פרנטזי פיירו - נושא רשמי

נעול
SaTla
אלוף המדינה

Re: פרנטזי פיירו - נושא רשמי

שליחה על ידי SaTla »

בירקי כתב: 03 אוגוסט 2022, 23:01 הסעיה בליגה שעל כל מגע, ישרקו לו פאוול
בעיקרון זו תהיה הבעיה הכי גדולה בארץ
מקווה שזה יהיה רק בהתחלה
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

Judokan כתב: 03 אוגוסט 2022, 23:05 שחקן תענוג, כמה יכולות בארסנל יש לו.

יודע להיכנס למאבקים פיזיים (הגול השני היום והגול השלישי ביוון), יודע לגבור על בלמים בתנועה חכמה (הגול הראשון ביוון והגול שלו היום), יורד לעזור לבנות משחק כשצריך, לוחץ בצורה חכמה. אפילו יכול לתת תנועה לעומק ולגבור במהירות על בלמים.

הדבר היחיד שחסר בינתיים זה את היכולת כשהכדור ברגל שלו.

ועדיין, מרגיש כמו שחקן שיכול לטחון את הליגה. ואז אני קולט שהוא יורד לספסל ונכנס שחקן מסוכן כמו ניקיטה. איזה עומק נפלא בעמדת החלוץ לעומת השנה שעברה
אז זהו שהוא באמת עושה תנועה ולא סתם אוטומטית דורס שחקן בצורה מטומטמת.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

שוב, תראו איך הוא משחק. הוא לא דורס שחקני הגנה, הוא יודע להשתמש בגוף שלו בצורה סופר חכמה.
ממש לא הולכים לשרוק לו את הדברים האלה.

אין מהלך אחד במשחק היום או מול אולימפיאקוס שהיו שורקים לו בליגה
lemmacantor
מכונת תארים

לא כל שחקן פיזי יסבול. מי שחכם ינצל את היתרונות כמו שלדו ופריצה השוודי ניצלו.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

מלא נוכחות ועושה המון תנועה. מאוד התרשמתי מהיכולת שלו לתזמן את הריצות שלו לעומק בניגוד לדין דוד כדי לא להיתפס בנבדל. מה שכן לא התרשמתי עד כה בכלל מטכניקת הבעיטה שלו, הוא בועט באופן די רשלני ואני לא רואה אותו כובש הרבה גולים מהזוויות שהוא מנסה לבעוט מהם. מספיק לראות את הפער באיכות הבעיטה בינו לבין הבעיטה שניקיטה שיחרר שפגעה בקורה
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

Shocking4U כתב: 04 אוגוסט 2022, 00:05 מלא נוכחות ועושה המון תנועה. מאוד התרשמתי מהיכולת שלו לתזמן את הריצות שלו לעומק בניגוד לדין דוד כדי לא להיתפס בנבדל. מה שכן לא התרשמתי עד כה בכלל מטכניקת הבעיטה שלו, הוא בועט באופן די רשלני ואני לא רואה אותו כובש הרבה גולים מהזוויות שהוא מנסה לבעוט מהם. מספיק לראות את הפער באיכות הבעיטה בינו לבין הבעיטה שניקיטה שיחרר שפגעה בקורה
לגבי הטכניקה בבעיטה, אני מניח שזה רק עניין של חלודה.
לפי הסרטון שלו יש לו בעיטה טובה.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

