אין לי שמץ .
העיקר שהשרשתי מילה חדשה פה בורד .
מנהל: Shocking4U
קודם כל ראיתי את השחקן יותר מ5 דקות ויותר מזה גם בדקתי לגביו אצל האוהדים של אריס ולדעתי זה המדד הכי טוב שיש בניגוד למספרים של אתרי סטטיסטיקה. לא אמרתי שהשחקן ברמה של רז מאיר אלא שמבחינת אופי ומה שהוא יביא לקבוצה הוא בפרופיל דומה ואני חושב שהיינו צריכים משהו אחר. ואם כבר אתה בקטע של עצות אז תן לי לתת לך עצה, כדורגל זה לא מדע טילים וזה לא קורס במדעי המחשב, זה משחק פשוט להמונים וברוב הפעמים לאוהדים יש כושר שיפוט יותר טוב מהחננות שאוספים נתונים ומסתכלים על כדורגל כמו לוח שחמט או תרגיל בפיזיקה קוונטית, לא מדבר עליך ספציפית אבל אני רואה מגמה של צעירים בטוויטר שלא מסוגלים לדבר על כדורגל בלי לדבר על המספרים מאחורי. סטטיסטיקה זה כלי חשוב שצריך להשתמש בו אבל זה לא חזות הכל. לגבי השבדי, אני חושב שיש קונצזוס בקהל שלנו לגבי מה הקבוצה שלנו צריכה מעמדת המגן הימני בטח כשנראה שלא הולכים להביא מגן שמאלי זר, קיווינו לשחקן יותר בומבסטי ושם יותר סוחף, מה שאני כן אוהב בהחתמה הזאת שאפשר לדעת למה לצפות ממנו וזה שהוא מגיע מהליגה היוונית שהיא מזכירה את הליגה שלנוKevinDurant כתב: 18 יוני 2022, 22:22מי עף על סטריין? על מה אתה מדבר?Jerry כתב: 18 יוני 2022, 22:19אתה גם עפת על סטריין מזכיר לך, מציע לך לא להיסחף ולא להסתכל רק על הפעולות הטובות שלו, אף אחד לא אמר שזה משומר 2 אבל בשורה התחתונה זה לא שחקן שסוחף קבוצה אלא עוד טים פלייר שיהיה טוב כשכולם יהיו טובים וחלש כשהקבוצה במשבר, המטרה של החלון הזה צריכה להיות להביא כמה שיותר כלים התקפיים נוספים ו1-2 שחקנים טובים להגנה כדי לייצב את השורות, לא יותר מזהKevinDurant כתב: 18 יוני 2022, 22:05
ראיתי קצת את קמארה בזמן שראיתי את סונדגרן, בכלל לא התרשמתי ממנו וגם המספרים שלו לא מלהיבים, קשה לי לראות אותו עובר לאולימפיאקוס (במיוחד אחרי שקנו אותו ב3.5 מיליון יורו מפולהאם)
גם אלברמן אמר את זה באחד הראיונות שלו, לא זוכר כמעט שחקנים שהגיעו לארץ מליגה איטלקית כלשהי (אולי פטרוצי? וזהו)
לגבי השבדי, מצחיק אותי שאנשים לא ראו אותו משחק 2 דקות ואומרים שהוא רז מאיר השבדי, בחייאת.
אני אתן התייחסות יותר רצינית כשהוא יחתום ואני אגיד שוב, לא היה במכבי חיפה מגן עם איכויות כמו שלו ב10 שנים האחרונות לדעתי ומי שעוקב אחרי מה שאני רושם פה על שחקני רכש יודע שאני לא נוהג להגזים עם שחקנים שלנו.
לא נסחף ולא רואה רק פעולות טובות שלו, אתה לא ראית את השחקן 5 דקות וקבעת שהוא טים פלייר ולא שחקן שסוחף קבוצה.
אתה אומר ששחקן הוא רז מאיר ולא מתאים לקבוצה בלי לדעת שזה בדיוק החוזקות שלו והוא הכי מתאים לקבוצה ולמה שחסר לה.
אני לא רוצה להתייחס סופית לעניין המקצועי שלו עד שהוא יחתום (ואז נעשה את זה בנושא שלו) אבל בחייאת, אם לא ראיתם שחקן אל תגיבו עליו מקצועית ותגידו מתאים לא מתאים.
השבדי לא החתמה גרועה, אם יביאו מגן שמאלי התקפי ודומינניטי אני אקבל אותו בברכה, לגבי פיירו מסכים איתך במיוחד בסכומים שמדברים עליהם. נקווה שההעברה הזאת לא תצא לפועלShocking4U כתב: 18 יוני 2022, 22:35 אני מרוצה מההחתמה של סונדגרן. אהבתי אותו מבחינת פרופיל, אופי ותכונות של השחקן. אני אופטימי לגביו.
