גם אבופאני צם לא? ומה עם סק? וג'אבר? זה לא תירוץ.
בכללי הצום הזה של המוסלמים זה דיי חרטא בוא, גם לי יש הרבה ימים שאני לא אוכל כלום עד הערב.
מנהל: Shocking4U
גם אבופאני צם לא? ומה עם סק? וג'אבר? זה לא תירוץ.
לא אוכל ולא שותה ואתה גם לא רץ 90 דקות. אל תזלזל
הצום לא יצא בכלל לפני המשחק?
זה לא "משום מה", זה משום שיש לו 4 שחקני התקפה שוברי שוויון והוא רוצה לשלב את כולם בו זמנית ולשחק על היתרונות של הקבוצה
אבל אי אפשר לשחק עם כולם. גם לברזיל במונדיאל היה 10 שחקני התקפה משוגעים, ראיתי איך זה עבד להם. צריך להתאים את הרכש לקבוצה לא את הקבצה לרכשKevinDurant כתב: ↑05 אפריל 2023, 11:11זה לא "משום מה", זה משום שיש לו 4 שחקני התקפה שוברי שוויון והוא רוצה לשלב את כולם בו זמנית ולשחק על היתרונות של הקבוצה
לא ראיתי 10 שחקני התקפה משוגעים בברזיל, ראיתי שהם סיימו את המשחק בנוק אאוט עם שחקנים שנאי לא מכיר.Jerry כתב: ↑05 אפריל 2023, 11:26אבל אי אפשר לשחק עם כולם. גם לברזיל במונדיאל היה 10 שחקני התקפה משוגעים, ראיתי איך זה עבד להם. צריך להתאים את הרכש לקבוצה לא את הקבצה לרכשKevinDurant כתב: ↑05 אפריל 2023, 11:11זה לא "משום מה", זה משום שיש לו 4 שחקני התקפה שוברי שוויון והוא רוצה לשלב את כולם בו זמנית ולשחק על היתרונות של הקבוצה
שרי וסבע נותנים עבודה בכל המשחקים, כמה שצריך בהתאם ליריבה ועובדים קשה על המגרש.Jerry כתב: ↑05 אפריל 2023, 14:32 איזה לעבוד איזה לחץ ואיזה מאבקים על מה אתה מדבר? האפקט היחידי שההרכבים האלו עושים זה להפוך את המשחק לשכונה ובזה אנחנו יותר טובים משאר הקבוצות בפלייאוף. כשפפ שיחק עם קשר אחורי בלבד זה היה פרננדיניו התמנון ובוא לא נשווה את מוסר העבודה של הסילבות לדיא ושרי. אתמול דיא נתן עבודה אבל זה לא יקרה על בסיס שבועי ובאופן כללי זה לא סוג השחקן. בכל מקרה זה שיש בעיה ענקית בקישור האחורי זה ברור ובינואר אמרתי שחייב לשחרר את פיירו כדי להביא זר, במקום זה שילמו הרבה כסף על נאור שבקיץ ימצא את עצמו בקטמון בחזרה, בזבוז כסף מטופש
בשביל לשחק עם מגנים שתוקפים בתזמון נכון צריך שיהיו מגנים. כמה משחקים סונדגרן וקורנו לא שיחקו?Jerry כתב: ↑05 אפריל 2023, 15:59 ינואר הייתה נקודת יציאה טובה מפיירו. היה עליו הייפ עדיין אחרי הצ'מפיונס והוא היה במומנטום מעולה בקריירה אחרי העונה בגנגאן וגם בליגה הוא חיבר כמה גולים לפני הפגרה. עכשיו זה יהיה יותר קשה ואני בספק שנחזיר את ההשקעה או שנצא עליו ברווח כמו שהיה אפשר
עזוב שטויות, לא רציני לרוץ עם הרכב כזה לאורך זמן, אולי עד סוף העונה כשכולם חדורי מטרה וגם אז אני לא אוהב את זה. די זה לא כדורגל הדבר הזה. אני רוצה שנחזור כבר למערך רגיל ונורמלי עם הנעת כדור כמו שצריך, מגנים שתוקפים בתזמון נכון, משחק אגפים, בקיצור כמו הכדורגל שאנחנו רגילים מבכר.
הבלאגן ההתקפי הזה לפעמים משרת אותנו אבל זה לגמרי רולטה רוסית, היו כמה וכמה פעמים שאלילת המזל חייכה אלינו (כנעאן פנדל שני, נגד בית"ר נראה לי ניקולסקו בהחמצה גדולה, לאיוס לא מוסר במצב של 2 על 1) ויצאנו בנס
זה לא רק בFM.KevinDurant כתב: ↑05 אפריל 2023, 15:47שרי וסבע נותנים עבודה בכל המשחקים, כמה שצריך בהתאם ליריבה ועובדים קשה על המגרש.Jerry כתב: ↑05 אפריל 2023, 14:32 איזה לעבוד איזה לחץ ואיזה מאבקים על מה אתה מדבר? האפקט היחידי שההרכבים האלו עושים זה להפוך את המשחק לשכונה ובזה אנחנו יותר טובים משאר הקבוצות בפלייאוף. כשפפ שיחק עם קשר אחורי בלבד זה היה פרננדיניו התמנון ובוא לא נשווה את מוסר העבודה של הסילבות לדיא ושרי. אתמול דיא נתן עבודה אבל זה לא יקרה על בסיס שבועי ובאופן כללי זה לא סוג השחקן. בכל מקרה זה שיש בעיה ענקית בקישור האחורי זה ברור ובינואר אמרתי שחייב לשחרר את פיירו כדי להביא זר, במקום זה שילמו הרבה כסף על נאור שבקיץ ימצא את עצמו בקטמון בחזרה, בזבוז כסף מטופש
אף אחד לא היה משחרר את פיירו בינואר, זה לא FM ולא עובדים ככה
אתם מדברים על איזונים התקפיים כאילו כל העונה היה איזון מדהים בין הגנה להתקפה ונראינו כמו ברצלונה של פפ. כל העונה, עוד מלפני שסבע הגיע וגם כשנטע היה פה נראינו לא טוב גם כשניצחנו משחקים.
בשורה התחתונה סבע, שרי, אצילי וחזיזה הם לא פרימדונות וכל עוד הם מוכנים לעבוד על המגרש מבחינתי אפשר לשחק אתם ביחד ב90% מהמשחקים בליגה.
אתם שוכחים שכל משחק בערך יש חיסור כזה או אחר שמשפיע מאוד על הקבוצה ועושה בלאגן, באופן כללי משחק ההגנה לא היה מופקר (ב3-0 היינו מופקרים ברמה מטורפת וזה היה עם נטע ובלי סבע)