חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

נעול
Ohad
תוקע יתד בהרכב

Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי

שליחה על ידי Ohad »

ab1729 כתב: 10 יוני 2022, 00:59
Ohad כתב: 09 יוני 2022, 23:33 ערב טוב .
הייתי מאוד רוצה להגיב למספר הודעות פה בצורה פרטנית אבל הזמן פחות מאפשר לי .
בסופו של דבר המקורב שלי שעובד במועדון ,יש דעה נחרצת מאוד לגבי מספר דברים .
נתחיל במרקו ,קודם כל מדובר במאמן שמוערך מאוד שעשה את שלו ולא הצליח מעל המצופה ולכן נפרדו דרכם אבל אל תתפלאו אם נראה אותו שוב .
בנושא הרכש .
כבר כתבתי בעבר ואני אכתוב שוב .
בכר הוא חלק ממערכת ,זה שהוא מבקש/דורש שחקן איקס לא בהכרח הוא תמיד מקבל את אותו שחקן ,עניין כלכלי מובהק .
המועדון תמיד מכין תוכניות לאופציות נוספות ,לצערי money talks .
בנושא הסקאוטינג ,אנחנו מנסים להיות אירופה ,שולחים את הצוותים להשתלמויות ולמידה ,בפועל אנחנו לא באמת מתקרבים לאירופה .
הצוותים לא יוצאים מספיק לראות טורנירים על מנת לצוד כשרונות ולראות שחקנים .
היום מסתמכים על סרטוני תדמית וסוכנים ופחות על ישיבה ממושכת ביציע וכתיבת רשמים .
אין לנו ז'ורדי קרויף שרק השם פותח דלתות ואין לנו בוס שמוכן לקחת סיכון ולשלם מעל 2.5 מיליון ומעלה ושכר מטורף ולכן כל רכש שלנו נעשה בחשיבה ארוכה ובתקווה שנקלע בול .
נושא אחרון נושא התשקורת .
הרבה מודלף מסוכנים, אינטרסים כאלה ואחרים .
חלק ניכר שמפורסם מפרשנים שחושבים שהם יודעים .
הרבה פייק והרבה שטויות .
גילוי נאות ,אני אוהד את חיפה מעל 30 שנה וזכיתי לראות את חיפה בגיל צעיר מאוד עם אבא שלי שיבלא .
ברשותי מספר מנויים ובכנות התנהלות המועדון גרמה לי לשקול לא לחדש את המנויים שברשותי .
זה ברור שבכר הוא חלק מהמערכת ושהכסף מדבר. למה זה מפתיע?
צ'אבי מקבל את מי שהוא רוצה? טן האח?

לגבי הסקאוטינג, זה ברור שהיכולת של מועדון בסדר הגודל של מכבי חיפה לאתר כישרונות בטורנירים בחו"ל היא יכולת מוגבלת.
עם זאת, זה לא אומר שאי אפשר לעשות עבודה רצינית על השחקנים שכן מוצעים למועדון. לא צריך לשבת בשביל זה ביציע - כל המידע והוידאו נגיש מהמחשב במשרד.
בפועל, נראה שזה מה שקורה וגם פלאניץ' וגם סטריין הם שחקנים שעקבו אחריהם זמן רב ולא הוחתנו על בסיס "סרטוני תדמית".

ממש לא ברור לי למה ההתנהלות של המועדון מאכזבת אותך. זה לא שהכל מושלם, אבל מכאן ועד להפסיק את המנוי?
מכיוון שאתה לא יושב ושומע דברים מתוך המועדון אתה שופט וזה בסדר,דברים שרואים משם לא רואים מכאן .