לגבי פיירו? אני פסימי. מקווה שילכו כל שחקן אחר.
סטטיסטיקה זה שקר גדול מאוד אם לא יודעים להשתמש בה.Jerry כתב: 18 יוני 2022, 22:30קודם כל ראיתי את השחקן יותר מ5 דקות ויותר מזה גם בדקתי לגביו אצל האוהדים של אריס ולדעתי זה המדד הכי טוב שיש בניגוד למספרים של אתרי סטטיסטיקה. לא אמרתי שהשחקן ברמה של רז מאיר אלא שמבחינת אופי ומה שהוא יביא לקבוצה הוא בפרופיל דומה ואני חושב שהיינו צריכים משהו אחר. ואם כבר אתה בקטע של עצות אז תן לי לתת לך עצה, כדורגל זה לא מדע טילים וזה לא קורס במדעי המחשב, זה משחק פשוט להמונים וברוב הפעמים לאוהדים יש כושר שיפוט יותר טוב מהחננות שאוספים נתונים ומסתכלים על כדורגל כמו לוח שחמט או תרגיל בפיזיקה קוונטית, לא מדבר עליך ספציפית אבל אני רואה מגמה של צעירים בטוויטר שלא מסוגלים לדבר על כדורגל בלי לדבר על המספרים מאחורי. סטטיסטיקה זה כלי חשוב שצריך להשתמש בו אבל זה לא חזות הכל. לגבי השבדי, אני חושב שיש קונצזוס בקהל שלנו לגבי מה הקבוצה שלנו צריכה מעמדת המגן הימני בטח כשנראה שלא הולכים להביא מגן שמאלי זר, קיווינו לשחקן יותר בומבסטי ושם יותר סוחף, מה שאני כן אוהב בהחתמה הזאת שאפשר לדעת למה לצפות ממנו וזה שהוא מגיע מהליגה היוונית שהיא מזכירה את הליגה שלנוKevinDurant כתב: 18 יוני 2022, 22:22מי עף על סטריין? על מה אתה מדבר?Jerry כתב: 18 יוני 2022, 22:19
אתה גם עפת על סטריין מזכיר לך, מציע לך לא להיסחף ולא להסתכל רק על הפעולות הטובות שלו, אף אחד לא אמר שזה משומר 2 אבל בשורה התחתונה זה לא שחקן שסוחף קבוצה אלא עוד טים פלייר שיהיה טוב כשכולם יהיו טובים וחלש כשהקבוצה במשבר, המטרה של החלון הזה צריכה להיות להביא כמה שיותר כלים התקפיים נוספים ו1-2 שחקנים טובים להגנה כדי לייצב את השורות, לא יותר מזה
לא נסחף ולא רואה רק פעולות טובות שלו, אתה לא ראית את השחקן 5 דקות וקבעת שהוא טים פלייר ולא שחקן שסוחף קבוצה.
אתה אומר ששחקן הוא רז מאיר ולא מתאים לקבוצה בלי לדעת שזה בדיוק החוזקות שלו והוא הכי מתאים לקבוצה ולמה שחסר לה.
אני לא רוצה להתייחס סופית לעניין המקצועי שלו עד שהוא יחתום (ואז נעשה את זה בנושא שלו) אבל בחייאת, אם לא ראיתם שחקן אל תגיבו עליו מקצועית ותגידו מתאים לא מתאים.
לא יודע כמה צריך שחקן "התקפי ודומיננטי", צריך שחקן שמבין את המשחק ויכול לתרום. מאבוקה היה מגן מאוד התקפי ודומיננטי, זה טוב לדעתך?Jerry כתב: 18 יוני 2022, 22:36השבדי לא החתמה גרועה, אם יביאו מגן שמאלי התקפי ודומינניטי אני אקבל אותו בברכה, לגבי פיירו מסכים איתך במיוחד בסכומים שמדברים עליהם. נקווה שההעברה הזאת לא תצא לפועלShocking4U כתב: 18 יוני 2022, 22:35 אני מרוצה מההחתמה של סונדגרן. אהבתי אותו מבחינת פרופיל, אופי ותכונות של השחקן. אני אופטימי לגביו.
לגבי פיירו? אני פסימי. מקווה שילכו כל שחקן אחר.
ידוע מי מהמושאלים יצא למחנה?
מקווה שהוא יגיע ולא הפיירו הזה השבדי חלוץ יותר מוכח לאורך הקריירה שלוApoc כתב: 19 יוני 2022, 00:33 לראשונה מקשרים אותנו רשמית לירמייף לא?
