חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

lemmacantor
מכונת תארים

Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי

שליחה על ידי lemmacantor »

שחקן חסר ערך
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

זה מאד לא יהיה מפתיע אם יעזוב לנוכח כל השמועות סביבו וכמות הדקות שהוא מקבל.
הייתי משחרר אותו רק בטרייד. השאלה רק תמורת מי.
Daniel123
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Daniel123 »

זורקים פה שמועות ללא בסיס ומדליקים את כולם .
לפי מה שכתוב הוא בכלל לא מעוניין לצאת להשאלה ומתכוון להילחם על דקות .
בהנחה וירצו לשחרר אותו, הייתי מעביר אותו להפועל ולוקח את דוידה במקום או לאשדוד תמורת כנעאן .
כובע קש
מכונת תארים

שליחה על ידי כובע קש »

אנחנו עכשיו נתחיל רצף רחצני של משחקים עד נובמבר, אין לי ספק שהוא יקבל את הדקות שלו
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Daniel123 כתב: 11 אוגוסט 2022, 11:42 זורקים פה שמועות ללא בסיס ומדליקים את כולם .
לפי מה שכתוב הוא בכלל לא מעוניין לצאת להשאלה ומתכוון להילחם על דקות .
בהנחה וירצו לשחרר אותו, הייתי מעביר אותו להפועל ולוקח את דוידה במקום או לאשדוד תמורת כנעאן .
השאלה מטעם מי הכתבות האלה למי הן מיועדות ולמה?
האם המועדון/ השחקן רוצים לסיים סאגה אמתית ולהשקיט את המערכת? האם זה מסר שנועד להכין את הקרקע לעסקה עליו ולהציג אותו כשחקן רציני? האם זה בא בגלל עיסוק ברשת בשמועות שקריות? כך או כך, כשיוצאת כתבה יש לה סיבה, יש לה מקור שרוצה להעביר מסר ויש אוזניים שאמורות לשמוע את המסר.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

שחקן שלא נספר ולא מקבל דקות להוציא עליו כתבה שהוא מאוכזב ממעמדו ומצפה לקבל יותר דקות לא צריך להיות גאון כדי להוציא כתבה כזו
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

סכנין ירדה ליגה לפי הבקרה, הייתי מביא משם את כיאל וגנטוס, גנטוס בלם לא רע בכלל יש לו פוטנציאל להשתפר. כיאל זה אובייס ובאופן כללי אני רוצה שהוא יסיים כאןאת הקריירה כמו שרציתי את ניקיטה 90% בגלל זה 10% מקצועית
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

חחחח "לפי הבקרה".
ראינו מה הבקרה שווה. יש להם עוד איזה חודש לתקן הכל. הרי גם סכנין חשובה לליגה. עושים שכונה מכולם שנים
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

הבנתי הפעם זה רציני אבל אתה צודק הבקרה זה שכונה. הזוי אגב שסכנין לא מצליחים למצוא מימון נורמלי מאיזה שייח או אירופאי יפה נפש שיתרום להם כמה מיליונים בכל שנה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

איזה רציני? מה רציני?
ההודעה הזאת של הבקרה לא שווה את הנייר שהיא נכתבה עליה. (וכן אני יודע שזה נשלח במייל בטח)
זה הגוף הכי בדיחה בכדורגל הישראלי וזה חתיכת הישג. ההצהרות שלהם לא שוות כלום.
אופטימיות במכבי חיפה
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

Apoc כתב: 11 אוגוסט 2022, 19:07 איזה רציני? מה רציני?
ההודעה הזאת של הבקרה לא שווה את הנייר שהיא נכתבה עליה. (וכן אני יודע שזה נשלח במייל בטח)
רציני בגלל מה שקורה בסכנין, ושאם לא מעבירים תקציב אז באמת תם הטקס ושאין משחקים, כל האיומים והחרטות זה לפני מעמד הגשת התקציב וסתם ספינים שהמטרה שלהם להפעיל לחץ. אבל גם אני חושב שהם יתנו להם הארכה כלשהי אם בסכנין יגידו שיש להם מימון כלשהו
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