לגבי התנהלות של המועדון .
הבוס מעניין אותו רק דבר אחד וזאת הליגה .
התנהלות לגבי רכש מאכזבת אותי ,כשאני שומע שחלק מהרכש זה רכש ספונטני אני מבין שרק כסף מדבר.
חבל שמועדון ללא שאיפות לתקוע יתד באירופה .
מוותר לפני שהתחיל המפעל .
מגוחך להשוות מועדון כמו ברצלונה לחיפה גם בתור דוגמא .
לגבי השאלה שלך האחרונה למה אני שוקל לא לחדש מנויים שברשותי.
במשך שנים הלכתי למשחקים ,בתור ילד קטן והיום כאבא שלוקח את דור ההמשך .
כבר בסוף העונה האחרונה התחלנו להרגיש מיצוי וכמו כל דבר שעושים הרבה שנים אולי צריך לעשות הפסקה .
ההזמנות שנתנו לי לגמר מול הגמלים , תרמתי למעוטי יכולת, אוהדים של הקבוצה כמובן .
שאיפות המועדון לא נמדדות במילים אלה בהצהרת כוונות בהחתמת שחקנים .
שבת שלום חברים .
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

מסכים עם הבוס שהדבר הכי חשוב זה הליגה.

קונה אליפות שנה אחר שנה ולא שלב בתים בליגה אירופית ודברים כאלה.

עם זאת, צריך לנצל את הפורמט החדש שהאלופה עם רגל וחצי בשלב בתים בקונפרנס ששווה הרבה כסף.
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 91 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

amitoima כתב: 10 יוני 2022, 12:26 אנחנו צריכים מחליף לעמדה 10 אין שאלה על זה בכלל...
נראה לי הרבה תקוע גם כי לא יודעים מי יעזוב אצלנו
+1
lemmacantor
אגדה ירוקה
הודה ל־: 48 פעמים
קיבל תודה: 95 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

KevinDurant כתב: 10 יוני 2022, 12:38 מסכים עם הבוס שהדבר הכי חשוב זה הליגה.

עם זאת, צריך לנצל את הפורמט החדש שהאלופה עם רגל וחצי בשלב בתים בקונפרנס ששווה הרבה כסף.
בולשיט. המועדון יכול להתקדם רק דרך אירופה.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
Kaka
אלוף המדינה
הודה ל־: 22 פעמים
קיבל תודה: 13 פעמים

שליחה על ידי Kaka »

המועדון לא יכול להתקדם כמו שאתה רוצה תחת יעקנלה. חרשנו על הנושא הזה כבר מיליון פעמים.
יענקל'ך!
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

lemmacantor כתב: 10 יוני 2022, 13:21

דרך אירופה אין איך להתקדם לשום מקום, לא עם הגבלת זרים ולא בתקציבים שיש פה. ראיתי איך מכבי ת''א התקדמו
ab1729
תוקע יתד בהרכב
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי ab1729 »

ברק.י כתב: 10 יוני 2022, 12:33
Apoc כתב: 10 יוני 2022, 12:14
ברק.י כתב: 10 יוני 2022, 12:07 כשאלברמן אמר שהוא לא מוכן מנטלית, אני מניח שהוא התכוון לאינטנסיביות שלו ולרצון שלו להשתתף במשחק ההגנה והלחץ.
במעט המשחקים שראיתי של עפולה הוא חזר אחורה בצורה עצלה במיוחד וחשב רק על התקפה.
יכול להיות שאם יצטרף לקבוצה הוא יעלה את את הרמה כשהוא יראה איך אחרים לידו מתנהלים. מצד שני, יכול להיות גם שהוא ייבלע ויאבד שנה חשובה להתפתחות שלו.
אם יגיע לקבוצה אחרת בליגת העל שיותר קל להתחרות בה על דקות, אבל כזו שעדיין דורשת אינטנסיביות גבוהה, הוא לדעתי יעשה קפיצה גדולה יותר באיכות.
הוא צריך מאמן רציני יותר שידע לעבוד איתו ולעשות אותו קודם כל עובד של המערכת
אני מקווה שבעונה הבאה הוא כבר ירשום דקות משמעותיות בליגת העל
מסכים. אני גם חושב שכמו בנוער, כשקל לו להביא מספרים, אז יותר קל להתרכז בהתקפה כדי להעלות את המניות שלו. על הנייר, זה משתלם גם לקבוצה וגם לו כשהוא מביא יותר מספרים.
אם אתה מגיע לקבוצה שבה יש לך תחרות רצינית (קבוצה בליגת העל לצורך העניין), אתה תאלץ לעשות הגנה אם תרצה או לא. אחרת, אתה לא תהיה תחרותי מספיק ולא תקבל דקות.
יפרח רגיל להיות כוכב. גם בנוער, וגם בעפולה הוא היה הכישרון הכי גדול בקבוצה.
השאלה היא איך יפרח יסתדר בסיטואציה שבה הוא שחקן מחליף, וכשהוא נכנס ל20 דקות - הוא צריך לשרוף את הדשא ולא ךהיות הכוכב של הקבוצה.

