גיורגי ירמקוב - נושא רשמי

Adi81
שחקן העונה
הודה ל־: 30 פעמים
קיבל תודה: 24 פעמים

Re: גיורגי ירמקוב - נושא רשמי

שליחה על ידי Adi81 »

dyarok כתב: 19 ינואר 2026, 18:36 מי שחושב למכור אותו ב 3 מיליון יורו צריך להחליף את סמל הקבוצה ללוזוניה או אשדוד.
הוא היה עושה את זה בשביל כמה שקלים
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד
הודה ל־: 52 פעמים
קיבל תודה: 109 פעמים

שליחה על ידי Smile »

לפי טרנספרמרקט השווי שלו הגיע כבר ל 2.5 מליון.
קשה לי להאמין שימכרו ב3. לפחות 4 וגם זה להיות פראיירים.
סמל אישי של משתמש
DelPiero
אלוף המדינה
הודה ל־: 109 פעמים
קיבל תודה: 62 פעמים

שליחה על ידי DelPiero »

לא מעניין בכמה ימכר

רק שיישאר. כל השאר לא רלוונטי.
מנהלים נראה לי צריך חוק פורום שדיון כזה על עלות מכירה תגרום להרחקה ;)

וברצינות עכשיו.. כמה נכנס לא שווה כמה יוצא.

אם משהו היינו צריכים ללמוד מכל המכירות בשנים האחרונות זה שלא מגיע אף פעם מחליף ראוי
:!: יענקלך
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
מחוזר באירופה
הודה ל־: 45 פעמים
קיבל תודה: 28 פעמים

שליחה על ידי Kandaurov »

במקום להתחנף אליו ולהביא לו את סרטן הקפטן ל 20 דקות, תציעו לו חוזה נורמלי כיאה למעמד שלו.
אחד המשתכרים הכי נמוכים בקבוצה, הוא אולי השחקן הכי חשוב שלנו וגם קפטן מסתבר. מדהים.
lemmacantor
סמל ירוק
הודה ל־: 64 פעמים
קיבל תודה: 141 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

Kandaurov כתב: 16 פברואר 2026, 09:45 במקום להתחנף אליו ולהביא לו את סרטן הקפטן ל 20 דקות, תציעו לו חוזה נורמלי כיאה למעמד שלו.
אחד המשתכרים הכי נמוכים בקבוצה, הוא אולי השחקן הכי חשוב שלנו וגם קפטן מסתבר. מדהים.
זה שחר קלאסי. על מה שצריך הוא לא משלם.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Kandaurov
מחוזר באירופה
הודה ל־: 45 פעמים
קיבל תודה: 28 פעמים

שליחה על ידי Kandaurov »

lemmacantor כתב: 16 פברואר 2026, 09:53
Kandaurov כתב: 16 פברואר 2026, 09:45 במקום להתחנף אליו ולהביא לו את סרטן הקפטן ל 20 דקות, תציעו לו חוזה נורמלי כיאה למעמד שלו.
זה שחר קלאסי. על מה שצריך הוא לא משלם.
ידוע.
עשו את אותו הטריק עם סבע(רק שאצלו זה היה באיזה משחק אימון)
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 89 פעמים
קיבל תודה: 59 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

לדעתי אין סיכוי שהוא נשאר בקיץ
HaifaWave
חבר בבורד
הודה ל־: 89 פעמים
קיבל תודה: 67 פעמים

שליחה על ידי HaifaWave »

משתכר פחות מחזיזה. בדיוק כמו משרד ממשלתי. הותיקים עם התפוקה הנמוכה משתכרים הרבה יותר גבוה מהעובדים המצטיינים.
בפועל היה צריך כבר בתחילת העונה אחרי ההופעות הראשונות לתת לירמקוב חוזה של 450 אלף יורו לחמש שנים וכבר לפני שנתיים לחפש לחזיזה קבוצה אחרת.
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 250 פעמים
קיבל תודה: 178 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

משהו שאני חייב להבין.

נתנו לו בתחילת העונה כביכול סוכריה בכך שהכפילו לו את החוזה. הוא על הנייר אמור לסיים חוזה בקיץ 2027.

זה נעשה כמובן במחשכים אז אי אפשר לדעת, אבל אני מאוד מקווה שמישהו שם חשב על לדחוף לו עוד עונה בחוזה או לתת אופציה כדי שלא נגיע לקיץ הקרוב כשהוא בשנת חוזה.

אם לא, זה החלטה שיכולה לעלות למועדון במיליונים.
ברק.י
אגדה ירוקה
הודה ל־: 157 פעמים
קיבל תודה: 33 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

מיותר להישאר עם המחשבה שהחוזה שלו הוארך.
לא הוציאו הודעה פורמלית על הארכה, מדברים על זה שמקווים להאריך לו חוזה במקביל לדיווחים על מכירה אפשרית בקרוב ובקיץ הדיווחים הראשונים דיברו בכלל על תחרות בינו לבין כיוף.
המועדון לא השכיל להבין בתחילת העונה שיש להם נכס ביד.
הוא לא יהיה פה בקיץ. כתבתי את זה פה כבר בעבר, אבל אני לא חושב שיהיה לו אינטרס משמעותי להישאר עוד.
סמל אישי של משתמש
benrey
אלוף המדינה
הודה ל־: 63 פעמים
קיבל תודה: 73 פעמים

שליחה על ידי benrey »

צריך לעשות איתו נוהל חלאיילי, סעיף שחרור גבוהה ולתת לו אחוזים
ברק.י
אגדה ירוקה

שליחה על ידי ברק.י »

benrey כתב: 16 פברואר 2026, 20:46 צריך לעשות איתו נוהל חלאיילי, סעיף שחרור גבוהה ולתת לו אחוזים
באיזה סכום את מעריך שזה ישתלם לשני הצדדים?
ב-6 ומעלה יהיה לו קשה לצאת ואם המועדון ירוויח עליו בסביבות ה-2 בעתיד הם יעדיפו כבר למכור אותו בקיץ בסכום גבוה יותר.

