בסופו של דבר יש פה שחקן עם חוזה גדול ביחס למה שיכולות לשלם הקבוצות שרוצות אותו. גם אם באה קבוצה ולוקחת אותו בהשאלה, ותרצה בקיץ לרכוש אותו בסכום x הוא לא יוותר על החוזה שלו, ואתה תצטרך לפצות אותו בשביל שהוא יסכים לכל המנגנון הזה.HaifaWave כתב: אתמול, 14:00חחחחח סעיף הרכישה.
אם היה אפשר, פשוט משחרר אותו בחינם ובלי פיצוי. כנל לגבי כל הזרים המנודים בקבוצה.
זה מה שאני אומר. סעיף הרכישה לא שווה כלום, אלא רק אם הוא מתממש אוטומטית בהתקיימות תנאים סבירים. אם הדיון סביב גובה סעיף הרכישה הוא סלע המחלוקת, אז אין טעם למשוך את זה כשידוע שאנחנו רק מתים להיפטר מהחוזה שלו. במקום שישלמו לי ואני אשלם לו פשוט שישלמו לו.רק מכבי כתב: אתמול, 14:05בסופו של דבר יש פה שחקן עם חוזה גדול ביחס למה שיכולות לשלם הקבוצות שרוצות אותו. גם אם באה קבוצה ולוקחת אותו בהשאלה, ותרצה בקיץ לרכוש אותו בסכום x הוא לא יוותר על החוזה שלו, ואתה תצטרך לפצות אותו בשביל שהוא יסכים לכל המנגנון הזה.
כשאני אומר שיש מחלוקת סביב סעיף הרכישה, זה בין היתר מחלוקות בעניין איך תתבצע הרכישה, ומה ההסדר הכולל, קרי, התנאים מול הקבוצה, וגם מול השחקן.HaifaWave כתב: אתמול, 14:30זה מה שאני אומר. סעיף הרכישה לא שווה כלום, אלא רק אם הוא מתממש אוטומטית בהתקיימות תנאים סבירים. אם הדיון סביב גובה סעיף הרכישה הוא סלע המחלוקת, אז אין טעם למשוך את זה כשידוע שאנחנו רק מתים להיפטר מהחוזה שלו. במקום שישלמו לי ואני אשלם לו פשוט שישלמו לו.רק מכבי כתב: אתמול, 14:05בסופו של דבר יש פה שחקן עם חוזה גדול ביחס למה שיכולות לשלם הקבוצות שרוצות אותו. גם אם באה קבוצה ולוקחת אותו בהשאלה, ותרצה בקיץ לרכוש אותו בסכום x הוא לא יוותר על החוזה שלו, ואתה תצטרך לפצות אותו בשביל שהוא יסכים לכל המנגנון הזה.HaifaWave כתב: אתמול, 14:00
חחחחח סעיף הרכישה.
זו הייתה הכוונה.
איך זה עדיף על לשחרר שחקן ולהיות בסיכון שהמחיר של הרכש יקפוץ והמו״מ יפול?
שברוניניו יחכה כמה ימים או שהמועדון יפרד מפדראו/יובא לפני נהואל.
הבנתי שגם מול הניניו יש בעיה כי הקבוצה שלו לא רוצה לשלם לו 250 אלף יורו שהם חייבים לו אם הוא עוזב.