מכיוון שאתה לא יושב ושומע דברים מתוך המועדון אתה שופט וזה בסדר,דברים שרואים משם לא רואים מכאן .ab1729 כתב: 10 יוני 2022, 00:59זה ברור שבכר הוא חלק מהמערכת ושהכסף מדבר. למה זה מפתיע?Ohad כתב: 09 יוני 2022, 23:33 ערב טוב .
הייתי מאוד רוצה להגיב למספר הודעות פה בצורה פרטנית אבל הזמן פחות מאפשר לי .
בסופו של דבר המקורב שלי שעובד במועדון ,יש דעה נחרצת מאוד לגבי מספר דברים .
נתחיל במרקו ,קודם כל מדובר במאמן שמוערך מאוד שעשה את שלו ולא הצליח מעל המצופה ולכן נפרדו דרכם אבל אל תתפלאו אם נראה אותו שוב .
בנושא הרכש .
כבר כתבתי בעבר ואני אכתוב שוב .
בכר הוא חלק ממערכת ,זה שהוא מבקש/דורש שחקן איקס לא בהכרח הוא תמיד מקבל את אותו שחקן ,עניין כלכלי מובהק .
המועדון תמיד מכין תוכניות לאופציות נוספות ,לצערי money talks .
בנושא הסקאוטינג ,אנחנו מנסים להיות אירופה ,שולחים את הצוותים להשתלמויות ולמידה ,בפועל אנחנו לא באמת מתקרבים לאירופה .
הצוותים לא יוצאים מספיק לראות טורנירים על מנת לצוד כשרונות ולראות שחקנים .
היום מסתמכים על סרטוני תדמית וסוכנים ופחות על ישיבה ממושכת ביציע וכתיבת רשמים .
אין לנו ז'ורדי קרויף שרק השם פותח דלתות ואין לנו בוס שמוכן לקחת סיכון ולשלם מעל 2.5 מיליון ומעלה ושכר מטורף ולכן כל רכש שלנו נעשה בחשיבה ארוכה ובתקווה שנקלע בול .
נושא אחרון נושא התשקורת .
הרבה מודלף מסוכנים, אינטרסים כאלה ואחרים .
חלק ניכר שמפורסם מפרשנים שחושבים שהם יודעים .
הרבה פייק והרבה שטויות .
גילוי נאות ,אני אוהד את חיפה מעל 30 שנה וזכיתי לראות את חיפה בגיל צעיר מאוד עם אבא שלי שיבלא .
ברשותי מספר מנויים ובכנות התנהלות המועדון גרמה לי לשקול לא לחדש את המנויים שברשותי .
צ'אבי מקבל את מי שהוא רוצה? טן האח?
לגבי הסקאוטינג, זה ברור שהיכולת של מועדון בסדר הגודל של מכבי חיפה לאתר כישרונות בטורנירים בחו"ל היא יכולת מוגבלת.
עם זאת, זה לא אומר שאי אפשר לעשות עבודה רצינית על השחקנים שכן מוצעים למועדון. לא צריך לשבת בשביל זה ביציע - כל המידע והוידאו נגיש מהמחשב במשרד.
בפועל, נראה שזה מה שקורה וגם פלאניץ' וגם סטריין הם שחקנים שעקבו אחריהם זמן רב ולא הוחתנו על בסיס "סרטוני תדמית".
ממש לא ברור לי למה ההתנהלות של המועדון מאכזבת אותך. זה לא שהכל מושלם, אבל מכאן ועד להפסיק את המנוי?
לגבי התנהלות של המועדון .
הבוס מעניין אותו רק דבר אחד וזאת הליגה .
התנהלות לגבי רכש מאכזבת אותי ,כשאני שומע שחלק מהרכש זה רכש ספונטני אני מבין שרק כסף מדבר.
חבל שמועדון ללא שאיפות לתקוע יתד באירופה .
מוותר לפני שהתחיל המפעל .
מגוחך להשוות מועדון כמו ברצלונה לחיפה גם בתור דוגמא .
לגבי השאלה שלך האחרונה למה אני שוקל לא לחדש מנויים שברשותי.
במשך שנים הלכתי למשחקים ,בתור ילד קטן והיום כאבא שלוקח את דור ההמשך .
כבר בסוף העונה האחרונה התחלנו להרגיש מיצוי וכמו כל דבר שעושים הרבה שנים אולי צריך לעשות הפסקה .
ההזמנות שנתנו לי לגמר מול הגמלים , תרמתי למעוטי יכולת, אוהדים של הקבוצה כמובן .
שאיפות המועדון לא נמדדות במילים אלה בהצהרת כוונות בהחתמת שחקנים .
שבת שלום חברים .