מלפפוני ינואר 26
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפוני ינואר 26
הוא כבר שלוש שנים לא משחק באופן סדיר, בגלל פציעות, פריימרליג, הסיבה לא משנה.
זה פרופיל קלאסי של שחקן גמור שמוכן להגיע לישראל רק כי אף קבוצה אחרת לא מעוניינת לגעת בו.
מה ההבדל בינו לבין יובאנוביץ' נניח שלפני שלוש עונות זיין פה את הליגה ואחרי שנתיים של פציעות הוא הגיע גמור לגמרי?
זה פרופיל קלאסי של שחקן גמור שמוכן להגיע לישראל רק כי אף קבוצה אחרת לא מעוניינת לגעת בו.
מה ההבדל בינו לבין יובאנוביץ' נניח שלפני שלוש עונות זיין פה את הליגה ואחרי שנתיים של פציעות הוא הגיע גמור לגמרי?
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 209 פעמים
- קיבל תודה: 157 פעמים
חייב להגיד ביושר שלא ראיתי את בנסון כמו שראיתי את יובאנוביץ' לפני שחתם.כובע קש כתב: 28 ינואר 2026, 17:18 הוא כבר שלוש שנים לא משחק באופן סדיר, בגלל פציעות, פריימרליג, הסיבה לא משנה.
ההבדל שהפיק של יובאנוביץ' היה חלוץ טוב בליגת העל והפיק של בנסון היה שחקן סגל בפרמיירליג.
זה פרופיל הרבה יותר מרשים מנסימבה ויובאנוביץ', שבמקרה של הראשון לדעתי גם היו הרבה בעיות מנטליות וזריקת זין מעבר ליכולת על המגרש.
אם זה בא בנוסף ל10 ובהשאלה עם אופציה בינואר, פחות אכפת לי. ינואר גם ככה חלון שלא קל להתנהל בו.
- The real Tsepo
- הענק הירוק
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 22 פעמים
רכש מאוד מסקרן ובגדול בעד.
אבל וזה אבל גדול, הקבוצה הזו חייבת 2-3 כוכבים מוכחים להתקפה, כדי לרוץ עד הסוף שנה הבאה. הייתי רוצה לראות כוכב אחד כזה נוחת בחלון הנוכחי כדי לצמצם פערים בקיץ, וההיסטוריה מעידה שפרופילים כאלה לא מחזיקים פה. זה לא הרכש שייתן לנו שקט שיש לנו עמדה אחת פחות לחזק בקיץ בגלל היסטוריית הפציעות שלו.
הסגל הנוכחי לא בפוזיציה של "אין לנו מה להפסיד מההעברה כזו", יש לנו, כי אנחנו צריכים מישהו אמין לשנים הבאות שיבוא עכשיו.
אם היה בא לצד עוד רכש מרשים באגף שמאל/ב10 אז לא הייתה שום בעיה.
אני מאוד מקווה שהוא יהיה היוצא מהכלל, ואני דווקא יחסית אופטימי לגביו.
אבל וזה אבל גדול, הקבוצה הזו חייבת 2-3 כוכבים מוכחים להתקפה, כדי לרוץ עד הסוף שנה הבאה. הייתי רוצה לראות כוכב אחד כזה נוחת בחלון הנוכחי כדי לצמצם פערים בקיץ, וההיסטוריה מעידה שפרופילים כאלה לא מחזיקים פה. זה לא הרכש שייתן לנו שקט שיש לנו עמדה אחת פחות לחזק בקיץ בגלל היסטוריית הפציעות שלו.
הסגל הנוכחי לא בפוזיציה של "אין לנו מה להפסיד מההעברה כזו", יש לנו, כי אנחנו צריכים מישהו אמין לשנים הבאות שיבוא עכשיו.
אם היה בא לצד עוד רכש מרשים באגף שמאל/ב10 אז לא הייתה שום בעיה.
אני מאוד מקווה שהוא יהיה היוצא מהכלל, ואני דווקא יחסית אופטימי לגביו.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 60 פעמים
- קיבל תודה: 117 פעמים
היה החלוץ הכי טוב בליגה.חזיזוש כתב: 28 ינואר 2026, 17:51 חייב לשים פה דלפ קטן- יובאנוביץ' מעולם לא זיין פה את הליגה
זה אפקט מנדלה
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
מה זאת אומרת מה כבר קרה? אתה רוצה להמשיך עם קני וקאני באגף ימין?KevinDurant כתב: 28 ינואר 2026, 16:38אני גם די מסכים.
