חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
-
- מכונת תארים
-
- מכונת תארים
Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי
זה מאד לא יהיה מפתיע אם יעזוב לנוכח כל השמועות סביבו וכמות הדקות שהוא מקבל.
הייתי משחרר אותו רק בטרייד. השאלה רק תמורת מי.
הייתי משחרר אותו רק בטרייד. השאלה רק תמורת מי.
-
- אגדה ירוקה
זורקים פה שמועות ללא בסיס ומדליקים את כולם .
לפי מה שכתוב הוא בכלל לא מעוניין לצאת להשאלה ומתכוון להילחם על דקות .
בהנחה וירצו לשחרר אותו, הייתי מעביר אותו להפועל ולוקח את דוידה במקום או לאשדוד תמורת כנעאן .
לפי מה שכתוב הוא בכלל לא מעוניין לצאת להשאלה ומתכוון להילחם על דקות .
בהנחה וירצו לשחרר אותו, הייתי מעביר אותו להפועל ולוקח את דוידה במקום או לאשדוד תמורת כנעאן .
-
- מכונת תארים
אנחנו עכשיו נתחיל רצף רחצני של משחקים עד נובמבר, אין לי ספק שהוא יקבל את הדקות שלו
-
- מכונת תארים
השאלה מטעם מי הכתבות האלה למי הן מיועדות ולמה?
האם המועדון/ השחקן רוצים לסיים סאגה אמתית ולהשקיט את המערכת? האם זה מסר שנועד להכין את הקרקע לעסקה עליו ולהציג אותו כשחקן רציני? האם זה בא בגלל עיסוק ברשת בשמועות שקריות? כך או כך, כשיוצאת כתבה יש לה סיבה, יש לה מקור שרוצה להעביר מסר ויש אוזניים שאמורות לשמוע את המסר.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
שחקן שלא נספר ולא מקבל דקות להוציא עליו כתבה שהוא מאוכזב ממעמדו ומצפה לקבל יותר דקות לא צריך להיות גאון כדי להוציא כתבה כזו
-
- אלוף המדינה
סכנין ירדה ליגה לפי הבקרה, הייתי מביא משם את כיאל וגנטוס, גנטוס בלם לא רע בכלל יש לו פוטנציאל להשתפר. כיאל זה אובייס ובאופן כללי אני רוצה שהוא יסיים כאןאת הקריירה כמו שרציתי את ניקיטה 90% בגלל זה 10% מקצועית
- Judokan
- סמל ירוק
חחחח "לפי הבקרה".
ראינו מה הבקרה שווה. יש להם עוד איזה חודש לתקן הכל. הרי גם סכנין חשובה לליגה. עושים שכונה מכולם שנים
ראינו מה הבקרה שווה. יש להם עוד איזה חודש לתקן הכל. הרי גם סכנין חשובה לליגה. עושים שכונה מכולם שנים
-
- אלוף המדינה
הבנתי הפעם זה רציני אבל אתה צודק הבקרה זה שכונה. הזוי אגב שסכנין לא מצליחים למצוא מימון נורמלי מאיזה שייח או אירופאי יפה נפש שיתרום להם כמה מיליונים בכל שנה
- Apoc
- יו״ר הבורד
איזה רציני? מה רציני?
ההודעה הזאת של הבקרה לא שווה את הנייר שהיא נכתבה עליה. (וכן אני יודע שזה נשלח במייל בטח)
זה הגוף הכי בדיחה בכדורגל הישראלי וזה חתיכת הישג. ההצהרות שלהם לא שוות כלום.
ההודעה הזאת של הבקרה לא שווה את הנייר שהיא נכתבה עליה. (וכן אני יודע שזה נשלח במייל בטח)
זה הגוף הכי בדיחה בכדורגל הישראלי וזה חתיכת הישג. ההצהרות שלהם לא שוות כלום.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- אלוף המדינה
רציני בגלל מה שקורה בסכנין, ושאם לא מעבירים תקציב אז באמת תם הטקס ושאין משחקים, כל האיומים והחרטות זה לפני מעמד הגשת התקציב וסתם ספינים שהמטרה שלהם להפעיל לחץ. אבל גם אני חושב שהם יתנו להם הארכה כלשהי אם בסכנין יגידו שיש להם מימון כלשהו
- Apoc
- יו״ר הבורד
ישיגו מימון מאיזה מחבל רנדומלי מה אתה דואג.
אופטימיות במכבי חיפה
-
- קפטן ירוק
סתם הם מחפשים צומי כמו בית״ר באח להביא עוד תורמים.
