צוות מקצועי 26/27 - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 25 פעמים
- קיבל תודה: 242 פעמים
Re: צוות מקצועי 26/27 - נושא רשמי
הסדרה מראה מדוע הוא נכשל שם.
יש הבדל עצום בין לדעת לזהות שחקן ברמה המקצועית לבין לנהל מערכות.
התפקיד שלו כאן אמור להיות מה שהוא עשה בעבר בתקופה של אלברמן. לא חושב שיש מה לקשור בין זה לבין הסדרה.
מסכים אגב שגם ברמת ההתנהלות וגם ברמה האנושית הסדרה לא עושה עמו חסד, וזה בלשון המעטה.
ממליץ לשמוע אותו כאן:
נערך לאחרונה על ידי רק מכבי ב 31 מאי 2026, 01:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
גם אם מחר יאתר את יאמל הבא זה לא מעניין, צריך לקבל מכתב פיטורים מחר מה זה הטינופות הזו גועל נפש של בנאדם רקוב
- Kandaurov
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 72 פעמים
- קיבל תודה: 45 פעמים
בורג תכף הופך להיות טרנדינג בטוויטר. פרימו כמובן לא מפספס הזדמנות לרכב על זה.
אמר האיש שבעצמו אסור להעסיק באף תפקיד בתקשורת חחח אוי האירוניה
אופטימיות במכבי חיפה
פרימו זה חלאה וייחפש הזדמנות לנגח את מכבי חיפה ולהלל את הגרמנים, ספציפית פה בורג לא צריך להישאר פה אחרי זה וברור לי שזה הוראה מלמעלה ועדיין הוא בחר לבצע
-
HaifaWave
- חבר בבורד
- הודה ל־: 131 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
ראיתי רק את הקטע שהוא אומר לשחקן שלא יהיה פיצוי.
בכל מקרה לא מבין את ההתייפיפות פה מצד אותם משתמשים שקוראים לחתוך/להקפיא את פדראו אחרי שבמשך עונה וחצי לא שיחק. זה לא יותר גרוע מאשר הדיבורים בסרטון?
דבר שני - אני לא מבין מה אתם רוצים - להחרים אותו? להחרים פרנסה של בן אדם שאמור לשבת על תפקיד אחר בכלל זה לא פחות גרוע בעיניי.
ודבר שלישי ואחרון - אתם רוצים קבוצה טובה. אני בטןח שכולם פה יחתמו על תרחיש תאורטי של מאור בורג כסקאוט ומקום שלישי בעונה מאשר מקום שמיני.
שלא תבינו לא נכון. אני חושב שזה תת רמה הדיבורים הללו ועדיין חושב שאם הוא טוב אז טוב שחזר לתפקיד של סקאוט שלא קשור ליחסי אנוש כמעט בשום צורה.
בכל מקרה לא מבין את ההתייפיפות פה מצד אותם משתמשים שקוראים לחתוך/להקפיא את פדראו אחרי שבמשך עונה וחצי לא שיחק. זה לא יותר גרוע מאשר הדיבורים בסרטון?
דבר שני - אני לא מבין מה אתם רוצים - להחרים אותו? להחרים פרנסה של בן אדם שאמור לשבת על תפקיד אחר בכלל זה לא פחות גרוע בעיניי.
ודבר שלישי ואחרון - אתם רוצים קבוצה טובה. אני בטןח שכולם פה יחתמו על תרחיש תאורטי של מאור בורג כסקאוט ומקום שלישי בעונה מאשר מקום שמיני.
שלא תבינו לא נכון. אני חושב שזה תת רמה הדיבורים הללו ועדיין חושב שאם הוא טוב אז טוב שחזר לתפקיד של סקאוט שלא קשור ליחסי אנוש כמעט בשום צורה.
התייחסות בורג:
עמית כהן(הדמות מהסרטון) מאשר את המסר:
https://www.instagram.com/stories/amitc ... J0ZjRpcw==
עמית כהן(הדמות מהסרטון) מאשר את המסר:
https://www.instagram.com/stories/amitc ... J0ZjRpcw==
אני לא מבין את כל הפירסומים של מחפשים מאמן כושר בכיר מחו״ל מה עשיתם עד עכשיו? העונה שלנו גמורה כבר מעל חודשיים למה רק עכשיו אתם מחפשים? עד שהם ימצאו מישהו כבר יהיה מאוחר,בינתיים הורי הראל המורה לספורט יעביר אימונים?
