גיורגי ירמקוב - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: גיורגי ירמקוב - נושא רשמי
כשאין הגנה, כל משחק ההגנה שונה, בלמים לא מפסיקים לעשות שטויות וכל התקפה מסתיימת במצב, קשה לבוא בטענות אליו.
זה לא כיוף של שנה שעברה שהיה מחלק מתנות ואז המשחק רק היה נהרס מאותו הרגע.
אם לא ירמקוב היה נגמר 6-7 כל משחק
בוודאי שהוא לא כיוף. אני לא רשמתי משהו כזה או דומה.Ganjot כתב: 29 אפריל 2026, 22:37כשאין הגנה, כל משחק ההגנה שונה, בלמים לא מפסיקים לעשות שטויות וכל התקפה מסתיימת במצב, קשה לבוא בטענות אליו.
זה לא כיוף של שנה שעברה שהיה מחלק מתנות ואז המשחק רק היה נהרס מאותו הרגע.
אם לא ירמקוב היה נגמר 6-7 כל משחק
וברור שהוא לא אשם בהפסד.
ועדיין, הוא בתקופה פחות טובה. לא מצליח לייצר עצירות במשחקים האחרונים, והיו גם כמה גולים שיש לו אשמה מסוימת בהם.
אם לא הוא, סיכוי גדול שלא היינו בפלייאוף העליון. ועדיין, מותר ואפשר לבקר גם את השחקן הכי טוב שלנו העונה.
- MH13 TILL I DIE
- קפטן ירוק
- הודה ל־: 2 פעמים
- קיבל תודה: 29 פעמים
אני יודע מה הולך לקרות...
אחרי שההגנה ניסתה להתעלות על עצמה בגלל ששריף בשער ואפשר פחות לסמוך על השוער וההתקפה של הפועל פתח תקווה ביצעה ג'נוסייד באוכלוסיית יוני העיר שלה, כל מיני כתבי חצר וגורמים במועדון יאשימו אותו בכל הבעיות של הקבוצה וברצח ארלוזורוב, הסוכן ימצא לו הצעות באוקראינה והוא יהיה נחוש לעזוב, המועדון שיבין (בטעות) שכיוף מספיק טוב, יתן לו אור ירוק ויפרסם פוסט תודה שהוא יעזוב בסיום העונה, במשחק הראשון אחר כך כיוף סופג 4.
קלאסי
אחרי שההגנה ניסתה להתעלות על עצמה בגלל ששריף בשער ואפשר פחות לסמוך על השוער וההתקפה של הפועל פתח תקווה ביצעה ג'נוסייד באוכלוסיית יוני העיר שלה, כל מיני כתבי חצר וגורמים במועדון יאשימו אותו בכל הבעיות של הקבוצה וברצח ארלוזורוב, הסוכן ימצא לו הצעות באוקראינה והוא יהיה נחוש לעזוב, המועדון שיבין (בטעות) שכיוף מספיק טוב, יתן לו אור ירוק ויפרסם פוסט תודה שהוא יעזוב בסיום העונה, במשחק הראשון אחר כך כיוף סופג 4.
קלאסי
#רק_מכבי
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
Make JUNGLE great again!
גם אם נשלוט איתך בליגה, גם אם נזכה איתך בצ'מפיונס...
יענק'לך!
משחק הרגל שלו חייב להשתפר או שהוא יצטרך לשמש הרבה יותר ביד (שהיא טובה) ולהמעיט עם הכדורים הארוכים ככל הניתן.
נתן בתחילת המשחק כדור לבית"ר שהיה יכול לגמור את המשחק לפני שהוא התחיל.
הייתה לו גם עצירה בעייתית לכדור הגובה. הדף לא טוב לאמצע. וגם שם במזל זה לא נכנס.
בכל מקרה, חוץ מזה עשה עבודה טובה. יציאות טובות. ניקה את מה שהיה צריך.
נ. ב. היה מרגש מאוד לראות אותו עם החולצה של קינדה בסוף. גבר שבגברים.
מקווה מאוד שיצליחו לשכנע אותו לעשות כאן עוד עונה.
נתן בתחילת המשחק כדור לבית"ר שהיה יכול לגמור את המשחק לפני שהוא התחיל.
הייתה לו גם עצירה בעייתית לכדור הגובה. הדף לא טוב לאמצע. וגם שם במזל זה לא נכנס.
בכל מקרה, חוץ מזה עשה עבודה טובה. יציאות טובות. ניקה את מה שהיה צריך.
נ. ב. היה מרגש מאוד לראות אותו עם החולצה של קינדה בסוף. גבר שבגברים.
מקווה מאוד שיצליחו לשכנע אותו לעשות כאן עוד עונה.
- Kandaurov
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 51 פעמים
- קיבל תודה: 34 פעמים
עשה התקדמות מטורפת, שחקן העונה שלנו ללא ספק.
הוא ימשיך לעבוד קשה וישפר את החולשות עד שבסוף יהיה שוער באחת מהליגות שבטופ 5.
לא חושב שישאר פה עונה הבאה.
הוא ימשיך לעבוד קשה וישפר את החולשות עד שבסוף יהיה שוער באחת מהליגות שבטופ 5.
לא חושב שישאר פה עונה הבאה.