תראו את ג'אבר - גם כשהוא נכנס רק ל15 דקות בסיום המשחק, הוא רץ כאילו חייו תלויים בזה, וממשיך לעשות את זה משחק אחרי משחק למרות שבחלק מהמקרים הוא אפילו לא עולה כמחליף.
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

לכל שחקן יש הרגלים לא טובים. עזבו אתכם מתירוצים. בכר לא מאמן שמקדם צעירים. מאור לוי זה עלה תאנה, בכר מחזיק אותו בסגל כדי להראות כאילו הוא מאמין בצעירים. יש לנו מאמן מתוחכם
ab1729
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי ab1729 »

Ohad כתב: 10 יוני 2022, 12:36
ab1729 כתב: 10 יוני 2022, 00:59
Ohad כתב: 09 יוני 2022, 23:33 ערב טוב .
הייתי מאוד רוצה להגיב למספר הודעות פה בצורה פרטנית אבל הזמן פחות מאפשר לי .
בסופו של דבר המקורב שלי שעובד במועדון ,יש דעה נחרצת מאוד לגבי מספר דברים .
נתחיל במרקו ,קודם כל מדובר במאמן שמוערך מאוד שעשה את שלו ולא הצליח מעל המצופה ולכן נפרדו דרכם אבל אל תתפלאו אם נראה אותו שוב .
בנושא הרכש .
כבר כתבתי בעבר ואני אכתוב שוב .
בכר הוא חלק ממערכת ,זה שהוא מבקש/דורש שחקן איקס לא בהכרח הוא תמיד מקבל את אותו שחקן ,עניין כלכלי מובהק .
המועדון תמיד מכין תוכניות לאופציות נוספות ,לצערי money talks .
בנושא הסקאוטינג ,אנחנו מנסים להיות אירופה ,שולחים את הצוותים להשתלמויות ולמידה ,בפועל אנחנו לא באמת מתקרבים לאירופה .
הצוותים לא יוצאים מספיק לראות טורנירים על מנת לצוד כשרונות ולראות שחקנים .
היום מסתמכים על סרטוני תדמית וסוכנים ופחות על ישיבה ממושכת ביציע וכתיבת רשמים .
אין לנו ז'ורדי קרויף שרק השם פותח דלתות ואין לנו בוס שמוכן לקחת סיכון ולשלם מעל 2.5 מיליון ומעלה ושכר מטורף ולכן כל רכש שלנו נעשה בחשיבה ארוכה ובתקווה שנקלע בול .
נושא אחרון נושא התשקורת .
הרבה מודלף מסוכנים, אינטרסים כאלה ואחרים .
חלק ניכר שמפורסם מפרשנים שחושבים שהם יודעים .
הרבה פייק והרבה שטויות .
גילוי נאות ,אני אוהד את חיפה מעל 30 שנה וזכיתי לראות את חיפה בגיל צעיר מאוד עם אבא שלי שיבלא .
ברשותי מספר מנויים ובכנות התנהלות המועדון גרמה לי לשקול לא לחדש את המנויים שברשותי .
זה ברור שבכר הוא חלק מהמערכת ושהכסף מדבר. למה זה מפתיע?
צ'אבי מקבל את מי שהוא רוצה? טן האח?