hezildo כתב: 04 אוגוסט 2022, 00:10
Shocking4U כתב: 04 אוגוסט 2022, 00:05 מלא נוכחות ועושה המון תנועה. מאוד התרשמתי מהיכולת שלו לתזמן את הריצות שלו לעומק בניגוד לדין דוד כדי לא להיתפס בנבדל. מה שכן לא התרשמתי עד כה בכלל מטכניקת הבעיטה שלו, הוא בועט באופן די רשלני ואני לא רואה אותו כובש הרבה גולים מהזוויות שהוא מנסה לבעוט מהם. מספיק לראות את הפער באיכות הבעיטה בינו לבין הבעיטה שניקיטה שיחרר שפגעה בקורה
לגבי הטכניקה בבעיטה, אני מניח שזה רק עניין של חלודה.
לפי הסרטון שלו יש לו בעיטה טובה.
ראיתי אותו מעבר לסרטון היילייטס באופן מרוכז לפני שהגיע ואין לו סיומת מצויינת. מדי פעם מתחבר לו בעיטה אדירה אבל אין לו טכניקת בעיטה משובחת כמו שיש לניקיטה או ליובאנוביץ נגיד. מה שמשעשע זה שדווקא לא היו לו הרבה שערים בנגיחה בגנגאן ופה הוא בינתיים כובש רק עם הראש
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

טוב, לא ראיתי אותו הרבה אז אולי אני טועה. בכל מקרה עדיין נראה לי שהבעיטה שלו תהיה יותר טובה בהמשך.
אני לא מופתע שהוא כרגע כובש רק עם הראש, יש לו יתרון גובה ויש לנו מרימים טובים באגפים.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

וואלה אפוק בינתיים אתה בינגו
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
סמל אישי של משתמש
hezildo
מכונת תארים

שליחה על ידי hezildo »

לכו אחורה לדפים 4,5,6 בנושא הזה, הנאה מובטחת.
lemmacantor
מכונת תארים

הוא עלה כנראה שיכור באלוף האלופים. חלוץ שגם מהיר, גם טוב ברגל וגם בראש קוראים לו רוברט לבנדובסקי.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

רונן22 כתב: 17 יולי 2022, 01:58 אפוק נלחם עליו, התווכח עם כל הפורום בערך עליו. תנו לאפוק קרדיט
פנינה.
בא לקלל ויצא מברך
תנן לאפוק קרדיט סלול
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

Judokan כתב: 04 אוגוסט 2022, 01:59
רונן22 כתב: 17 יולי 2022, 01:58 אפוק נלחם עליו, התווכח עם כל הפורום בערך עליו. תנו לאפוק קרדיט
פנינה.
בא לקלל ויצא מברך
תנן לאפוק קרדיט
מגחגחעליי
פושעי דילן לדין
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

מתחיל להאכיל אותי כובעים. אומנם את דעתי השלילית הבעתי לא לפי המשחק מול ב״ש וכדומה אלא רק מצפייה בו בגנגאן ומחשבה על מקצועית לא יתאים בליגה אבל כרגע הוא נראה מצוין. רק להוריד חלודה בכל מה שקשור בבעיטה וסיומת ואפשר להיות רגועים. מאמין שעם הזמן הוא והצוות המקצועי ידעו להתאים את רמת הפיזיות שלו לליגת הרקדניות שלנו פה וידעו איך לנצל את זה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

אין ספק שהסיומת שלו לא נקייה אבל כמו שאלכס רשם פה למעלה, אם היה לו גם את זה וגם את זה הוא היה משחק בליגה צרפתית ראשונה ולא במכבי חיפה.

רשמתי לגביו מלכתחילה, יש לו אחלה סט של יכולות והוא יכול לעזור פה הרבה, השאלה כמה הוא יצליח להיות טוב במה שהוא כן יודע לעשות.

שימו לב בשני הגולים של מוחמד (גם בגול השני) איזה תנועה יפה הוא עושה ברחבה לקרוב ומפנה למוחמד את כל הרחוק להבקיע בקלות.