לגבי צ׳יבוטה בקבוצה כמו שלנו צריך לקחת צ׳אנס מהר ולתת תפוקה
לדעתי הוא ישחק המון השנה וזאת ההזדמנות שלו להוכיח שהוא שווה הרכב,בינתיים נראה שאין לו סבלנות וחבל בשבילו
לגבי צ׳יבוטה בקבוצה כמו שלנו צריך לקחת צ׳אנס מהר ולתת תפוקה
לדעתי הוא ישחק המון השנה וזאת ההזדמנות שלו להוכיח שהוא שווה הרכב,בינתיים נראה שאין לו סבלנות וחבל בשבילו
- Smurk
- אגדה ירוקה
הייתם מביאים את גוטליב?
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
לא. בלם חלש ובן אדם עם אופי זבל. שישכיבו את הכסף שצריך על אלחמיד ויסגרו סיפור כבר.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- מכונת תארים
- Shocking4U
- מנהל הבורד
- KevinDurant
- חבר בבורד
-
- מכונת תארים
לא חושב שהוא מספיק אחראי כדי לשחק בסגנון של בכר.
העמידה הגבוהה והלחץ הגבוהה דורשים שחקני הגנה מאד מהירים (בזה הוא סבבה) ואחראיים (ובזה הוא לוקה). זה מאד מגביל את האפשרויות לרכש מתוך הליגה כי רוב השחקנים פה לא מחזיקים בשני האספקטים. אני חושב שזה מה שהאמינו שדהן יצליח להיות וזה לא עבד. למזלנו, שון עשה את הקפיצה ואפשר לבכר לשחק כל כך התקפי בעונה האחרונה. ככל שאני חושב על זה יותר וככל שמתקדם החלון, אם יתאפשר להביא זר, סבטקוביץ׳ יכול להיות רכש מספק עם הרבה יתרונות.
- Judokan
- סמל ירוק
סבטקוביץ' לא עונה לשני האספקטים. הוא לא מהיר ולא אחראי במשחק שלו. חלק מההגנה המביכה של אשדוד השנה.ברק.י כתב: ↑12 אוגוסט 2022, 20:23לא חושב שהוא מספיק אחראי כדי לשחק בסגנון של בכר.
העמידה הגבוהה והלחץ הגבוהה דורשים שחקני הגנה מאד מהירים (בזה הוא סבבה) ואחראיים (ובזה הוא לוקה). זה מאד מגביל את האפשרויות לרכש מתוך הליגה כי רוב השחקנים פה לא מחזיקים בשני האספקטים. אני חושב שזה מה שהאמינו שדהן יצליח להיות וזה לא עבד. למזלנו, שון עשה את הקפיצה ואפשר לבכר לשחק כל כך התקפי בעונה האחרונה. ככל שאני חושב על זה יותר וככל שמתקדם החלון, אם יתאפשר להביא זר, סבטקוביץ׳ יכול להיות רכש מספק עם הרבה יתרונות.
רכש בינוני קלאסי מהליגה במחיר מופקע. כאילו לא למדנו מדוס סנטוס
-
- מכונת תארים
למדנו בעשור השחון שגם בלמים טובים לא יראו טוב בקבוצה לא מתפקדת. קשה לי להגיד שיש לו בעיות בריכוז או שהוא שוכח את עצמו במשחק הלחץ. מצד שני, הוא לא נדרש מעולם לעמוד גבוה כמו פלאניץ׳, כך שקשה לדעת בוודאות. לגבי המהירות, אני לא בטוח בכלל שאתה צודק. הוא עמד יפה ראש בראש העונה מול חלוצים מהירים.Judokan כתב: ↑12 אוגוסט 2022, 20:54סבטקוביץ' לא עונה לשני האספקטים. הוא לא מהיר ולא אחראי במשחק שלו. חלק מההגנה המביכה של אשדוד השנה.ברק.י כתב: ↑12 אוגוסט 2022, 20:23לא חושב שהוא מספיק אחראי כדי לשחק בסגנון של בכר.
אני כמובן מאמין שאפשד להביא טוב ממנו, אבל יש גם יתרונות בהגעה שלו. הוא מכיר את הליגה, יהיה קל לו להסתנכרן עם פלאניץ׳, הוא בגיל טוב והוא לא בפרופיל מספיק גבוה כדי לעשות בלאגן בחדר הלבשה במידה ויפתח על הספסל במהלך בליגה.
-
- קפטן ירוק
אם מאזרחים את אחד הזרים, גם רודריגז יכול להיות אופציה (בלי קבוצה עדיין, הסלב פרסם על זה).
