צריך לחשוב מה הסיכוי הכי גבוה שבעוד שנתיים הקבוצה תיראה טוב יותר. אני רואה שלוש אפשרויות:
1. ממנים צוות זר כולל מנהל מקצועי - אפשרות שבה הסיכוי לשיפור הוא נמוך לאור הזרים שמביאים לפה.
2. ממשיכים עם בכר ורפאלוב - אפשרות עדיפה ממינוי צוות זר, אבל הסיכוי לכישלון הוא גבוה מהסיכוי להצלחה.
3. מינוי צוות ישראלי אחר - לדעתי האפשרות הכי טובה שיש היא להביא את מה שמצליח במועדונים אחרים - ברדה/ אלמוג כהן וברק יצחקי/ קוז'וך.
נכון, לא מדובר באפשרות הכי נוצצת, אבל זו האפשרות הכי טובה ועם סיכויי ההצלחה הכי גבוהים בעיניי מבין מה שעל השולחן.
מכבי קינדה חיפה 2025/2026 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מכבי קינדה חיפה 2025/2026 : נושא רשמי
זה לא משנה כל עוד שחר הוא הבעליםHaifaWave כתב: אתמול, 20:10 צריך לחשוב מה הסיכוי הכי גבוה שבעוד שנתיים הקבוצה תיראה טוב יותר. אני רואה שלוש אפשרויות:
1. ממנים צוות זר כולל מנהל מקצועי - אפשרות שבה הסיכוי לשיפור הוא נמוך לאור הזרים שמביאים לפה.
2. ממשיכים עם בכר ורפאלוב - אפשרות עדיפה ממינוי צוות זר, אבל הסיכוי לכישלון הוא גבוה מהסיכוי להצלחה.
3. מינוי צוות ישראלי אחר - לדעתי האפשרות הכי טובה שיש היא להביא את מה שמצליח במועדונים אחרים - ברדה/ אלמוג כהן וברק יצחקי/ קוז'וך.
נכון, לא מדובר באפשרות הכי נוצצת, אבל זו האפשרות הכי טובה ועם סיכויי ההצלחה הכי גבוהים בעיניי מבין מה שעל השולחן.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- הודה ל־: 2 פעמים
- קיבל תודה: 29 פעמים
Re: מכבי קינדה חיפה 2025/2026 : נושא רשמי
ברור שזה פלסטר אבל בכל זאת עדיף שמשהו יצליח והקהל עכשיו לא יתעוור מההצלחה לשם שינויכובע קש כתב: אתמול, 20:33זה לא משנה כל עוד שחר הוא הבעליםHaifaWave כתב: אתמול, 20:10 צריך לחשוב מה הסיכוי הכי גבוה שבעוד שנתיים הקבוצה תיראה טוב יותר. אני רואה שלוש אפשרויות:
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!