יש לו תנועה טובה מאוד, גם לעומק וגם בתוך הרחבה.
shayhagai
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי shayhagai »

הוא מושלם למערך הזה של בכר. לצורך העניין אם היינו פותחים עם ניקיטה במקומו במערך הזה הוא לא היה נוגע בכדור.
בקטע הזה בכל יצא גדול שהתעקש על סוג השחקן הזה. בטח שלאירופה.
lemmacantor
מכונת תארים

KevinDurant כתב: 04 אוגוסט 2022, 07:50 אין ספק שהסיומת שלו לא נקייה אבל כמו שאלכס רשם פה למעלה, אם היה לו גם את זה וגם את זה הוא היה משחק בליגה צרפתית ראשונה ולא במכבי חיפה.

רשמתי לגביו מלכתחילה, יש לו אחלה סט של יכולות והוא יכול לעזור פה הרבה, השאלה כמה הוא יצליח להיות טוב במה שהוא כן יודע לעשות.

שימו לב בשני הגולים של מוחמד (גם בגול השני) איזה תנועה יפה הוא עושה ברחבה לקרוב ומפנה למוחמד את כל הרחוק להבקיע בקלות.

יש לו תנועה טובה מאוד, גם לעומק וגם בתוך הרחבה.
בדיוק זה הרשים. השפעה קבוצתית. לא הייתי רומה חלוץ שיודע רק להבקיע. זה לא חלוץ מודרני.
אריק זה
משחק בשביל הסמל

שליחה על ידי אריק זה »

כמה זמן חיכינו לחלוץ שנותן דאנק עם הבולבול סקופץ
Greenfromluxembourg
שחקן החודש

שליחה על ידי Greenfromluxembourg »

הפיזיות והנוכחות שלו זה משהו שלא היה פה הרבה זמן, כל העבודה הגול הראשון של מוחמד זה עוצמה בלתי רגילה.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

אריק זה כתב: 04 אוגוסט 2022, 09:44 כמה זמן חיכינו לחלוץ שנותן דאנק עם הבולבול סקופץ
:D
פושעי דילן לדין
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

לא מסוג החלוצים שאני אוהב. קצת כבד ולקבל כדור לשטח זה לא יהיה הקטע שלו.
המשחק שלנו יתבסס קצת יותר על הרמות איתו

ועדיין הוא חלוץ. הוא יתן לנו תפוקה. והתזמון שלו אתמול וגם בגולים של פיראוס מבעד להגנה זה משהו משהו

ניכר אגב שהוא חלוץ של מנטאליות, והוא צריך מאוד את הקבוצה וביטחון כדי באמת לתת את הפעולות שלו. כנראה באמת פשוט היה בשוק נגד בש
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
אריק זה
משחק בשביל הסמל

שליחה על ידי אריק זה »

RakMaccabi31 כתב: 04 אוגוסט 2022, 10:39 לא מסוג החלוצים שאני אוהב. קצת כבד ולקבל כדור לשטח זה לא יהיה הקטע שלו.
המשחק שלנו יתבסס קצת יותר על הרמות איתו
נראה לי שלא ראינו את אותו/ם המשחק/ים.

באופן יחסי לגודל שלו, הוא לא כבד וכן שולחים אותו לשטח.
אתמול אפילו הקדים שלושה שחקני הגנה שלהם בדרך לבעיטה (חלשה) לשער.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

הוא ממש לא ה-9 הקלאסי. הוא מאוד נייד
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

אריק זה כתב: 04 אוגוסט 2022, 11:50
נראה לי שלא ראינו את אותו/ם המשחק/ים.

באופן יחסי לגודל שלו, הוא לא כבד וכן שולחים אותו לשטח.
אתמול אפילו הקדים שלושה שחקני הגנה שלהם בדרך לבעיטה (חלשה) לשער.
יכול להיות שהיה עייף. מלבד המצב שאמרת בדקות במחצית השניה קיבל לפחות שניים שלושה כדורים ולא הוציא יותר מדי. וחשבתי שזה העיתוי הנכון להכניס את רוקא, שיותר מהיר ומתאים לריצות עם שטחים