שאתה מביא שחקן כזה בסביבות פברואר בעונה שכבר די גמורה אין יותר מדי מה להפסיד.
נניח ובתרחיש "האימים" של כולם פה, הוא עולה על הדשא ונפצע אחרי 10 דק' באכילס וגומר את העונה, אז מה כבר קרה? בקיץ הוא חוזר לאנגליה ונגמר הסיפור.
אררררבע - אחת
- KevinDurant
- חבר בבורד
ברור שלא. אני אומר "שהסיכון" במקרה הזה הוא שאנחנו ממשיכים במצב הנוכחי עד סוף העונה ושם יכולים להיערך בצורה טובה יותר להביא כנף ימין ולא בינואר.hezildo כתב: 28 ינואר 2026, 19:36מה זאת אומרת מה כבר קרה? אתה רוצה להמשיך עם קני וקאני באגף ימין?KevinDurant כתב: 28 ינואר 2026, 16:38אני גם די מסכים.
שאתה מביא שחקן כזה בסביבות פברואר בעונה שכבר די גמורה אין יותר מדי מה להפסיד.
נניח ובתרחיש "האימים" של כולם פה, הוא עולה על הדשא ונפצע אחרי 10 דק' באכילס וגומר את העונה, אז מה כבר קרה? בקיץ הוא חוזר לאנגליה ונגמר הסיפור.
הרווח פה מנגד זה שהשחקן מתחבר ופוטנציאלית הוא מעל הליגה.
שוב אני אגיד, זה רכש שאני אשמח לקבל אם מביאים 10 בהשקעה גדולה (כמו שדובר נניח על ברוניניו) ואז אחרי שהוציאו סכום כסף די משמעותי החלון, אני מוכן להמר על המשבצת הזאת (אם זה בא נניח על שחקן שגם ככה לא נשתמש בו כמו יובאנוביץ').
@KevinDurant
אבל אם הסיכון יתממש ונמשיך במצב הנוכחי אז אנחנו נשארים תקועים בלי כנף ימין.
אררררבע - אחת
- KevinDurant
- חבר בבורד
עסקאות בינואר הן תמיד סיכון.hezildo כתב: 28 ינואר 2026, 20:45 @KevinDurant
להביא את ברוניניו ב1.5-2 מיליון יורו בחוזה ל3.5 שנים זה לא סיכון?
לא זוכר מתי הבאנו בינואר זר אכזר לכן לא אכפת לי שיוציאו את זה בקיץ. הבעיה שגם זה לא יקרה כל עוד הזקן לא מוכר.
הכל אצלנו זה שליפות מהמותן נקווה שדון יתברר כשיחוק ושכמה ילדים מהנוער באמת יעשו את הקפיצת מדרגה לשנה הבאה כדי שיהיה לנו שלד ישראלי טוב. העונה הזאת גם ככה גמורה
אני הימרתי בתחילת שנה שהפועל ת״א יסיימו מעלינו מה שנשאר זה רק גביע ונצטרך את התחת של בכר בשיאו
הכל אצלנו זה שליפות מהמותן נקווה שדון יתברר כשיחוק ושכמה ילדים מהנוער באמת יעשו את הקפיצת מדרגה לשנה הבאה כדי שיהיה לנו שלד ישראלי טוב. העונה הזאת גם ככה גמורה
אני הימרתי בתחילת שנה שהפועל ת״א יסיימו מעלינו מה שנשאר זה רק גביע ונצטרך את התחת של בכר בשיאו
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 60 פעמים
- קיבל תודה: 117 פעמים
אשאל אחרת. מתי שחקן שאמרו עליו שיש סיכון רציני בהבאתו, הצליח כאן?
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 14 פעמים
הסיכון הוא רק בגלל הפציעות.KevinDurant כתב: 28 ינואר 2026, 21:17עסקאות בינואר הן תמיד סיכון.hezildo כתב: 28 ינואר 2026, 20:45 @KevinDurant
להביא את ברוניניו ב1.5-2 מיליון יורו בחוזה ל3.5 שנים זה לא סיכון?