לגבי הסקאוטינג, זה ברור שהיכולת של מועדון בסדר הגודל של מכבי חיפה לאתר כישרונות בטורנירים בחו"ל היא יכולת מוגבלת.
עם זאת, זה לא אומר שאי אפשר לעשות עבודה רצינית על השחקנים שכן מוצעים למועדון. לא צריך לשבת בשביל זה ביציע - כל המידע והוידאו נגיש מהמחשב במשרד.
בפועל, נראה שזה מה שקורה וגם פלאניץ' וגם סטריין הם שחקנים שעקבו אחריהם זמן רב ולא הוחתנו על בסיס "סרטוני תדמית".

ממש לא ברור לי למה ההתנהלות של המועדון מאכזבת אותך. זה לא שהכל מושלם, אבל מכאן ועד להפסיק את המנוי?
מכיוון שאתה לא יושב ושומע דברים מתוך המועדון אתה שופט וזה בסדר,דברים שרואים משם לא רואים מכאן .

לגבי התנהלות של המועדון .
הבוס מעניין אותו רק דבר אחד וזאת הליגה .
התנהלות לגבי רכש מאכזבת אותי ,כשאני שומע שחלק מהרכש זה רכש ספונטני אני מבין שרק כסף מדבר.
חבל שמועדון ללא שאיפות לתקוע יתד באירופה .
מוותר לפני שהתחיל המפעל .
מגוחך להשוות מועדון כמו ברצלונה לחיפה גם בתור דוגמא .
לגבי השאלה שלך האחרונה למה אני שוקל לא לחדש מנויים שברשותי.
במשך שנים הלכתי למשחקים ,בתור ילד קטן והיום כאבא שלוקח את דור ההמשך .
כבר בסוף העונה האחרונה התחלנו להרגיש מיצוי וכמו כל דבר שעושים הרבה שנים אולי צריך לעשות הפסקה .
ההזמנות שנתנו לי לגמר מול הגמלים , תרמתי למעוטי יכולת, אוהדים של הקבוצה כמובן .
שאיפות המועדון לא נמדדות במילים אלה בהצהרת כוונות בהחתמת שחקנים .
שבת שלום חברים .
אכן, אין לי שום מידע שגבי מה שקורה בתוך המועדון.
אני חושב שאחרי עשור של כישלונות, ההתעקשות על הליגה הגיונית.
מצד שני, העובדות בשטח דווקא מראות שבעונה האחרונה דווקא שמו דגש רב על אירופה, וזו הסיבה שטרחו לסגור את הסגל בשלב מאוד מוקדם של העונה (וזאת, בשונה מהמצב בעונה של מרקו, שם הגענו לשטרסבורג בלי חלק משמעותי מהרכש). גם השנה נראה שמתעקשים להביא מגן ימני וחלוץ זר מוקדם מאוד לאירופה, ולא מחכים למציאות של סוף אוגוסט.

לגבי המיצוי, זה כבר עניין אישי. אני כמובן לא מכיר אותך, אבל אולי זה לא קשור לאכזבה מההתנהלות, אלא דבר-מה אחר.
בכל מקרה, מקווה שתחזור עם תשוקה מחודשת בהמשך.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

רונן22 כתב: 10 יוני 2022, 13:44 לכל שחקן יש הרגלים לא טובים. עזבו אתכם מתירוצים. בכר לא מאמן שמקדם צעירים. מאור לוי זה עלה תאנה, בכר מחזיק אותו בסגל כדי להראות כאילו הוא מאמין בצעירים. יש לנו מאמן מתוחכם
מי השחקן הצעיר האחרון בישראל שקיבל קרדיט רציני בקבוצה שרצה לאליפות ברצינות?
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

ab1729 כתב: 10 יוני 2022, 13:32
ברק.י כתב: 10 יוני 2022, 12:33
Apoc כתב: 10 יוני 2022, 12:14

