עופרי ארד - נושא רשמי

Ganjot
שחקן העונה

Re: עופרי ארד - נושא רשמי

שליחה על ידי Ganjot »

KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2022, 13:32
Apoc כתב: 13 אוגוסט 2022, 10:10 זה בול מה שאני אומר.
ב12 שנים האחרונות מחלקת הנוער הנפיקה 5-6 שחקנים ברמה סבירה ומעלה.
זה אבסורד ושערורייתי ומי שאומר אחרת פשוט מנותק.
כמה שחקנים ברמת הרכב של קצת צמרת הפיקו שאר הקבוצות בתקופה המקבילה? מכבי פ''ת, אשדוד, מכבי ת''א, הפועל ת''א, בית''ר, ב''ש?

אני לא אומר שהמחלקת נוער שלנו מושלמת ועושים שם עבודה אדירה, אני אומר שבכל הקבוצות לא מוציאים מספיק כשרונות

Ganjot כתב: 13 אוגוסט 2022, 09:47 שמע, אתה תקוע על הרפאלוב וחמד האלה כאילו זה מעניין פה מישהו.
רפאלוב עלה אי שם באמצע העשור הקודם(!!!!!!!), חמד וכיאל קצת אחרי. אתה מבין את האבסורד?
אתה מפספס את הנקודה, כי לא אכפת לי לאן הם יוצאים ואיפה הם משחקים, אני לא מחפש אפילו שיגדלו כוכבים כי זה משהו שבכללי בישראל לא מצליחים לגדל כמעט.
אני מדבר נטו שחקנים שיתרמו לבוגרת. לא כוכבים, לא סולומון, לא כלום.
זנטי לא הגיע לשליש מהיכולת של בר כהן שנה שעברה בנוף הגליל, ואני בטוח שהשנה ישחק טוב.
אתה יכול להגיד שהם סתם שחקנים, ויכול להיות שבעתיד באמת כל מה שהם יעשו זה לשחק בקבוצות תחתית, אבל בשורה התחתונה אם הם היום מחזירים אותם לעבות סגל, להיות על תקן מאור לוי - הם יוכלו לשחק איתם בלי פחד שידפקו להם את המשחק, בניגוד למאור לוי שכל פעם שהוא על המגרש אני מרגיש שאנחנו ב10 שחקנים.
איזה שחקן יצא מאשדוד? לך תבדוק. תראה בכמה כסף הם מכרו שחקנים ובכמה אנחנו בעשור האחרון.
אתה נתת את דמארי ובן חיים דוגמאות של מכבי פ''ת אז החזרתי לך שוב עם רפאלוב וחמד (דמארי ובן חיים שכבר פרשו מכדורגל כן?)

וזה שאשדוד מוכרים שחקנים לא אומר שהם שחקנים טובים, מכרו שחקנים כמו אינברום, אוחנה, זריהן, צ'קול והיחידים שעוד אפשר להגיד ששווים משהו זה דין דוד וגדי קינדה

רוב השאר זה או שחקנים שלא גדלו שם בכלל כמו אלחמיד ודן ביטון או זרים (ששם הם באמת מכרו המון)
אני נתתי אותם כדוגמה בין היתר לשחקנים שנמכרו בסכומים ענקיים, לעומת אצלנו שחוץ מטאלב ורפאלוב לא מכרנו פה שחקנים בסכומים נורמלים, בזמן שקבוצה קטנה כמו מכבי פ"ת, בלי קהל, מוציאה לך 4 כוכבים כאלה.
וזה עוד כשאתה מכבי חיפה, שהרבה מאוד ילדים חולמים ללכת למכבי חיפה ולשחק בה, אז מראש יש לך מאגר הרבה יותר גדול שאתה יכול להוציא ממנו שחקנים.(היום פשוט רוב ההורים כנראה יעדיפו לשלוח לאשדוד, מכבי פ"ת או מכבי ת"א).
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

הורים לא יעדיפו לשלוח לאשדוד, ללוזוניה או לצהבת על פנינו. זה פשוט לא נכון.

באופן טבעי בפתח תקווה ואשדוד הרבה יותר קל לקדם שחקנים, כשכל עונה אתה יכול להעלות 4-5 שחקני נוער לבוגרת ולתת להם דקות, כי ההישגיות של הקבוצה היא שיקול משני ומוכנים לפעמים לפנות מהקבוצה שחקנים טובים יותר כדי לפנות לך מקום.

