הרחבת סמי/אבי; נושא מעקב
דיוני מכבי חיפה בכדורגל
מנהל: Shocking4U
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
הרחבת סמי/אבי; נושא מעקב
אין שום דיווח מעשי על זה
אבל החלטתי לרכז כל פעם שמדברים על כמה שסמי קטן מדי לצבא הירוק של מכבי
הפעם לקראת הכוכב האדום
פסיכי!
אבל החלטתי לרכז כל פעם שמדברים על כמה שסמי קטן מדי לצבא הירוק של מכבי
הפעם לקראת הכוכב האדום
פסיכי!
נערך לאחרונה על ידי RakMaccabi31 ב 14 אוגוסט 2022, 11:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קפטן ירוק
Re: הרחבת סמי/אבי; נושא מעקב
סמי יורחב ב 2055
- KevinDurant
- חבר בבורד
לפי הכתבים אין שום אפשרות להרחיב אותו
- Apoc
- יו״ר הבורד
זה מה יש עד שרובנו נהיה עם חיתולים בבית אבות או בעולם הבא
אופטימיות במכבי חיפה
-
- גול ראשון בבוגרים
האפשרות היחידה זה לבנות אצטדיון חדש. לא משהו שיקרה ב 20 שנה הקרובות.
- benrey
- הענק הירוק
שאלה היפוטתית
נניח והיינו משחקים מחר באצטדיון שיש בו מקום ל100 אלף אוהדים.
כמה היו מגיעים?
נניח והיינו משחקים מחר באצטדיון שיש בו מקום ל100 אלף אוהדים.
כמה היו מגיעים?
- hezildo
- מכונת תארים
לא יודע אם היינו ממלאים את זה, אבל את איצטדיון ר"ג היינו ממלאים בקלות.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי
- KevinDurant
- חבר בבורד
מהתחושה שלי אני מאמין שיכולנו להביא לפחות 60 אלף
-
- אגדה ירוקה
50,000 לפחות .
- Judokan
- סמל ירוק
הרחבה של האיצטדיון זה פרויקט לא קטן בגלל הצורך לפרק את הקונסטרוקציה של הצד וליצור מבנה לא סימטרי.
אני מאמין שזה יקרה בסופו של דבר בגלל כמה שהקהל שלנו מטורף ועקבי. אם במשך 4-5 שנים המספרים יישארו כמו שהם היום, נתחיל לשמוע על תוכניות הרחבה
אני מאמין שזה יקרה בסופו של דבר בגלל כמה שהקהל שלנו מטורף ועקבי. אם במשך 4-5 שנים המספרים יישארו כמו שהם היום, נתחיל לשמוע על תוכניות הרחבה
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
מבחן המעקב על כמות הקהל יהיה באמת רק בעונה הבאה. אם נצליח להתמודד עם תסמונת העונה השלישית
כרגע אנחנו בפיק וצריך למנף את זה ולא לאבד את זה
כרגע אנחנו בפיק וצריך למנף את זה ולא לאבד את זה
-
- משחק בשביל הסמל
לא חוכמה למלא באירופה אחרי שנים בלי.
צריך 4-5 שנים למלא בכל משחק כדי שיהיה על מה לדבר.
אני אישית לא חושב שיש בזה היגיון.
מה שצריך זה אצטדיון לאומי גדול יותר מהאצטדיונים העירוניים. בדיוק בשביל גמרי גביע ואירועים מיוחדים.
זה צריך להיות אצטדיון חדשני שיכול להיות כל מני דברים כשאין משחקים, כמו אמפי למוזיקה ותיאטרון, אפשרות לשנות את הדשא לפרקט(ים), מגרשי טניס.
הוא צריך להיות חלק ממתחם קניות. וכו'.
מה שצריך זה אצטדיון לאומי גדול יותר מהאצטדיונים העירוניים. בדיוק בשביל גמרי גביע ואירועים מיוחדים.
זה צריך להיות אצטדיון חדשני שיכול להיות כל מני דברים כשאין משחקים, כמו אמפי למוזיקה ותיאטרון, אפשרות לשנות את הדשא לפרקט(ים), מגרשי טניס.
- Hatzili22
- תוקע יתד בהרכב
יותר טוב לנו 30K , עם כל הכבוד לביקוש העכשווי אין שום ערובה שהביקוש הזה יישאר , אי אפשר להסתכל על המצב הקיים עם כל הטרמפיסטים ולחשוב בוודאות שזה יישאר עוד שנתיים שלוש
-
- מכונת תארים
זה נטו תלוי אם המועדון לא יחרבן את הכל אחרי שבכר ילך. בשביל ליגה אין סיבה למגרש גדול יותר.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
אחרי שהיו 30 אלף מכביסטים נגד נוף הגלילlemmacantor כתב: ↑14 אוגוסט 2022, 20:54 זה נטו תלוי אם המועדון לא יחרבן את הכל אחרי שבכר ילך. בשביל ליגה אין סיבה למגרש גדול יותר.
