בעיקרון זו תהיה הבעיה הכי גדולה בארץ
מקווה שזה יהיה רק בהתחלה
מנהל: Shocking4U
אז זהו שהוא באמת עושה תנועה ולא סתם אוטומטית דורס שחקן בצורה מטומטמת.Judokan כתב: ↑03 אוגוסט 2022, 23:05 שחקן תענוג, כמה יכולות בארסנל יש לו.
יודע להיכנס למאבקים פיזיים (הגול השני היום והגול השלישי ביוון), יודע לגבור על בלמים בתנועה חכמה (הגול הראשון ביוון והגול שלו היום), יורד לעזור לבנות משחק כשצריך, לוחץ בצורה חכמה. אפילו יכול לתת תנועה לעומק ולגבור במהירות על בלמים.
הדבר היחיד שחסר בינתיים זה את היכולת כשהכדור ברגל שלו.
ועדיין, מרגיש כמו שחקן שיכול לטחון את הליגה. ואז אני קולט שהוא יורד לספסל ונכנס שחקן מסוכן כמו ניקיטה. איזה עומק נפלא בעמדת החלוץ לעומת השנה שעברה
לגבי הטכניקה בבעיטה, אני מניח שזה רק עניין של חלודה.Shocking4U כתב: ↑04 אוגוסט 2022, 00:05 מלא נוכחות ועושה המון תנועה. מאוד התרשמתי מהיכולת שלו לתזמן את הריצות שלו לעומק בניגוד לדין דוד כדי לא להיתפס בנבדל. מה שכן לא התרשמתי עד כה בכלל מטכניקת הבעיטה שלו, הוא בועט באופן די רשלני ואני לא רואה אותו כובש הרבה גולים מהזוויות שהוא מנסה לבעוט מהם. מספיק לראות את הפער באיכות הבעיטה בינו לבין הבעיטה שניקיטה שיחרר שפגעה בקורה
ראיתי אותו מעבר לסרטון היילייטס באופן מרוכז לפני שהגיע ואין לו סיומת מצויינת. מדי פעם מתחבר לו בעיטה אדירה אבל אין לו טכניקת בעיטה משובחת כמו שיש לניקיטה או ליובאנוביץ נגיד. מה שמשעשע זה שדווקא לא היו לו הרבה שערים בנגיחה בגנגאן ופה הוא בינתיים כובש רק עם הראשhezildo כתב: ↑04 אוגוסט 2022, 00:10לגבי הטכניקה בבעיטה, אני מניח שזה רק עניין של חלודה.Shocking4U כתב: ↑04 אוגוסט 2022, 00:05 מלא נוכחות ועושה המון תנועה. מאוד התרשמתי מהיכולת שלו לתזמן את הריצות שלו לעומק בניגוד לדין דוד כדי לא להיתפס בנבדל. מה שכן לא התרשמתי עד כה בכלל מטכניקת הבעיטה שלו, הוא בועט באופן די רשלני ואני לא רואה אותו כובש הרבה גולים מהזוויות שהוא מנסה לבעוט מהם. מספיק לראות את הפער באיכות הבעיטה בינו לבין הבעיטה שניקיטה שיחרר שפגעה בקורה
לפי הסרטון שלו יש לו בעיטה טובה.
בדיוק זה הרשים. השפעה קבוצתית. לא הייתי רומה חלוץ שיודע רק להבקיע. זה לא חלוץ מודרני.KevinDurant כתב: ↑04 אוגוסט 2022, 07:50 אין ספק שהסיומת שלו לא נקייה אבל כמו שאלכס רשם פה למעלה, אם היה לו גם את זה וגם את זה הוא היה משחק בליגה צרפתית ראשונה ולא במכבי חיפה.
רשמתי לגביו מלכתחילה, יש לו אחלה סט של יכולות והוא יכול לעזור פה הרבה, השאלה כמה הוא יצליח להיות טוב במה שהוא כן יודע לעשות.
שימו לב בשני הגולים של מוחמד (גם בגול השני) איזה תנועה יפה הוא עושה ברחבה לקרוב ומפנה למוחמד את כל הרחוק להבקיע בקלות.
יש לו תנועה טובה מאוד, גם לעומק וגם בתוך הרחבה.
נראה לי שלא ראינו את אותו/ם המשחק/ים.RakMaccabi31 כתב: ↑04 אוגוסט 2022, 10:39 לא מסוג החלוצים שאני אוהב. קצת כבד ולקבל כדור לשטח זה לא יהיה הקטע שלו.
