מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
Re: מלפפונים קיץ 2026 : נושא רשמי
מביאים שחקן פצוע בשביל להגיד הנה, רואים שדרור שמשון לא הבעיה? אפשר להחזיר את דרור לתפקיד בבוגרים
-
HaifaWave
- חבר בבורד
- הודה ל־: 133 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
היו לנו פה שחקנים שבורים עם רזומה טוב, היו לנו שחקנים שלמים עם רזומה פחות טוב, לא חושב שאי פעם היה לנו גם וגם.
אגב, מישהו יודע אם הפציעה שלו בקרסול בעונה שעברה זה באותו קרסול של הניתוח עונה קודם?
אגב, מישהו יודע אם הפציעה שלו בקרסול בעונה שעברה זה באותו קרסול של הניתוח עונה קודם?
נותנים לרפאלוב החסר מושג עוד עונה, ואז בסוף שנה לא יבינו איך אנחנו בפלייאוף התחתון.
-
lemmacantor
- סמל ירוק
- הודה ל־: 98 פעמים
- קיבל תודה: 223 פעמים
זה יהיה מאוד שחר. זו מהות בעלותו.Kozmo כתב: היום, 09:13 מביאים שחקן פצוע בשביל להגיד הנה, רואים שדרור שמשון לא הבעיה? אפשר להחזיר את דרור לתפקיד בבוגרים
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
-
כרמליסט ירוק
- הענק הירוק
- הודה ל־: 1 פעם
- קיבל תודה: 6 פעמים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 28 פעמים
- קיבל תודה: 253 פעמים
https://www.transfermarkt.com/gilson-be ... ler/820252
הצעתי אותו כבר בשנה שעברה אבל לא הייתי סגור על זה שהוא יהודי ועכשיו קיבלנו את האישור שהוא אכן יהודי.
משחק עם נבחרת כף ורדה במונדיאל ובאקרון בליגה הרוסית. 6 שערים בליגה הרוסית בעונה האחרונה.
הצעתי אותו כבר בשנה שעברה אבל לא הייתי סגור על זה שהוא יהודי ועכשיו קיבלנו את האישור שהוא אכן יהודי.
משחק עם נבחרת כף ורדה במונדיאל ובאקרון בליגה הרוסית. 6 שערים בליגה הרוסית בעונה האחרונה.
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 3 פעמים
- קיבל תודה: 20 פעמים
שחקן פצוע ליגה שלישית באנגליה שמחכים לתשובה ממנו אם רוצה לבוא לשחק פה.
בדיחה של רפאלוב.
בדיחה של רפאלוב.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- הודה ל־: 28 פעמים
- קיבל תודה: 253 פעמים
השם של הדני ששלמה וייס זרק לא נשמע הגיוני
הוא משחק 6/8 שזה העמדה הכי עמוסה אצלנו.
איזה שחקן שובר שיוויון יש לך בעמדות האלו?Shocking4U כתב: היום, 13:13 השם של הדני ששלמה וייס זרק לא נשמע הגיוני
אם השם עלה בכל האתרים והוא לא סגור/בדרך לסגירה אז זה שם שעלה ונפלShocking4U כתב: היום, 13:13 השם של הדני ששלמה וייס זרק לא נשמע הגיוני
- KevinDurant
- חבר בבורד
- הודה ל־: 427 פעמים
- קיבל תודה: 258 פעמים
בנוגע לבאלקר, הגיליון פציעות שלו יותר מטריד אותי מזה שהוא משחק בליגה השלישית באנגליה.
זה ליגה קשוחה ופיזית ובנוסף לזה הוא גם מהיר מאוד וראינו שהפרופילים האלה של הבלמים בליגה הולכים (קרבאלי, סק).
זה שהקבוצה ירדה ליגה בזמן שהוא היה פצוע זה לא "אשמתו"
אני עדיין לא חושב שהוא יגיע אגב
זה ליגה קשוחה ופיזית ובנוסף לזה הוא גם מהיר מאוד וראינו שהפרופילים האלה של הבלמים בליגה הולכים (קרבאלי, סק).
זה שהקבוצה ירדה ליגה בזמן שהוא היה פצוע זה לא "אשמתו"
אני עדיין לא חושב שהוא יגיע אגב
-
NOSFERATU ZODD
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 3 פעמים
- קיבל תודה: 20 פעמים
לא מת על הרעיון של באלקר, אבל יכול להבין אותו:
- אנחנו במסגרת אחת ומכוונים ל-5 בלמים ש-3 מהם צעירים שצריכים את הדקות כדי להתפתח. בלם מוביל שמקבע היררכיה ברורה מייצר מורכבות בהקשר הזה.
- אני משער לעצמי שיש חיסכון כלכלי בשני מובנים: זה גם שחקן שלא ידרוש חוזה ארוך, כשהמועדון תקוע עם הרבה חוזים; וזה שחקן שלא ידרוש סכום גבוה, מה שיפנה תקציב לעמדות אחרות.
העניין הוא שלאף אחד כבר אין אמון שישקיעו נכון בעמדות אחרות ועולה החשש שבסוף נקבל הגנה בלי שחקן מוביל שיכול להנהיג אותה. מה גם שאפשר היה להביא פרופיל ״נמוך״ שלא כולל היסטוריית פציעות ענפה למועדון שאחת הבעיות המרכזיות בו מבחינה מקצועית בעונה החולפת היא התחום הפיזיולוגי.
- אנחנו במסגרת אחת ומכוונים ל-5 בלמים ש-3 מהם צעירים שצריכים את הדקות כדי להתפתח. בלם מוביל שמקבע היררכיה ברורה מייצר מורכבות בהקשר הזה.
