חלון העברות קיץ 2022 (תם הטקס) - נושא רשמי

Ohad
תוקע יתד בהרכב

Re: חלון העברות קיץ 2022 - נושא רשמי

שליחה על ידי Ohad »

Nirgreen כתב: 18 יוני 2022, 22:20
Ohad כתב: 18 יוני 2022, 22:02
Nirgreen כתב: 18 יוני 2022, 22:01 שוב מביאים לפה ציוצים מכתבים כמו הסלב..
שבוע טוב מי זה הסלב .
אני פחות עוקב אחרי אתרי ספורט .?
מישהו שחושב שהוא מקורב לבורד
אין לי שמץ .
העיקר שהשרשתי מילה חדשה פה בורד .
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

KevinDurant כתב: 18 יוני 2022, 22:22
Jerry כתב: 18 יוני 2022, 22:19
KevinDurant כתב: 18 יוני 2022, 22:05
ראיתי קצת את קמארה בזמן שראיתי את סונדגרן, בכלל לא התרשמתי ממנו וגם המספרים שלו לא מלהיבים, קשה לי לראות אותו עובר לאולימפיאקוס (במיוחד אחרי שקנו אותו ב3.5 מיליון יורו מפולהאם)

גם אלברמן אמר את זה באחד הראיונות שלו, לא זוכר כמעט שחקנים שהגיעו לארץ מליגה איטלקית כלשהי (אולי פטרוצי? וזהו)

לגבי השבדי, מצחיק אותי שאנשים לא ראו אותו משחק 2 דקות ואומרים שהוא רז מאיר השבדי, בחייאת.

אני אתן התייחסות יותר רצינית כשהוא יחתום ואני אגיד שוב, לא היה במכבי חיפה מגן עם איכויות כמו שלו ב10 שנים האחרונות לדעתי ומי שעוקב אחרי מה שאני רושם פה על שחקני רכש יודע שאני לא נוהג להגזים עם שחקנים שלנו.
אתה גם עפת על סטריין מזכיר לך, מציע לך לא להיסחף ולא להסתכל רק על הפעולות הטובות שלו, אף אחד לא אמר שזה משומר 2 אבל בשורה התחתונה זה לא שחקן שסוחף קבוצה אלא עוד טים פלייר שיהיה טוב כשכולם יהיו טובים וחלש כשהקבוצה במשבר, המטרה של החלון הזה צריכה להיות להביא כמה שיותר כלים התקפיים נוספים ו1-2 שחקנים טובים להגנה כדי לייצב את השורות, לא יותר מזה
מי עף על סטריין? על מה אתה מדבר?

לא נסחף ולא רואה רק פעולות טובות שלו, אתה לא ראית את השחקן 5 דקות וקבעת שהוא טים פלייר ולא שחקן שסוחף קבוצה.

אתה אומר ששחקן הוא רז מאיר ולא מתאים לקבוצה בלי לדעת שזה בדיוק החוזקות שלו והוא הכי מתאים לקבוצה ולמה שחסר לה.

אני לא רוצה להתייחס סופית לעניין המקצועי שלו עד שהוא יחתום (ואז נעשה את זה בנושא שלו) אבל בחייאת, אם לא ראיתם שחקן אל תגיבו עליו מקצועית ותגידו מתאים לא מתאים.
קודם כל ראיתי את השחקן יותר מ5 דקות ויותר מזה גם בדקתי לגביו אצל האוהדים של אריס ולדעתי זה המדד הכי טוב שיש בניגוד למספרים של אתרי סטטיסטיקה. לא אמרתי שהשחקן ברמה של רז מאיר אלא שמבחינת אופי ומה שהוא יביא לקבוצה הוא בפרופיל דומה ואני חושב שהיינו צריכים משהו אחר. ואם כבר אתה בקטע של עצות אז תן לי לתת לך עצה, כדורגל זה לא מדע טילים וזה לא קורס במדעי המחשב, זה משחק פשוט להמונים וברוב הפעמים לאוהדים יש כושר שיפוט יותר טוב מהחננות שאוספים נתונים ומסתכלים על כדורגל כמו לוח שחמט או תרגיל בפיזיקה קוונטית, לא מדבר עליך ספציפית אבל אני רואה מגמה של צעירים בטוויטר שלא מסוגלים לדבר על כדורגל בלי לדבר על המספרים מאחורי. סטטיסטיקה זה כלי חשוב שצריך להשתמש בו אבל זה לא חזות הכל. לגבי השבדי, אני חושב שיש קונצזוס בקהל שלנו לגבי מה הקבוצה שלנו צריכה מעמדת המגן הימני בטח כשנראה שלא הולכים להביא מגן שמאלי זר, קיווינו לשחקן יותר בומבסטי ושם יותר סוחף, מה שאני כן אוהב בהחתמה הזאת שאפשר לדעת למה לצפות ממנו וזה שהוא מגיע מהליגה היוונית שהיא מזכירה את הליגה שלנו
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד
הודה ל־: 13 פעמים
קיבל תודה: 92 פעמים

