ומה שמדהים שחוץ מפלורס שלא היה מעורב בבניית הסגל פה בשום צורה, לא מדברים בכלל על אנשים שישימו את המפתחות.HaifaWave כתב: 11 פברואר 2026, 08:40 העונה הזו היא כישלון מוחלט. לא כי לא התמודדנו על האליפות אלא כי לא בנו כאן תשתית ("עונת בלבול") שעם חיזוקים מסוימים בקיץ תתמודד על האליפות בעונה הבאה.
מלפפוני ינואר 26
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 252 פעמים
- קיבל תודה: 178 פעמים
Re: מלפפוני ינואר 26
אל תדאג, הם עשו כבר מהלך בזק על ציצואשוויליירוק רפואי כתב: 11 פברואר 2026, 08:54 יש כמה מגנים שמאליים חופשים שסיימו חוזה בחודש האחרון/ינואר
אולי הכושלים יעשו מהלך, אני אישית בספק.
https://www.transfermarkt.com/spieler/v ... e&yt0=Show
- Kandaurov
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 45 פעמים
- קיבל תודה: 28 פעמים
במידה ומריצים את ינון ורוצים להביא מגן שמאלי מחליף, מניח שהקבוצה מכירה שבליגה שניה באוקראינה בקבוצת Bukovyna יש מגן שמאלי יהודי(שכחתי את השם) אבל הוא די לא ברמה.
עדיף על גולאני וציציאשווילי בקו 4 כמובן אבל עדיין לא ברמה.
עדיף על גולאני וציציאשווילי בקו 4 כמובן אבל עדיין לא ברמה.
-
Undertheknife
- שחקן החודש
- הודה ל־: 3 פעמים
- קיבל תודה: 7 פעמים
- Kandaurov
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 45 פעמים
- קיבל תודה: 28 פעמים
מה זה עוד מסוגלים? ברגע שתגיע הצעה מתאימה של 3 ומעלה הם ימכרו בלי למצמץ.
צנצי כבר מפרסם שיש מגעים מול וולף "במידה וירמקוב ימכר"
צנצי כבר מפרסם שיש מגעים מול וולף "במידה וירמקוב ימכר"
מבין אותם.
אבל צריך ללמוד מזה לפעמים הבאות, תמיד להכניס סעיף שנוכל להחזיר מושאלים בינואר, אפילו תמורת פיצוי מסויים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
ברור, למה שישחררו אותו?
מדהים (ששוב) לא למדו מעסקת ירין לוי ולא מכניסים סעיפים לשבירת השאלה בינואר.
גם אם צריך לפצות קבוצה בסכום מסוים או להתנות את ההשאלה בסעיפים כאלה.
כושלים אפסים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 14 פעמים
- קיבל תודה: 153 פעמים
שום סיכוי שירמקוב ימכר בחלון הזה, אפילו להם יש מספיק מודעות עצמית כדי להבין מה זה יעשה לקהל.
לגבי מגן שמאלי, עם כל הכבוד לירידה ביכולת של שון גולדברג, הוא עדיין עדיף לי שם כמחליף מאשר ריג׳ן גרוע שמשחק מחליף בכפר סבא.
לגבי מגן שמאלי, עם כל הכבוד לירידה ביכולת של שון גולדברג, הוא עדיין עדיף לי שם כמחליף מאשר ריג׳ן גרוע שמשחק מחליף בכפר סבא.
מסכים.Shocking4U כתב: 11 פברואר 2026, 11:03 שום סיכוי שירמקוב ימכר בחלון הזה, אפילו להם יש מספיק מודעות עצמית כדי להבין מה זה יעשה לקהל.
אני בטוח שבכר לא יתן לציצואשווילי אפילו דקה ואם הוא יצטרך הוא יעדיף לאלתר שם עם שחקנים אחרים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
ברור. הוא לא יראה פה דקה אפילו. הם סתם עושים רעש להראות שהם עובדיםכובע קש כתב: 11 פברואר 2026, 11:22מסכים.Shocking4U כתב: 11 פברואר 2026, 11:03 שום סיכוי שירמקוב ימכר בחלון הזה, אפילו להם יש מספיק מודעות עצמית כדי להבין מה זה יעשה לקהל.
אני בטוח שבכר לא יתן לציצואשווילי אפילו דקה ואם הוא יצטרך הוא יעדיף לאלתר שם עם שחקנים אחרים.
דקה 3:40
גול שכפר סבא חטפו על הראש של ציצואשווילי במשחק האחרון נגד קריית ים.
היו עוד כמה גולים שקיבלו על הראש שלו העונה, אין לי כוח לחפש אותם
חד משמעית.
הוא יאלתר עם קני, בטאיי, 3 בלמים.
לא מאמין שציצו יראה יותר מחצי שעה עד סוף העונה וגם זה אולי באיזה גרבז טיים.