הורים שצריכים להחליט לשלוח שחקן יכולים להעדיף את פתח תקווה או אשדוד אם הילד כוכב, כי המחשבה תהיה שמשם הוא יוכל לצאת מהר יותר לאירופה ולבלוט יותר בגיל צעיר.
מצד שני, אם השחקן לא כוכב ברמה הזו, ללכת ללוזוניה או אשדוד אומר שאתה נתקע שנים בקבוצה בינונית שתחזיק אותך בכוח עם דרישות כספיות הזויות מלהתקדם לגדולות של הליגה. אם תסתכל על שחקנים לאורך הליגה, תראה הרבה יותר יוצאי נוער שלנו ושל הצהבת מאשר יוצאי נוער של פתח תקווה ואשדוד. כי אלה המחלקות שמייצרות הכי הרבה שחקנים בשלים בפער.

לצהבת יש יתרון בכמות השחקנים שהם מייצרים כרגע בשנתונים האחרונים בגלל שהם היו הראשונים למנף את הנושא של קבוצת בת, שדואגת למסגרת של דקות מובטחות לשחקנים שלהם ומאפשרת להם להתפתח בצורה מסודרת לכדורגל מקצועי.
מדובר בפער שאנחנו בשעה טובה סוגרים עכשיו שיש לנו את עפולה שהתפקוד מולה סה"כ הוא לא רע עד כה (אם כי עדיין בחבלי לידה). אם נתמיד בקשר הזה, כבר בעוד שנה או שנתיים הפער בינינו לצהבת בגזרה ייסגר.

ולגבי האמירה כאילו שחקנים אצלם עולים עם יותר יסודות או חכמים יותר, בינתיים אלה יופי של דיבורים באוויר. אפשר לחשוב שדור תורג'מן הוא פחות שכונה מנהוראי יפרח, או מצד שני שיש להם איזשהו יוצא נוער בשנתיים האחרונות עם הבנת משחק טובה משל ג'אבר
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

שליחה על ידי KevinDurant »

Ganjot כתב: 13 אוגוסט 2022, 20:32
KevinDurant כתב: 13 אוגוסט 2022, 13:32
Apoc כתב: 13 אוגוסט 2022, 10:10 זה בול מה שאני אומר.
ב12 שנים האחרונות מחלקת הנוער הנפיקה 5-6 שחקנים ברמה סבירה ומעלה.
זה אבסורד ושערורייתי ומי שאומר אחרת פשוט מנותק.
כמה שחקנים ברמת הרכב של קצת צמרת הפיקו שאר הקבוצות בתקופה המקבילה? מכבי פ''ת, אשדוד, מכבי ת''א, הפועל ת''א, בית''ר, ב''ש?

אני לא אומר שהמחלקת נוער שלנו מושלמת ועושים שם עבודה אדירה, אני אומר שבכל הקבוצות לא מוציאים מספיק כשרונות

Ganjot כתב: 13 אוגוסט 2022, 09:47 שמע, אתה תקוע על הרפאלוב וחמד האלה כאילו זה מעניין פה מישהו.
רפאלוב עלה אי שם באמצע העשור הקודם(!!!!!!!), חמד וכיאל קצת אחרי. אתה מבין את האבסורד?
אתה מפספס את הנקודה, כי לא אכפת לי לאן הם יוצאים ואיפה הם משחקים, אני לא מחפש אפילו שיגדלו כוכבים כי זה משהו שבכללי בישראל לא מצליחים לגדל כמעט.
אני מדבר נטו שחקנים שיתרמו לבוגרת. לא כוכבים, לא סולומון, לא כלום.
זנטי לא הגיע לשליש מהיכולת של בר כהן שנה שעברה בנוף הגליל, ואני בטוח שהשנה ישחק טוב.
אתה יכול להגיד שהם סתם שחקנים, ויכול להיות שבעתיד באמת כל מה שהם יעשו זה לשחק בקבוצות תחתית, אבל בשורה התחתונה אם הם היום מחזירים אותם לעבות סגל, להיות על תקן מאור לוי - הם יוכלו לשחק איתם בלי פחד שידפקו להם את המשחק, בניגוד למאור לוי שכל פעם שהוא על המגרש אני מרגיש שאנחנו ב10 שחקנים.
איזה שחקן יצא מאשדוד? לך תבדוק. תראה בכמה כסף הם מכרו שחקנים ובכמה אנחנו בעשור האחרון.
אתה נתת את דמארי ובן חיים דוגמאות של מכבי פ''ת אז החזרתי לך שוב עם רפאלוב וחמד (דמארי ובן חיים שכבר פרשו מכדורגל כן?)