ועוד כמה פעמים נגד תל אביב, ביתר, הפועל, נתניה (צלחת), ב"ש, קרית חיים ואפילו סכנין עם השער של שרי (27)
ועכשיו כשיש שוב סולד אווט מנויים
גם הליגה צריכה את זה..
היה כיף להסתכל על זה
https://www.football.co.il/article/156820/
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
רעיון אדיר! אצטדיון לאומי כשיש רק מועדון אחד בסדר גודל הזה בארץ שיכול למלא אותו ונבחרת גרועה וגם נהפוך את זה למסחרה עם הופעות שיהרסו את הדשא. רעיון גרוע ביותר רוצים אצטדיון ביתי מבצר של מכבי לא אצטדיון עאלק לאומי.אריק זה כתב: ↑14 אוגוסט 2022, 20:39 לא חוכמה למלא באירופה אחרי שנים בלי.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
-
- תוקע יתד בהרכב
מעבר לאתגרים ההנדסיים שבהגדלת איצטדיון קיים, השאלה של מה גודל האיצטדיון הרצוי עבורנו אינה טריויאלית.
אני בטוח שאם היו שואלים שאלה דומה לפני 4 שנים - לא היינו חושבים על הרחבה.
המבחן כמובן יהיה בשנים הקרובות, ובעיקר בשנים בהם נהיה סוג של הבאר שבע של היום ולא האלופה הפייבוריטית
אם גם בשנים כאלה נצליח להגיע לסולד אאוט במשחקים מול קבוצות מרכז טבלה - הסוגיה כנראה תעלה.
אני בטוח שאם היו שואלים שאלה דומה לפני 4 שנים - לא היינו חושבים על הרחבה.
המבחן כמובן יהיה בשנים הקרובות, ובעיקר בשנים בהם נהיה סוג של הבאר שבע של היום ולא האלופה הפייבוריטית
אם גם בשנים כאלה נצליח להגיע לסולד אאוט במשחקים מול קבוצות מרכז טבלה - הסוגיה כנראה תעלה.
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
אני יודע שבחנו את העניין ובגלל הגג אין אופציה להגדיל. מישהו מכיר משהו אחר?
- Liberman
- מנהל הבורד
אפשר להפוך את סמי עופר למרקנה, בסופו של יום עם כסף אפשר לקנות את מה שצריך.
השאלה היא האם העלות משתלמת לעירייה/מכבי חיפה או לא. לא לא פוסל שזה מצריך הריסה ובנייה מחדש.
השאלה היא האם העלות משתלמת לעירייה/מכבי חיפה או לא. לא לא פוסל שזה מצריך הריסה ובנייה מחדש.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
-
- אגדה ירוקה
חלום שלי איצטדיון כמו של ריאל בטיס רק עם גג .
תראו איזה דבר .
תראו איזה דבר .
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
ידוע שלטדי יש אופציה של הרחבה לחמישיםGKagelmacher כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 00:05 אני יודע שבחנו את העניין ובגלל הגג אין אופציה להגדיל. מישהו מכיר משהו אחר?
בכללי צריך להרוס את הגג המכוער הזה
איזה פספוס בשבילנו שלא בנו את הגג המקורי
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
עכשיו זה מחר
וכנראה שכן
- hezildo
- מכונת תארים
-
- הופעת בכורה בבוגרים
אנחנו עוד לא שם.
ברור שבמשחק פלייאוף ליגת האלופות יהיה ביקוש כזה גדול, אבל להזכירכם אפילו נגד אולימפיאקוס נפתחה מכירה לקהל הרחב.
הבסיס שלנו עד עונות האליפות היה בערך 17-18 אלף, הגיוני שהוא גדל מאז ושגם אם תהיה לנו עכשיו עונה מאכזבת יגיעו מינימום 21-22 אלף למשחק. אולי יותר, קשה מאוד לדעת.
אז מצד אחד אנחנו עדיין לא שם, מצד שני זה די ברור בעיניי שאנחנו בדרך לשם, האוכלוסייה בישראל גדלה במהירות ולמכבי חיפה יש שליטה מוחלטת באיזור חיפה, ברמה שמספיק ניצוץ אחד מדי כמה שנים כדי להדליק את כל האוהדים הצעירים שעוד לא נדבקו.
