Shocking4U כתב: 26 ינואר 2026, 16:18
קצת על בנסון מדיונים עליו ברדיט:
"Word going around our club is that he's knees are damaged beyond repair, makes sense too he couldn't string games together for us last season when he was in form"
"The man is made of glass. Even at his best he was a super sub.
It's a shame but he is one of those players who isn't built for a full 90 game in, game out."
מבחינת יכולת, הרוב מדברים עליו כשחקן שכשיחק היה טוב, עם רגל שמאל מצויינת ודריבל. כשהוא חתם בסוונסי בתחילת השנה האוהדים שלהם היו מבסוטים כי חשבו שהוא אופציה טובה לסגל. מצד שני מעבר לסיפור עם הפציעות יש דיבורים על זה שיש לו גישה גרועה ושהוא עצלן באימונים.
HaifaWave כתב: 26 ינואר 2026, 10:51
סטיוארט זה לא כישלון. הרבה חלוצים שתוציאו אותם מההרכב יחוו ירידה חדה ביכולת, במיוחד בקבוצה שאין בה מבשלים.
מה שכישלון זה הניהול. גם פתאום שומעים שמתעדפים את בנסון על ברוניניו. כלומר הגיעו לחלון הזה עם אג'נדה מסוימת של קודם קשר 10, והאג'נדה הזו לפתע השתנתה.
צריך לשלוף איזה מנהל מקצועי מליגה א' שיבוא לעשות פה סדר.
רק מכבי כתב: 26 ינואר 2026, 11:28
מועדון של חלמאים!
סוגרים עם שחקן, השחקן לא מתאמן עם הקבוצה בשל הסגירה, אומרים לצוות להכין חולצות לו ולמשפחה, ואז מתמהמיםמ(ואז מתפלאים שלבוב מתחילה לשחק משחקים אחרי שהם רואים שמכבי מתמהמהת ונלחצת).
לא זו בלבד, אלא שפתאום הם חושבים גם להביא כנף ימין. כי יש שם בעיה(איפה הייתם עד עכשיו).
אבל בגלל שהביאו את דון בשליפה, וגם ברוניניו בדרך אז פתאום התקציב לא מאפשר רכישה נוספת, וצריך ללכת על עסקה סטייל בנסון.
הכל משתנה מהיום למחר בהתאם לתוצאה מסוימת. מנצחים את מכבי ת"א? מועדון במאניה - חושבים לשנות את התוכניות כי אולי אפשר לעשות משהו גדול העונה.
מובסים מול נתניה? העונה די גמורה. אולי עדיף לחכות לקיץ ולראות מה יהיה בשוק אז.
לשמוע ולא להאמין.
חוסר הניסיון של ליאור כל כך בולט. אי אפשר להמשיך ככה.
לא רואה פה עניין של חוסר ניסיון בתפקיד. יש לו ניסיון מכדורגל. הוא שיחק בקבוצות טובות ועוד בליגה טובה. זה חוסר הבנה בכדורגל.
למרות ששחקן כדורגל ומנהל מקצועי שייכים לקבוצת כדורגל זה ממש לא אותו דבר
לכל הפחות אין לרפאלוב ניסיון וזה תנאי סף. אם יש לו או אין לו הבנה בכדורגל זה כבר ממש לא מעניין.
מישהו צריך פה להרים את הכפפה, לעשות טובה לליאור ולכולנו ולהביא מישהו אחר. מה הם רואים שאנחנו לא?
NOSFERATU ZODD כתב: 26 ינואר 2026, 17:19
לפי וייס ונחמני מעדיפים את בנסון על ברוניניו.
ליאור הוא זה שמעדיף.
לא יאומן שעם כל הקושי ההתקפי בסוף השחקן הכי משמעותי שמביאים לכאן זה דון. אין לי מילים. מה עוד יצטרך לקרות כדי שהם יבינו שאין שחקני התקפה טובים בקבוצה ושלשם צריך לנתב את הכסף?