דקה אחרי זה חזיזה מצא את הראש שלו

הוא באמת לא ה-9 הקלאסי וכן מזכיר את לוקאקו בכמה אספקטים. אבל המשחק שלנו יותר נוטה להרמות איתו וזה לא משהו שעשינו יותר מדי במכבי של בכר עד שהוא הגיע
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

בינתיים הדבר היחיד שאפשר להגיד עליו לשלילה זה שטכניקת הבעיטה שלו לא טובה וכרגע לא ברור אם זו היכולת או שזה הכושר. את כל השאר הוא עושה מושלם - תוחם את הנעת הכדור (כמו המגנים), מפנה שטחים, עושה תנועה לעומק וחוזר להשתתף במשחק ההגנה, מוסיף יתרון טקטי וגם כובש. בכל מקרה, כל הדברים נכונים לעכשיו ונשפוט אותו סופית בהמשך.
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

נכון.
רגל שמאל שלו כרגע נראית כמו משהו לא קשור לענף וימין חלשה ללא עוצמה ולא הכי מדויקת.
אבל בוא נראה.
פושעי דילן לדין
סמל אישי של משתמש
Smile
מנהל הבורד

שליחה על ידי Smile »

הוא וניקיטה בחוד ביחד זה שילוב שיכול להיות קטלני ביותר
GreenGlory
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי GreenGlory »

למרות שהבקיע 3 שערים בראש, ניכר לראות על המגרש שהוא מפספס הרבה נגיחות קלות בגלל הטיימינג שלו והקפיצה בראש. הן בהגנה כשהוא יורד לעזור במצבים נייחים של היריבה והן ברחבה לפעמים שחסר לו הגרוש ללירה, שחלוץ בגובה שלו צריך לקחת, וזה כתוצאה מהטיימינג הלא טוב בקפיצה לכדורי גובה.
היו כמה מצבים אתמול בהגנה שקפץ מוקדם מידיי או קפץ קרוב מידיי לכדור והכדור עבר מעליו לשחקן שמאחוריו.
מקווה שזה סתם משהו של חלודה כי הוא יכול להוציא בראש הרבה יותר, ואם אכן יש לו בעיה טיפה בטיימינג הוא בהחלט יכול להשתפר בזה עם הצוות המקצועי ואולי גם בעזרת מנחם לדוגמה שמומחה בזה.

מעבר לזה ומעבר לחלודה בסיומת, מרוצה מאוד ממנו, יעשה הרבה בעיות ויבקיע הרבה שערים בליגה, השאלה מה יבוא קודם, השער או הנפילה של המגן שלו בתקווה לקבל עבירה.

אגב, ספורט 5 פתחו את הפנטזי של הליגה ונתנו מחירים לכל השחקנים בליגה, פיירו קיבל את המחיר המקסימלי 15 מיליון, כשיובאנוביץ קיבל 14 מיליון, לטעמי אגב יובאנוביץ טוב ממנו אבל זה דעתי.
אגב הוא זהבי ואצילי היחידים שקיבלו את המחיר המקסימלי 15 מיליון מבין כל השחקנים.
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

GreenGlory כתב: 04 אוגוסט 2022, 16:51 למרות שהבקיע 3 שערים בראש, ניכר לראות על המגרש שהוא מפספס הרבה נגיחות קלות בגלל הטיימינג שלו והקפיצה בראש. הן בהגנה כשהוא יורד לעזור במצבים נייחים של היריבה והן ברחבה לפעמים שחסר לו הגרוש ללירה, שחלוץ בגובה שלו צריך לקחת, וזה כתוצאה מהטיימינג הלא טוב בקפיצה לכדורי גובה.
היו כמה מצבים אתמול בהגנה שקפץ מוקדם מידיי או קפץ קרוב מידיי לכדור והכדור עבר מעליו לשחקן שמאחוריו.
מקווה שזה סתם משהו של חלודה כי הוא יכול להוציא בראש הרבה יותר, ואם אכן יש לו בעיה טיפה בטיימינג הוא בהחלט יכול להשתפר בזה עם הצוות המקצועי ואולי גם בעזרת מנחם לדוגמה שמומחה בזה.

