XI מחלקת הנוער

שלח תגובה
MHFC4EVER
קודם כל נאמנות

XI מחלקת הנוער

שליחה על ידי MHFC4EVER »

על סמך הקריירות שעשו, לאו דווקא ע"פ מספר הופעות במכבי חיפה.

*משנות ה- 80 והילך

תמונה

דעתכם?
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה
הודה ל־: 6 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

Re: XI מחלקת הנוער

שליחה על ידי GKagelmacher »

וייסמן /חמד בחוץ. רוזנטל חוד קטן הרכב אבל בסך הכללי 10/10.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
lemmacantor
אגדה ירוקה
הודה ל־: 48 פעמים
קיבל תודה: 96 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

המגן הימני איתן אהרוני שחקן הרבה יותר גדול מקינן/פרסלני. זכה בכל חמשת האליפויות הראשונות. את בלבול הייתי מציב כמגן שמאלי. בנאדו כמובן באמצע. לידו אפשר לשים את קינן/פרסלני/רפי אוסמו/אלי כהן ווטאבר. קלינגר במקום אמד.
מבחינת תרומה למועדון ולא קריירה, אז כמובן שסלקטר צריך להיות בחוד. רפי כהן היה במועדון רק עד איזה נערים א' או ב'. לא יודע עד כמה מתאים לקטגוריה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

אף פעם לא אהבתי את ההשוואות של שחקנים מתקופת האבן לשחקנים שמשחקים היום

מי אמר שלביא לא שווה הרכב פה? אני לא ראיתי את אבוקראט ואני לא יודע כמה טוב הוא בלהשתלב בדרישות הטקטיות של כדורגל מודרני.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Apoc כתב: 07 אוקטובר 2022, 21:18 אף פעם לא אהבתי את ההשוואות של שחקנים מתקופת האבן לשחקנים שמשחקים היום

מי אמר שלביא לא שווה הרכב פה? אני לא ראיתי את אבוקראט ואני לא יודע כמה טוב הוא בלהשתלב בדרישות הטקטיות של כדורגל מודרני.
זה לא שאלה של ההרכב הכי טוב וכאלה, אלא של מי עשה את הקריירה הכי גדולה. ובזה דווקא אפשר להשוות שחקנים בתקופות שונות
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

Judokan כתב: 07 אוקטובר 2022, 22:31
Apoc כתב: 07 אוקטובר 2022, 21:18 אף פעם לא אהבתי את ההשוואות של שחקנים מתקופת האבן לשחקנים שמשחקים היום

זה לא שאלה של ההרכב הכי טוב וכאלה, אלא של מי עשה את הקריירה הכי גדולה. ובזה דווקא אפשר להשוות שחקנים בתקופות שונות
אז עוד יותר מעצים את מה שאני אומר.
לביא עוד לא במחצית מהקריירה הבוגרת שלו, זה הגיוני להשוות אותו לשחקן שפרש לפני שלושים שנה?
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Judokan
סמל ירוק

שליחה על ידי Judokan »

Apoc כתב: 07 אוקטובר 2022, 23:13

לביא עוד לא במחצית מהקריירה הבוגרת שלו, זה הגיוני להשוות אותו לשחקן שפרש לפני שלושים שנה?
לא מבין מה הבעיה.
אז לביא עוד יכול להתקדם בדירוג שייערך עוד 10 שנים (או ללכת אחורה). כרגע הוא עשה דברים מסוימים בקריירה ואפשר לשפוט לפי זה.
MHFC4EVER
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי MHFC4EVER »

GKagelmacher כתב: 07 אוקטובר 2022, 19:32 וייסמן /חמד בחוץ. רוזנטל חוד קטן הרכב אבל בסך הכללי 10/10.
וייסמן וחמד בחוץ? שחקני ליגה ספרדית ונבחרת ישראל להזכירך.
לגבי קטן - על סמך מה? עשה קריירה יותר גדולה ממישהו מהרכב?
lemmacantor כתב: 07 אוקטובר 2022, 21:09 המגן הימני איתן אהרוני שחקן הרבה יותר גדול מקינן/פרסלני. זכה בכל חמשת האליפויות הראשונות. את בלבול הייתי מציב כמגן שמאלי. בנאדו כמובן באמצע. לידו אפשר לשים את קינן/פרסלני/רפי אוסמו/אלי כהן ווטאבר. קלינגר במקום אמד.
מבחינת תרומה למועדון ולא קריירה, אז כמובן שסלקטר צריך להיות בחוד. רפי כהן היה במועדון רק עד איזה נערים א' או ב'. לא יודע עד כמה מתאים לקטגוריה.
שוב, שים לב - מדובר בשחקנים שגדלו במועדון והיו להם את הקריירות הכי מוצלחות מבחינה אישית.
דקל שיחק באנגליה, ארה"ב, ורשם 27 הופעות בנבחרת. כמעט פי 2 מאהרוני.

על פרסלני אפשר להתווכח.

לגבי קלינגר - מסכים.
ברח לי מהראש האמת.

ורפי כהן עד כמה שאני יודע גדל במועדון.
אתה טוען שהוא עבר למחלקת נוער אחרת בגיל נערים?

Judokan כתב: 07 אוקטובר 2022, 23:48

לא מבין מה הבעיה.
אז לביא עוד יכול להתקדם בדירוג שייערך עוד 10 שנים (או ללכת אחורה). כרגע הוא עשה דברים מסוימים בקריירה ואפשר לשפוט לפי זה.
בול
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד

שליחה על ידי Apoc »

MHFC4EVER כתב: 08 אוקטובר 2022, 07:24

לא מבין מה הבעיה.
בול
לא מבין אגב למה שמת את אבי רן שחקן הרכב אז אם אתה שופט לפי איזו קריירה כל אחד הצליח לעשות ולא לפי הפוטנציאל או רמת השחקן.
אופטימיות במכבי חיפה
MHFC4EVER
קודם כל נאמנות

שליחה על ידי MHFC4EVER »

Apoc כתב: 08 אוקטובר 2022, 07:49
MHFC4EVER כתב: 08 אוקטובר 2022, 07:24

לא מבין מה הבעיה.
בול
לא מבין אגב למה שמת את אבי רן שחקן הרכב אז אם אתה שופט לפי איזו קריירה כל אחד הצליח לעשות ולא לפי הפוטנציאל או רמת השחקן.
כי אם לא היה קורה לו מה שקרה הוא כנראה היה מגיע לרמות הכי גבוהות.
שלח תגובה