וזה שאשדוד מוכרים שחקנים לא אומר שהם שחקנים טובים, מכרו שחקנים כמו אינברום, אוחנה, זריהן, צ'קול והיחידים שעוד אפשר להגיד ששווים משהו זה דין דוד וגדי קינדה

רוב השאר זה או שחקנים שלא גדלו שם בכלל כמו אלחמיד ודן ביטון או זרים (ששם הם באמת מכרו המון)
אני נתתי אותם כדוגמה בין היתר לשחקנים שנמכרו בסכומים ענקיים, לעומת אצלנו שחוץ מטאלב ורפאלוב לא מכרנו פה שחקנים בסכומים נורמלים, בזמן שקבוצה קטנה כמו מכבי פ"ת, בלי קהל, מוציאה לך 4 כוכבים כאלה.
וזה עוד כשאתה מכבי חיפה, שהרבה מאוד ילדים חולמים ללכת למכבי חיפה ולשחק בה, אז מראש יש לך מאגר הרבה יותר גדול שאתה יכול להוציא ממנו שחקנים.(היום פשוט רוב ההורים כנראה יעדיפו לשלוח לאשדוד, מכבי פ"ת או מכבי ת"א).
טבעי שקבוצה קטנה תמכור שחקנים צעירים בסכומים גדולים יותר מקבוצה גדולה, זה כל המטרה שלה ולשם זה היא קיימת.

שוב, לא טוען שהנוער שלנו זה משהו מושלם ויש לי המון ביקורת, אבל זה לא שאחרות נמצאות בפלנטה אחרת ורק אנחנו מאחורה, כולם באותה סיטואציה.

לפי דיווחים, תקציב הנוער של מכבי ת''א בשנת 2020 עמד על 29 מיליון ש''ח, האם מצדיק את הסכומים?
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

וואלה כן מצדיק.

דור פרץ, גלזר, יהונתן כהן, איילון אלמוג (פוטנציאל מטורף), גלוך, דניאל פרץ, קארצב, ברסקי (לדעתי אחלה שחקן אבל לצערו נולד בדור בעייתי של גלזר ופרץ ועוד היה את גולסה וריקן).

בטח שכחתי עוד שחקנים. בכל מקרה הם עובדים במורה הרבה יותר טובה מאיתנו אין פה ספר בכלל.
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

מכבי ת"א מייצרת הרבה בינוניות שאמורה להספיק להתחרות על התואר. לא שחקנים שמסוגלים להתחרות בליגות טובות יותר.

אין לנו מה להשוות את עצמינו למועדונים ישראלים. בארץ לא יודעים לגדל באמת שחקנים. בוא נשווה לחו"ל.
הרי כולם רועדים פה ממכירת אבו פאני כי השוק הישראלי פח. ומה עם המחלקה שלנו? אם הכוכב האדום מוכרים שחקן בית שלהם, הם ישלפו מהר כישרון אחר ויקדמו אותו. הם פס ייצור.
כמובן עוד מלא מועדונים אחרים. זה כישלון נוראי של שחר, שלמרות שהוא שם בנוער תקציבים של קבוצת תחתית בליגת העל, המועדון שלנו לא מסוגל בצורה אפקטיבית לייצר שחקנים.
כמה שנים לקח לרפאלוב לפרוץ? כמה שנים לאבו פאני? בן כמה ג'אבר היה כשערך פה בכורה? כמה שנים סבלו וייסמן וחמד שבכלל לא ראינו עליהם אגורה?
זו עבודה רעה מאוד של המחלקה. לא כזה מעניין אותי מה ישראליות אחרות עושות.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד

שליחה על ידי Liberman »

דוראנט שאל אם שווה להם להשקיע אז דה פאקטו כן שווה להם. הם מייצרים שחקנים טובים לליגה.
יש להם קבוצת בת בלאומית נראלי ביתר תל אביב או שקר כלשהו עם שחקנים לא רעים בכלל (ראו את זה בגביע המדינה גם).