חלאיילי זה מקרה שונה כי האב רצה ששני הבנים שלו יפרצו אצלנו וחלאיילי היה עוד לפני הפריצה. לירמקוב אין איזה רגש חזק שיגרום לו לתת עוד עונה פה והוא כבר עכשיו אחרי הפריצה. יש לו הזדמנות להתקדם כבר הקיץ או לסיים את העונה הבאה עם הכרטיס ביד.

מועדון חכם היה סוגר כבר מעכשיו את גלזר, אבל אני מתקשה להאמין שילכו על זה, גם כי השכר שלו גבוה וגם כי ירצו בעוד שנתיים בערך להריץ את גולנקוב. הם ימכרו את ירמקוב ויחפשו שוער ישראלי בשכר סביר לעונה-שתיים עם אופציה.
סמל אישי של משתמש
benrey
אלוף המדינה
הודה ל־: 63 פעמים
קיבל תודה: 73 פעמים

שליחה על ידי benrey »

ברק.י כתב: אתמול, 08:03
benrey כתב: 16 פברואר 2026, 20:46 צריך לעשות איתו נוהל חלאיילי, סעיף שחרור גבוהה ולתת לו אחוזים
ב-6 ומעלה יהיה לו קשה לצאת ואם המועדון ירוויח עליו בסביבות ה-2 בעתיד הם יעדיפו כבר למכור אותו בקיץ בסכום גבוה יותר.

חלאיילי זה מקרה שונה כי האב רצה ששני הבנים שלו יפרצו אצלנו וחלאיילי היה עוד לפני הפריצה. לירמקוב אין איזה רגש חזק שיגרום לו לתת עוד עונה פה והוא כבר עכשיו אחרי הפריצה. יש לו הזדמנות להתקדם כבר הקיץ או לסיים את העונה הבאה עם הכרטיס ביד.

מועדון חכם היה סוגר כבר מעכשיו את גלזר, אבל אני מתקשה להאמין שילכו על זה, גם כי השכר שלו גבוה וגם כי ירצו בעוד שנתיים בערך להריץ את גולנקוב. הם ימכרו את ירמקוב ויחפשו שוער ישראלי בשכר סביר לעונה-שתיים עם אופציה.
הם יכלו לקבל עכשיו 3 מליון דולר ופסלו את זה, לגבי השחקן אתה צודק ב100% שהכי כדאי זה לצאת עם הכרטיס ביד, וזה שווה יותר מאחוזים ממכירה, כי כשהכרטיס ביד - הרבה יותר קל להתפרע עם המענק חתימה.
אגב דומה גם בהייטק שעובד שבא לא דרך חברת השמה חוסך את המענק המטורף שמשלמים להם וככה אפשר יותר לבוא לקראת העובד.

חזרה לירמקוב - נראה לי שכן טוב לו פה, והוא עוד די צעיר, אז בתנאים טובים עם סעיף סביר של 6-7 מליון מאמין שיהיה מוכן להשאר ( גם הרבה תלוי בסוכן )
Ambient
משחק בשביל הסמל
קיבל תודה: 4 פעמים

שליחה על ידי Ambient »

גלזר גם דופק הופעות של כיוף לא מעט. מעדיף את האוקראיני מהנוער עליו
lemmacantor
סמל ירוק
הודה ל־: 64 פעמים
קיבל תודה: 141 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

לא צריך מי שכבר נפל כאן.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
ברק.י
אגדה ירוקה

שליחה על ידי ברק.י »

benrey כתב: אתמול, 15:01
ברק.י כתב: אתמול, 08:03

הם יכלו לקבל עכשיו 3 מליון דולר ופסלו את זה, לגבי השחקן אתה צודק ב100% שהכי כדאי זה לצאת עם הכרטיס ביד, וזה שווה יותר מאחוזים ממכירה, כי כשהכרטיס ביד - הרבה יותר קל להתפרע עם המענק חתימה.
אגב דומה גם בהייטק שעובד שבא לא דרך חברת השמה חוסך את המענק המטורף שמשלמים להם וככה אפשר יותר לבוא לקראת העובד.

חזרה לירמקוב - נראה לי שכן טוב לו פה, והוא עוד די צעיר, אז בתנאים טובים עם סעיף סביר של 6-7 מליון מאמין שיהיה מוכן להשאר ( גם הרבה תלוי בסוכן )
שמע, הלוואי ואתה צודק.
קשה לי לראות סיטואציה שמצליחים להשאיר אותו פה לעוד עונה.
שלח תגובה