ישיגו מימון מאיזה מחבל רנדומלי מה אתה דואג.
אופטימיות במכבי חיפה
greenguy
קפטן ירוק

שליחה על ידי greenguy »

סתם הם מחפשים צומי כמו בית״ר באח להביא עוד תורמים.
לגבי צ׳יבוטה בקבוצה כמו שלנו צריך לקחת צ׳אנס מהר ולתת תפוקה
לדעתי הוא ישחק המון השנה וזאת ההזדמנות שלו להוכיח שהוא שווה הרכב,בינתיים נראה שאין לו סבלנות וחבל בשבילו
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

הייתם מביאים את גוטליב?
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

Smurk כתב: 12 אוגוסט 2022, 15:37 הייתם מביאים את גוטליב?
לא. בלם חלש ובן אדם עם אופי זבל. שישכיבו את הכסף שצריך על אלחמיד ויסגרו סיפור כבר.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
lemmacantor
מכונת תארים

ופציע.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

חסר לנו בלמים שמוכרים אותנו במשחקים מול הצהבת?
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

לא מביא
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

לא חושב שהוא מספיק אחראי כדי לשחק בסגנון של בכר.

העמידה הגבוהה והלחץ הגבוהה דורשים שחקני הגנה מאד מהירים (בזה הוא סבבה) ואחראיים (ובזה הוא לוקה). זה מאד מגביל את האפשרויות לרכש מתוך הליגה כי רוב השחקנים פה לא מחזיקים בשני האספקטים. אני חושב שזה מה שהאמינו שדהן יצליח להיות וזה לא עבד. למזלנו, שון עשה את הקפיצה ואפשר לבכר לשחק כל כך התקפי בעונה האחרונה. ככל שאני חושב על זה יותר וככל שמתקדם החלון, אם יתאפשר להביא זר, סבטקוביץ׳ יכול להיות רכש מספק עם הרבה יתרונות.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

ברק.י כתב: 12 אוגוסט 2022, 20:23

העמידה הגבוהה והלחץ הגבוהה דורשים שחקני הגנה מאד מהירים (בזה הוא סבבה) ואחראיים (ובזה הוא לוקה). זה מאד מגביל את האפשרויות לרכש מתוך הליגה כי רוב השחקנים פה לא מחזיקים בשני האספקטים. אני חושב שזה מה שהאמינו שדהן יצליח להיות וזה לא עבד. למזלנו, שון עשה את הקפיצה ואפשר לבכר לשחק כל כך התקפי בעונה האחרונה. ככל שאני חושב על זה יותר וככל שמתקדם החלון, אם יתאפשר להביא זר, סבטקוביץ׳ יכול להיות רכש מספק עם הרבה יתרונות.
סבטקוביץ' לא עונה לשני האספקטים. הוא לא מהיר ולא אחראי במשחק שלו. חלק מההגנה המביכה של אשדוד השנה.
רכש בינוני קלאסי מהליגה במחיר מופקע. כאילו לא למדנו מדוס סנטוס
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Judokan כתב: 12 אוגוסט 2022, 20:54

סבטקוביץ' לא עונה לשני האספקטים. הוא לא מהיר ולא אחראי במשחק שלו. חלק מההגנה המביכה של אשדוד השנה.
למדנו בעשור השחון שגם בלמים טובים לא יראו טוב בקבוצה לא מתפקדת. קשה לי להגיד שיש לו בעיות בריכוז או שהוא שוכח את עצמו במשחק הלחץ. מצד שני, הוא לא נדרש מעולם לעמוד גבוה כמו פלאניץ׳, כך שקשה לדעת בוודאות. לגבי המהירות, אני לא בטוח בכלל שאתה צודק. הוא עמד יפה ראש בראש העונה מול חלוצים מהירים.

