חחח מעניין למה אתה מגן ככה על צ'יבוטה, תן בגילוי נאות אל תתבייש.Ganjot כתב: ↑27 אפריל 2023, 18:10קניקובסקי בעונה שלמה, עם שני חלוצי על לפניו, עם 3 בישולים בעונה שלמה - בכמעט 2000 דקות.Jerry כתב: ↑25 אפריל 2023, 13:28 יתרמו יותר מצ'יבוטה? בשביל לא לתרום יותר מצ'יבוטה צריך להרוס כי צ'יבוטה לא תורם כלום. איך אתם שמים את ספורי וקניקובסקי באותו משפט עם הבובלך הזה? הם כמה רמות מעליו ושניהם לא רלוונטים. לוגסי ילד קטן שבקושי מצליח להשתלב בלאומית, אם כבר יש שחקנים מהלאומית זה טוקלומטי שהוא שחקן אדיר וקאני סילבה שעדיין לא מחודד עד הסוף אבל מבחינת פוטנציאל זה שחקן לאירופה, ועל שניהם הייתי מהמר הרבה לפני צ'יבוטה
צ'יבוטה עם אותו מספר בישולים (לי זכור שהיה לו 3 בישולים לפני המשחק נגד אשדוד ושם היה הרביעי, אבל לפי המנהלת יש לו כרגע 3), בקצת פחות מ 800 דקות.
מתוך 24 הופעות, ב 19 הוא נכנס כמחליף.
צ'יבוטה שיחק עם הרכב של ליצנים ברוב המשחקים ששיחק בהם או בדקות שהפסקנו לשחק כדורגל, קניקובסקי שיחק ברוב הזמן בהרכב, לצד השחקנים הכי טובים שיש למכבי ת"א.
גנב דעת.
לגבי קניקובסקי, זוכר שהוא נתן מספרים טובים עם איביץ', הליצן הספרדי תקע אותו באגף איפה שכולם יודעים שהוא לא יכול לשחק, כל הקישור ההתקפי של הגרמנים עם מספרים מעפנים, אין לי כוח לבדוק אבל אנחש שגם עם גלוך (גויאגון, גלוך, ביטון, קניקובסקי, חוזז) כולם הגיעו בערך ל10 גולים, זאת קבוצה לא מאוזנת שבנויה מזעזע רק על החלוצים. קניקובסקי בנתניה היה קרוב לדבל פיגרס ובכל מקרה הוא שחקן שונה מצ'יבוטה שהוא יותר חלוץ צד כשקניקובסקי יכול אפילו לשחק בקישור.
הרכב של ליצנים? צ'יבוטה זה הליצן הכי גדול, שחקן שכונה ומביך שכשכולם מחמיאים לו הם מתחילים לדבר רק על כמה שהוא חיובי לחדר הלבשה ועל זה שהוא עושה "בלאגן" כאילו זה דבר טוב, מה הקשר שלו למכבי חיפה לעזאזל? הוא צריך לשחק בבני יהודה ובאשדוד, שחקן של מתפרצות ולרדוף אחרי כדורים תועים, אי אפשר לשחק איתו כדורגל. וזה לא שקניקובסקי וספורי הם פאר היצירה אבל יש להם תכונות של כדורגל, לצ'יבוטה יש תכונות של אולימפיאדה 2024