מצחיק שהעלתי בנושא סקאוטינג חודש שעבר 15 שמות של חלוצים ומתוכם כבר 2 מועמדים אלינו ואחד קיבל הצעה מבאר שבע והחלון עוד לא נפתח בכלל.
או שהמבחר של חלוצים שהם גם אטרקטיביים וגם ריאלים עבור קבוצות צמרת ישראליות הוא דיי מצומצם או שקוראים פה אנשים מסוימים.
כי אתה תותחApoc כתב: 19 יוני 2022, 00:33 לראשונה מקשרים אותנו רשמית לירמייף לא?
מצחיק שהעלתי בנושא סקאוטינג חודש שעבר 15 שמות של חלוצים ומתוכם כבר 2 מועמדים אלינו ואחד קיבל הצעה מבאר שבע והחלון עוד לא נפתח בכלל.
או שהמבחר של חלוצים שהם גם אטרקטיביים וגם ריאלים עבור קבוצות צמרת ישראליות הוא דיי מצומצם או שקוראים פה אנשים מסוימים.
אלוף.Apoc כתב: 19 יוני 2022, 00:33 לראשונה מקשרים אותנו רשמית לירמייף לא?
אין מה לראות ואין מה לחכות.KevinDurant כתב: 18 יוני 2022, 14:27איזה סיסמאות דיקלמתי? להפך, מי שמדקלם סיסמאות זה אתה.יום-טוב שוקרון כתב: 18 יוני 2022, 14:21תקשיב אתה מדקלם סיסמאות, זה לא עובד ככה.KevinDurant כתב: 18 יוני 2022, 13:25
אין פה שום עניין של להנמיך ציפיות, אתה מסתמך על כתבה כלשהי או משהו לפני ששחקן הגיע.
לא ראית דקת משחק של השבדי ואתה טוען שהוא לא מעודד ושחקן בינוני וכו וכו
מכבי חיפה בשלושת החודשים האחרונים נראתה קטסטרופה.
לכולם ברור שאם מכבי ת"א וב"ש לא היו בועטים בדלי, היית מסיים את העונה שעברה רק עם גביע השוקו.
כדי שהיכולת הנוראית הזו לא תמשיך גם בעונה הבאה, צריך להביא לפה דם חדש, 3-4 קרנפים שוברי שיוויון, שיגררו איתם את הגרעין המרכזי (אצילי, שרי, חזיזה, דין דוד, אבו פאניי , מוחמד) ליכולת הטובה של תקופת הרצף.
איפה טענתי שלא צריך להביא רכש ושחקנים איכותיים? אתה זה שקבעת שעל סמך דיווח על שחקן שלא יגיע מביאים שחקנים לא רציניים לפני שראית אותם משחקים 2 דקות.
אני יכול להגיד שממה שאני אישית ראיתי, לא היה מגן עם איכותיות התקפיות כמו של השבדי במכבי חיפה לפחות ב10 שנים האחרונות, אז אתה אומר שהוא בינוני וכו'? על סמך מה בדיוק?
בוא נראה מי החלוץ שיגיע ומי הזר הנוסף שיגיע ומה הרכש שיהיה פה במהלך החלון ואז נקבע אם טוב או לא טוב, לא מבין על סמך מה אתה קובע שההוא בינוני וההוא בינוני לפני שבכלל קורים דברים ובאים שחקנים
כן, אבל זה אותו תקציב שהיה להם בשנתיים האחרונות, ועדיין הבאנו שתי אליפויותיום-טוב שוקרון כתב: 19 יוני 2022, 01:19אין מה לראות ואין מה לחכות.KevinDurant כתב: 18 יוני 2022, 14:27איזה סיסמאות דיקלמתי? להפך, מי שמדקלם סיסמאות זה אתה.יום-טוב שוקרון כתב: 18 יוני 2022, 14:21
תקשיב אתה מדקלם סיסמאות, זה לא עובד ככה.
לכולם ברור שאם מכבי ת"א וב"ש לא היו בועטים בדלי, היית מסיים את העונה שעברה רק עם גביע השוקו.
כדי שהיכולת הנוראית הזו לא תמשיך גם בעונה הבאה, צריך להביא לפה דם חדש, 3-4 קרנפים שוברי שיוויון, שיגררו איתם את הגרעין המרכזי (אצילי, שרי, חזיזה, דין דוד, אבו פאניי , מוחמד) ליכולת הטובה של תקופת הרצף.
איפה טענתי שלא צריך להביא רכש ושחקנים איכותיים? אתה זה שקבעת שעל סמך דיווח על שחקן שלא יגיע מביאים שחקנים לא רציניים לפני שראית אותם משחקים 2 דקות.
אני יכול להגיד שממה שאני אישית ראיתי, לא היה מגן עם איכותיות התקפיות כמו של השבדי במכבי חיפה לפחות ב10 שנים האחרונות, אז אתה אומר שהוא בינוני וכו'? על סמך מה בדיוק?