בכל מקרה,
הנוער שלנו עושה עבודה חרא, הייתה פרשת שחיתות שהורים משלמים כסף כדי לקדם את הילדים, למה זה הושתק?
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
lemmacantor
מכונת תארים

שליחה על ידי lemmacantor »

Liberman כתב: 14 אוגוסט 2022, 00:56 דוראנט שאל אם שווה להם להשקיע אז דה פאקטו כן שווה להם. הם מייצרים שחקנים טובים לליגה.
יש להם קבוצת בת בלאומית נראלי ביתר תל אביב או שקר כלשהו עם שחקנים לא רעים בכלל (ראו את זה בגביע המדינה גם).

בכל מקרה,
הנוער שלנו עושה עבודה חרא, הייתה פרשת שחיתות שהורים משלמים כסף כדי לקדם את הילדים, למה זה הושתק?
זה כבר כולל גם את הקבוצה הבוגרת סמנופף
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

Liberman כתב: 14 אוגוסט 2022, 00:48 וואלה כן מצדיק.

דור פרץ, גלזר, יהונתן כהן, איילון אלמוג (פוטנציאל מטורף), גלוך, דניאל פרץ, קארצב, ברסקי (לדעתי אחלה שחקן אבל לצערו נולד בדור בעייתי של גלזר ופרץ ועוד היה את גולסה וריקן).

בטח שכחתי עוד שחקנים. בכל מקרה הם עובדים במורה הרבה יותר טובה מאיתנו אין פה ספר בכלל.
איילון אלמוג פוטנציאל מטורף כמו זנטי וכמו גוזלן. ברסקי סתם שחקן מביך לשים אותו בכלל באותה שורה עם כל שאר השמות שנתת.

אז יצאו משם ב60 שנה בערך פרץ, גלזר, כהן, גלוך, פרץ השוער וקארצב. אני יכול להגיד שממכבי חיפה יצאו ארד, ג'אבר, פאני, נטע, כנעאן, וייסמן בתקופה המקבילה.

כל שנה הם שמים 20-30 מיליון שקל על שחקנים, זה תמורה סבירה?

שוב, המצב שם יותר טוב מאצלנו, פשוט לדעתי לא בהרבה.

זה לא שמכבי ת''א או מכבי פ''ת מוציאות כישרונות בקצב של זלצבורג או לא יודע מה, כולם באותו חרא, פחות או יותר.

אגב פרץ, גלזר וכהן כבר בני 25-27. איזה שמות יצאו שם ב5 שנים האחרונות חוץ מגלזר ופרץ השוער? קארצב (שאני אישית חושב שהוא קצת אוברייטד) הוא פספוס גדול שלהם על הנייר, לא נהנו ממנו אפילו לרגע, לא כלכלית ולא מקצועית
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 14 אוגוסט 2022, 00:53 מכבי ת"א מייצרת הרבה בינוניות שאמורה להספיק להתחרות על התואר. לא שחקנים שמסוגלים להתחרות בליגות טובות יותר.

אין לנו מה להשוות את עצמינו למועדונים ישראלים. בארץ לא יודעים לגדל באמת שחקנים. בוא נשווה לחו"ל.
הרי כולם רועדים פה ממכירת אבו פאני כי השוק הישראלי פח. ומה עם המחלקה שלנו? אם הכוכב האדום מוכרים שחקן בית שלהם, הם ישלפו מהר כישרון אחר ויקדמו אותו. הם פס ייצור.
כמובן עוד מלא מועדונים אחרים. זה כישלון נוראי של שחר, שלמרות שהוא שם בנוער תקציבים של קבוצת תחתית בליגת העל, המועדון שלנו לא מסוגל בצורה אפקטיבית לייצר שחקנים.
כמה שנים לקח לרפאלוב לפרוץ? כמה שנים לאבו פאני? בן כמה ג'אבר היה כשערך פה בכורה? כמה שנים סבלו וייסמן וחמד שבכלל לא ראינו עליהם אגורה?
זו עבודה רעה מאוד של המחלקה. לא כזה מעניין אותי מה ישראליות אחרות עושות.
אז עכשיו, אני מסכים לחלוטין עם מה שאתה אומר.

