hezildo כתב: אתמול, 00:15
lemmacantor כתב: אתמול, 00:03
hezildo כתב: 13 מאי 2026, 23:53
עוד פעם הקישקוש הזה על הפציעות?
תסביר לי איך לא היו לנו בעיות כושר ופציעות בכמויות האלה ב-3 האליפויות שלו.
מההה?? רשמתי אז שהוא מאמן נגד עצמו יותר מאשר נגד יריבות בדיוק מהסיבה הזו. הלך לפגרת מונדיאל עם איזה 6-7 פצועים וחזר עם 9.
גם בב"ש אותו סיפור. לפחות אחרי העונה הראשונה.
תן שמות. אני לא זוכר שהיה דבר כזה בכלל.
ומה בקשר לשתי העונות האחרות שלו?
ומה היה בבאר שבע? תביא נתונים.
אני לא מאמין שהיו לו במשך שנים כאלה כמויות של פציעות, בלתי אפשרי לקחת אליפויות ככה.
אני גם זוכר הרבה פציעות, לא כולם קשורים לכושר אגב (לביא). גם בעונה של דגו היו הרבה פציעות, לכן אני חושב שהבעיה היא לא במאמן בקטע הזה.
בכל מקרה, למה נראה שהוא מקבל יחס כזה מלטף מהתקשורת, למה אף אחד לא שואל אותו שאלות ענייניות אחרי משחקים? אני בטוח שמימר וסילבס לא היו מעמידים קבוצה בצורה בזיונית כזאת שבוע אחרי שבוע, הוא אשכרה לא לומד מטעויות, לדעתי הוא כבר במצב שהוא אפילו לא מזהה את הטעויות.
ברק היקר: אי אפשר להניע כדור ולהשתחרר מלחץ כששני שחקנים מתוך השלושה בקישור שלך נמצאים על קו החוץ ו/או עומדים על הבלמים.
אי אפשר ששחקני הקו יקבלו את הכדור בעמידה ו/או עם הגב כשהם עם רגל על הקו, האופציה היחידה שלהם זה למסור אחורה במקרה הטוב, או, כמו שקורה ברוב המקרים, הם מאבדים. הם צריכים לקבל את הכדור כשהם בתנועה לעומק, תנועה לרוחב או בחצי תפנית.
כיוף עמד בשער כמעט 2 עונות מלאות רצוף, אחת מהן אצלך. הוא עלה לך לפחות ב15 נקודות לבד, אין אוהד אחד שחושב שהוא מתאים אפילו כשוער שני, מכבי חיפה זה לא חוג.