הוא היה עושה את זה בשביל כמה שקליםdyarok כתב: 19 ינואר 2026, 18:36 מי שחושב למכור אותו ב 3 מיליון יורו צריך להחליף את סמל הקבוצה ללוזוניה או אשדוד.
גיורגי ירמקוב - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: גיורגי ירמקוב - נושא רשמי
לפי טרנספרמרקט השווי שלו הגיע כבר ל 2.5 מליון.
קשה לי להאמין שימכרו ב3. לפחות 4 וגם זה להיות פראיירים.
קשה לי להאמין שימכרו ב3. לפחות 4 וגם זה להיות פראיירים.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 109 פעמים
- קיבל תודה: 62 פעמים
לא מעניין בכמה ימכר
רק שיישאר. כל השאר לא רלוונטי.
מנהלים נראה לי צריך חוק פורום שדיון כזה על עלות מכירה תגרום להרחקה
וברצינות עכשיו.. כמה נכנס לא שווה כמה יוצא.
אם משהו היינו צריכים ללמוד מכל המכירות בשנים האחרונות זה שלא מגיע אף פעם מחליף ראוי
רק שיישאר. כל השאר לא רלוונטי.
מנהלים נראה לי צריך חוק פורום שדיון כזה על עלות מכירה תגרום להרחקה
וברצינות עכשיו.. כמה נכנס לא שווה כמה יוצא.
אם משהו היינו צריכים ללמוד מכל המכירות בשנים האחרונות זה שלא מגיע אף פעם מחליף ראוי
- Kandaurov
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 45 פעמים
- קיבל תודה: 28 פעמים
במקום להתחנף אליו ולהביא לו את סרטן הקפטן ל 20 דקות, תציעו לו חוזה נורמלי כיאה למעמד שלו.
אחד המשתכרים הכי נמוכים בקבוצה, הוא אולי השחקן הכי חשוב שלנו וגם קפטן מסתבר. מדהים.
אחד המשתכרים הכי נמוכים בקבוצה, הוא אולי השחקן הכי חשוב שלנו וגם קפטן מסתבר. מדהים.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 64 פעמים
- קיבל תודה: 141 פעמים
זה שחר קלאסי. על מה שצריך הוא לא משלם.Kandaurov כתב: 16 פברואר 2026, 09:45 במקום להתחנף אליו ולהביא לו את סרטן הקפטן ל 20 דקות, תציעו לו חוזה נורמלי כיאה למעמד שלו.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- Kandaurov
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 45 פעמים
- קיבל תודה: 28 פעמים
ידוע.lemmacantor כתב: 16 פברואר 2026, 09:53זה שחר קלאסי. על מה שצריך הוא לא משלם.Kandaurov כתב: 16 פברואר 2026, 09:45 במקום להתחנף אליו ולהביא לו את סרטן הקפטן ל 20 דקות, תציעו לו חוזה נורמלי כיאה למעמד שלו.
עשו את אותו הטריק עם סבע(רק שאצלו זה היה באיזה משחק אימון)
משתכר פחות מחזיזה. בדיוק כמו משרד ממשלתי. הותיקים עם התפוקה הנמוכה משתכרים הרבה יותר גבוה מהעובדים המצטיינים.
בפועל היה צריך כבר בתחילת העונה אחרי ההופעות הראשונות לתת לירמקוב חוזה של 450 אלף יורו לחמש שנים וכבר לפני שנתיים לחפש לחזיזה קבוצה אחרת.
בפועל היה צריך כבר בתחילת העונה אחרי ההופעות הראשונות לתת לירמקוב חוזה של 450 אלף יורו לחמש שנים וכבר לפני שנתיים לחפש לחזיזה קבוצה אחרת.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 250 פעמים
- קיבל תודה: 178 פעמים
משהו שאני חייב להבין.
נתנו לו בתחילת העונה כביכול סוכריה בכך שהכפילו לו את החוזה. הוא על הנייר אמור לסיים חוזה בקיץ 2027.
זה נעשה כמובן במחשכים אז אי אפשר לדעת, אבל אני מאוד מקווה שמישהו שם חשב על לדחוף לו עוד עונה בחוזה או לתת אופציה כדי שלא נגיע לקיץ הקרוב כשהוא בשנת חוזה.
אם לא, זה החלטה שיכולה לעלות למועדון במיליונים.
נתנו לו בתחילת העונה כביכול סוכריה בכך שהכפילו לו את החוזה. הוא על הנייר אמור לסיים חוזה בקיץ 2027.
זה נעשה כמובן במחשכים אז אי אפשר לדעת, אבל אני מאוד מקווה שמישהו שם חשב על לדחוף לו עוד עונה בחוזה או לתת אופציה כדי שלא נגיע לקיץ הקרוב כשהוא בשנת חוזה.
אם לא, זה החלטה שיכולה לעלות למועדון במיליונים.
מיותר להישאר עם המחשבה שהחוזה שלו הוארך.
לא הוציאו הודעה פורמלית על הארכה, מדברים על זה שמקווים להאריך לו חוזה במקביל לדיווחים על מכירה אפשרית בקרוב ובקיץ הדיווחים הראשונים דיברו בכלל על תחרות בינו לבין כיוף.