שליחה על ידי Shocking4U »

אני מרוצה מההחתמה של סונדגרן. אהבתי אותו מבחינת פרופיל, אופי ותכונות של השחקן. אני אופטימי לגביו.

לגבי פיירו? אני פסימי. מקווה שילכו כל שחקן אחר.
Jerry
אלוף המדינה

שליחה על ידי Jerry »

Shocking4U כתב: 18 יוני 2022, 22:35 אני מרוצה מההחתמה של סונדגרן. אהבתי אותו מבחינת פרופיל, אופי ותכונות של השחקן. אני אופטימי לגביו.

השבדי לא החתמה גרועה, אם יביאו מגן שמאלי התקפי ודומינניטי אני אקבל אותו בברכה, לגבי פיירו מסכים איתך במיוחד בסכומים שמדברים עליהם. נקווה שההעברה הזאת לא תצא לפועל
ידוע מי מהמושאלים יצא למחנה?
סמל אישי של משתמש
KevinDurant
חבר בבורד
הודה ל־: 148 פעמים
קיבל תודה: 127 פעמים

שליחה על ידי KevinDurant »

Jerry כתב: 18 יוני 2022, 22:30
KevinDurant כתב: 18 יוני 2022, 22:22
Jerry כתב: 18 יוני 2022, 22:19
אתה גם עפת על סטריין מזכיר לך, מציע לך לא להיסחף ולא להסתכל רק על הפעולות הטובות שלו, אף אחד לא אמר שזה משומר 2 אבל בשורה התחתונה זה לא שחקן שסוחף קבוצה אלא עוד טים פלייר שיהיה טוב כשכולם יהיו טובים וחלש כשהקבוצה במשבר, המטרה של החלון הזה צריכה להיות להביא כמה שיותר כלים התקפיים נוספים ו1-2 שחקנים טובים להגנה כדי לייצב את השורות, לא יותר מזה
מי עף על סטריין? על מה אתה מדבר?

לא נסחף ולא רואה רק פעולות טובות שלו, אתה לא ראית את השחקן 5 דקות וקבעת שהוא טים פלייר ולא שחקן שסוחף קבוצה.

אתה אומר ששחקן הוא רז מאיר ולא מתאים לקבוצה בלי לדעת שזה בדיוק החוזקות שלו והוא הכי מתאים לקבוצה ולמה שחסר לה.

