רונן22 כתב: 23 מאי 2022, 19:02
גם בבאר שבע אמרו נביא את זה ואת ההוא בשביל העומק, ובסוף הם נתקעו עם כמות בלתי נתפסת של עגלות
אני לא יודע מה זה ''חלוץ שלישי''. כל שחקן בסגל של מכבי חיפה צריך להיות מספיק טוב להרכב הראשון.
רצית (מכבי חיפה כמערכת) ללכת עם ניקיטה כחלוץ הראשון שלך רק בקיץ האחרון. עם כל הפציעות שלו והעובדה שהוא שיחק בקבוצה עם משחק התקפה די מוגבל הוא עדיין סיים עם 10 שערים העונה והיה מלך השערים בקבוצה שלו. לדעתי יש לו הרבה מה לתת כחלוץ שלישי וגם כאחד שיודע מה זה מכבי חיפה, מה זה לשחק תחת לחץ של אוהדים וקהל ולא שחקן שנתן חצי עונה סבבה מול קבוצות בים בפלייאוף התחתון.
גם שובל גוזלן שיחק בקבוצה עם התקפה יותר מוגבלת וסיים עם 8 שערים זה לא אומר שיש לו מה לתרום לנו.
לאורך כל השנה הוא היה חלש ונפצע בלי סוף וזה רק יילך ויחמיר. חוץ מזה שבתור חלוץ שלישי לאיזה כושר משחק הוא כבר יגיע? ולהיות חלוץ שני הוא לא מספיק טוב אז הוא החתמה מיותרת.
למה חלש? יש לו את אחד הממוצעים של שער פר דקה מהטובים בליגה גם בעונה "החלשה" האחרונה.
Wolfine כתב: 24 מאי 2022, 08:41
הוא הבקיע ב2022 בשני משחקים 2 צמדים סך הכל 4 שערים, נתונים יבשים אפשר להביא לכאן ולכאן בסופו של יום אין לו יותר מידי מה לתרום הוא עוד שניה בפנסיה.
אין ספק שהוא יצא מהקצב (למרות שהיסטורית בחצי השני של העונה המספרים שלו יורדים, גם בעונות האדירות שלו פה).
Apoc כתב: 24 מאי 2022, 23:29
בדר"כ אחרי 2 אליפויות ברצף המטרה היא תמיד לשמור על הקיים ורק לא לאבד את הכוכבים לחו"ל
במקרה שלנו אנחנו אחרי 2 אליפויות ויש פה חצי סגל שלא מספיק טוב
אחי איזה חו״ל? מי אצלנו מתאים לשחק בחו״ל?
אין אפילו שחקן אחד .
מקסימום ליגה אוסטרית .
Apoc כתב: 24 מאי 2022, 23:29
בדר"כ אחרי 2 אליפויות ברצף המטרה היא תמיד לשמור על הקיים ורק לא לאבד את הכוכבים לחו"ל
במקרה שלנו אנחנו אחרי 2 אליפויות ויש פה חצי סגל שלא מספיק טוב
אחי איזה חו״ל? מי אצלנו מתאים לשחק בחו״ל?
אין אפילו שחקן אחד .
מקסימום ליגה אוסטרית .
אנחנו בבעיה .
כי חוץ מ2 מגנים וחלוץ- אפשר לראות בבירור שאנחנו גם צריכים בלם,קשר אחורי ועוד קשר על המשבצת של שרי שבעונה הבאה כבר בקושי יהיה קיים(חייבים להילחם על כנעאן).
במיוחד בלם, אם לא נביא בלם לא נסיים אפילו במקום ה 2 בעונה הבאה.
ההגנה שלנו זה בדיחה עצובה וכל שחקן עם קצת מהירות פשוט מביך את כל ההגנה שלנו מבלי להתאמץ בכלל .
הקישור האחורי ממש רך עד לא קיים - לשחרר את עלי מוחמד שלא תורם כלום ולהביא קשר אחורי חיה .
יש לי הרגשה מאוד לא טובה לקראת העונה הבאה, רק אם שחר יחליט "להשתגע" אולי תהיה לי ציפייה למשהו .
את מוחמד הייתי מציע לנתניה בטרייד על קארצב
לאשדוד הייתי מציע את צ'יבוטה ושחקנים נוספים + כסף אם צריך תמורת כנעאן. יש לנו לא מעט שחקנים מיותרים שנתניה ואשדוד ישמחו לקלוט. צריך להיות יצירתיים