Apoc כתב: ↑11 אוקטובר 2022, 09:01
חחח מה בכנף מה חזרנו לתקופת מולנסטיין?
שחקן שלא יודע להניע כדור אתה רוצה לשים אותו בכנף.
הכנף היחידה שהוא צריך לראות זה את הכנף של המטוס כשיטיסו אותו מפה כבר.
אפשר להגיד על היכולת שלו הרבה דברים, אבל אני באמת חושב שלחדר הלבשה והחיבור עם הקהל הוא נכס יוצא דופן. הבנאדם אשכרה נופף בדגל ושר את השיר של קורנו עם האוהדים אחרי המשחק. לא ציני בכלל, זה מאוד לא מובן מאליו.
בשביל להרים את הקהל ואת השחקנים שיביאו את אביהו פנחסוב או את פלד, לא צריך את סאן מנחם בשביל זה.
הסיבה שהוא בסגל זה כי אין מגנים ישראלים ברמה, וכל עוד יש מגבלת זרים צריך שחקן כמוהו בסגל.
בגלל זה אני מאוד שמח שהחליטו להביא 4 שחקני הגנה זרים, זו הבנה של השוק הישראלי ומה שיש לו להציע.
benrey כתב: ↑12 אוקטובר 2022, 23:20
בשביל להרים את הקהל ואת השחקנים שיביאו את אביהו פנחסוב או את פלד, לא צריך את סאן מנחם בשביל זה.
הסיבה שהוא בסגל זה כי אין מגנים ישראלים ברמה, וכל עוד יש מגבלת זרים צריך שחקן כמוהו בסגל.
בגלל זה אני מאוד שמח שהחליטו להביא 4 שחקני הגנה זרים, זו הבנה של השוק הישראלי ומה שיש לו להציע.
לדעתי זאת צריכה להיות השנה האחרונה שלו במועדון. הוא בדעיכה משמעותית וגם בתור מגן מחליף הוא כבר לא עושה את העבודה. עדיף להביא מגן שמאלי צעיר יותר עם פוטנציאל מאשר להמשיך להישאר איתו
Smurk כתב: ↑13 אוקטובר 2022, 11:48
וואלה חלש אבל אחרי המשחק היה אחראי על החגיגות וקרא בשם של קורנו שבעט אותו ממהרכב. שחקן בינוני מאוד אבל הוא באמת אוהד את המועדון, אני מעריך את זה.
שיעשה מנוי לצפוני ויבוא לעודד, אני תמיד בעד הרחבת היציע
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
Smurk כתב: ↑13 אוקטובר 2022, 11:48
וואלה חלש אבל אחרי המשחק היה אחראי על החגיגות וקרא בשם של קורנו שבעט אותו ממהרכב. שחקן בינוני מאוד אבל הוא באמת אוהד את המועדון, אני מעריך את זה.
מסכים. מעיד הרבה עליו ומעיד הרבה על חדר ההלבשה הבריא שלנו.
כמובן שזה לא אומר דבר על התרומה המקצועית שלו על המגרש ועל הקרדיט שהוא אמור לקבל או לא לקבל ביכולתו הנוכחית.
Hulk כתב: ↑13 אוקטובר 2022, 14:14
אחד השחקנים שאני פחות אוהב שלא לומר שונא, בושה שהוא עדיין שחקן במכבי חיפה.
שיינסו להמר על מגן צעיר אולי ימצאו איזה מציאה בלאומית.
1+
העיקר ג׳קי דואג לו לחוזה פה כל פעם מחדש
פושעי דילן לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
הגול לא היה חילוץ שלו. הייתה מסירה גרועה ברמות של אספרייה ישר לגוף שלו. אם אפילו הכדור הזה היה עובר אותו, זה כבר היה יורד לרמה של ינון אליהו ומאור לוי.
ממש לא אחלה לרוטציה. שחקן חלש, משאיר מלא חורים, ובעיקר פשוט נעדר חוכמת משחק בקטע קיצוני