אני לא רוצה להתייחס סופית לעניין המקצועי שלו עד שהוא יחתום (ואז נעשה את זה בנושא שלו) אבל בחייאת, אם לא ראיתם שחקן אל תגיבו עליו מקצועית ותגידו מתאים לא מתאים.
קודם כל ראיתי את השחקן יותר מ5 דקות ויותר מזה גם בדקתי לגביו אצל האוהדים של אריס ולדעתי זה המדד הכי טוב שיש בניגוד למספרים של אתרי סטטיסטיקה. לא אמרתי שהשחקן ברמה של רז מאיר אלא שמבחינת אופי ומה שהוא יביא לקבוצה הוא בפרופיל דומה ואני חושב שהיינו צריכים משהו אחר. ואם כבר אתה בקטע של עצות אז תן לי לתת לך עצה, כדורגל זה לא מדע טילים וזה לא קורס במדעי המחשב, זה משחק פשוט להמונים וברוב הפעמים לאוהדים יש כושר שיפוט יותר טוב מהחננות שאוספים נתונים ומסתכלים על כדורגל כמו לוח שחמט או תרגיל בפיזיקה קוונטית, לא מדבר עליך ספציפית אבל אני רואה מגמה של צעירים בטוויטר שלא מסוגלים לדבר על כדורגל בלי לדבר על המספרים מאחורי. סטטיסטיקה זה כלי חשוב שצריך להשתמש בו אבל זה לא חזות הכל. לגבי השבדי, אני חושב שיש קונצזוס בקהל שלנו לגבי מה הקבוצה שלנו צריכה מעמדת המגן הימני בטח כשנראה שלא הולכים להביא מגן שמאלי זר, קיווינו לשחקן יותר בומבסטי ושם יותר סוחף, מה שאני כן אוהב בהחתמה הזאת שאפשר לדעת למה לצפות ממנו וזה שהוא מגיע מהליגה היוונית שהיא מזכירה את הליגה שלנו
סטטיסטיקה זה שקר גדול מאוד אם לא יודעים להשתמש בה.

בגלל זה אני אוהב לראות בעיניים את השחקן ולעקוב אחרי דברים שחשובים לדעתי ואח''כ לגבות את זה בסטטיסטיקה וזה בדר''כ מתיישר.

שוב אני אגיד, אני דווקא מאוד התרשמתי מהיכולות ההתקפיות שלו ובניית המשחק שלו.

אמנם הוא לא מבשל ולא מרים הרבה (כמה ג'ראלדש וסאבוריט כבר מבשלים ותומכים התקפה) אבל הוא שחקן מאוד איכותי עם הכדור ויכול לעזור מאוד בהנעת הכדור והתמודדות עם לחץ.

שוב, אני אעשה ניתוח רציני יותר ואשפוך פה יותר נתונים בהמשך, אבל קיים פער עצום בין הנתונים הסטטיסטיים שלו לשל רז ואלפונס לדוגמה בכל עניין הנעת הכדור וכו' (סתם לדוגמה, סונדגרן קיבל כמעט פי 2 יותר מסירות מאלפונס השנה בממוצע למשחק, מוסר הרבה יותר קדימה ממנו בממוצע ובאיכות הרבה יותר גבוהה ממנו)
Jerry כתב: 18 יוני 2022, 22:36
Shocking4U כתב: 18 יוני 2022, 22:35 אני מרוצה מההחתמה של סונדגרן. אהבתי אותו מבחינת פרופיל, אופי ותכונות של השחקן. אני אופטימי לגביו.

השבדי לא החתמה גרועה, אם יביאו מגן שמאלי התקפי ודומינניטי אני אקבל אותו בברכה, לגבי פיירו מסכים איתך במיוחד בסכומים שמדברים עליהם. נקווה שההעברה הזאת לא תצא לפועל
ידוע מי מהמושאלים יצא למחנה?
לא יודע כמה צריך שחקן "התקפי ודומיננטי", צריך שחקן שמבין את המשחק ויכול לתרום. מאבוקה היה מגן מאוד התקפי ודומיננטי, זה טוב לדעתך?
Kozmo
מחוזר באירופה
קיבל תודה: 20 פעמים

שליחה על ידי Kozmo »

Nirgreen כתב: 18 יוני 2022, 22:20
Ohad כתב: 18 יוני 2022, 22:02
Nirgreen כתב: 18 יוני 2022, 22:01 שוב מביאים לפה ציוצים מכתבים כמו הסלב..
שבוע טוב מי זה הסלב .
אני פחות עוקב אחרי אתרי ספורט .?
מישהו שחושב שהוא יושב בבורד
תיקנתי לך.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

הסלב סתם מחפש מכבי חיפה באנגלית בגוגל ומחפש דיווחים בחו״ל על שחקנים שקשורים למכבי חיפה. יש לו התראה בגוגל כל פעם שהשם מכבי חיפה מוזכר בכתבה, זה די פשוט. חוץ מזה הוא פשוט זורק שמות שעולים בפורום, בטרנספרמרקט או שאוהדים שולחים לו אחרי שהוא הציק לסוכן שלהם בהודעה פרטית באינסטגרם.
Nirgreen
אלוף המדינה
הודה ל־: 4 פעמים
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

החלוץ הזה , המגן , אלחמיד והליגה סגורה..