הוא צריך מאמן רציני יותר שידע לעבוד איתו ולעשות אותו קודם כל עובד של המערכת
אני מקווה שבעונה הבאה הוא כבר ירשום דקות משמעותיות בליגת העל
מסכים. אני גם חושב שכמו בנוער, כשקל לו להביא מספרים, אז יותר קל להתרכז בהתקפה כדי להעלות את המניות שלו. על הנייר, זה משתלם גם לקבוצה וגם לו כשהוא מביא יותר מספרים.
אם אתה מגיע לקבוצה שבה יש לך תחרות רצינית (קבוצה בליגת העל לצורך העניין), אתה תאלץ לעשות הגנה אם תרצה או לא. אחרת, אתה לא תהיה תחרותי מספיק ולא תקבל דקות.
יפרח רגיל להיות כוכב. גם בנוער, וגם בעפולה הוא היה הכישרון הכי גדול בקבוצה.
השאלה היא איך יפרח יסתדר בסיטואציה שבה הוא שחקן מחליף, וכשהוא נכנס ל20 דקות - הוא צריך לשרוף את הדשא ולא ךהיות הכוכב של הקבוצה.

תראו את ג'אבר - גם כשהוא נכנס רק ל15 דקות בסיום המשחק, הוא רץ כאילו חייו תלויים בזה, וממשיך לעשות את זה משחק אחרי משחק למרות שבחלק מהמקרים הוא אפילו לא עולה כמחליף.
לג׳אבר יש מנטליות נהדרת. זה בדיוק הקאטץ׳ בהחלטה אם לשלב את יפרח כבר השנה. זה מאד תלוי לאן הוא ייקח את הסיטואציה ואם במועדון לא חושבים שהוא יהיה תחרותי מספיק, אז באמת עדיף שיושאל שוב וינסה להשתלב לאט ממה שאוהדים רבים היו רוצים.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

רונן22 כתב: 10 יוני 2022, 13:44 לכל שחקן יש הרגלים לא טובים. עזבו אתכם מתירוצים. בכר לא מאמן שמקדם צעירים. מאור לוי זה עלה תאנה, בכר מחזיק אותו בסגל כדי להראות כאילו הוא מאמין בצעירים. יש לנו מאמן מתוחכם
מחמוד ג׳אבר?
אבו פאני?
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 25 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

דה פקטו הוא קידם את אבו פאני, ג׳אבר, רז מאיר.
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

ג'אבר זה פוקס של החיים, הוא היה בקיץ הקודם על סף מעבר לקש/נוף הגליל. הוא נשאר בסגל רק בגלל הפציעה של לביא והבעיות שהיו עם פאני בתחילת העונה. פאני שיחק חצי עונה אצלנו לפני שבכר הגיע, ועונה מלאה בחדרה בהצטיינות. ופאני גם לא היה צעיר כשהוא קיבל מבכר את הבמה.
שחקן בן 22 בעיניי זה לא שחקן צעיר. צעיר זה 17-20.

מאיר? בלבול נתן למאיר את הבמה
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד

כל השחקנים התקדמו תחת בכר אין ספק, אבל הוא לא זה שנתן להם את הבמה כצעירים למעט ג'אבר.

פאני היה בן 22 וחצי בעונה הראשונה שלו תחת בכר וכבר שיחק בליגת העל ורז מאיר בכלל 23-24 וגם כבר היה כמעט שחקן הרכב פה
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

KevinDurant כתב: 10 יוני 2022, 13:31 דרך אירופה אין איך להתקדם לשום מקום, לא עם הגבלת זרים ולא בתקציבים שיש פה. ראיתי איך מכבי ת''א התקדמו
הדרך שבה אירופה יכלה לקדם תיאורטית מועדון כמו שלנו זה ע"י יצירת הכנסה משמעותית שתגדיל משמעותית את התקציב ובכך תעלה את הרמה.
הבעיה היא שכדי שהיא תגדיל את התקציב אתה צריך שזה יהיה משהו שאתה יכול להסתמך עליו, ובליגה שלנו אי אפשר להסתמך על הישגים באירופה והגעה לשלב בתים.
אין יציבות ולכן זה לא באמת מקדם משהו במועדונים.

ההגעה של הקונפרנס ליג יכולה לעזור, כי אתה כן בשלב מסוים אם תראה נכונות תוכל להסתמך על זה שתמיד תהיה בשלב בתים לפחות בקונפרנס.
אבל מדובר בכספים הרבה יותר קטנים. אי אפשר להשוות את זה לסכום שמקבלים כשעולים לשלב הבתים של ליגת האלופות.

