מלפפוני ינואר 26
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 60 פעמים
- קיבל תודה: 117 פעמים
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
- הודה ל־: 9 פעמים
- קיבל תודה: 28 פעמים
Re: מלפפוני ינואר 26
איך אתה יודע?Nirgreen כתב: 01 פברואר 2026, 20:48 אני מקווה שלא יוציאו את הסכום שלבוב רוצים על ברוניניו, הוא לא שווה את זה.
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 60 פעמים
- קיבל תודה: 117 פעמים
למה בכלל לפתוח? זה הנושא הכי מבאס ומתסכל תמיד.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 14 פעמים
אגבה צריך מנוחה (כולנו ראינו במשחקים האחרונים) ואין עוד קשרים חוץ מרטנר ודון.
כמה זר טוב בעמדה 10 יכול לשדרג אותנו, פשוט חובה. אם זאת לא הייתי מתפשר בינואר, ואם אין שחקן מספיק טוב בנמצא הייתי עושה את המהלך בקיץ.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 14 פעמים
- קיבל תודה: 134 פעמים
לדעתי הם סתם ממחזרים דיווחים, אוי ואבוי עם יביאו בינוני-ניו
עדיף כבר להביא קיצוני שמאל איכותי לא חייב להתאבד על 10 בטח שיש לנו שחקני אמצע עם יכולת התקפיות כמו אזולאי ודון
עדיף כבר להביא קיצוני שמאל איכותי לא חייב להתאבד על 10 בטח שיש לנו שחקני אמצע עם יכולת התקפיות כמו אזולאי ודון
-
ירוק רפואי
- שחקן העונה
ברוניניו הזה עוד לא נחת פה וכבר אני לא מסוגל לשמוע עליו
יגמור כמו נהואל ואין לי מושג איך הוא ומה הרמה.
יגמור כמו נהואל ואין לי מושג איך הוא ומה הרמה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 215 פעמים
- קיבל תודה: 159 פעמים
- Kandaurov
- קודם כל נאמנות
- הודה ל־: 37 פעמים
- קיבל תודה: 25 פעמים
המלחמה הורידה את הרמה דרסטית אבל הייתי אומר שפחות או יותר דומה לרמה בישראל, יכולים להיות משחקים מאוד מהנים ומצד שני לא מעט משחקים זה סטייל ריינה נגד חדרה שיורד לך דם מהעיניים. באוקראינה יש הרבה יותר כישרונות ממה שיש בארץ זה כן, ולכן יוספי מחמם שם את הישבן בעיקר, כנ"ל אופק ביטון שפה ישחק בכל קבוצה חוץ מהגדולות קיבל שם איזה 60 דקות במצטבר.KevinDurant כתב: 04 פברואר 2026, 15:20@Kandaurov
תומר יוספי היה פה שחקן בולט מאוד בליגה ובקושי משותף שם.
הסאגה המאוסה סביב ברוניניו לצד זה שמלכתחילה יש אמביוולנטיות בקהל כלפיו מגבירה את התחושה שהוא לא יחזיק פה לאורך זמן.
אני מאד מקווה שהמועדון מגיש הצעות גבוהות כי הוא באמת מאמין בשחקן ולא כי יש לחץ להחתים 10.
שם רגע בצד את המספרים ואת זה שלא מדובר כרגע באיזה מגה סטאר שהוא בגדר קונצנזוס. מי שהעמיק לגביו, מה בעצם הוא אמור לתת לנו ברמה המצקןעית שהמועדון מתעקש עליו (מעבר לצורך ב-10)?
אני מאד מקווה שהמועדון מגיש הצעות גבוהות כי הוא באמת מאמין בשחקן ולא כי יש לחץ להחתים 10.
שם רגע בצד את המספרים ואת זה שלא מדובר כרגע באיזה מגה סטאר שהוא בגדר קונצנזוס. מי שהעמיק לגביו, מה בעצם הוא אמור לתת לנו ברמה המצקןעית שהמועדון מתעקש עליו (מעבר לצורך ב-10)?
ברוניניו ממש מזכיר את הסאגה עם נהואל.
נקווה שלא יסתיים אותו הדבר.
מושכים ומושכים עד סוף החלון, משחילים לנו אותו במחיר שהוא לא באמת שווה ואז מקבלים חתול בשק.
נקווה שלא יסתיים אותו הדבר.
מושכים ומושכים עד סוף החלון, משחילים לנו אותו במחיר שהוא לא באמת שווה ואז מקבלים חתול בשק.
דיווח בחו״ל שאסאדי ירד מהפרק.
מניח שזו הסיבה שהעלו את ההצעה על ברוניניו ועלו הבוקר כתבות שמנסים לסגור אותו.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
יהיה מצחיק אם יגיע, יהיה פלופ ובקיץ נהיה תקועים עם 2 קשרים התקפיים שעלו 2 מיליון יורו וצריך להעיף מהקבוצה (הוא ונהואל)
אין איזה קשר מהנוער שאפשר להריץ? גם ככה העונה הזאת לא הולכת לשום מקום אולי נרוויח מישהו
נשמע כאילו יש להם 2-3 מועמדים לכל עמדה שהם מחפשים וברגע שאחד נופל הם בלחץ אטומי.
עדיף שלא יביאו כלום אם הולכים על הדיפולט ויחכו לחלון הקיץ שם סביר להניח שיהיה יותר קל להביא מישהו מתאים יותר.
עדיף שלא יביאו כלום אם הולכים על הדיפולט ויחכו לחלון הקיץ שם סביר להניח שיהיה יותר קל להביא מישהו מתאים יותר.
חבל. אסאדי נשמע מועמד הרבה יותר טוב, מבלי להוריד מברוניניו.ברק.י כתב: אתמול, 12:25 דיווח בחו״ל שאסאדי ירד מהפרק.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מקווה שברוניניו במידה ויגיע יעשה פה קפיצת מדרגה מבחינת מספרים כי המספרים שלו מאוד מזכירים את של נהואל, אף עונה של 10 שערים ויש לו סך הכל 10 בישולים בקריירה ב202 הופעות שזה מספר מאוד נמוך עבור קשר התקפי.
אנשים תמיד אוהבים להשוות ולקטלג בלי קשר. את שרי השוו בהתחלה לפריי. את נאוהל ניסו להשוות לשרי. ובמשחקים הראשונים השוו את סטיוארט לפיירו. לא חסרות דוגמאות.
ספיציפית במקרה הזה בהנחה והוא יגיע זה יהיה בסיטואציה דומה:
יגיע בימים האחרונים של החלון כשהקבוצה משוועת לשחקן בעמדה שלו ועל זה הוא יגיע בתג מחיר גבוה אחרי שעשו על הייפ כבר מעל חודש.
ולכן הציפיות ממנו מהקהל והתקשורת יהיו בהתאם ללא ימי חסד. אחרי שני משחקים יתחילו להשוות אותו לנאוהל לטוב ולרע.