- אני משער לעצמי שיש חיסכון כלכלי בשני מובנים: זה גם שחקן שלא ידרוש חוזה ארוך, כשהמועדון תקוע עם הרבה חוזים; וזה שחקן שלא ידרוש סכום גבוה, מה שיפנה תקציב לעמדות אחרות.
העניין הוא שלאף אחד כבר אין אמון שישקיעו נכון בעמדות אחרות ועולה החשש שבסוף נקבל הגנה בלי שחקן מוביל שיכול להנהיג אותה. מה גם שאפשר היה להביא פרופיל ״נמוך״ שלא כולל היסטוריית פציעות ענפה למועדון שאחת הבעיות המרכזיות בו מבחינה מקצועית בעונה החולפת היא התחום הפיזיולוגי.
ניב גבאי בדרך להשאלה בקריית שמונה. החלטה טובה מאוד.
לא הסכים להתפשר על ליגה לאומית ובסוף מצא קבוצה.
להבנתי אין התחייבות פורמלית לדקות.
אסור לנרמל את זה.ברק.י כתב: היום, 19:14 לא מת על הרעיון של באלקר, אבל יכול להבין אותו:
- אני משער לעצמי שיש חיסכון כלכלי בשני מובנים: זה גם שחקן שלא ידרוש חוזה ארוך, כשהמועדון תקוע עם הרבה חוזים; וזה שחקן שלא ידרוש סכום גבוה, מה שיפנה תקציב לעמדות אחרות..
אין לנו את הפריווילגיה להביא זרים בינוניים לספסל.
״שחקן זול שלא ידרוש חוזה ארוך״? מבין שיש איזה 30 ישראלים שעומדים בזה, וגם אני ואתה רחוקים הוצאת כרטיס שחקן כדי לעמוד בקריטריון הזה
ואם כבר להביא איזה עגל לספסל אז לפחות שיהיה איזה ״מנטור״ כמו איזה אברהם פאס שיספר מור״קים לילדים על זה ששיחק נגד מסי פעם.
-
HaifaWave
- חבר בבורד
- הודה ל־: 133 פעמים
- קיבל תודה: 95 פעמים
אין לנו את הפריוויליגיה ליפול עם זרים. כל שחקן שניפול איתו יגדיל את הנטל העצום ממילא.
אם רוציפ להשקיע יותר כסף בעמדות התקפה אז שלא יביאו יותר משני שחקנים ונשחק בעמדות אחרות עם שחקנים מהנוער או משהו כזה.
אם רוציפ להשקיע יותר כסף בעמדות התקפה אז שלא יביאו יותר משני שחקנים ונשחק בעמדות אחרות עם שחקנים מהנוער או משהו כזה.
מסכים עם הכל. זה לא סותר את זה שהחשיבה שלהם מובנת.benrey כתב: היום, 20:28אסור לנרמל את זה.ברק.י כתב: היום, 19:14 לא מת על הרעיון של באלקר, אבל יכול להבין אותו:
- אני משער לעצמי שיש חיסכון כלכלי בשני מובנים: זה גם שחקן שלא ידרוש חוזה ארוך, כשהמועדון תקוע עם הרבה חוזים; וזה שחקן שלא ידרוש סכום גבוה, מה שיפנה תקציב לעמדות אחרות..
״שחקן זול שלא ידרוש חוזה ארוך״? מבין שיש איזה 30 ישראלים שעומדים בזה, וגם אני ואתה רחוקים הוצאת כרטיס שחקן כדי לעמוד בקריטריון הזה
ואם כבר להביא איזה עגל לספסל אז לפחות שיהיה איזה ״מנטור״ כמו איזה אברהם פאס שיספר מור״קים לילדים על זה ששיחק נגד מסי פעם.
לגבי עניין המנטורינג, לא יודע מה אופיו של השחקן. יכול להיות שזה דווקא מה שגרם להם לבחור בו על פני מועמדים אחרים בפרופיל דומה. אין לי מושג.
מזכיר לי את רוקאביצה. מקווה שיתפתח לשחקן מסוג שחקן ויחזור מהדלת הראשיתרק מכבי כתב: היום, 20:19 ניב גבאי בדרך להשאלה בקריית שמונה. החלטה טובה מאוד.
מאוד לא אוהב את ההחתמה של הבלם
אני בדעת מיעוט פה אבל חושב שיש פה המון המון שחקנים מוכשרים ומאוד מאמין בצעירים
אם מביאים בלם ברמה של דילן ועוד 10 ש70% משרי ביכולות יש פה סגל לאליפות
לכן לא מבין את מה מביאים בינוניים שסיכוי טוב שבקיץ הבא יחפשו להיפטר ממנו
אני בדעת מיעוט פה אבל חושב שיש פה המון המון שחקנים מוכשרים ומאוד מאמין בצעירים
אם מביאים בלם ברמה של דילן ועוד 10 ש70% משרי ביכולות יש פה סגל לאליפות
לכן לא מבין את מה מביאים בינוניים שסיכוי טוב שבקיץ הבא יחפשו להיפטר ממנו
לא בהכרח חולק עלייך, אבל תוהה - מי היה שחקן הנוער האחרון שבעונת הבוגרים הראשונה שלו הושאל לליגת העל והצליח להשתלב פה אם מוציאים את ירין לוי שצפוי לחזור?רק מכבי כתב: היום, 20:19 ניב גבאי בדרך להשאלה בקריית שמונה. החלטה טובה מאוד.
- DelPiero
- אלוף המדינה
- הודה ל־: 145 פעמים
- קיבל תודה: 86 פעמים
לא הבנתי זה סגור כאילו ?benrey כתב: היום, 20:28אסור לנרמל את זה.ברק.י כתב: היום, 19:14 לא מת על הרעיון של באלקר, אבל יכול להבין אותו:
וזה כבר מנורמל ממזמן