זה חלוץ מפחיד
תמונה
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Nirgreen כתב: 19 יוני 2022, 00:01 החלוץ הזה , המגן , אלחמיד והליגה סגורה..

זה חלוץ מפחיד
פיירו? מסיים אנדר 6 שערים בליגה
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 92 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

סמל אישי של משתמש
Apoc
יו״ר הבורד
הודה ל־: 60 פעמים
קיבל תודה: 81 פעמים

שליחה על ידי Apoc »

לראשונה מקשרים אותנו רשמית לירמייף לא?
מצחיק שהעלתי בנושא סקאוטינג חודש שעבר 15 שמות של חלוצים ומתוכם כבר 2 מועמדים אלינו ואחד קיבל הצעה מבאר שבע והחלון עוד לא נפתח בכלל.
או שהמבחר של חלוצים שהם גם אטרקטיביים וגם ריאלים עבור קבוצות צמרת ישראליות הוא דיי מצומצם או שקוראים פה אנשים מסוימים.
אופטימיות במכבי חיפה
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

אנחנו בטוחים שהליגה השבדית טובה יותר מליגה צרפתית שנייה?
lemmacantor
אגדה ירוקה
הודה ל־: 49 פעמים
קיבל תודה: 96 פעמים

שליחה על ידי lemmacantor »

זה לא הולך לפי ליגות. זה הולך לפי תכונות של שחקן ועלויות כמובן. בנבחרת צרפת מלא שחקנים שבאו מלמטה. ממש היו שחקנים חובבים עד גיל יחסית מתקדם.
הזכרתי לא מזמן את המגן של לאנס קלאוס שנדחה על ידי קבוצה בלארוסית לפני מספר שנים ועכשיו הוא בנבחרת צרפת.
הנה המהפך, הנה המהפך, הנה הממממהההפפפךךךך!
David
מחוזר באירופה

שליחה על ידי David »

Apoc כתב: 19 יוני 2022, 00:33 לראשונה מקשרים אותנו רשמית לירמייף לא?
מצחיק שהעלתי בנושא סקאוטינג חודש שעבר 15 שמות של חלוצים ומתוכם כבר 2 מועמדים אלינו ואחד קיבל הצעה מבאר שבע והחלון עוד לא נפתח בכלל.
או שהמבחר של חלוצים שהם גם אטרקטיביים וגם ריאלים עבור קבוצות צמרת ישראליות הוא דיי מצומצם או שקוראים פה אנשים מסוימים.
מקווה שהוא יגיע ולא הפיירו הזה השבדי חלוץ יותר מוכח לאורך הקריירה שלו
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

לא יודע אני בכלל לא בטוח לגביו. הוא חלוץ סביר שלפי הקריירה שלו מצליח רק בליגה השבדית וגם פה לא מדובר במשהו מטורף. המקסימום שלו זה 10 שערי ליגה ומדובר על שחקן בן 29 בקרוב.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

כי אתה תותח
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

אלוף.
יום-טוב שוקרון
תוקע יתד בהרכב

שליחה על ידי יום-טוב שוקרון »

KevinDurant כתב: 18 יוני 2022, 14:27
יום-טוב שוקרון כתב: 18 יוני 2022, 14:21
KevinDurant כתב: 18 יוני 2022, 13:25
אין פה שום עניין של להנמיך ציפיות, אתה מסתמך על כתבה כלשהי או משהו לפני ששחקן הגיע.

לא ראית דקת משחק של השבדי ואתה טוען שהוא לא מעודד ושחקן בינוני וכו וכו
תקשיב אתה מדקלם סיסמאות, זה לא עובד ככה.
מכבי חיפה בשלושת החודשים האחרונים נראתה קטסטרופה.
לכולם ברור שאם מכבי ת"א וב"ש לא היו בועטים בדלי, היית מסיים את העונה שעברה רק עם גביע השוקו.