מועדון כמו אפואל ניקוסיה למשל שעשה בעבר קמפיין מדהים בליגת האלופות, לא באמת יכל למנף את זה למשהו מעבר.
ואצל אפואל חשוב לזכור שאין את מגבלת הזרים שיש אצלנו.
בניגוד לחזון של אופ"א זה לא באמת מקפיץ את הרמה של מועדוני דרג ד' ולא מצמצם את הפערים מהמועדונים הגדולים, כי מראש יש חסימה שלא ניתן להתגבר עליה, כלכלית בעיקרה אבל גם זו שקובעת ששחקנים טובים לרמה של ליגת האלופות לא ירצו לבוא לקפריסין, ישראל, וכו'.

בקצרה, אז לא, המועדון לא באמת יוכל מתישהו להתקדם לאנשהו דרך אירופה. השאיפה, שהיא אותה שאיפה גם של מכבי ת"א, היא נטו לשלוט בליגה המקומית ולזכות בתארים.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

אבו פאני בלי בכר ממשיך לטייל בהשאלות בקבוצות כמו חדרה
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

מניח שאם בלבול היה נשאר הוא גם היה מביא את פאני, אבל סביר שפאני היה נשאר אצלו שחקן משלים.

בכל מקרה, לעניות דעתי, זה בכלל לא קשור למאמן כזה או אחר. הפערים בין הנוער לבוגרים הם עצומים וזו הסיבה שאף קבוצה שרצה פה לאליפות לא נותנת הרבה קרדיט לשחקנים צעירים. גם מכבי ת״א שאוהבת לעשות הרבה יח״צ לשחקני הנוער שלה לא שילבה כמעט אף שחקן צעיר במהלך מאבק אליפות. גלוך עלה לבוגרים כשהעונה שלהם הייתה גמורה ונתנו לו צ׳אנס בגלל ההיעדרות של ביטון. שאר שחקני הבית שלהם השתלבו בגילאים בוגרים יותר, אחרי השאלות בקבוצות שונות, או שעלו לבוגרים כשחקנים בקצה הספסל, בדומה למאור לוי.

עריכה: בדקתי - היחידים אצלם שקיבלו דקות ראויות בגילאי 17-20, להוציא זרים, אלו אילון אלמוג ודור פרץ. הראשון הגיע בקול תרועה ונעצר מבחינת התקדמות, אז גם כמות הדקות שלו ירדה. היום הוא שחקן משלים. השני קיבל ביקורות במשך שנים ורבים חשבו שהוא אוברייטד עד שעשה את הקפיצה התהומית שלו בגיל לא צעיר.
סמל אישי של משתמש
hezildo
אגדה ירוקה
הודה ל־: 230 פעמים
קיבל תודה: 33 פעמים

שליחה על ידי hezildo »

Apoc כתב: 10 יוני 2022, 14:28
KevinDurant כתב: 10 יוני 2022, 13:31 דרך אירופה אין איך להתקדם לשום מקום, לא עם הגבלת זרים ולא בתקציבים שיש פה. ראיתי איך מכבי ת''א התקדמו
הדרך שבה אירופה יכלה לקדם תיאורטית מועדון כמו שלנו זה ע"י יצירת הכנסה משמעותית שתגדיל משמעותית את התקציב ובכך תעלה את הרמה.
הבעיה היא שכדי שהיא תגדיל את התקציב אתה צריך שזה יהיה משהו שאתה יכול להסתמך עליו, ובליגה שלנו אי אפשר להסתמך על הישגים באירופה והגעה לשלב בתים.
אין יציבות ולכן זה לא באמת מקדם משהו במועדונים.

ההגעה של הקונפרנס ליג יכולה לעזור, כי אתה כן בשלב מסוים אם תראה נכונות תוכל להסתמך על זה שתמיד תהיה בשלב בתים לפחות בקונפרנס.
אבל מדובר בכספים הרבה יותר קטנים. אי אפשר להשוות את זה לסכום שמקבלים כשעולים לשלב הבתים של ליגת האלופות.

