צריך 4-5 שנים למלא בכל משחק כדי שיהיה על מה לדבר.
אני אישית לא חושב שיש בזה היגיון.
מה שצריך זה אצטדיון לאומי גדול יותר מהאצטדיונים העירוניים. בדיוק בשביל גמרי גביע ואירועים מיוחדים.
זה צריך להיות אצטדיון חדשני שיכול להיות כל מני דברים כשאין משחקים, כמו אמפי למוזיקה ותיאטרון, אפשרות לשנות את הדשא לפרקט(ים), מגרשי טניס.
הוא צריך להיות חלק ממתחם קניות. וכו'.
יותר טוב לנו 30K , עם כל הכבוד לביקוש העכשווי אין שום ערובה שהביקוש הזה יישאר , אי אפשר להסתכל על המצב הקיים עם כל הטרמפיסטים ולחשוב בוודאות שזה יישאר עוד שנתיים שלוש
אריק זה כתב: ↑14 אוגוסט 2022, 20:39
לא חוכמה למלא באירופה אחרי שנים בלי.
מה שצריך זה אצטדיון לאומי גדול יותר מהאצטדיונים העירוניים. בדיוק בשביל גמרי גביע ואירועים מיוחדים.
זה צריך להיות אצטדיון חדשני שיכול להיות כל מני דברים כשאין משחקים, כמו אמפי למוזיקה ותיאטרון, אפשרות לשנות את הדשא לפרקט(ים), מגרשי טניס.
רעיון אדיר! אצטדיון לאומי כשיש רק מועדון אחד בסדר גודל הזה בארץ שיכול למלא אותו ונבחרת גרועה וגם נהפוך את זה למסחרה עם הופעות שיהרסו את הדשא. רעיון גרוע ביותר רוצים אצטדיון ביתי מבצר של מכבי לא אצטדיון עאלק לאומי.
מעבר לאתגרים ההנדסיים שבהגדלת איצטדיון קיים, השאלה של מה גודל האיצטדיון הרצוי עבורנו אינה טריויאלית.
אני בטוח שאם היו שואלים שאלה דומה לפני 4 שנים - לא היינו חושבים על הרחבה.
המבחן כמובן יהיה בשנים הקרובות, ובעיקר בשנים בהם נהיה סוג של הבאר שבע של היום ולא האלופה הפייבוריטית
אם גם בשנים כאלה נצליח להגיע לסולד אאוט במשחקים מול קבוצות מרכז טבלה - הסוגיה כנראה תעלה.
ברור שבמשחק פלייאוף ליגת האלופות יהיה ביקוש כזה גדול, אבל להזכירכם אפילו נגד אולימפיאקוס נפתחה מכירה לקהל הרחב.
הבסיס שלנו עד עונות האליפות היה בערך 17-18 אלף, הגיוני שהוא גדל מאז ושגם אם תהיה לנו עכשיו עונה מאכזבת יגיעו מינימום 21-22 אלף למשחק. אולי יותר, קשה מאוד לדעת.
אז מצד אחד אנחנו עדיין לא שם, מצד שני זה די ברור בעיניי שאנחנו בדרך לשם, האוכלוסייה בישראל גדלה במהירות ולמכבי חיפה יש שליטה מוחלטת באיזור חיפה, ברמה שמספיק ניצוץ אחד מדי כמה שנים כדי להדליק את כל האוהדים הצעירים שעוד לא נדבקו.
אם המצב יישאר ככה לעוד כמה שנים מעכשיו, שסביר להניח שיהיו בדרך גם עונות בלי אליפות, יהיה אפשר להתחיל לדבר על תכניות להרחבה או אפילו לאצטדיון חדש.
מנכ״ל האיצטדיון:
מבחינה כלכלית אין היתכנות להגדלת סמי עופר", פרי צינן את ההתלהבות, "מבחינה הנדסית, לכל דבר יש פתרון, אבל לפרק גג, זה לא ריאלי. אני רואה אפשרות להוסיף עשרות מושבים, אבל יצטרכו לסלוח לנו, זה פשוט לא אפשרי".
"אני יודע שיש ביקוש ענק וזה משמח מצד אחד", פרי סיכם, "אבל זה לא אפשרי. זה מה שיש ותפקידנו לתת חווית צפייה מהנה גם לצופים מהבית וגם למי שיגיע".
אריק זה כתב: ↑14 אוגוסט 2022, 20:39
לא חוכמה למלא באירופה אחרי שנים בלי.
רעיון אדיר! אצטדיון לאומי כשיש רק מועדון אחד בסדר גודל הזה בארץ שיכול למלא אותו ונבחרת גרועה וגם נהפוך את זה למסחרה עם הופעות שיהרסו את הדשא. רעיון גרוע ביותר רוצים אצטדיון ביתי מבצר של מכבי לא אצטדיון עאלק לאומי.
הברנבאו החדש הותאם לארח את כל סוגי האירועים עם משטח מתחלף.
מה שטוב לריאל מדריד טוב גם למכבי חיפה.
Shocking4U כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 15:42
מנכ״ל האיצטדיון:
מבחינה כלכלית אין היתכנות להגדלת סמי עופר", פרי צינן את ההתלהבות, "מבחינה הנדסית, לכל דבר יש פתרון, אבל לפרק גג, זה לא ריאלי. אני רואה אפשרות להוסיף עשרות מושבים, אבל יצטרכו לסלוח לנו, זה פשוט לא אפשרי".
"אני יודע שיש ביקוש ענק וזה משמח מצד אחד", פרי סיכם, "אבל זה לא אפשרי. זה מה שיש ותפקידנו לתת חווית צפייה מהנה גם לצופים מהבית וגם למי שיגיע".