אני כמובן מאמין שאפשד להביא טוב ממנו, אבל יש גם יתרונות בהגעה שלו. הוא מכיר את הליגה, יהיה קל לו להסתנכרן עם פלאניץ׳, הוא בגיל טוב והוא לא בפרופיל מספיק גבוה כדי לעשות בלאגן בחדר הלבשה במידה ויפתח על הספסל במהלך בליגה.
dyarok
קפטן ירוק

שליחה על ידי dyarok »

אם מאזרחים את אחד הזרים, גם רודריגז יכול להיות אופציה (בלי קבוצה עדיין, הסלב פרסם על זה).
מכיר את המערכת, נותן אגרסיביות שחסרה ויכול לשחק גם כקשר וגם כבלם שלישי.
מאידך - לא יכול לשחק במערך של שני בלמים וכך לא יתרום לרוטציה של הבלמים, ודרישות השכר שלו.
ובסוף- עולם הבלמים לא נגמר בסבטקוביץ, רודריגז ואלחמיד.
lemmacantor
מכונת תארים

הצב באוניון הבלגית.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

ברק.י כתב: 12 אוגוסט 2022, 21:21

למדנו בעשור השחון שגם בלמים טובים לא יראו טוב בקבוצה לא מתפקדת. קשה לי להגיד שיש לו בעיות בריכוז או שהוא שוכח את עצמו במשחק הלחץ. מצד שני, הוא לא נדרש מעולם לעמוד גבוה כמו פלאניץ׳, כך שקשה לדעת בוודאות. לגבי המהירות, אני לא בטוח בכלל שאתה צודק. הוא עמד יפה ראש בראש העונה מול חלוצים מהירים.

אני כמובן מאמין שאפשד להביא טוב ממנו, אבל יש גם יתרונות בהגעה שלו. הוא מכיר את הליגה, יהיה קל לו להסתנכרן עם פלאניץ׳, הוא בגיל טוב והוא לא בפרופיל מספיק גבוה כדי לעשות בלאגן בחדר הלבשה במידה ויפתח על הספסל במהלך בליגה.
אשדוד בשנתיים האלה משחקת מאוד נמוך (אחד המאפיינים המרכזיים של הסגנון של רב"ש). לכן הבלמים שלהם כמעט לא נדרשים להתמודד במהירות.
במעט שכן - דווקא אוואני שימש יותר בתור הבלם "המהיר" שלהם בזמן שסבטקוביץ' הוא יותר על תקן הבלם הפיזי והחזק.
מדובר בסגנון שחקן שבאופן מובהק לא יתאים לנו.

ולגבי החלק השני שאמרת - אם מדובר בבלם שמגיע בשביל לשבת על הספסל, זה רק מעצים כמה המהלך גרוע. הוא יעלה לך סדר גודל של מיליון יורו ויותר (כי זה ג'קי).
בכסף הזה אפשר להביא שחקנים הרבה יותר טובים ומעניינים, שגם לא תהיה להם בעיה לשבת על הספסל.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Judokan כתב: 12 אוגוסט 2022, 22:02
ברק.י כתב: 12 אוגוסט 2022, 21:21

אשדוד בשנתיים האלה משחקת מאוד נמוך (אחד המאפיינים המרכזיים של הסגנון של רב"ש). לכן הבלמים שלהם כמעט לא נדרשים להתמודד במהירות.
במעט שכן - דווקא אוואני שימש יותר בתור הבלם "המהיר" שלהם בזמן שסבטקוביץ' הוא יותר על תקן הבלם הפיזי והחזק.
מדובר בסגנון שחקן שבאופן מובהק לא יתאים לנו.

ולגבי החלק השני שאמרת - אם מדובר בבלם שמגיע בשביל לשבת על הספסל, זה רק מעצים כמה המהלך גרוע. הוא יעלה לך סדר גודל של מיליון יורו ויותר (כי זה ג'קי).
בכסף הזה אפשר להביא שחקנים הרבה יותר טובים ומעניינים, שגם לא תהיה להם בעיה לשבת על הספסל.
הוא יהיה חייב לשבת על הספסל כי תהיה רוטציה בין הזרים ורוטציה בין הבלמים. באופן יחסי, יהיה הכי קל לוותר על בלם זר במגרש כי יש גולדברג וזה אומר שהבלם שיגיע יצטרך לדעת שהוא בלם שני-שלישי ולא שחקן שבא לכל קרדיט ברמה של שרי, פיירו ופלאניץ׳.
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

סבבה, אז למה שתוציא על בלם כזה סכום עצום כמו מיליון, מיליון וחצי יורו, שזה מה שאשדוד תדרוש?

