Shocking4U כתב: ↑23 אוקטובר 2022, 22:04
Judokan
פיינגולד בשל לדעתך לעלות להיות מגן ימני מחליף בבוגרים בעקבות הפציעה של סונדגרן?
שאלה קשה. אני חלוק עליה בעצמי.
למה כן?
א. כי פיינגולד יודע להרים את הרמה שלו במשחקים חשובים - הוא מהבודדים שנראו טוב בכל משחקי הצ'מפיונס נוער (למעט טעות אחת אדירה מול יובנטוס), וגם בנבחרת הנוער הוא היה מצוין כל הדרך לגמר.
ב. כי הוא שחקן מאוד מאוד חכם ומגוון, אז יש לו את הארסנל של הכלים שבכר אוהב אצל שחקן. דגו עשה איתו ניסויים העונה שבהם פיינגולד היה נכנס מעמדת המגן כסוג של קשר נוסף בהתקפה כדי לעזור מול קבוצות מסתגרות ולוחצות, ועשה עבודה טובה. גם כבלם שלישי הוא מתפקד טוב.
אז אני חושב שהוא ידע להיכנס ולעשות את מה שיבקשו ממנו.
לא סתם הוא הבאנקר של דגו.
ג. כי המוכנות הפיזית שלו מרשימה בעיניי. הוא שיחק את כל משחקי הנוער העונה, עם כל הנסיעות, שני משחקים בשבוע וכו, ולא ירד ברמה (וגם שני משחקי נבחרת נוער).
למה לא?
א. הוא סוג של נעלם התקפי. 0 בישולים העונה, מעט מאוד מצבים באמת התחילו ממנו. ואנחנו מאוד מסתמכים על המגן בבניית התקפות, אני חושש שהוא לא יידע לתת את זה כרגע.
ב. אני לא בטוח אם הוא בשל לקפיצת מדרגה כל כך משמעותית, כל כך מהר. גם במעבר שלו לקבוצת הנוער בשנה שעברה (אמנם כשחקן משנתון נמוך יותר אבל עם הייפ) לקח לו לא זמן להיכנס לעניינים, לפני שהוא היה מוכן ושלחו את אלימלך להשאלה בשביל לקדם את פיינגולד.
בשקלול של הדברים, אני חושב שהייתי הולך על זה.
אם כבר יש מישהו בקבוצת הנוער שיש לו את הבשלות הנדרשת, זה לגרייס ופיינגולד. ובטח כשהאלטרנטיבה היא שחקן כל כך חלש וחסר תועלת כמו אליהו.
הבעיה שזה דיון עקר. בכר לא יקדם פתאום שחקן נוער במצב הקיים. זה לא הסגנון שלו ולא יקרה. הוא ימשיך ללכת עם אליהו כמחליף