אם המצב יישאר ככה לעוד כמה שנים מעכשיו, שסביר להניח שיהיו בדרך גם עונות בלי אליפות, יהיה אפשר להתחיל לדבר על תכניות להרחבה או אפילו לאצטדיון חדש.
ברור שבמשחק פלייאוף ליגת האלופות יהיה ביקוש כזה גדול, אבל להזכירכם אפילו נגד אולימפיאקוס נפתחה מכירה לקהל הרחב.
הבסיס שלנו עד עונות האליפות היה בערך 17-18 אלף, הגיוני שהוא גדל מאז ושגם אם תהיה לנו עכשיו עונה מאכזבת יגיעו מינימום 21-22 אלף למשחק. אולי יותר, קשה מאוד לדעת.
אז מצד אחד אנחנו עדיין לא שם, מצד שני זה די ברור בעיניי שאנחנו בדרך לשם, האוכלוסייה בישראל גדלה במהירות ולמכבי חיפה יש שליטה מוחלטת באיזור חיפה, ברמה שמספיק ניצוץ אחד מדי כמה שנים כדי להדליק את כל האוהדים הצעירים שעוד לא נדבקו.
אם המצב יישאר ככה לעוד כמה שנים מעכשיו, שסביר להניח שיהיו בדרך גם עונות בלי אליפות, יהיה אפשר להתחיל לדבר על תכניות להרחבה או אפילו לאצטדיון חדש.
- Shocking4U
- מנהל הבורד
מנכ״ל האיצטדיון:
מבחינה כלכלית אין היתכנות להגדלת סמי עופר", פרי צינן את ההתלהבות, "מבחינה הנדסית, לכל דבר יש פתרון, אבל לפרק גג, זה לא ריאלי. אני רואה אפשרות להוסיף עשרות מושבים, אבל יצטרכו לסלוח לנו, זה פשוט לא אפשרי".
"אני יודע שיש ביקוש ענק וזה משמח מצד אחד", פרי סיכם, "אבל זה לא אפשרי. זה מה שיש ותפקידנו לתת חווית צפייה מהנה גם לצופים מהבית וגם למי שיגיע".
מבחינה כלכלית אין היתכנות להגדלת סמי עופר", פרי צינן את ההתלהבות, "מבחינה הנדסית, לכל דבר יש פתרון, אבל לפרק גג, זה לא ריאלי. אני רואה אפשרות להוסיף עשרות מושבים, אבל יצטרכו לסלוח לנו, זה פשוט לא אפשרי".
"אני יודע שיש ביקוש ענק וזה משמח מצד אחד", פרי סיכם, "אבל זה לא אפשרי. זה מה שיש ותפקידנו לתת חווית צפייה מהנה גם לצופים מהבית וגם למי שיגיע".
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק
הגג הזה מכוער, ונותן לאצטיון מראה של משתנה מזהב
צריך לפרק אותו מינימום מצורך אסתטי
בכל מקרה, הוא צריך לעבור גם שיפוצים נוספים, כמו הרחבה השטח מאחורי הצפוני שצפוף באופן מחריד בסוף משחקים
צריך לפרק אותו מינימום מצורך אסתטי
בכל מקרה, הוא צריך לעבור גם שיפוצים נוספים, כמו הרחבה השטח מאחורי הצפוני שצפוף באופן מחריד בסוף משחקים
- Smile
- מנהל הבורד
הברנבאו החדש הותאם לארח את כל סוגי האירועים עם משטח מתחלף.GKagelmacher כתב: ↑15 אוגוסט 2022, 00:02רעיון אדיר! אצטדיון לאומי כשיש רק מועדון אחד בסדר גודל הזה בארץ שיכול למלא אותו ונבחרת גרועה וגם נהפוך את זה למסחרה עם הופעות שיהרסו את הדשא. רעיון גרוע ביותר רוצים אצטדיון ביתי מבצר של מכבי לא אצטדיון עאלק לאומי.אריק זה כתב: ↑14 אוגוסט 2022, 20:39 לא חוכמה למלא באירופה אחרי שנים בלי.
מה שטוב לריאל מדריד טוב גם למכבי חיפה.
-
- אגדה ירוקה
אפשר הכל, גם לפרק את הגג הם פשוט לא רוצים .Shocking4U כתב: ↑17 אוגוסט 2022, 15:42 מנכ״ל האיצטדיון:
- GKagelmacher
- אלוף המדינה
הטמטום היה שמההתחלה לא חשבו על להשאיר אופציה להרחבה.
- RakMaccabi31
- קפטן ירוק