The real Tsepo כתב: 26 ינואר 2026, 18:33
ליאור רפאלוב הוא פועל בניין ממש טוב שהפך להיות מהנדס בניין ביום אחד. שני מקצועות שונים, לא היה ספק שהחובבנות תגרום לנזק מלבד להנהלה הגאונית שלנו
Shocking4U כתב: 26 ינואר 2026, 16:18
קצת על בנסון מדיונים עליו ברדיט:
"Word going around our club is that he's knees are damaged beyond repair, makes sense too he couldn't string games together for us last season when he was in form"
"The man is made of glass. Even at his best he was a super sub.
It's a shame but he is one of those players who isn't built for a full 90 game in, game out."
מבחינת יכולת, הרוב מדברים עליו כשחקן שכשיחק היה טוב, עם רגל שמאל מצויינת ודריבל. כשהוא חתם בסוונסי בתחילת השנה האוהדים שלהם היו מבסוטים כי חשבו שהוא אופציה טובה לסגל. מצד שני מעבר לסיפור עם הפציעות יש דיבורים על זה שיש לו גישה גרועה ושהוא עצלן באימונים.
NOSFERATU ZODD כתב: 26 ינואר 2026, 17:19
לפי וייס ונחמני מעדיפים את בנסון על ברוניניו.
ליאור הוא זה שמעדיף.
לא יאומן שעם כל הקושי ההתקפי בסוף השחקן הכי משמעותי שמביאים לכאן זה דון. אין לי מילים. מה עוד יצטרך לקרות כדי שהם יבינו שאין שחקני התקפה טובים בקבוצה ושלשם צריך לנתב את הכסף?
אין להם מושג נו, הכל זה שליפות.
אתה רואה שעל עסקת דון הלכו ברגע האחרון ולא היה שם משהו מתוכנן. אתה רואה שהכל פה זה אלתור על גבי אלתור
עסקת ברוניניו מזכירה לי קצת את נהואל, עוד בסוף לא נצליח להחתים כלום והם יחזרו לזה בסוף החלון בגלל פאניקה ולחץ של האוהדים וישימו עליו את כל המחיר. כי ככה זה כשאתה פועל מלחץ ולא מתוך מחשבה.
אין במכבי חיפה שחקני התקפה טובים.
ליאור בנה פה קבוצה אפורה ואני לא הייתי נותן לו עוד קרדיט בלהביא שחקנים.
רוצים להביא שחקן שאמור לשנות את הקבוצה על סמך זיכרון של ליאור לפני פציעות קשות.
אני מקווה שבכר לא יוותר וידרוש חיזוק טוב אחרת בסוף יאשימו גם אותו והוא לא יוכל להמשיך עוד עונה.
Shocking4U כתב: 26 ינואר 2026, 20:11
מה שמצחיק עם בנסון זה שגם אם הוא יהיה טוב, הוא לא ישאר פה. כי האופציה תהיה מאוד יקרה והוא גם כנראה יוכל להשיג לעצמו הצעות טובות יותר.
עזוב את זה.
החוזה שלו להבנתי הוא 1.5 מליון דולר.(אם מאמינים לגוגל)
זה מראש להביא אותו לכמה חודשים.
בנסון זה כאילו פלסטר עד הקיץ
כמו שאייל שני אמר ״ או הצלחה ענקית או, רוב הסיכויים, התרסקות איומה״
עסקה שלא תעלה הרבה וייתכן ותסגור פינה, אני בטוח שהיינו מקבלים את זה אם היינו יודעים שילמדו בטעויות ויביאו את השחקן המתאים בקיץ, אבל…
קשה לדעת ולהבין את כל מה שקורה שם מאחורי הקלעים - אבל ממה שאני מצליח לשמוע - בגדול יש רצון גדול לראות את בנסון, וזו עסקה לא מאוד מורכבת. ליאור יחד עם החבר'ה ששיחקו איתו דחפו והמליצו עליו. סביר להניח שאפילו עד סופ"ש תצא הודעה בנושא. ברק אישר אותו.