המשחק שלנו יתבסס קצת יותר על הרמות איתו
יכול להיות שהיה עייף. מלבד המצב שאמרת בדקות במחצית השניה קיבל לפחות שניים שלושה כדורים ולא הוציא יותר מדי. וחשבתי שזה העיתוי הנכון להכניס את רוקא, שיותר מהיר ומתאים לריצות עם שטחים
יובנאוביץ קליני בהתקפה, אבל לא תורם כלום מלבד סיומת, אין לו משחק גב טוב, או טכניקה סבירה, גם משחק הראש שלו בינוני.GreenGlory כתב: ↑04 אוגוסט 2022, 16:51 למרות שהבקיע 3 שערים בראש, ניכר לראות על המגרש שהוא מפספס הרבה נגיחות קלות בגלל הטיימינג שלו והקפיצה בראש. הן בהגנה כשהוא יורד לעזור במצבים נייחים של היריבה והן ברחבה לפעמים שחסר לו הגרוש ללירה, שחלוץ בגובה שלו צריך לקחת, וזה כתוצאה מהטיימינג הלא טוב בקפיצה לכדורי גובה.
היו כמה מצבים אתמול בהגנה שקפץ מוקדם מידיי או קפץ קרוב מידיי לכדור והכדור עבר מעליו לשחקן שמאחוריו.
מקווה שזה סתם משהו של חלודה כי הוא יכול להוציא בראש הרבה יותר, ואם אכן יש לו בעיה טיפה בטיימינג הוא בהחלט יכול להשתפר בזה עם הצוות המקצועי ואולי גם בעזרת מנחם לדוגמה שמומחה בזה.
מעבר לזה ומעבר לחלודה בסיומת, מרוצה מאוד ממנו, יעשה הרבה בעיות ויבקיע הרבה שערים בליגה, השאלה מה יבוא קודם, השער או הנפילה של המגן שלו בתקווה לקבל עבירה.
אגב, ספורט 5 פתחו את הפנטזי שלי ונתנו מחירים לכל השחקנים בליגה, פיירו קיבל את המחיר המקסימלי 15 מיליון, כשיובאנוביץ קיבל 14 מיליון, לטעמי אגב יובאנוביץ טוב ממנו אבל זה דעתי.
אגב הוא זהבי ואצילי היחידים שקיבלו את המחיר המקסימלי 15 מיליון מבין כל השחקנים.
פיירו יותר מגוון מסכים איתך במיליון אחוז, ובליגה שלנו יש לו את העליונות הפיזית בניגוד ליובאנוביץ.Hulk כתב: ↑04 אוגוסט 2022, 16:53יובנאוביץ קליני בהתקפה, אבל לא תורם כלום מלבד סיומת, אין לו משחק גב טוב, או טכניקה סבירה, גם משחק הראש שלו בינוני.GreenGlory כתב: ↑04 אוגוסט 2022, 16:51 למרות שהבקיע 3 שערים בראש, ניכר לראות על המגרש שהוא מפספס הרבה נגיחות קלות בגלל הטיימינג שלו והקפיצה בראש. הן בהגנה כשהוא יורד לעזור במצבים נייחים של היריבה והן ברחבה לפעמים שחסר לו הגרוש ללירה, שחלוץ בגובה שלו צריך לקחת, וזה כתוצאה מהטיימינג הלא טוב בקפיצה לכדורי גובה.
היו כמה מצבים אתמול בהגנה שקפץ מוקדם מידיי או קפץ קרוב מידיי לכדור והכדור עבר מעליו לשחקן שמאחוריו.
מקווה שזה סתם משהו של חלודה כי הוא יכול להוציא בראש הרבה יותר, ואם אכן יש לו בעיה טיפה בטיימינג הוא בהחלט יכול להשתפר בזה עם הצוות המקצועי ואולי גם בעזרת מנחם לדוגמה שמומחה בזה.
מעבר לזה ומעבר לחלודה בסיומת, מרוצה מאוד ממנו, יעשה הרבה בעיות ויבקיע הרבה שערים בליגה, השאלה מה יבוא קודם, השער או הנפילה של המגן שלו בתקווה לקבל עבירה.
אגב, ספורט 5 פתחו את הפנטזי שלי ונתנו מחירים לכל השחקנים בליגה, פיירו קיבל את המחיר המקסימלי 15 מיליון, כשיובאנוביץ קיבל 14 מיליון, לטעמי אגב יובאנוביץ טוב ממנו אבל זה דעתי.
אגב הוא זהבי ואצילי היחידים שקיבלו את המחיר המקסימלי 15 מיליון מבין כל השחקנים.
פיירו הרבה יותר מגוון לטעמי.