הוא יאלתר עם קני, בטאיי, 3 בלמים.
לא מאמין שציצו יראה יותר מחצי שעה עד סוף העונה וגם זה אולי באיזה גרבז טיים.
- KevinDurant
- חבר בבורד
הוא לא ישחק פה דקה, אין לך מה לדאוג.כובע קש כתב: 11 פברואר 2026, 11:29
זה ברור.KevinDurant כתב: 11 פברואר 2026, 11:30הוא לא ישחק פה דקה, אין לך מה לדאוג.כובע קש כתב: 11 פברואר 2026, 11:29
הבאתי דוגמא בשלוף להדגיש כמה הוא חלש
- KevinDurant
- חבר בבורד
אין צורך בדוגמאות. אם הוא לא פותח בהפועל כפ''ס ברור שהוא לא ברמה של מכבי חיפהכובע קש כתב: 11 פברואר 2026, 11:31זה ברור.KevinDurant כתב: 11 פברואר 2026, 11:30הוא לא ישחק פה דקה, אין לך מה לדאוג.כובע קש כתב: 11 פברואר 2026, 11:29
הבאתי דוגמא בשלוף להדגיש כמה הוא חלש
אם הייתי שחקן כדורגל פעיל, אז כמו שמועדון היה בוחן את היסטורית הפציעות שלי, אני גם הייתי בוחן את היסטורית הפציעות במועדון, ודגל אדום היה מתנוסס מעל מכבי חיפה.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 64 פעמים
- קיבל תודה: 141 פעמים
תלוי במעמד השחקן. אם אני שחקן רציני הייתי בוחן בהחלט את הפרויקט אליו מגיע והייתי פוסל את מכבי חיפה על הסף.HaifaWave כתב: 11 פברואר 2026, 11:46 אם הייתי שחקן כדורגל פעיל, אז כמו שמועדון היה בוחן את היסטורית הפציעות שלי, אני גם הייתי בוחן את היסטורית הפציעות במועדון, ודגל אדום היה מתנוסס מעל מכבי חיפה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
ללא ספק. עם כל הכבוד לקהל ולאיצטדיון, שחקן כדורגל רציני יעדיף לשמור על הגוף שלו, והוא גם לא ירצה שהקבוצה הבאה שלו אחרי מכבי חיפה תראה גיליון פציעות ארוך כשבפועל הוא נעדר פי שניים זמן על כל פציעה כי לא החזירו בזמן או טיפלו כמו שצריך, או שמראש שיתפו אותו כשלא היה צריך.lemmacantor כתב: 11 פברואר 2026, 12:01תלוי במעמד השחקן. אם אני שחקן רציני הייתי בוחן בהחלט את הפרויקט אליו מגיע והייתי פוסל את מכבי חיפה על הסף.HaifaWave כתב: 11 פברואר 2026, 11:46 אם הייתי שחקן כדורגל פעיל, אז כמו שמועדון היה בוחן את היסטורית הפציעות שלי, אני גם הייתי בוחן את היסטורית הפציעות במועדון, ודגל אדום היה מתנוסס מעל מכבי חיפה.
יש רכש!!!
וולקאם בק טומי.
המגן השמאלי, שגדל במחלקת הנוער במכבי וזכה עימה באליפות, הושאל העונה להפועל כפר סבא וחוזר למועדון. טומי יצטרף לאימוני הקבוצה בשישי הקרוב.
וולקאם בק טומי.
המגן השמאלי, שגדל במחלקת הנוער במכבי וזכה עימה באליפות, הושאל העונה להפועל כפר סבא וחוזר למועדון. טומי יצטרף לאימוני הקבוצה בשישי הקרוב.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 109 פעמים
- קיבל תודה: 62 פעמים
אפילו עם הפסימיות שלי שמתועדת פה לאורך כל העמודים לא חשבתי שיצליחו להתנהל בכזאת אנמיות עלובה
באמת שצריך להעביר השתלמיות במכבי איך לא לעבוד
אתה רואה את הדיברורים כבר שנים. התשובה היא כן.כובע קש כתב: 11 פברואר 2026, 13:44 "הועדף על פני פיינגזיכט בנוער"
הם באמת חושבים שהקהל עד כדי כך טיפש?
-
lemmacantor
- סמל ירוק
לא ציפיתי לכלום. אפילו חשבתי שהרכש יבוא יותר מאוחר מאשר דון בא. למה שזה יהיה שונה? זו תקופה שכורה פר אקסלנס. מנסים להחביא אותה מאחורי בכר. לשם כך מונה.DelPiero כתב: 11 פברואר 2026, 17:55 אפילו עם הפסימיות שלי שמתועדת פה לאורך כל העמודים לא חשבתי שיצליחו להתנהל בכזאת אנמיות עלובה
-
lemmacantor
- סמל ירוק
ליברמן, לנעול. תודה לאל, היום הזה הגיע.