ברוניניו לא עבר פציעות כמו בנסון, הוא שיחק באופן סדיר בשנים האחרונות.
שחקן עם רזומה פציע כזה ועוד עם הצוות הרפואי שלנו זה מתכון לכישלון. הוא יהיה יותר בטיפולים ושיקום מאשר על הדשא.
אררררבע - אחת
איפה הרכש בינואר שאמור להיות עוגן התקפי בעונה הבאה?
הבנו שמהפכות בחלון אחד זה לא משהו שעובד, אז למה לא מכינים מראש את העונה הבאה?
הבנו שמהפכות בחלון אחד זה לא משהו שעובד, אז למה לא מכינים מראש את העונה הבאה?
- KevinDurant
- חבר בבורד
בן דור כתב כשהעלה את הכתבה שבנסון נחת שבשלב זה ברוניניו לא יגיע.
עכשיו תיקן ליעשו מאמץ נוסף להביא אותו
זר או ישראלי?lemmacantor כתב: 28 ינואר 2026, 21:45 אשאל אחרת. מתי שחקן שאמרו עליו שיש סיכון רציני בהבאתו, הצליח כאן?
ישראלי היו לא מעט כאלה ביניהם אצילי
זר? נראה לי עבדולאי סק שהיה עליו דיבור של שחקן עם משכורת כבדה שלא שיחק ונמצא בירידה
נראה לי זה יותר ספציפית הפרופיל הזה של שחקן שמגיע בהשאלה עם אופציה בינואר שאף פעם לא עובד. (וגם שנראה שזה עובד כמו עם פריי זה בסוף לא עובד)
אופטימיות במכבי חיפה
אין את מי לשחרר מהזריםKevinDurant כתב: 28 ינואר 2026, 23:17 בן דור כתב כשהעלה את הכתבה שבנסון נחת שבשלב זה ברוניניו לא יגיע.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 13 פעמים
- קיבל תודה: 129 פעמים
תן קרדיט לצוות הלא רפואי שלנוhezildo כתב: 28 ינואר 2026, 13:26 בנסון יכול להיות השחקן הכי טוב בעולם אבל הוא פציע.
הוא שיחק בשנתיים וחצי האחרונות רק 24 משחקים בכל המסגרות בגלל פציעות. הצוות הרפואי שלנו יגמור אותו סופית.
הם לא צריכים שחקן פציע כדי לגמור לו קריירה
מה שהוא היה בפיק כבר לא רלוונטי, הוא לא אותו שחקן שהיה לפני 3 שנים.KevinDurant כתב: 28 ינואר 2026, 17:22חייב להגיד ביושר שלא ראיתי את בנסון כמו שראיתי את יובאנוביץ' לפני שחתם.כובע קש כתב: 28 ינואר 2026, 17:18 הוא כבר שלוש שנים לא משחק באופן סדיר, בגלל פציעות, פריימרליג, הסיבה לא משנה.
ההבדל שהפיק של יובאנוביץ' היה חלוץ טוב בליגת העל והפיק של בנסון היה שחקן סגל בפרמיירליג.
זה פרופיל הרבה יותר מרשים מנסימבה ויובאנוביץ', שבמקרה של הראשון לדעתי גם היו הרבה בעיות מנטליות וזריקת זין מעבר ליכולת על המגרש.
אם זה בא בנוסף ל10 ובהשאלה עם אופציה בינואר, פחות אכפת לי. ינואר גם ככה חלון שלא קל להתנהל בו.
גם קוואנקה בפיק היה שחקן סגל בברצלונה, אז מה?
- KevinDurant
- חבר בבורד
זה סיטואציה שונה מקוואנקה.כובע קש כתב: 29 ינואר 2026, 09:00מה שהוא היה בפיק כבר לא רלוונטי, הוא לא אותו שחקן שהיה לפני 3 שנים.KevinDurant כתב: 28 ינואר 2026, 17:22חייב להגיד ביושר שלא ראיתי את בנסון כמו שראיתי את יובאנוביץ' לפני שחתם.כובע קש כתב: 28 ינואר 2026, 17:18 הוא כבר שלוש שנים לא משחק באופן סדיר, בגלל פציעות, פריימרליג, הסיבה לא משנה.