כדי שהיכולת הנוראית הזו לא תמשיך גם בעונה הבאה, צריך להביא לפה דם חדש, 3-4 קרנפים שוברי שיוויון, שיגררו איתם את הגרעין המרכזי (אצילי, שרי, חזיזה, דין דוד, אבו פאניי , מוחמד) ליכולת הטובה של תקופת הרצף.
איזה סיסמאות דיקלמתי? להפך, מי שמדקלם סיסמאות זה אתה.

איפה טענתי שלא צריך להביא רכש ושחקנים איכותיים? אתה זה שקבעת שעל סמך דיווח על שחקן שלא יגיע מביאים שחקנים לא רציניים לפני שראית אותם משחקים 2 דקות.

אני יכול להגיד שממה שאני אישית ראיתי, לא היה מגן עם איכותיות התקפיות כמו של השבדי במכבי חיפה לפחות ב10 שנים האחרונות, אז אתה אומר שהוא בינוני וכו'? על סמך מה בדיוק?

בוא נראה מי החלוץ שיגיע ומי הזר הנוסף שיגיע ומה הרכש שיהיה פה במהלך החלון ואז נקבע אם טוב או לא טוב, לא מבין על סמך מה אתה קובע שההוא בינוני וההוא בינוני לפני שבכלל קורים דברים ובאים שחקנים
אין מה לראות ואין מה לחכות.
כל מי שיגיע זה שחקנים באותה רמה של ק"ש, מכבי פת, והפועל ים.
יענקלה לא הולך להמציא אותנו מחדש.

מצד שני, כאשר היריבה הכי שנואה מחתימה מאמן עם שכר של 800 אלף אירו בעונה, אתה מבין שזה בכלל לא אותה סקאלה.
בוגרים מול ילדים...
סמל אישי של משתמש
benrey
קפטן ירוק
הודה ל־: 42 פעמים
קיבל תודה: 62 פעמים

שליחה על ידי benrey »

יום-טוב שוקרון כתב: 19 יוני 2022, 01:19
לכולם ברור שאם מכבי ת"א וב"ש לא היו בועטים בדלי, היית מסיים את העונה שעברה רק עם גביע השוקו.

כדי שהיכולת הנוראית הזו לא תמשיך גם בעונה הבאה, צריך להביא לפה דם חדש, 3-4 קרנפים שוברי שיוויון, שיגררו איתם את הגרעין המרכזי (אצילי, שרי, חזיזה, דין דוד, אבו פאניי , מוחמד) ליכולת הטובה של תקופת הרצף.

איפה טענתי שלא צריך להביא רכש ושחקנים איכותיים? אתה זה שקבעת שעל סמך דיווח על שחקן שלא יגיע מביאים שחקנים לא רציניים לפני שראית אותם משחקים 2 דקות.

אני יכול להגיד שממה שאני אישית ראיתי, לא היה מגן עם איכותיות התקפיות כמו של השבדי במכבי חיפה לפחות ב10 שנים האחרונות, אז אתה אומר שהוא בינוני וכו'? על סמך מה בדיוק?

בוא נראה מי החלוץ שיגיע ומי הזר הנוסף שיגיע ומה הרכש שיהיה פה במהלך החלון ואז נקבע אם טוב או לא טוב, לא מבין על סמך מה אתה קובע שההוא בינוני וההוא בינוני לפני שבכלל קורים דברים ובאים שחקנים

מצד שני, כאשר היריבה הכי שנואה מחתימה מאמן עם שכר של 800 אלף אירו בעונה, אתה מבין שזה בכלל לא אותה סקאלה.
בוגרים מול ילדים...
כן, אבל זה אותו תקציב שהיה להם בשנתיים האחרונות, ועדיין הבאנו שתי אליפויות
greenguy
מכונת תארים
הודה ל־: 44 פעמים
קיבל תודה: 21 פעמים

שליחה על ידי greenguy »

אפוק אם אתה מביא את ירמייף אתה ענק
כובע קש
אגדה ירוקה
הודה ל־: 68 פעמים
קיבל תודה: 47 פעמים