Liberman כתב: 14 אוגוסט 2022, 00:56 דוראנט שאל אם שווה להם להשקיע אז דה פאקטו כן שווה להם. הם מייצרים שחקנים טובים לליגה.

בכל מקרה,
למי אכפת מכל השחקנים שיש להם בליגה ובלאומית? על שחקן כמו ברסקי שהוא שחקן ליגת על לגיטימי הם לא ראו שקל במכירה שלו. זה לא שעכשיו כל השחקנים האלה נמכרים בכמה מאות אלפי שקלים ואפשר לראות מהם כסף, בסוף זה לא שווה כלום.

שוב ליברמן, הנוער שלנו עושה עבודה חרא, אבל לדעתי, כמו שאלכס רשם, כולם עושים עבודה חרא. אולי קצת פחות חרא מאתנו, אבל עדיין עבודה חרא.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

בחיי שהוא לא גרוע כמו שעושים ממנו
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
itaybenji
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי itaybenji »

RakMaccabi31 כתב: 28 אוגוסט 2022, 02:06 בחיי שהוא לא גרוע כמו שעושים ממנו
לא גרוע כמו שעושים ממנו ועדיין אי אפשר לסמוך עליו שירוץ בהרכב
יעקב נחנקנו
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

היה סבבה היום. עדיין מביא 2 בלמים.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

במשחק היום ספציפית הוא היה הטוב מבין שני הבלמים שלנו.
היה אקטיבי בתקיפת הכדור ובחטיפות בזמן ששון המשיך להיות יובל מבולבל כמו במשחק בבלגרד
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

משחק טוב ובישול יפה היום
Hulk
הענק הירוק

שליחה על ידי Hulk »

מתחיל לחזור לעצמו גם מול נתניה היה לא רע
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

שליחה על ידי Shocking4U »

היה סולידי לגמרי. חשוב שיצבור ביטחון
shayhagai
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי shayhagai »

איזה היה לא רע נו בחייאת.
במחצית הראשונה כל חלוץ שהוא התמודד מולו הגיע למצב מול השער.
מלמד עשה ממנו צחוק לאורך כמעט כל המשחק, גם החלוץ הזר של סכנין הצליח לנגוח לפניו איזה 3-4 פעמים.
סמל אישי של משתמש
Zoro333
משחק בשביל הסמל

שליחה על ידי Zoro333 »

עופרי חרד פשוט עושה לי חרדות
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה

שליחה על ידי GKagelmacher »

היה סבבה לגמרי
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
onn
שחקן החודש

שליחה על ידי onn »

משחק טוב
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

משחק טוב שלו. מקווה שלאט לאט יחזור לעצמו.
יחד עם זאת, אפשר לתת לו לעמוד כל כך גבוה רק מול קבוצות שלא מתכוונות לצאת למתפרצות מהירות. אחרת, הקבוצה תצטרך לעמוד נמוך יותר ולהיות פחות קומפקטית.
ירוק רפואי
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי ירוק רפואי »

הכי קל ליפול עליו כמו שנופלים על נטע, אבל בשני המשחקים האחרונים מראה שהוא חוזר לעצמו.
חזר לו הביטחון ורואים שהוא מרגיש יותר בנוח.
ועדיין הוא בלם רביעי בסגל שלהו
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

אחלה משחק שלו. כל הכבוד לו שהצליח לצאת מהfunk.
רואים שהמשחק הטוב מול נתניה עזר לביטחון, והוא כבר הרשה לעצמו לתת יותר ניסיונות חטיפה ויותר יוזמה הגנתית.

לדעתי בשני משחקי הליגה הוא היה הבלם הטוב והיציב מבין השניים. שמח מאוד בשבילו על זה ומקווה שהרווחנו אותו חזרה לרוטציה. בייחוד עד שסק יחתום וייכנס לעניינים
itaybenji
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי itaybenji »

שאלה שמעניינת אותי זה מה הייתם עושים במקומו
הרי אין לו אופק במכבי חיפה כבלם פותח לפי דעתי לפחות, אז מה עדיף לו?
להיות בלם שלישי\רביעי במכבי חיפה או לחפש קבוצה פחות טובה בארץ ולהיות שם בלם פותח
מן הסתם שכאוהד באינטרס שלי שיהיה כמה שיותר טוב למכבי חיפה ואם הוא מתאים אז שישאר אבל מנקודת מבט שלו חבל שיבזבז את הקריירה
כאן אם נגיע למצב שהוא משחק פעם ב 15 משחקים עם השני בלמים שאנחנו מביאים עכשיו
יעקב נחנקנו
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