מכיר את המערכת, נותן אגרסיביות שחסרה ויכול לשחק גם כקשר וגם כבלם שלישי.
מאידך - לא יכול לשחק במערך של שני בלמים וכך לא יתרום לרוטציה של הבלמים, ודרישות השכר שלו.
ובסוף- עולם הבלמים לא נגמר בסבטקוביץ, רודריגז ואלחמיד.
מכיר את המערכת, נותן אגרסיביות שחסרה ויכול לשחק גם כקשר וגם כבלם שלישי.
מאידך - לא יכול לשחק במערך של שני בלמים וכך לא יתרום לרוטציה של הבלמים, ודרישות השכר שלו.
ובסוף- עולם הבלמים לא נגמר בסבטקוביץ, רודריגז ואלחמיד.
-
- מכונת תארים
- Judokan
- סמל ירוק
אשדוד בשנתיים האלה משחקת מאוד נמוך (אחד המאפיינים המרכזיים של הסגנון של רב"ש). לכן הבלמים שלהם כמעט לא נדרשים להתמודד במהירות.ברק.י כתב: ↑12 אוגוסט 2022, 21:21למדנו בעשור השחון שגם בלמים טובים לא יראו טוב בקבוצה לא מתפקדת. קשה לי להגיד שיש לו בעיות בריכוז או שהוא שוכח את עצמו במשחק הלחץ. מצד שני, הוא לא נדרש מעולם לעמוד גבוה כמו פלאניץ׳, כך שקשה לדעת בוודאות. לגבי המהירות, אני לא בטוח בכלל שאתה צודק. הוא עמד יפה ראש בראש העונה מול חלוצים מהירים.Judokan כתב: ↑12 אוגוסט 2022, 20:54סבטקוביץ' לא עונה לשני האספקטים. הוא לא מהיר ולא אחראי במשחק שלו. חלק מההגנה המביכה של אשדוד השנה.ברק.י כתב: ↑12 אוגוסט 2022, 20:23
לא חושב שהוא מספיק אחראי כדי לשחק בסגנון של בכר.
אני כמובן מאמין שאפשד להביא טוב ממנו, אבל יש גם יתרונות בהגעה שלו. הוא מכיר את הליגה, יהיה קל לו להסתנכרן עם פלאניץ׳, הוא בגיל טוב והוא לא בפרופיל מספיק גבוה כדי לעשות בלאגן בחדר הלבשה במידה ויפתח על הספסל במהלך בליגה.
במעט שכן - דווקא אוואני שימש יותר בתור הבלם "המהיר" שלהם בזמן שסבטקוביץ' הוא יותר על תקן הבלם הפיזי והחזק.
מדובר בסגנון שחקן שבאופן מובהק לא יתאים לנו.
ולגבי החלק השני שאמרת - אם מדובר בבלם שמגיע בשביל לשבת על הספסל, זה רק מעצים כמה המהלך גרוע. הוא יעלה לך סדר גודל של מיליון יורו ויותר (כי זה ג'קי).
בכסף הזה אפשר להביא שחקנים הרבה יותר טובים ומעניינים, שגם לא תהיה להם בעיה לשבת על הספסל.
-
- מכונת תארים
הוא יהיה חייב לשבת על הספסל כי תהיה רוטציה בין הזרים ורוטציה בין הבלמים. באופן יחסי, יהיה הכי קל לוותר על בלם זר במגרש כי יש גולדברג וזה אומר שהבלם שיגיע יצטרך לדעת שהוא בלם שני-שלישי ולא שחקן שבא לכל קרדיט ברמה של שרי, פיירו ופלאניץ׳.Judokan כתב: ↑12 אוגוסט 2022, 22:02אשדוד בשנתיים האלה משחקת מאוד נמוך (אחד המאפיינים המרכזיים של הסגנון של רב"ש). לכן הבלמים שלהם כמעט לא נדרשים להתמודד במהירות.ברק.י כתב: ↑12 אוגוסט 2022, 21:21למדנו בעשור השחון שגם בלמים טובים לא יראו טוב בקבוצה לא מתפקדת. קשה לי להגיד שיש לו בעיות בריכוז או שהוא שוכח את עצמו במשחק הלחץ. מצד שני, הוא לא נדרש מעולם לעמוד גבוה כמו פלאניץ׳, כך שקשה לדעת בוודאות. לגבי המהירות, אני לא בטוח בכלל שאתה צודק. הוא עמד יפה ראש בראש העונה מול חלוצים מהירים.
במעט שכן - דווקא אוואני שימש יותר בתור הבלם "המהיר" שלהם בזמן שסבטקוביץ' הוא יותר על תקן הבלם הפיזי והחזק.