שליחה על ידי כובע קש »

לא ברור לי מה האנטי פה בפורום כלפי פיירו, לדעתי חסר לנו שחקן בסגנון שלו והוא יכול להוסיף לנו המון
ירוק זה אני
שחקן העונה
קיבל תודה: 15 פעמים

שליחה על ידי ירוק זה אני »

יום-טוב שוקרון כתב: 19 יוני 2022, 01:19

בוגרים מול ילדים...
אני לא מבין למה בכלל צריך להסתכל על השכר של המאמן שלהם.
אם בכר היה מקבל 800 אלף אירו היית יותר שמח? זה היה הופך את בכר למאמן טוב יותר?

לא מתרשם יותר מדי מאיביץ. הוא מאמן מהסוג של רוני לוי, רק יותר הארדקור. רס"ר פרופר.
הוא אמנם לקח פה 2 אליפויות, אבל אל תשכחו איזה סגל פסיכי היה לו ביחס לליגה, וגם לא היו לו באמת מתחרים.
ועם כל זה הכדורגל שלו היה משעמם.
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

כובע קש כתב: 19 יוני 2022, 01:43 לא ברור לי מה האנטי פה בפורום כלפי פיירו, לדעתי חסר לנו שחקן בסגנון שלו והוא יכול להוסיף לנו המון
קרע רצועות ולא שיחק כדורגל כמעט שנה ב2020
לא שיחק באף ליגה רצינית עד 2018 (ליגות איזוריות בארה״ב על מגרשי פוטבול)
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

כובע קש כתב: 19 יוני 2022, 01:43 לא ברור לי מה האנטי פה בפורום כלפי פיירו, לדעתי חסר לנו שחקן בסגנון שלו והוא יכול להוסיף לנו המון
מסכים.
סמל אישי של משתמש
Smurk
אגדה ירוקה

שליחה על ידי Smurk »

Shocking4U כתב: 19 יוני 2022, 01:47
שיחק בעונה האחרונה 34 משחקי ליגה, עונה לפניה 24. נראה לי יהיה בסדר עם עניין הרצועות.
Nirgreen
אלוף המדינה
קיבל תודה: 2 פעמים

שליחה על ידי Nirgreen »

ירמייף הזה יותר טוב מפיירו
תמונה
סמל אישי של משתמש
GKagelmacher
אלוף המדינה
הודה ל־: 6 פעמים
קיבל תודה: 3 פעמים

שליחה על ידי GKagelmacher »

מחזק. לדעתי נשמע כמו פלופ. מקווה שאטעה.
הַזּוֹרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ
סמל אישי של משתמש
Shocking4U
מנהל הבורד

Smurk כתב: 19 יוני 2022, 01:51
שיחק בעונה האחרונה 34 משחקי ליגה, עונה לפניה 24. נראה לי יהיה בסדר עם עניין הרצועות.
גם בוזגלו שיחק אחרי שקרע רצועות פעם ראשונה בבלגיה. ברגע שאתה קורע רצועה פעם אחת הסיכוי שתקרע שוב פעם גדל משמעותית
סמל אישי של משתמש
Liberman
מנהל הבורד
הודה ל־: 26 פעמים
קיבל תודה: 27 פעמים

שליחה על ידי Liberman »

אני מניח שגם וגם אבל באופן כללי מאז הקמת פורים ירוקים שזה 4-5 שנים תמיד היית תותח בנושא סקאוטינג עם שמות לוהטים וכך גם הפעם 👌🏼🔥
פושעי דילן לדין
פושעי דיע סבע לדין
נוסעים על הוולבו הכי חדשה ומחטטים בפחים
ברק.י
מכונת תארים
הודה ל־: 92 פעמים
קיבל תודה: 23 פעמים

שליחה על ידי ברק.י »

אכן, לראשונה רשמית, אלא אם mhod מספיק רשמי בעינייך.
מה שכן, מאז שאלירן פתח טוויטר באנגלית, לא אופתע אם נראה יותר דיווחים כוזבים מחו״ל שתואמים את שלו כי כתבים זרים עלולים להשתמש בו כמקור.
נעול