בוא נראה מי החלוץ שיגיע ומי הזר הנוסף שיגיע ומה הרכש שיהיה פה במהלך החלון ואז נקבע אם טוב או לא טוב, לא מבין על סמך מה אתה קובע שההוא בינוני וההוא בינוני לפני שבכלל קורים דברים ובאים שחקנים
כל מי שיגיע זה שחקנים באותה רמה של ק"ש, מכבי פת, והפועל ים.
יענקלה לא הולך להמציא אותנו מחדש.
מצד שני, כאשר היריבה הכי שנואה מחתימה מאמן עם שכר של 800 אלף אירו בעונה, אתה מבין שזה בכלל לא אותה סקאלה.
בוגרים מול ילדים...
אני לא מבין למה בכלל צריך להסתכל על השכר של המאמן שלהם.יום-טוב שוקרון כתב: 19 יוני 2022, 01:19אין מה לראות ואין מה לחכות.KevinDurant כתב: 18 יוני 2022, 14:27איזה סיסמאות דיקלמתי? להפך, מי שמדקלם סיסמאות זה אתה.יום-טוב שוקרון כתב: 18 יוני 2022, 14:21
תקשיב אתה מדקלם סיסמאות, זה לא עובד ככה.
כל מי שיגיע זה שחקנים באותה רמה של ק"ש, מכבי פת, והפועל ים.
יענקלה לא הולך להמציא אותנו מחדש.
מצד שני, כאשר היריבה הכי שנואה מחתימה מאמן עם שכר של 800 אלף אירו בעונה, אתה מבין שזה בכלל לא אותה סקאלה.
בוגרים מול ילדים...
קרע רצועות ולא שיחק כדורגל כמעט שנה ב2020כובע קש כתב: 19 יוני 2022, 01:43 לא ברור לי מה האנטי פה בפורום כלפי פיירו, לדעתי חסר לנו שחקן בסגנון שלו והוא יכול להוסיף לנו המון
מסכים.כובע קש כתב: 19 יוני 2022, 01:43 לא ברור לי מה האנטי פה בפורום כלפי פיירו, לדעתי חסר לנו שחקן בסגנון שלו והוא יכול להוסיף לנו המון
שיחק בעונה האחרונה 34 משחקי ליגה, עונה לפניה 24. נראה לי יהיה בסדר עם עניין הרצועות.Shocking4U כתב: 19 יוני 2022, 01:47קרע רצועות ולא שיחק כדורגל כמעט שנה ב2020כובע קש כתב: 19 יוני 2022, 01:43 לא ברור לי מה האנטי פה בפורום כלפי פיירו, לדעתי חסר לנו שחקן בסגנון שלו והוא יכול להוסיף לנו המון
לא שיחק באף ליגה רצינית עד 2018 (ליגות איזוריות בארה״ב על מגרשי פוטבול)
מחזק. לדעתי נשמע כמו פלופ. מקווה שאטעה.Shocking4U כתב: 19 יוני 2022, 01:47קרע רצועות ולא שיחק כדורגל כמעט שנה ב2020כובע קש כתב: 19 יוני 2022, 01:43 לא ברור לי מה האנטי פה בפורום כלפי פיירו, לדעתי חסר לנו שחקן בסגנון שלו והוא יכול להוסיף לנו המון
גם בוזגלו שיחק אחרי שקרע רצועות פעם ראשונה בבלגיה. ברגע שאתה קורע רצועה פעם אחת הסיכוי שתקרע שוב פעם גדל משמעותיתSmurk כתב: 19 יוני 2022, 01:51שיחק בעונה האחרונה 34 משחקי ליגה, עונה לפניה 24. נראה לי יהיה בסדר עם עניין הרצועות.Shocking4U כתב: 19 יוני 2022, 01:47קרע רצועות ולא שיחק כדורגל כמעט שנה ב2020כובע קש כתב: 19 יוני 2022, 01:43 לא ברור לי מה האנטי פה בפורום כלפי פיירו, לדעתי חסר לנו שחקן בסגנון שלו והוא יכול להוסיף לנו המון
אני מניח שגם וגם אבל באופן כללי מאז הקמת פורים ירוקים שזה 4-5 שנים תמיד היית תותח בנושא סקאוטינג עם שמות לוהטים וכך גם הפעםApoc כתב: 19 יוני 2022, 00:33 לראשונה מקשרים אותנו רשמית לירמייף לא?
אכן, לראשונה רשמית, אלא אם mhod מספיק רשמי בעינייך.Apoc כתב: 19 יוני 2022, 00:33 לראשונה מקשרים אותנו רשמית לירמייף לא?