*משנות ה- 80 והילך

דעתכם?
מנהל: Shocking4U
זה לא שאלה של ההרכב הכי טוב וכאלה, אלא של מי עשה את הקריירה הכי גדולה. ובזה דווקא אפשר להשוות שחקנים בתקופות שונותApoc כתב: 07 אוקטובר 2022, 21:18 אף פעם לא אהבתי את ההשוואות של שחקנים מתקופת האבן לשחקנים שמשחקים היום
מי אמר שלביא לא שווה הרכב פה? אני לא ראיתי את אבוקראט ואני לא יודע כמה טוב הוא בלהשתלב בדרישות הטקטיות של כדורגל מודרני.
אז עוד יותר מעצים את מה שאני אומר.Judokan כתב: 07 אוקטובר 2022, 22:31זה לא שאלה של ההרכב הכי טוב וכאלה, אלא של מי עשה את הקריירה הכי גדולה. ובזה דווקא אפשר להשוות שחקנים בתקופות שונותApoc כתב: 07 אוקטובר 2022, 21:18 אף פעם לא אהבתי את ההשוואות של שחקנים מתקופת האבן לשחקנים שמשחקים היום
מי אמר שלביא לא שווה הרכב פה? אני לא ראיתי את אבוקראט ואני לא יודע כמה טוב הוא בלהשתלב בדרישות הטקטיות של כדורגל מודרני.
לא מבין מה הבעיה.Apoc כתב: 07 אוקטובר 2022, 23:13אז עוד יותר מעצים את מה שאני אומר.Judokan כתב: 07 אוקטובר 2022, 22:31זה לא שאלה של ההרכב הכי טוב וכאלה, אלא של מי עשה את הקריירה הכי גדולה. ובזה דווקא אפשר להשוות שחקנים בתקופות שונותApoc כתב: 07 אוקטובר 2022, 21:18 אף פעם לא אהבתי את ההשוואות של שחקנים מתקופת האבן לשחקנים שמשחקים היום
לביא עוד לא במחצית מהקריירה הבוגרת שלו, זה הגיוני להשוות אותו לשחקן שפרש לפני שלושים שנה?
וייסמן וחמד בחוץ? שחקני ליגה ספרדית ונבחרת ישראל להזכירך.
שוב, שים לב - מדובר בשחקנים שגדלו במועדון והיו להם את הקריירות הכי מוצלחות מבחינה אישית.lemmacantor כתב: 07 אוקטובר 2022, 21:09 המגן הימני איתן אהרוני שחקן הרבה יותר גדול מקינן/פרסלני. זכה בכל חמשת האליפויות הראשונות. את בלבול הייתי מציב כמגן שמאלי. בנאדו כמובן באמצע. לידו אפשר לשים את קינן/פרסלני/רפי אוסמו/אלי כהן ווטאבר. קלינגר במקום אמד.
מבחינת תרומה למועדון ולא קריירה, אז כמובן שסלקטר צריך להיות בחוד. רפי כהן היה במועדון רק עד איזה נערים א' או ב'. לא יודע עד כמה מתאים לקטגוריה.
בולJudokan כתב: 07 אוקטובר 2022, 23:48לא מבין מה הבעיה.Apoc כתב: 07 אוקטובר 2022, 23:13אז עוד יותר מעצים את מה שאני אומר.Judokan כתב: 07 אוקטובר 2022, 22:31
זה לא שאלה של ההרכב הכי טוב וכאלה, אלא של מי עשה את הקריירה הכי גדולה. ובזה דווקא אפשר להשוות שחקנים בתקופות שונות
לביא עוד לא במחצית מהקריירה הבוגרת שלו, זה הגיוני להשוות אותו לשחקן שפרש לפני שלושים שנה?
אז לביא עוד יכול להתקדם בדירוג שייערך עוד 10 שנים (או ללכת אחורה). כרגע הוא עשה דברים מסוימים בקריירה ואפשר לשפוט לפי זה.
לא מבין אגב למה שמת את אבי רן שחקן הרכב אז אם אתה שופט לפי איזו קריירה כל אחד הצליח לעשות ולא לפי הפוטנציאל או רמת השחקן.MHFC4EVER כתב: 08 אוקטובר 2022, 07:24בולJudokan כתב: 07 אוקטובר 2022, 23:48לא מבין מה הבעיה.Apoc כתב: 07 אוקטובר 2022, 23:13
אז עוד יותר מעצים את מה שאני אומר.
אז לביא עוד יכול להתקדם בדירוג שייערך עוד 10 שנים (או ללכת אחורה). כרגע הוא עשה דברים מסוימים בקריירה ואפשר לשפוט לפי זה.
כי אם לא היה קורה לו מה שקרה הוא כנראה היה מגיע לרמות הכי גבוהות.Apoc כתב: 08 אוקטובר 2022, 07:49לא מבין אגב למה שמת את אבי רן שחקן הרכב אז אם אתה שופט לפי איזו קריירה כל אחד הצליח לעשות ולא לפי הפוטנציאל או רמת השחקן.