מעבר לזה ומעבר לחלודה בסיומת, מרוצה מאוד ממנו, יעשה הרבה בעיות ויבקיע הרבה שערים בליגה, השאלה מה יבוא קודם, השער או הנפילה של המגן שלו בתקווה לקבל עבירה.

אגב, ספורט 5 פתחו את הפנטזי שלי ונתנו מחירים לכל השחקנים בליגה, פיירו קיבל את המחיר המקסימלי 15 מיליון, כשיובאנוביץ קיבל 14 מיליון, לטעמי אגב יובאנוביץ טוב ממנו אבל זה דעתי.
יובנאוביץ קליני בהתקפה, אבל לא תורם כלום מלבד סיומת, אין לו משחק גב טוב, או טכניקה סבירה, גם משחק הראש שלו בינוני.
פיירו הרבה יותר מגוון לטעמי.
GreenGlory
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי GreenGlory »

Hulk כתב: 04 אוגוסט 2022, 16:53
GreenGlory כתב: 04 אוגוסט 2022, 16:51 למרות שהבקיע 3 שערים בראש, ניכר לראות על המגרש שהוא מפספס הרבה נגיחות קלות בגלל הטיימינג שלו והקפיצה בראש. הן בהגנה כשהוא יורד לעזור במצבים נייחים של היריבה והן ברחבה לפעמים שחסר לו הגרוש ללירה, שחלוץ בגובה שלו צריך לקחת, וזה כתוצאה מהטיימינג הלא טוב בקפיצה לכדורי גובה.

אגב, ספורט 5 פתחו את הפנטזי שלי ונתנו מחירים לכל השחקנים בליגה, פיירו קיבל את המחיר המקסימלי 15 מיליון, כשיובאנוביץ קיבל 14 מיליון, לטעמי אגב יובאנוביץ טוב ממנו אבל זה דעתי.
יובנאוביץ קליני בהתקפה, אבל לא תורם כלום מלבד סיומת, אין לו משחק גב טוב, או טכניקה סבירה, גם משחק הראש שלו בינוני.
פיירו הרבה יותר מגוון לטעמי.
פיירו יותר מגוון מסכים איתך במיליון אחוז, ובליגה שלנו יש לו את העליונות הפיזית בניגוד ליובאנוביץ.
אבל את הסיומת של יובאנוביץ והקילריות אין להרבה בליגה אם בכלל, מהבחינות האלה הוא החלוץ הכי טוב בארץ, בכל שאר האספקטים פיירו עדיף עליו, הן מבחינה פיזית והן מבחינת משחק הראש והגב שלו.
בכל מקרה אני כרגע מהמעט שראיתי משתיהם עדיין חושב שיובאנוביץ כחלוץ יותר טוב, אבל בכדורגל המודרני מחפשים חלוץ יותר רחב ושלם, וכרגע פיירו נראה כאחד שעונה על הדרישה הזאת.
הסיומת שלו אולי תהווה בעיה טיפה ובגללה אולי יובאנוביץ יסיים עם יותר שערים ממנו, אבל מכבי כקבוצה יותר שלמה והגולים שלנו מתפרשים על יותר שחקנים, אצל הגרמנים כרגע לא רואה מי נותן שם מספרים חוץ מיובאנוביץ זהבי ופריצה (אם ישאר בכלל). אצלינו הרשימה גדולה יותר, ופיירו יגדיל את המספרים של אלה שסובבים אותו וראינו את זה אתמול, וזה משהו חשוב יותר לקבוצה מחוברת ורצה ביחד וזה בידיוק מה שאלברמן ובכר רצו, מנסים להוריד את התלות בשחקן כזה או אחר כמו שהיה באצילי ולביינתים זה עובד מעולה.
נעול