חובת ההוכחה עליו, בוא נראה מה הוא שווה. אני מצפה שיהיה בסגל ויקבל דק' כבר בשבוע הקרוב בגביע.
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא מבין ממה אתם מופתעים. אלה העסקאות של חלון ינואר.
או שאתה מביא את ריקרדיניו ובנסון, או שאתה הולך ושם 1.5-2 מיליון יורו על שחקן כמו ברוניניו או דון.
יש שחקן כנף שמקושר לעמלק, הוא גם עם 150 דק' כל העונה ויושאל שם עם אופציה, זה משהו יותר זוהר?
או שאתה מביא את ריקרדיניו ובנסון, או שאתה הולך ושם 1.5-2 מיליון יורו על שחקן כמו ברוניניו או דון.
יש שחקן כנף שמקושר לעמלק, הוא גם עם 150 דק' כל העונה ויושאל שם עם אופציה, זה משהו יותר זוהר?
הלוואי יתחבר לו פה והוא יצליח.KevinDurant כתב: 29 ינואר 2026, 09:28זה סיטואציה שונה מקוואנקה.כובע קש כתב: 29 ינואר 2026, 09:00מה שהוא היה בפיק כבר לא רלוונטי, הוא לא אותו שחקן שהיה לפני 3 שנים.KevinDurant כתב: 28 ינואר 2026, 17:22
חייב להגיד ביושר שלא ראיתי את בנסון כמו שראיתי את יובאנוביץ' לפני שחתם.
חובת ההוכחה עליו, בוא נראה מה הוא שווה. אני מצפה שיהיה בסגל ויקבל דק' כבר בשבוע הקרוב בגביע.
אני לא רואה את זה קורה
- KevinDurant
- חבר בבורד
אני לא טוען שרוב הסיכויים פה שהוא יצליח. אם תעבור על הזרים שהגיעו לפה בשנים קודמות בחודש ינואר, 99% מהם לא המשיכו לעונה נוספת.כובע קש כתב: 29 ינואר 2026, 09:54הלוואי יתחבר לו פה והוא יצליח.KevinDurant כתב: 29 ינואר 2026, 09:28זה סיטואציה שונה מקוואנקה.כובע קש כתב: 29 ינואר 2026, 09:00
מה שהוא היה בפיק כבר לא רלוונטי, הוא לא אותו שחקן שהיה לפני 3 שנים.
אני לא רואה את זה קורה
בעונה כזאת שאנחנו לא מתחרים יותר מדי, יש פה עסקה עם סיכון גבוה אבל שאולי אפשר להרוויח ממנה משהו.
בשנה שעברה נניח הבאנו את ריקרדיניו שגם לא שיחק לפני אבל בלי פציעות ובגיל יותר טוב וגם זה לא התחבר כי התקרה שלו כנראה לא מספיק גבוהה.
אז פה הימרו על שחקן עם תקרה הרבה יותר גבוהה בתקווה שמשהו יתחבר.
אני מניח שבנוסף להכל זה שרפאלוב, בטאי וסק שיחקו אתו וחלקו אתו חדר הלבשה זה גם היה שיקול (מבחינת אופי, מבחינת יכולת לאקלם אותו בצורה יותר טובה)
אם נסיים את החלון הזה רק עם דון והפצוע הסדרתי זה יהיה מאכזב מאוד.
עם כל הכבוד לחזיזה ואוחנה אנחנו חייבים 10.
עם כל הכבוד לחזיזה ואוחנה אנחנו חייבים 10.
אתה חוזר על המנטרה הזאת מספר פעמים וזה פשוט הנחת מוצא שגויה.KevinDurant כתב: 29 ינואר 2026, 09:53 אני לא מבין ממה אתם מופתעים. אלה העסקאות של חלון ינואר.
נכון שזה הסטנדרט שהורגלנו אליו- אבל זה לא צריך להיות ככה. למה שזה יהיה ככה?
חודש לליגה כבר כל אוהד ידע לסמן את נקודות החוזק והחולשות שלנו, כל אחד ידע לשים את האצבע איפה דחוף לבצע שינוי, איפה אפשר לבצע שינוי ואיפה אפשר לחכות עם זה לעונה הבאה ולהתמודד עם מה שיש.