מועדון כמו אפואל ניקוסיה למשל שעשה בעבר קמפיין מדהים בליגת האלופות, לא באמת יכל למנף את זה למשהו מעבר.
ואצל אפואל חשוב לזכור שאין את מגבלת הזרים שיש אצלנו.
בניגוד לחזון של אופ"א זה לא באמת מקפיץ את הרמה של מועדוני דרג ד' ולא מצמצם את הפערים מהמועדונים הגדולים, כי מראש יש חסימה שלא ניתן להתגבר עליה, כלכלית בעיקרה אבל גם זו שקובעת ששחקנים טובים לרמה של ליגת האלופות לא ירצו לבוא לקפריסין, ישראל, וכו'.

בקצרה, אז לא, המועדון לא באמת יוכל מתישהו להתקדם לאנשהו דרך אירופה. השאיפה, שהיא אותה שאיפה גם של מכבי ת"א, היא נטו לשלוט בליגה המקומית ולזכות בתארים.
הקונפרנס ליג זה העניין פה. אנחנו צריכים לשאוף להיות כל עונה בשלב בתים, בהתחלה זה בקונפרנס ליג, לצבור כסף ונק' דירוג ואחרי כמה שנים
להגיע לבתים של האירופית ולנסות לתקוע יתד שם. על ליגת האלופות אני לא מדסר כי הפערים גדולים מדי ולא נצליח להגיע לשם, בטח שלא בעשור הקרוב.
לא יושנים בלילה, עושים סקאוטינג אקטיבי סקופץ
shayhagai
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי shayhagai »

לא ממש מצליח להבין את הרעיון של להביא בלם זר. הרי פלאניץ לא יהפוך לשחקן ספסל. זה אומר שאנחנו מספסלים את הבלם היותר יציב שלנו העונה (גולדברג).
לא שאני חושב שהוא מתאים לאירופה, אבל אם זה החורים של גולדברג לחורים של מנחם יש בכלל התלבטות?
אני כבר לא מדבר על זה שאל תשכחו שאם אנחנו באמת פוגעים במגן ימני וחלוץ שאמורים להיות באנקרים בהרכב. אי אפשר לשחק עם 6 זרים. את מי תספסלו את הבלם הבכיר החדש?
לא מובן המהלך אם באמת ייתרחש.
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה
הודה ל־: 6 פעמים

שליחה על ידי GKagelmacher »

לא מובנת בכלל ההחלטה לעבור ממגן שמאלי זר לבלם זר. מביא כנף/10/קשר אמצע אם פאני עוזב/מגן שמאלי זר לפני בלם.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
רונן22
שחקן העונה

שליחה על ידי רונן22 »

אם פלאניץ יהיה פחות טוב מבלמים אחרים הוא יירד לספסל, כן, למה לא? מה זו הקבוצה של אבא שלו? בכר רוצה 3 בלמים בכירים בסגל
GreenGlory
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 6 פעמים

שליחה על ידי GreenGlory »

shayhagai כתב: 10 יוני 2022, 15:44 לא ממש מצליח להבין את הרעיון של להביא בלם זר. הרי פלאניץ לא יהפוך לשחקן ספסל. זה אומר שאנחנו מספסלים את הבלם היותר יציב שלנו העונה (גולדברג).
לא שאני חושב שהוא מתאים לאירופה, אבל אם זה החורים של גולדברג לחורים של מנחם יש בכלל התלבטות?
אני כבר לא מדבר על זה שאל תשכחו שאם אנחנו באמת פוגעים במגן ימני וחלוץ שאמורים להיות באנקרים בהרכב. אי אפשר לשחק עם 6 זרים. את מי תספסלו את הבלם הבכיר החדש?
לא מובן המהלך אם באמת ייתרחש.
באירופה אין לך את החוקים של הליגה, כלומר ככל שנתקדם באירופה כל הזרים יוכלו לשחק בהרכב, רק בליגה כל שבוע תחליט מי מהם להושיב בספסל וכנראה שבכר ישחק עם זה.
שוב אם המחשבה היא להשתפר באירופה כי גולדברג לא מתאים אז גולדברג יהיה הבלם בליגה והבלם שיגיע יהיה באירופה. למרות שתכלס אני חושב שאם בכר יעשה את המשחקים האלה זה יהיה דווקא עם עלי מוחמד והוא ישחק עם ג'אבר ונטע (במידה ופאני יעזוב) בליגה.
בכל מקרה בלי קשר אני מסכים, מגן שמאלי יותר דחוף.
רק ציינתי בפנייך שבאירופה אין את המגבלה של הזרים בהרכב, אתה יכול לשחק עם כמה זרים שאתה רוצה.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