המועדון לא השכיל להבין בתחילת העונה שיש להם נכס ביד.
הוא לא יהיה פה בקיץ. כתבתי את זה פה כבר בעבר, אבל אני לא חושב שיהיה לו אינטרס משמעותי להישאר עוד.
לא הוציאו הודעה פורמלית על הארכה, מדברים על זה שמקווים להאריך לו חוזה במקביל לדיווחים על מכירה אפשרית בקרוב ובקיץ הדיווחים הראשונים דיברו בכלל על תחרות בינו לבין כיוף.
המועדון לא השכיל להבין בתחילת העונה שיש להם נכס ביד.
הוא לא יהיה פה בקיץ. כתבתי את זה פה כבר בעבר, אבל אני לא חושב שיהיה לו אינטרס משמעותי להישאר עוד.
באיזה סכום את מעריך שזה ישתלם לשני הצדדים?
ב-6 ומעלה יהיה לו קשה לצאת ואם המועדון ירוויח עליו בסביבות ה-2 בעתיד הם יעדיפו כבר למכור אותו בקיץ בסכום גבוה יותר.
חלאיילי זה מקרה שונה כי האב רצה ששני הבנים שלו יפרצו אצלנו וחלאיילי היה עוד לפני הפריצה. לירמקוב אין איזה רגש חזק שיגרום לו לתת עוד עונה פה והוא כבר עכשיו אחרי הפריצה. יש לו הזדמנות להתקדם כבר הקיץ או לסיים את העונה הבאה עם הכרטיס ביד.
מועדון חכם היה סוגר כבר מעכשיו את גלזר, אבל אני מתקשה להאמין שילכו על זה, גם כי השכר שלו גבוה וגם כי ירצו בעוד שנתיים בערך להריץ את גולנקוב. הם ימכרו את ירמקוב ויחפשו שוער ישראלי בשכר סביר לעונה-שתיים עם אופציה.
הם יכלו לקבל עכשיו 3 מליון דולר ופסלו את זה, לגבי השחקן אתה צודק ב100% שהכי כדאי זה לצאת עם הכרטיס ביד, וזה שווה יותר מאחוזים ממכירה, כי כשהכרטיס ביד - הרבה יותר קל להתפרע עם המענק חתימה.ברק.י כתב: אתמול, 08:03באיזה סכום את מעריך שזה ישתלם לשני הצדדים?
ב-6 ומעלה יהיה לו קשה לצאת ואם המועדון ירוויח עליו בסביבות ה-2 בעתיד הם יעדיפו כבר למכור אותו בקיץ בסכום גבוה יותר.
חלאיילי זה מקרה שונה כי האב רצה ששני הבנים שלו יפרצו אצלנו וחלאיילי היה עוד לפני הפריצה. לירמקוב אין איזה רגש חזק שיגרום לו לתת עוד עונה פה והוא כבר עכשיו אחרי הפריצה. יש לו הזדמנות להתקדם כבר הקיץ או לסיים את העונה הבאה עם הכרטיס ביד.
מועדון חכם היה סוגר כבר מעכשיו את גלזר, אבל אני מתקשה להאמין שילכו על זה, גם כי השכר שלו גבוה וגם כי ירצו בעוד שנתיים בערך להריץ את גולנקוב. הם ימכרו את ירמקוב ויחפשו שוער ישראלי בשכר סביר לעונה-שתיים עם אופציה.
אגב דומה גם בהייטק שעובד שבא לא דרך חברת השמה חוסך את המענק המטורף שמשלמים להם וככה אפשר יותר לבוא לקראת העובד.
חזרה לירמקוב - נראה לי שכן טוב לו פה, והוא עוד די צעיר, אז בתנאים טובים עם סעיף סביר של 6-7 מליון מאמין שיהיה מוכן להשאר ( גם הרבה תלוי בסוכן )
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 64 פעמים
- קיבל תודה: 141 פעמים
שמע, הלוואי ואתה צודק.benrey כתב: אתמול, 15:01הם יכלו לקבל עכשיו 3 מליון דולר ופסלו את זה, לגבי השחקן אתה צודק ב100% שהכי כדאי זה לצאת עם הכרטיס ביד, וזה שווה יותר מאחוזים ממכירה, כי כשהכרטיס ביד - הרבה יותר קל להתפרע עם המענק חתימה.ברק.י כתב: אתמול, 08:03באיזה סכום את מעריך שזה ישתלם לשני הצדדים?
אגב דומה גם בהייטק שעובד שבא לא דרך חברת השמה חוסך את המענק המטורף שמשלמים להם וככה אפשר יותר לבוא לקראת העובד.
חזרה לירמקוב - נראה לי שכן טוב לו פה, והוא עוד די צעיר, אז בתנאים טובים עם סעיף סביר של 6-7 מליון מאמין שיהיה מוכן להשאר ( גם הרבה תלוי בסוכן )
קשה לי לראות סיטואציה שמצליחים להשאיר אותו פה לעוד עונה.