יש לנו מחלקת סקאוטינג, היא צריכה ואמורה למצוא שחקן מתאים גם בחצי ובשליש מחיר שיתאים לשבת על הספסל כשצריך אבל ייתן לנו את היכולות שהקבוצה צריכה (עיין ערך - פייר קורנו).

הכי קל זה ללכת על המוכר והידוע מהליגה, אבל לא סתם אלה בדר"כ העסקאות הכי לא מוצלחות.
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

אני מסכים.
גם ככה רוצים איזה בלם שיתן עומס ולאו דווקא יהיה שחקן מפתח, שיחפשו איזה שחקן עם פוטנציאל במחיר סביר בגיל סביר.
רק שלא יביאו סטייל דיויד אקוואה.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Judokan כתב: 12 אוגוסט 2022, 23:05 סבבה, אז למה שתוציא על בלם כזה סכום עצום כמו מיליון, מיליון וחצי יורו, שזה מה שאשדוד תדרוש?

יש לנו מחלקת סקאוטינג, היא צריכה ואמורה למצוא שחקן מתאים גם בחצי ובשליש מחיר שיתאים לשבת על הספסל כשצריך אבל ייתן לנו את היכולות שהקבוצה צריכה (עיין ערך - פייר קורנו).

הכי קל זה ללכת על המוכר והידוע מהליגה, אבל לא סתם אלה בדר"כ העסקאות הכי לא מוצלחות.
לא יודע בכמה תיסגר עסקה עליו ומן הסתם אם המחיר שלו יהיה גבוה שלא בצדק לא צריך להביא אותו.
שלא תטעה - אני חושב שהסקאוטינג צריך לבדוק שאין מועמדים טובים יותר ומאמין שהוא לא האופציה הראשונה ברשימות, אם הוא בכלל אופציה.
לצד זאת, בהסתכלות נקודתית על סבטקוביץ', אני לא חושב שהוא אופציה מקצועית רעה. אני חושב שיש לו פוטנציאל להיראות טוב ולהתאקלם בצורה חלקה, כך שלא אבכה אם הוא זה שיגיע.
NOSFERATU ZODD
קפטן ירוק

שליחה על ידי NOSFERATU ZODD »

אני ארשום פה משהו לא פופולארי אבל לדעתי עצם העובדה שיש 3 זרים בהגנה ורוצים להביא עוד אחד קצת בעייתית.
לדעתי להסתמך בקישור ההתקפי שלנו על שרי,חזיזה ואצילי בלבד הוא דבר מאוד מסוכן.
הייתי מצפה שיוסיפו לפחות בשביל אירופה זר שיעשה את ההבדל בחוליה הזאת.
סמל אישי של משתמש
benrey
הענק הירוק

שליחה על ידי benrey »

NOSFERATU ZODD כתב: 12 אוגוסט 2022, 23:46 אני ארשום פה משהו לא פופולארי אבל לדעתי עצם העובדה שיש 3 זרים בהגנה ורוצים להביא עוד אחד קצת בעייתית.
לדעתי להסתמך בקישור ההתקפי שלנו על שרי,חזיזה ואצילי בלבד הוא דבר מאוד מסוכן.
הייתי מצפה שיוסיפו לפחות בשביל אירופה זר שיעשה את ההבדל בחוליה הזאת.
זה נובע מזה שיש פער גדול בין ההיצע של שחקני ההתקפה הישראלים להיצע של שחקני ההגנה הישראלים.

תסתכל על הנבחרת, שחקנים כמו אבו עביד, סאן מנחם, ומגנים/בלמים נוספים רשמו פה הופעות בהרכב.
לעומת זאת בהתקפה יש שחקנים טובים שלא מקבלים אפילו זימון.

שחקני כנף וחלוצים יש. אולי לא שוברי שוויון, אבל שחקנים שיכולים לתת עומק.
בהגנה אין חיה כזאת.
נעול