מעניין מה יהיה עם עופרי העונה, אם מגיע בלם זר אז אין לו מה לחפש פה עם כל הכבוד לסיפורים על ריבוי מסגרות ושלכולם יש מקום, האיש צריך לשחק וכמה שיותר אחרי העונה האחרונה. מרגיש לי מסוכן לוותר על בלם שנתן עונה כל כך טובה לא מזמן, מצד שני להשאיל זה גם לא לעניין
lemmacantor
אגדה ירוקה

KevinDurant כתב: 10 יוני 2022, 13:31
lemmacantor כתב: 10 יוני 2022, 13:21

דרך אירופה אין איך להתקדם לשום מקום, לא עם הגבלת זרים ולא בתקציבים שיש פה. ראיתי איך מכבי ת''א התקדמו
ההכנסות הגדולות הן באירופה.
סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 59 פעמים
קיבל תודה: 79 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

https://sports.walla.co.il/item/3511412
דניאל סונדגרן צפוי להגיע לישראל בשבוע הבא ולעבור בדיקות רפואיות במכבי חיפה, כך על פי גורמים בסלוניקי המיודדים עם השחקן. לפי אותם גורמים, המגן הימני קיבל החלטה עקרונית לחתום בחיפה כאשר המגעים מדברים על חוזה לעונה אחת עם אופציה לאחת נוספת או חתימה לשתי עונות מלכתחילה.

בעקבות הפרסום הנ"ל ולבקשת וואלה! ספורט, כתבים שבדים שמסקרים את הנבחרת השבדית, שוחחו היום עם המגן והוא אישר בפניהם את הפרטים: "הרבה מועדונים התעניינו בי, אבל הקבוצה שהראתה הכי הרבה רצינות זו הקבוצה הישראלית מכבי חיפה. זה כרגע זה המועדון שאני הכי רוצה להיות בו, זה מועדון נהדר ועיר נהדרת. בקרוב נראה מה יהיה".
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 91 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

הכתב השוודי שדיווח לראשונה שהוא מועמד אלינו כתב שהוא יבוא לעשות בדיקות רפואיות בשבוע הבא ואם לא יקרה משהו בלתי צפוי אמור לחתום
GreenGlory
קודם כל נאמנות
קיבל תודה: 6 פעמים

שליחה על ידי GreenGlory »

כן זה היה ברור, אם לא היה מזומן לנבחרת בדקה ה-90 היה חותם כבר סופ"ש הזה או בתחילת שבוע הבא.
ברגע שמדווחים במדינה של אותו שחקן שזה סגור בהרבה מקרים זה דיווח נכון, בעיקר בגלל שכנראה הקרובים שלו או הסוכן שלו הדליף את זה לתקשורת המקומית.
ברק.י
מכונת תארים

שליחה על ידי ברק.י »

יופי! יש עוד קיץ עמוס וסביר שיהיו דברים שיתפתחו רק בהמשך החלון, אבל כדאי לסגור מה שאפשר. גם עם ג׳וש ושני חלוצים לא כדאי להתעכב יותר מדי. השאר אני מניח תלוי בהתפתחויות שיוצרות פאזל מורכב יותר.
lemmacantor
אגדה ירוקה

רק אני חושב שלא מתלהבים להחזיר את ניקיטה, אחרת כבר היה ולקאם?
נעול