יש לך ראש מערך סקאוטינג שאמור לבצע את האנליזות האלו, לראות מי מתאים ומי ריאלי ולהתחיל להריץ מועמדים - זה תפקידו, על זה הוא מקבל משכורת כל ראשון לחודש.
היו כארבעה חודשים לעשות את כל זה.
בסוף? אתה מחתים שחקנים לפי המלצות סוכנים וככה זה נראה. הכל בשליפה מהמותן ואז כן, אתה צודק- יבואו כל מיני ריקדיניו, ליו וחבריהם שמגיעים לפה עם כרטיס טיסה חד כיווני ביד לחודש יוני. אבל זה לא אמור להיות ככה!
קח דוגמה- כולם ידעו שסק הולך להעדר כחודש בגלל אליפות אפריקה. כולם ידעו עוד בקיץ שפדראו לא כשיר לשחק כדורגל בשנת 25 ובספק גדול ל26. גולדברג לצערנו חצי פצוע העונה. ומה הגאונים עשו? שום דבר. בונים על זה שעיסאת יצליח לעמוד בציפיות. שיחק להם המזל שאמיר היה סבבה, אבל אף אחד לא בנה עליו וסביר שהוא לא היה מקבל צ׳אנס אילולא החיסורים.
מתי קבוצה ישראלית שחררה כוכב בינואר שלא מסיבה מאולצת כמו שרי? זה עובד לשני הכיוונים קשה מאוד לקחת לקבוצה שחקן הרכב בפורמה טובה בינואר.Kozmo כתב: 29 ינואר 2026, 12:22אתה חוזר על המנטרה הזאת מספר פעמים וזה פשוט הנחת מוצא שגויה.KevinDurant כתב: 29 ינואר 2026, 09:53 אני לא מבין ממה אתם מופתעים. אלה העסקאות של חלון ינואר.
חודש לליגה כבר כל אוהד ידע לסמן את נקודות החוזק והחולשות שלנו, כל אחד ידע לשים את האצבע איפה דחוף לבצע שינוי, איפה אפשר לבצע שינוי ואיפה אפשר לחכות עם זה לעונה הבאה ולהתמודד עם מה שיש.
יש לך ראש מערך סקאוטינג שאמור לבצע את האנליזות האלו, לראות מי מתאים ומי ריאלי ולהתחיל להריץ מועמדים - זה תפקידו, על זה הוא מקבל משכורת כל ראשון לחודש.
בסוף? אתה מחתים שחקנים לפי המלצות סוכנים וככה זה נראה. הכל בשליפה מהמותן ואז כן, אתה צודק- יבואו כל מיני ריקדיניו, ליו וחבריהם שמגיעים לפה עם כרטיס טיסה חד כיווני ביד לחודש יוני. אבל זה לא אמור להיות ככה!
קח דוגמה- כולם ידעו שסק הולך להעדר כחודש בגלל אליפות אפריקה. כולם ידעו עוד בקיץ שפדראו לא כשיר לשחק כדורגל בשנת 25 ובספק גדול ל26. גולדברג לצערנו חצי פצוע העונה. ומה הגאונים עשו? שום דבר. בונים על זה שעיסאת יצליח לעמוד בציפיות. שיחק להם המזל שאמיר היה סבבה, אבל אף אחד לא בנה עליו וסביר שהוא לא היה מקבל צ׳אנס אילולא החיסורים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
חלון ינואר הוא תמיד חלון קשה וצריך לשלם מס ואקסטרה תמיד.Kozmo כתב: 29 ינואר 2026, 12:22אתה חוזר על המנטרה הזאת מספר פעמים וזה פשוט הנחת מוצא שגויה.KevinDurant כתב: 29 ינואר 2026, 09:53 אני לא מבין ממה אתם מופתעים. אלה העסקאות של חלון ינואר.
קח לדוגמה, כשהשם של ברוניניו עלה שהוא כביכול מה שאתה מבקש: שחקן חם, בשיא, בעלייה, לא פציע או משהו בסגנון.
חצי מהתגובות בפורום אמרו שהוא בלוף ולא להביא ולא להיתקע אתו.
אמרתי מראש, אני יכול להבין אם מביאים את בנסון בנוסף לשחקן "חם" כמו ברוניניו ואחרי שהביאו את סדריק והוציאו לא מעט כסף החלון.
לבד, זה לא מספיק