הם גם ככה לא מתאמנים עכשיוgreenguy כתב: 31 מאי 2026, 17:40 אני לא מבין את כל הפירסומים של מחפשים מאמן כושר בכיר מחו״ל מה עשיתם עד עכשיו? העונה שלנו גמורה כבר מעל חודשיים למה רק עכשיו אתם מחפשים? עד שהם ימצאו מישהו כבר יהיה מאוחר,בינתיים הורי הראל המורה לספורט יעביר אימונים?
צריך לסגור עד פתיחת האימונים ב23.6
- Kandaurov
- מחוזר באירופה
- הודה ל־: 72 פעמים
- קיבל תודה: 45 פעמים
דרור שמשון בפוסט של "אני ככה ואני ככה ועשיתי ככה" מודיע שהוא עוזב "בראש מורם לתפקיד הבא".
כנראה שפגעו לו בכמה נקודות רגישות, ממש רחמים.
תודה ובהצלחה.
כנראה שפגעו לו בכמה נקודות רגישות, ממש רחמים.
תודה ובהצלחה.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 25 פעמים
- קיבל תודה: 242 פעמים
מצד אחד אני מסכים איתו שחלק מהדברים כמו השיקום מפציעות זהלא בהכרח עליו אבל מצד שני לטעון שאין קשר בין המאמן כושר לכמות הפציעות זה מגוחך.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 95 פעמים
- קיבל תודה: 213 פעמים
הוא מחבל, אבל שוב בכר מזמן הפך לבעיה מספר אחת בנושא.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
זה שהוא אמר שאין קשר בין מאמן הכושר לפציעות זה ברמה שגולדקנופף מתישהו שאל מה הקשר בין הממשלה למלחמה.Shocking4U כתב: 31 מאי 2026, 20:13 מצד אחד אני מסכים איתו שחלק מהדברים כמו השיקום מפציעות זהלא בהכרח עליו אבל מצד שני לטעון שאין קשר בין המאמן כושר לכמות הפציעות זה מגוחך.
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 409 פעמים
- קיבל תודה: 256 פעמים
אני חושב שהיה נכון להיפרד ממנו ולעשות חריש עמוק במחלקה הזו אבל אני מבין את התסכול שלו.
כבר שבועיים כמעט השם שלו מרחף בתקשורת בלי שום התייחסות מהמועדון ובסוף הוא צריך להודיע על זה שפיטרו אותו והמועדון עד עכשיו לא התייחס לזה בעצמו.
דיסאינפורמציה בתקשורת אה?
כבר מישהו כתב כאן שבמכבי חיפה פחות משנה מי הולך ויותר משנה מי מגיע
אז בואו נראה מי יגיע. עוד יביאו לכאן מאמן כושר שעבד פעם עם פרגוסון...
אז בואו נראה מי יגיע. עוד יביאו לכאן מאמן כושר שעבד פעם עם פרגוסון...
-
HaifaWave
- חבר בבורד
- הודה ל־: 131 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
אולי הבעיה מתחילה בזה שמאמן הכושר חושב שהוא רק בורג קטן בכשירות של שחקנים.
בלי קשר כמובן צריך לעשות בדק בית רציני יותר וחריש עמוק גם בדברים נוספים שקשורים לכשירות.
רשמי: שמשון מסיים את העבודה כמאמן הכושר של הבוגרת. יישאר במערכת במערך הכושר של מחלקות הנוער.
הצוות המקצועי לעונה הבאה.
הושלמה תמונת הצוות שיעבוד בכפר גלים בעונה הקרובה.
הצוות המקצועי של מכבי חיפה לעונת 2026/27
מנהל מקצועי – ליאור רפאלוב
מאמן ראשי – ברק בכר
עוזר מאמן – דוד מרטן (בן 36, אימן בשנים האחרונות בעירוני ראשל"צ, מכבי יפו ובני יהודה והיה בעבר עוזר מאמן בצ'רלטון ובסטנדארד ליאז')
מאמן כושר – לידור גנון (בן 37, אימן את נבחרת ישראל הצעירה בקמפיינים של אולימפיאדת פריז ויורו 2023 ועבד בין היתר בעירוני ק"ש, מכבי פ"ת, וקבוצתו האחרונה היתה הפועל י-ם. בוגר תואר שני במדעי החינוך הגופני בווינגייט).
