אני נתתי אותם כדוגמה בין היתר לשחקנים שנמכרו בסכומים ענקיים, לעומת אצלנו שחוץ מטאלב ורפאלוב לא מכרנו פה שחקנים בסכומים נורמלים, בזמן שקבוצה קטנה כמו מכבי פ"ת, בלי קהל, מוציאה לך 4 כוכבים כאלה.KevinDurant כתב: ↑13 אוגוסט 2022, 13:32כמה שחקנים ברמת הרכב של קצת צמרת הפיקו שאר הקבוצות בתקופה המקבילה? מכבי פ''ת, אשדוד, מכבי ת''א, הפועל ת''א, בית''ר, ב''ש?
אני לא אומר שהמחלקת נוער שלנו מושלמת ועושים שם עבודה אדירה, אני אומר שבכל הקבוצות לא מוציאים מספיק כשרונות
אתה נתת את דמארי ובן חיים דוגמאות של מכבי פ''ת אז החזרתי לך שוב עם רפאלוב וחמד (דמארי ובן חיים שכבר פרשו מכדורגל כן?)Ganjot כתב: ↑13 אוגוסט 2022, 09:47 שמע, אתה תקוע על הרפאלוב וחמד האלה כאילו זה מעניין פה מישהו.
רפאלוב עלה אי שם באמצע העשור הקודם(!!!!!!!), חמד וכיאל קצת אחרי. אתה מבין את האבסורד?
אתה מפספס את הנקודה, כי לא אכפת לי לאן הם יוצאים ואיפה הם משחקים, אני לא מחפש אפילו שיגדלו כוכבים כי זה משהו שבכללי בישראל לא מצליחים לגדל כמעט.
אני מדבר נטו שחקנים שיתרמו לבוגרת. לא כוכבים, לא סולומון, לא כלום.
זנטי לא הגיע לשליש מהיכולת של בר כהן שנה שעברה בנוף הגליל, ואני בטוח שהשנה ישחק טוב.
אתה יכול להגיד שהם סתם שחקנים, ויכול להיות שבעתיד באמת כל מה שהם יעשו זה לשחק בקבוצות תחתית, אבל בשורה התחתונה אם הם היום מחזירים אותם לעבות סגל, להיות על תקן מאור לוי - הם יוכלו לשחק איתם בלי פחד שידפקו להם את המשחק, בניגוד למאור לוי שכל פעם שהוא על המגרש אני מרגיש שאנחנו ב10 שחקנים.
איזה שחקן יצא מאשדוד? לך תבדוק. תראה בכמה כסף הם מכרו שחקנים ובכמה אנחנו בעשור האחרון.
וזה שאשדוד מוכרים שחקנים לא אומר שהם שחקנים טובים, מכרו שחקנים כמו אינברום, אוחנה, זריהן, צ'קול והיחידים שעוד אפשר להגיד ששווים משהו זה דין דוד וגדי קינדה
רוב השאר זה או שחקנים שלא גדלו שם בכלל כמו אלחמיד ודן ביטון או זרים (ששם הם באמת מכרו המון)
וזה עוד כשאתה מכבי חיפה, שהרבה מאוד ילדים חולמים ללכת למכבי חיפה ולשחק בה, אז מראש יש לך מאגר הרבה יותר גדול שאתה יכול להוציא ממנו שחקנים.(היום פשוט רוב ההורים כנראה יעדיפו לשלוח לאשדוד, מכבי פ"ת או מכבי ת"א).