וואללה דווקא בעיניי הוא היה פחות טוב אתמול,עשה שגיאה קשה בתחילת המשחק וגם היו לו כמה הדיפות למרכז הרחבה שבמזל בית״ר לא הענישו.
הוא שוער טוב אבל יש לו הרבה מה לשפר. מקווה שנראה אותו בקבוצה שרצה טוב יותר
הוא שוער טוב אבל יש לו הרבה מה לשפר. מקווה שנראה אותו בקבוצה שרצה טוב יותר
רבים מתקשים להיפרד ממנו, אבל אני לא רואה סיבה שימשיך ובטח שלא יאריך חוזה מעבר לעונה האחרונה שהוא יהיה תחת חוזה בה.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 343 פעמים
- קיבל תודה: 212 פעמים
כמו כל דבר בחיים, השאלה איזה הצעות יש לו ומה אנחנו מציעים לו.ברק.י כתב: 10 מאי 2026, 20:40 רבים מתקשים להיפרד ממנו, אבל אני לא רואה סיבה שימשיך ובטח שלא יאריך חוזה מעבר לעונה האחרונה שהוא יהיה תחת חוזה בה.
אני מתקשה להאמין ששדרגו לו חוזה בתחילת העונה בלי לדחוף לו אופציה לעונה נוספת והכפילו לו את השכר "במתנה"
זה תמיד נכון. אני פשוט חושב שמועדון בירידה, ללא אירופה, לא ישאיר אותו פה. לגבי חידוש החוזה, לא יצאה הודעה רשמית על שינוי בתנאים, אלא רק נכתב ששודרג השכר שלו. יכול להבין את זה בהתחשב בזה שבקיץ יצאו ידיעות שהוא לא מרוצה מהשכר, מצפה להיות שחקן הרכב ולא להתחרות מול כיוף וכו׳.KevinDurant כתב: אתמול, 09:36כמו כל דבר בחיים, השאלה איזה הצעות יש לו ומה אנחנו מציעים לו.ברק.י כתב: 10 מאי 2026, 20:40 רבים מתקשים להיפרד ממנו, אבל אני לא רואה סיבה שימשיך ובטח שלא יאריך חוזה מעבר לעונה האחרונה שהוא יהיה תחת חוזה בה.
אני מתקשה להאמין ששדרגו לו חוזה בתחילת העונה בלי לדחוף לו אופציה לעונה נוספת והכפילו לו את השכר "במתנה"
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 343 פעמים
- קיבל תודה: 212 פעמים
אין שום בעיה שהוא שודרג, להפך. אבל אם אתה מכפיל לשחקן את השכר, תדחוף לו אופציה או עוד עונה בחוזה, בטח שיש לו עוד שנתיים בחוזה.ברק.י כתב: אתמול, 15:32זה תמיד נכון. אני פשוט חושב שמועדון בירידה, ללא אירופה, לא ישאיר אותו פה. לגבי חידוש החוזה, לא יצאה הודעה רשמית על שינוי בתנאים, אלא רק נכתב ששודרג השכר שלו. יכול להבין את זה בהתחשב בזה שבקיץ יצאו ידיעות שהוא לא מרוצה מהשכר, מצפה להיות שחקן הרכב ולא להתחרות מול כיוף וכו׳.KevinDurant כתב: אתמול, 09:36כמו כל דבר בחיים, השאלה איזה הצעות יש לו ומה אנחנו מציעים לו.ברק.י כתב: 10 מאי 2026, 20:40 רבים מתקשים להיפרד ממנו, אבל אני לא רואה סיבה שימשיך ובטח שלא יאריך חוזה מעבר לעונה האחרונה שהוא יהיה תחת חוזה בה.
מסכים איתך רק שאני לא חושב שזה קרה בפועל.KevinDurant כתב: אתמול, 21:58אין שום בעיה שהוא שודרג, להפך. אבל אם אתה מכפיל לשחקן את השכר, תדחוף לו אופציה או עוד עונה בחוזה, בטח שיש לו עוד שנתיים בחוזה.ברק.י כתב: אתמול, 15:32זה תמיד נכון. אני פשוט חושב שמועדון בירידה, ללא אירופה, לא ישאיר אותו פה. לגבי חידוש החוזה, לא יצאה הודעה רשמית על שינוי בתנאים, אלא רק נכתב ששודרג השכר שלו. יכול להבין את זה בהתחשב בזה שבקיץ יצאו ידיעות שהוא לא מרוצה מהשכר, מצפה להיות שחקן הרכב ולא להתחרות מול כיוף וכו׳.KevinDurant כתב: אתמול, 09:36
כמו כל דבר בחיים, השאלה איזה הצעות יש לו ומה אנחנו מציעים לו.
-
HaifaWave
- חבר בבורד
- הודה ל־: 107 פעמים
- קיבל תודה: 84 פעמים
השידרוג בשכר של ירמקוב זה יותר כמו תיקון. העלאה מ100 ל200 אלף יורו זה עדיין פחות ממה שהוא שווה, ולכן לא יפציע אותי אם לא הוארך החוזה שלו.
היה צריך לתת לו כבר בתחילת העונה שידרוג יותר גדול עם חוזה יותר ארוך.
היה צריך לתת לו כבר בתחילת העונה שידרוג יותר גדול עם חוזה יותר ארוך.