אני לעולם לא אבין למה שחקן שיש לו ביקוש להיות פותח יעדיף להיות שחקן ספסל.
אצלו עוד מילא, דהן זה בכלל משהו שאני לא מסוגל להבין. הרי המשכורת תיכנס בכל מקרה, איך שחקן בן 22 מוותר במודע על לשחק ועל המשך הקריירה?
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

היו כבר כל מיני שמועות בעונה האחרונה, לגבי דהן. אני לא יודע מה קורה שם באמת, אז לא הייתי שופט.

לגבי ארד, אם ברק ימשיך עם רוטציות רחבות כמו אלו שהיו בשני משחקי הליגה הראשונים, אולי עדיף לו להישאר פה.
הוא עדיין יקבל הרבה דקות בהרכב ואולי אפילו ישחק באירופה קצת.
אני מתקשה לראות איך מעבר להפועל ת"א או נתניה יביאו אותו לקפיצה ביכולת שתוביל אותו לקריירה אירופאית משמעותית.
סמל אישי של משתמש
RakMaccabi31
קפטן ירוק

שליחה על ידי RakMaccabi31 »

itaybenji כתב: 31 אוגוסט 2022, 17:50 שאלה שמעניינת אותי זה מה הייתם עושים במקומו
הרי אין לו אופק במכבי חיפה כבלם פותח לפי דעתי לפחות, אז מה עדיף לו?
להיות בלם שלישי\רביעי במכבי חיפה או לחפש קבוצה פחות טובה בארץ ולהיות שם בלם פותח
מן הסתם שכאוהד באינטרס שלי שיהיה כמה שיותר טוב למכבי חיפה ואם הוא מתאים אז שישאר אבל מנקודת מבט שלו חבל שיבזבז את הקריירה
כאן אם נגיע למצב שהוא משחק פעם ב 15 משחקים עם השני בלמים שאנחנו מביאים עכשיו
ארד לא רק שהוא שחקן בית הוא והמשפחה שלו אוהדים של המועדון, וזו גאווה בשבילם שהם שייכים למועדון כמו מכבי חיפה
בטח מאשר להיות בלם פותח בביתר או הפועל
אולי הוא גם מאמין שישתפר והוא בלם טוב לרוטציה, היה בלם פותח בקבוצה שלקחה אליפות וסהכ היתה לו תקופה רעה שנה שעברה.
תמונה
אני אמשיך לשתות עד שאשכח את ה-15.5
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

ברק.י כתב: 01 ספטמבר 2022, 10:30 היו כבר כל מיני שמועות בעונה האחרונה, לגבי דהן. אני לא יודע מה קורה שם באמת, אז לא הייתי שופט.

לגבי ארד, אם ברק ימשיך עם רוטציות רחבות כמו אלו שהיו בשני משחקי הליגה הראשונים, אולי עדיף לו להישאר פה.
אני מתקשה לראות איך מעבר להפועל ת"א או נתניה יביאו אותו לקפיצה ביכולת שתוביל אותו לקריירה אירופאית משמעותית.
איזה שמועות?
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

Judokan כתב: 01 ספטמבר 2022, 11:00
ברק.י כתב: 01 ספטמבר 2022, 10:30 היו כבר כל מיני שמועות בעונה האחרונה, לגבי דהן. אני לא יודע מה קורה שם באמת, אז לא הייתי שופט.

איזה שמועות?
תוכן חבוי
אתר זה מחייב להיות להיות מחובר על מנת לצפות בתוכן חבוי.
כך או כך, אני מתקשה לשפוט אותו. כל שינוי בקריירה במצב כזה, סביר להניח שלא יתרום לו.
דווקא להיות עטוף אולי יאפשר לו להתמודד עם מה שעובר עליו, מה שזה לא יהיה.
MHFC4EVER
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי MHFC4EVER »

יש לו נתונים להיות אחלה קשר אחורי.
אני הייתי מתחיל לנסות אותו גם בעמדה הזאת.
שלח תגובה