מדובר בסגנון שחקן שבאופן מובהק לא יתאים לנו.
ולגבי החלק השני שאמרת - אם מדובר בבלם שמגיע בשביל לשבת על הספסל, זה רק מעצים כמה המהלך גרוע. הוא יעלה לך סדר גודל של מיליון יורו ויותר (כי זה ג'קי).
בכסף הזה אפשר להביא שחקנים הרבה יותר טובים ומעניינים, שגם לא תהיה להם בעיה לשבת על הספסל.
- Judokan
- סמל ירוק
סבבה, אז למה שתוציא על בלם כזה סכום עצום כמו מיליון, מיליון וחצי יורו, שזה מה שאשדוד תדרוש?
יש לנו מחלקת סקאוטינג, היא צריכה ואמורה למצוא שחקן מתאים גם בחצי ובשליש מחיר שיתאים לשבת על הספסל כשצריך אבל ייתן לנו את היכולות שהקבוצה צריכה (עיין ערך - פייר קורנו).
הכי קל זה ללכת על המוכר והידוע מהליגה, אבל לא סתם אלה בדר"כ העסקאות הכי לא מוצלחות.
יש לנו מחלקת סקאוטינג, היא צריכה ואמורה למצוא שחקן מתאים גם בחצי ובשליש מחיר שיתאים לשבת על הספסל כשצריך אבל ייתן לנו את היכולות שהקבוצה צריכה (עיין ערך - פייר קורנו).
הכי קל זה ללכת על המוכר והידוע מהליגה, אבל לא סתם אלה בדר"כ העסקאות הכי לא מוצלחות.
- benrey
- הענק הירוק
אני מסכים.
גם ככה רוצים איזה בלם שיתן עומס ולאו דווקא יהיה שחקן מפתח, שיחפשו איזה שחקן עם פוטנציאל במחיר סביר בגיל סביר.
רק שלא יביאו סטייל דיויד אקוואה.
גם ככה רוצים איזה בלם שיתן עומס ולאו דווקא יהיה שחקן מפתח, שיחפשו איזה שחקן עם פוטנציאל במחיר סביר בגיל סביר.
רק שלא יביאו סטייל דיויד אקוואה.
-
- מכונת תארים
לא יודע בכמה תיסגר עסקה עליו ומן הסתם אם המחיר שלו יהיה גבוה שלא בצדק לא צריך להביא אותו.Judokan כתב: ↑12 אוגוסט 2022, 23:05 סבבה, אז למה שתוציא על בלם כזה סכום עצום כמו מיליון, מיליון וחצי יורו, שזה מה שאשדוד תדרוש?
שלא תטעה - אני חושב שהסקאוטינג צריך לבדוק שאין מועמדים טובים יותר ומאמין שהוא לא האופציה הראשונה ברשימות, אם הוא בכלל אופציה.
לצד זאת, בהסתכלות נקודתית על סבטקוביץ', אני לא חושב שהוא אופציה מקצועית רעה. אני חושב שיש לו פוטנציאל להיראות טוב ולהתאקלם בצורה חלקה, כך שלא אבכה אם הוא זה שיגיע.
-
- קפטן ירוק
אני ארשום פה משהו לא פופולארי אבל לדעתי עצם העובדה שיש 3 זרים בהגנה ורוצים להביא עוד אחד קצת בעייתית.
לדעתי להסתמך בקישור ההתקפי שלנו על שרי,חזיזה ואצילי בלבד הוא דבר מאוד מסוכן.
הייתי מצפה שיוסיפו לפחות בשביל אירופה זר שיעשה את ההבדל בחוליה הזאת.
- benrey
- הענק הירוק
זה נובע מזה שיש פער גדול בין ההיצע של שחקני ההתקפה הישראלים להיצע של שחקני ההגנה הישראלים.NOSFERATU ZODD כתב: ↑12 אוגוסט 2022, 23:46 אני ארשום פה משהו לא פופולארי אבל לדעתי עצם העובדה שיש 3 זרים בהגנה ורוצים להביא עוד אחד קצת בעייתית.
תסתכל על הנבחרת, שחקנים כמו אבו עביד, סאן מנחם, ומגנים/בלמים נוספים רשמו פה הופעות בהרכב.
לעומת זאת בהתקפה יש שחקנים טובים שלא מקבלים אפילו זימון.
שחקני כנף וחלוצים יש. אולי לא שוברי שוויון, אבל שחקנים שיכולים לתת עומק.
בהגנה אין חיה כזאת.