בשביל רבע שעה נגד אשדוד נפסיד אותו עד אחרי הפגרה.
עדכון לגבי הפציעה שלו בעוד..
מנהל: Shocking4U
הבעיה לא בדילן, הבעיה בצוות הרפואי. גם אם תחליף אותו, הם יצליחו להשבית את המחליף להרבה זמן.Shocking4U כתב: ↑25 דצמבר 2022, 19:55 יש דיבור על זה שהוא לא יהיה בסגל גם מחר. חייב להגיד שאני מתחיל לחשוב שאולי צריכים לחתוך אותו בינואר. אני יודע שזה מאוד ריאקציוני מצידי אבל מפה לשם הבן אדם מפספס כבר 8 משחקים על פציעונת קטנה שהוא היה אמור לחזור ממנה כבר ממזמן. סק מתחיל להתאקלם טוב, אני די עקבי בזה שלא צריכים פה 2 בלמים זרים לליגה. יש מצב שצריכים לקבל פה החלטה קשה ולהחליף אותו בקשר זר
אני יודע שזה נשמע כמו משהו פאניקרי אבל תחשוב על זה באמת בצורה הכי קרה שיש. סיימנו עם אירופה, אנחנו במצוקה קשה בגלל הסיפור עם נטע ומשבצת של זר יכולה מאוד לעזור פה. הבן אדם על פציעה שדיברו שיחזור בזמן לבנפיקה בגללה כבר פספס לדעתי חצי סיבוב בליגה. נחמני גם טוען (וקח את זה בעירבון מוגבל) שהוא כשיר אבל מפחד להיפצע שוב יש פה קטע פסיכולוגי. הוא חזר מול הפועל ונפצע שוב, הוא מתאמן כבר כל המחנה אימונים ודיברו כבר כמה שבועות על זה שיחזור לנתניה ועכשיו שוב לא בסגל. זה כבר בעיה רצינית
בול, הזייה שזה בכלל אופציה. בלם שנקלט ונראה עד כה ברמה הכי גבוהה שיש, כנראה שכחו פה מה זה למצוא בלם ברמה כזו. אם כבר לשחרר מישהו זה את סק וגם בזה אין צורך אם יביאו שני ישראלים לעומק. עלי ופאני זה איכות שאני קונה בלי למצמץ ל11Judokan כתב: ↑25 דצמבר 2022, 22:10 לשחרר את דילן בגלל הפציעה זה ברמה של הבחור שטען בתחילת העונה שצריך לעשות טרייד עם אשדוד על עלי מוחמד.
הגיע לפה שחקן שמשכיח את פלאניץ'. וואלה מוכן בכיף לקחת אקסטרה שבועיים שלושה בשבילו. הוא שווה את זה ויותר.
הנה פתרון טוב יותר לבעיה של נטע לביא: שלא ישחררו אותו כל עוד יש לו חוזה. בעיה נפתרה
אם זה השיקול צריך לשחרר חצי סגל.Judokan כתב: ↑25 דצמבר 2022, 22:10 לשחרר את דילן בגלל הפציעה זה ברמה של הבחור שטען בתחילת העונה שצריך לעשות טרייד עם אשדוד על עלי מוחמד.
הגיע לפה שחקן שמשכיח את פלאניץ'. וואלה מוכן בכיף לקחת אקסטרה שבועיים שלושה בשבילו. הוא שווה את זה ויותר.
הנה פתרון טוב יותר לבעיה של נטע לביא: שלא ישחררו אותו כל עוד יש לו חוזה. בעיה נפתרה
במה הוא אשם שיש פה צוות רפואי שלא יכול להיות צוות רפואי של נערים א'?Shocking4U כתב: ↑25 דצמבר 2022, 19:55 יש דיבור על זה שהוא לא יהיה בסגל גם מחר. חייב להגיד שאני מתחיל לחשוב שאולי צריכים לחתוך אותו בינואר. אני יודע שזה מאוד ריאקציוני מצידי אבל מפה לשם הבן אדם מפספס כבר 8 משחקים על פציעונת קטנה שהוא היה אמור לחזור ממנה כבר ממזמן. סק מתחיל להתאקלם טוב, אני די עקבי בזה שלא צריכים פה 2 בלמים זרים לליגה. יש מצב שצריכים לקבל פה החלטה קשה ולהחליף אותו בקשר זר
עתידות: גולדשטיין הליצן יקבע שוב שהוא יהיה בסגל במשחק נגד ב"ש וגם אז לא יהיה