מאמן כושר ושיקום – גל וקנין, בוגר תואר שני במדעי האימון, לונדון. (בתפקידו האחרון מנהל מערך הפיתוח הגופני במחלקת הנוער).
ניתוח נתונים פיזיולוגיים - אורי הראל (בוגר תואר שני)
מאמן שוערים – איתי זילפה
אנליסטים – אייל גבאי, שלי מור
תזונאית - הדס ניקסון
פסיכולוג ספורט - אלעד אשכנזי
מנהל קבוצה – רועי פוקס
הושלמה תמונת הצוות שיעבוד בכפר גלים בעונה הקרובה.
הצוות המקצועי של מכבי חיפה לעונת 2026/27
מנהל מקצועי – ליאור רפאלוב
מאמן ראשי – ברק בכר
עוזר מאמן – דוד מרטן (בן 36, אימן בשנים האחרונות בעירוני ראשל"צ, מכבי יפו ובני יהודה והיה בעבר עוזר מאמן בצ'רלטון ובסטנדארד ליאז')
מאמן כושר – לידור גנון (בן 37, אימן את נבחרת ישראל הצעירה בקמפיינים של אולימפיאדת פריז ויורו 2023 ועבד בין היתר בעירוני ק"ש, מכבי פ"ת, וקבוצתו האחרונה היתה הפועל י-ם. בוגר תואר שני במדעי החינוך הגופני בווינגייט).
מאמן כושר ושיקום – גל וקנין, בוגר תואר שני במדעי האימון, לונדון. (בתפקידו האחרון מנהל מערך הפיתוח הגופני במחלקת הנוער).
ניתוח נתונים פיזיולוגיים - אורי הראל (בוגר תואר שני)
מאמן שוערים – איתי זילפה
אנליסטים – אייל גבאי, שלי מור
תזונאית - הדס ניקסון
פסיכולוג ספורט - אלעד אשכנזי
מנהל קבוצה – רועי פוקס
מאכזב שהלכו על הצפוי ומינו את מרטן.
ולא אמרו שיביאו פיזיולוג מחול?
ולא אמרו שיביאו פיזיולוג מחול?
שלילי:
- לא מחזיק בכלל ממרטן. חיפשתי משהו שיאזן את ברק. מישהו עם קו צעיר וחדשני.
- גם אם בהמשך יהיה ראש מערך פעילות גופני זר, אני מניח שזה יהיה מישהו מרחוק שלא משמש כמאמן כושר בפועל, וזה בעיניי פחות טוב.
-חושב שהיה מקום לשנות משהו בצוות האנליזה. שינוי פנימי בתוך הצוותים לא מספיק לדעתי. מבלי כמובן לפגוע באייל/שלי.
חיובי:
- גל ועקנין איש מקצוע טוב. מגיע לו הקידום לבוגרת.
סימן שאלה:
לידור גנון. מינוי קצת תמוה.
- גם אם בהמשך יהיה ראש מערך פעילות גופני זר, אני מניח שזה יהיה מישהו מרחוק שלא משמש כמאמן כושר בפועל, וזה בעיניי פחות טוב.
-חושב שהיה מקום לשנות משהו בצוות האנליזה. שינוי פנימי בתוך הצוותים לא מספיק לדעתי. מבלי כמובן לפגוע באייל/שלי.
חיובי:
סימן שאלה:
כל הפוזות של ליאור בסוף הוא בונה לברק כוורת של קטמון? מטורף. עובדים עלינו בעיניים ומשתינים עלינו ואנחנו אומרים זה מה יש. אפילו לא מופתעים.
צוות מקצועי של בני ריינה
לא של המועדון המוביל בארץ, פשוט עצוב לאן הדרדרנו..
לא של המועדון המוביל בארץ, פשוט עצוב לאן הדרדרנו..
שורה תחתונה הבטיחו לנו מהפכה והבן אדם היחיד שהחליפו זה דרור שמשוןרק מכבי כתב: 03 יוני 2026, 18:41 שלילי:
חיובי:
סימן שאלה: